Electronics mechanic iti group
Открыть в Telegram
Electronics mechanic iti
БольшеСтрана не указанаКатегория не указана
999
Подписчики
Нет данных24 часа
Нет данных7 дней
+9030 день
Загрузка данных...
Похожие каналы
Облако тегов
Нет данных
Возникли проблемы? Пожалуйста, обновите страницу или обратитесь к нашему support-менеджеру .
Входящие и исходящие упоминания
---
---
---
---
---
---
Привлечение подписчиков
декабрь '24
декабрь '24
+52
в 0 каналах
ноябрь '240
в 0 каналах
Get PRO
октябрь '240
в 0 каналах
Get PRO
сентябрь '24
+75
в 0 каналах
Get PRO
август '24
+224
в 0 каналах
Get PRO
июль '240
в 0 каналах
Get PRO
июнь '240
в 0 каналах
Get PRO
май '24
+75
в 0 каналах
Get PRO
апрель '24
+3
в 0 каналах
Get PRO
март '24
+73
в 0 каналах
Get PRO
февраль '24
+1 286
в 0 каналах
Get PRO
январь '240
в 0 каналах
Get PRO
декабрь '230
в 0 каналах
Get PRO
ноябрь '230
в 0 каналах
Get PRO
октябрь '230
в 0 каналах
Get PRO
сентябрь '230
в 0 каналах
Get PRO
август '230
в 0 каналах
Get PRO
июль '230
в 0 каналах
Get PRO
июнь '230
в 0 каналах
Get PRO
май '230
в 0 каналах
Get PRO
апрель '230
в 0 каналах
Get PRO
март '23
+88
в 0 каналах
Get PRO
февраль '23
+80
в 0 каналах
Get PRO
январь '23
+82
в 0 каналах
Get PRO
декабрь '22
+112
в 0 каналах
Get PRO
ноябрь '22
+126
в 0 каналах
Get PRO
октябрь '22
+189
в 0 каналах
Get PRO
сентябрь '22
+159
в 0 каналах
Get PRO
август '22
+36
в 0 каналах
Get PRO
июль '22
+19
в 0 каналах
Get PRO
июнь '22
+32
в 0 каналах
Get PRO
май '22
+19
в 0 каналах
Get PRO
апрель '22
+21
в 0 каналах
Get PRO
март '22
+224
в 0 каналах
| Дата | Привлечение подписчиков | Упоминания | Каналы | |
| 11 декабря | +1 |
Посты канала
| 2 | https://youtube.com/shorts/IH1yEgv9xm4?feature=share | 576 |
| 3 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 592 |
| 4 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 5 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 6 | https://youtu.be/BLEc3D1lRas | 329 |
| 7 | https://youtu.be/UDtxj_RedSU | 562 |
| 8 | https://youtu.be/As_Ob860bfc | 307 |
| 9 | HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium | 274 |
| 10 | कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson | 275 |
| 11 | https://youtu.be/6BxyVTjD8_s | 772 |
| 12 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 800 |
| 13 | आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏 | 1 588 |
| 14 | https://youtu.be/ThW-Y9ES8uA | 1 643 |
| 15 | Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy | 1 015 |
| 16 | Iti Electronics mechanic question paper 2016 1st semester | 842 |
| 17 | https://youtu.be/Pplpd5orKh8 | 2 025 |
| 18 | https://youtu.be/xXppoUlPWDw | 2 113 |
| 19 | Нет текста... | 569 |
| 20 | https://youtu.be/YuIYUvEeXnY | 1 868 |
