Electronics mechanic iti group
前往频道在 Telegram
Electronics mechanic iti
显示更多未指定国家未指定类别
999
订阅者
无数据24 小时
无数据7 天
+9030 天
数据加载中...
吸引订阅者
十二月 '24
十二月 '24
+52
在0个频道中
十一月 '240
在0个频道中
Get PRO
十月 '240
在0个频道中
Get PRO
九月 '24
+75
在0个频道中
Get PRO
八月 '24
+224
在0个频道中
Get PRO
七月 '240
在0个频道中
Get PRO
六月 '240
在0个频道中
Get PRO
五月 '24
+75
在0个频道中
Get PRO
四月 '24
+3
在0个频道中
Get PRO
三月 '24
+73
在0个频道中
Get PRO
二月 '24
+1 286
在0个频道中
Get PRO
一月 '240
在0个频道中
Get PRO
十二月 '230
在0个频道中
Get PRO
十一月 '230
在0个频道中
Get PRO
十月 '230
在0个频道中
Get PRO
九月 '230
在0个频道中
Get PRO
八月 '230
在0个频道中
Get PRO
七月 '230
在0个频道中
Get PRO
六月 '230
在0个频道中
Get PRO
五月 '230
在0个频道中
Get PRO
四月 '230
在0个频道中
Get PRO
三月 '23
+88
在0个频道中
Get PRO
二月 '23
+80
在0个频道中
Get PRO
一月 '23
+82
在0个频道中
Get PRO
十二月 '22
+112
在0个频道中
Get PRO
十一月 '22
+126
在0个频道中
Get PRO
十月 '22
+189
在0个频道中
Get PRO
九月 '22
+159
在0个频道中
Get PRO
八月 '22
+36
在0个频道中
Get PRO
七月 '22
+19
在0个频道中
Get PRO
六月 '22
+32
在0个频道中
Get PRO
五月 '22
+19
在0个频道中
Get PRO
四月 '22
+21
在0个频道中
Get PRO
三月 '22
+224
在0个频道中
| 日期 | 订阅者增长 | 提及 | 频道 | |
| 11 十二月 | +1 |
频道帖子
| 2 | https://youtube.com/shorts/IH1yEgv9xm4?feature=share | 576 |
| 3 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 592 |
| 4 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 5 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 6 | https://youtu.be/BLEc3D1lRas | 329 |
| 7 | https://youtu.be/UDtxj_RedSU | 562 |
| 8 | https://youtu.be/As_Ob860bfc | 307 |
| 9 | HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium | 274 |
| 10 | कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson | 275 |
| 11 | https://youtu.be/6BxyVTjD8_s | 772 |
| 12 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 800 |
| 13 | आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏 | 1 588 |
| 14 | https://youtu.be/ThW-Y9ES8uA | 1 643 |
| 15 | Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy | 1 015 |
| 16 | Iti Electronics mechanic question paper 2016 1st semester | 842 |
| 17 | https://youtu.be/Pplpd5orKh8 | 2 025 |
| 18 | https://youtu.be/xXppoUlPWDw | 2 113 |
| 19 | 没有文字... | 569 |
| 20 | https://youtu.be/YuIYUvEeXnY | 1 868 |
