Electronics mechanic iti group
الذهاب إلى القناة على Telegram
Electronics mechanic iti
إظهار المزيدلم يتم تحديد البلدالفئة غير محددة
999
المشتركون
لا توجد بيانات24 ساعات
لا توجد بيانات7 أيام
+9030 أيام
جاري تحميل البيانات...
القنوات المماثلة
سحابة العلامات
لا توجد بيانات
هل تواجه مشاكل؟ يرجى تحديث الصفحة أو الاتصال بمدير الدعم الخاص بنا.
الإشارات الواردة والصادرة
---
---
---
---
---
---
جذب المشتركين
ديسمبر '24
ديسمبر '24
+52
في 0 قنوات
نوفمبر '240
في 0 قنوات
Get PRO
أكتوبر '240
في 0 قنوات
Get PRO
سبتمبر '24
+75
في 0 قنوات
Get PRO
أغسطس '24
+224
في 0 قنوات
Get PRO
يوليو '240
في 0 قنوات
Get PRO
يونيو '240
في 0 قنوات
Get PRO
مايو '24
+75
في 0 قنوات
Get PRO
أبريل '24
+3
في 0 قنوات
Get PRO
مارس '24
+73
في 0 قنوات
Get PRO
فبراير '24
+1 286
في 0 قنوات
Get PRO
يناير '240
في 0 قنوات
Get PRO
ديسمبر '230
في 0 قنوات
Get PRO
نوفمبر '230
في 0 قنوات
Get PRO
أكتوبر '230
في 0 قنوات
Get PRO
سبتمبر '230
في 0 قنوات
Get PRO
أغسطس '230
في 0 قنوات
Get PRO
يوليو '230
في 0 قنوات
Get PRO
يونيو '230
في 0 قنوات
Get PRO
مايو '230
في 0 قنوات
Get PRO
أبريل '230
في 0 قنوات
Get PRO
مارس '23
+88
في 0 قنوات
Get PRO
فبراير '23
+80
في 0 قنوات
Get PRO
يناير '23
+82
في 0 قنوات
Get PRO
ديسمبر '22
+112
في 0 قنوات
Get PRO
نوفمبر '22
+126
في 0 قنوات
Get PRO
أكتوبر '22
+189
في 0 قنوات
Get PRO
سبتمبر '22
+159
في 0 قنوات
Get PRO
أغسطس '22
+36
في 0 قنوات
Get PRO
يوليو '22
+19
في 0 قنوات
Get PRO
يونيو '22
+32
في 0 قنوات
Get PRO
مايو '22
+19
في 0 قنوات
Get PRO
أبريل '22
+21
في 0 قنوات
Get PRO
مارس '22
+224
في 0 قنوات
| التاريخ | نمو المشتركين | الإشارات | القنوات | |
| 11 ديسمبر | +1 |
منشورات القناة
| 2 | https://youtube.com/shorts/IH1yEgv9xm4?feature=share | 576 |
| 3 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 592 |
| 4 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 5 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 6 | https://youtu.be/BLEc3D1lRas | 329 |
| 7 | https://youtu.be/UDtxj_RedSU | 562 |
| 8 | https://youtu.be/As_Ob860bfc | 307 |
| 9 | HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium | 274 |
| 10 | कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson | 275 |
| 11 | https://youtu.be/6BxyVTjD8_s | 772 |
| 12 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 800 |
| 13 | आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏 | 1 588 |
| 14 | https://youtu.be/ThW-Y9ES8uA | 1 643 |
| 15 | Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy | 1 015 |
| 16 | Iti Electronics mechanic question paper 2016 1st semester | 842 |
| 17 | https://youtu.be/Pplpd5orKh8 | 2 025 |
| 18 | https://youtu.be/xXppoUlPWDw | 2 113 |
| 19 | لا يوجد نص... | 569 |
| 20 | https://youtu.be/YuIYUvEeXnY | 1 868 |
