Electronics mechanic iti group
رفتن به کانال در Telegram
Electronics mechanic iti
نمایش بیشترکشور مشخص نشده استدسته بندی مشخص نشده است
999
مشترکین
اطلاعاتی وجود ندارد24 ساعت
اطلاعاتی وجود ندارد7 روز
+9030 روز
در حال بارگیری داده...
کانالهای مشابه
ابر برچسبها
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
اشارات ورودی و خروجی
---
---
---
---
---
---
جذب مشترکین
دسامبر '24
دسامبر '24
+52
در 0 کانالها
نوامبر '240
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '240
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '24
+75
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '24
+224
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '240
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '240
در 0 کانالها
Get PRO
مه '24
+75
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '24
+3
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '24
+73
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '24
+1 286
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '240
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '230
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '230
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '230
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '230
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '230
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '230
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '230
در 0 کانالها
Get PRO
مه '230
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '230
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '23
+88
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '23
+80
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '23
+82
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '22
+112
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '22
+126
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '22
+189
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '22
+159
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '22
+36
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '22
+19
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '22
+32
در 0 کانالها
Get PRO
مه '22
+19
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '22
+21
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '22
+224
در 0 کانالها
| تاریخ | رشد مشترکین | اشارات | کانالها | |
| 11 دسامبر | +1 |
پستهای کانال
| 2 | https://youtube.com/shorts/IH1yEgv9xm4?feature=share | 576 |
| 3 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 592 |
| 4 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 5 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 6 | https://youtu.be/BLEc3D1lRas | 329 |
| 7 | https://youtu.be/UDtxj_RedSU | 562 |
| 8 | https://youtu.be/As_Ob860bfc | 307 |
| 9 | HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium | 274 |
| 10 | कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson | 275 |
| 11 | https://youtu.be/6BxyVTjD8_s | 772 |
| 12 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 800 |
| 13 | आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏 | 1 588 |
| 14 | https://youtu.be/ThW-Y9ES8uA | 1 643 |
| 15 | Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy | 1 015 |
| 16 | Iti Electronics mechanic question paper 2016 1st semester | 842 |
| 17 | https://youtu.be/Pplpd5orKh8 | 2 025 |
| 18 | https://youtu.be/xXppoUlPWDw | 2 113 |
| 19 | بدون متن... | 569 |
| 20 | https://youtu.be/YuIYUvEeXnY | 1 868 |
