Electronics mechanic iti group
Ir al canal en Telegram
Electronics mechanic iti
Mostrar másEl país no está especificadoLa categoría no está especificada
999
Suscriptores
Sin datos24 horas
Sin datos7 días
+9030 días
Carga de datos en curso...
Canales Similares
Nube de Etiquetas
Sin datos
¿Algún problema? Por favor, actualice la página o contacte a nuestro gerente de soporte.
Menciones Entrantes y Salientes
---
---
---
---
---
---
Atraer Suscriptores
diciembre '24
diciembre '24
+52
en 0 canales
noviembre '240
en 0 canales
Get PRO
octubre '240
en 0 canales
Get PRO
septiembre '24
+75
en 0 canales
Get PRO
agosto '24
+224
en 0 canales
Get PRO
julio '240
en 0 canales
Get PRO
junio '240
en 0 canales
Get PRO
mayo '24
+75
en 0 canales
Get PRO
abril '24
+3
en 0 canales
Get PRO
marzo '24
+73
en 0 canales
Get PRO
febrero '24
+1 286
en 0 canales
Get PRO
enero '240
en 0 canales
Get PRO
diciembre '230
en 0 canales
Get PRO
noviembre '230
en 0 canales
Get PRO
octubre '230
en 0 canales
Get PRO
septiembre '230
en 0 canales
Get PRO
agosto '230
en 0 canales
Get PRO
julio '230
en 0 canales
Get PRO
junio '230
en 0 canales
Get PRO
mayo '230
en 0 canales
Get PRO
abril '230
en 0 canales
Get PRO
marzo '23
+88
en 0 canales
Get PRO
febrero '23
+80
en 0 canales
Get PRO
enero '23
+82
en 0 canales
Get PRO
diciembre '22
+112
en 0 canales
Get PRO
noviembre '22
+126
en 0 canales
Get PRO
octubre '22
+189
en 0 canales
Get PRO
septiembre '22
+159
en 0 canales
Get PRO
agosto '22
+36
en 0 canales
Get PRO
julio '22
+19
en 0 canales
Get PRO
junio '22
+32
en 0 canales
Get PRO
mayo '22
+19
en 0 canales
Get PRO
abril '22
+21
en 0 canales
Get PRO
marzo '22
+224
en 0 canales
| Fecha | Crecimiento de Suscriptores | Menciones | Canales | |
| 11 diciembre | +1 |
Publicaciones del Canal
| 2 | https://youtube.com/shorts/IH1yEgv9xm4?feature=share | 576 |
| 3 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 592 |
| 4 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 5 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 |
| 6 | https://youtu.be/BLEc3D1lRas | 329 |
| 7 | https://youtu.be/UDtxj_RedSU | 562 |
| 8 | https://youtu.be/As_Ob860bfc | 307 |
| 9 | HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium | 274 |
| 10 | कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson | 275 |
| 11 | https://youtu.be/6BxyVTjD8_s | 772 |
| 12 | https://youtu.be/hdSjxPshHIk | 1 800 |
| 13 | आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏 | 1 588 |
| 14 | https://youtu.be/ThW-Y9ES8uA | 1 643 |
| 15 | Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy | 1 015 |
| 16 | Iti Electronics mechanic question paper 2016 1st semester | 842 |
| 17 | https://youtu.be/Pplpd5orKh8 | 2 025 |
| 18 | https://youtu.be/xXppoUlPWDw | 2 113 |
| 19 | Sin texto... | 569 |
| 20 | https://youtu.be/YuIYUvEeXnY | 1 868 |
