Electronics mechanic iti group
Открыть в Telegram
Electronics mechanic iti
БольшеСтрана не указанаКатегория не указана
999
Подписчики
Нет данных24 часа
Нет данных7 дней
+9030 день
Архив постов
HUMAN BODY
*The base of life is
Ans : Amino acids
*The largest cell in human body is
Ans : Neuron
*Life originated from
Ans : Water
*Theory of evolution was proposed by
Ans : Charles Darwin
*The largest cell in human body
Ans : Ovum
*The smallest cell in human body
Ans : Sperm
*The main function of sweating is to regulate the
Ans : Body temperature
*Normal temperature of human body
Ans : 36.9°C (98.4°F)
*The temperature of human body in
Ans : Kelvin scale - 310K
*The most abundant mineral in the human body
Ans : Calcium
कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form❇️
1. U D P का पूरा नाम है?
उत्तर:- User Datagram Protocol.
2. R T C का पूरा नाम है?
उत्तर:- Real Time Clock.
3. I P का पूरा नाम है?
उत्तर:- Internet Protocol.
4. C A G का पूरा नाम है?
उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
5. F E R A का पूरा नाम है?
उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
6. I S R O का पूरा नाम है?
उत्तर:- Indian Space Research organization.
7. I S D N का पूरा नाम है?
उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
8. SAARC का पूरा नाम है?
उत्तर:- South Asian Association for Regional
co–operation.
9. O M R का पूरा नाम है?
उत्तर:- Optical Mark Recognition.
10. A H R L का पूरा नाम है?
उत्तर:- Asian Human Right commisson
आप सब लोग इस channel को कृपया subscribe करे क्योंकि मैं फिर से electronics से related videos बनाने जा रहा हू
आपका support =मेरा उत्साह
जितना उत्साह बढ़ेगा उतना अधिक focus होकर मै आपको information दे पाऊंगा 🙏
Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Hfz2d1TqpqO57azUainhQy
