ABDII OROMOO
前往频道在 Telegram
Channel Kun kan banameef: Barattootni kutaa 9-12 haala salphaan akka nu waliin qayyabataniif. Oduu fi Odeeffanno barnootaan walqabatan illee asirraa argattu.
显示更多未指定国家教育16 381
📈 Telegram 频道 ABDII OROMOO 的分析概览
频道 ABDII OROMOO (@abdii_oromoo) 是活跃参与者。目前社区聚集了 12 244 名订阅者,在 教育 类别中位列第 16 381。
📊 受众指标与增长动态
自 невідомо 创建以来,项目保持高速增长,吸引了 12 244 名订阅者。
根据 08 七月, 2026 的最新数据,频道保持稳定运转。过去 30 天订阅人数变化为 1 005,过去 24 小时变化为 4,整体触达仍然可观。
- 认证状态: 未认证
- 互动率 (ER): 平均受众互动率为 13.23%。内容发布后 24 小时内通常能获得 11.20% 的反应,占订阅者总量。
- 帖子覆盖: 每篇帖子平均可获得 1 619 次浏览,首日通常累积 1 371 次浏览。
- 互动与反馈: 受众积极参与,单帖平均反应数为 12。
- 主题关注点: 内容集中在 explanation, cell, kana, sentence, allele 等核心主题上。
📝 描述与内容策略
作者将该频道定位为表达主观观点的平台:
“Channel Kun kan banameef:
Barattootni kutaa 9-12 haala salphaan akka nu waliin qayyabataniif. Oduu fi Odeeffanno barnootaan walqabatan illee asirraa argattu.”
凭借高频更新(最新数据采集于 09 七月, 2026),频道始终保持新鲜度与高覆盖。分析显示受众积极互动,使其成为 教育 类别中的关键影响点。
12 244
订阅者
+424 小时
+2087 天
+1 00530 天
帖子存档
12 246
#Kutaa_12ffaa
Qormaanni biyyaalessaa kutaa 12ffaa bara 2018 marsaa lammaffaan guyyaa borii irraa kaasee itti fufiinsaan hanga kibxataatti kan kennamu ta'a.
Qormaati marsaa lammaffaa kun karaa online barattoota Saayinsii Uumamaatiif guyyoota sadiif jechuunis (Jimaata, Wiixata fi Kibxata) kennamuuf kan yaadame yoo ta'u , jimaata darbee eegaluun sanbata lamaan addaan citee ture, guyyaa boruu fi Kibxata itti fufiinsaan kennamuun msrsaan lammaffaan kan xumuramu ta'a.
Barattoota Qormaata Biyyaalessaa Kutaa 12ffaa bara 2018 fudhattan hundaaf Carraa Gaarii!
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/knowledgy_hub
https://t.me/knowledgy_hub
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/Oromiastudent_s
https://t.me/Oromiastudent_s
12 246
Repost from N/a
📣Telegram channel for sell
➡️38.6k Subscribers
➡️Monitized channel
➡️Education content
✉️Real buyer dm @Daboo_King
12 246
Gadhiifamera🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Diraamaan hiree jaalalaa kutaa 83ffaan Channel kanarratti gadhiifameera.
12 246
Repost from አልፋ ስፖርት
📭 2018 Biology First Round ESSLCE Questions !!!
📕Answer + Explanations
© Entrance Tricks
12 246
Qormaanni Xumuraa Kutaa 12ffaa marsaa jalqabaa kan guyyoota sadiif kennamaa ture har'a xumurameera.
Qormaanni marsaa lammaffaa immoo bor, Waxabajjii 26, 2018 A.L.I. ni jalqaba. Barattoonni qormaata kana fudhatanis dhaabbilee itti ramadaman seenaniiru.
Har'a barattoota qormaata fudhataniif seeraa fi qajeelfamoota qormaataa akkasumas dhimmoota isaan waliin walqabatan irratti ibsa (orientation) kennameeraaf.
Barattoonni saayinsii uumamaa kanneen marsaa lammaffaa qormaata onlaayinii fudhatan, guyyoota sadii jechuun Jimaataa, Wiixataa fi Kibxata qormaata isaanii ni fudhatu.
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/knowledgy_hub
https://t.me/knowledgy_hub
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/Oromiastudent_s
https://t.me/Oromiastudent_s
12 246
Repost from አልፋ ስፖርት
📭English 2018 First Round ESSLCE Questions !!!
📕Answer + Explanations
© Entrance Tricks
12 246
#Kutaa_12ffaa
Qormaanni biyyaalessaa kutaa 12ffaa bara 2018 guyyaa kaleessaa eegaluun isaa ni yaadatama.
Oolmaa isaa guyyaa lammaffaa marsaa tokkoffaa har'aatiinis har'a itti fufuun ganamaa fi waaree booda ni kennama;
🗓️ Ganama sa'aatii 3:00-5:00 :- Scholastic Aptitude
🗓️ Waaree booda sa'aatii 9:00-11:30 :- Fiiziksiin ni kennama.
Barattoota Qormaata Biyyaalessaa Kutaa 12ffaa bara 2018 fudhattan hundaaf Carraa Gaarii hawwina.
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/knowledgy_hub
https://t.me/knowledgy_hub
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/Oromiastudent_s
https://t.me/Oromiastudent_s
12 246
Gadhiifamera🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Diraamaan hiree jaalalaa kutaa 82ffaan Channel kanarratti gadhiifameera.
12 246
+1
#Schedule #Kutaa_12ffaa
Sagantaa Qormaata Biyyaalessaa Kutaa 12ffaa
Tajaajilli Madaallii Barnootaa fi Qormaataa sagantaa qormaata biyyaalessaa kutaa 12ffaa bara 2018 baaseera.
Bu'uura kanaanis;
👨💻 Karaa online «Computer-Based Testing (CBT)» barattoonni qormaata fudhatan marsaa jahaan qormaata isaanii kan fudhatan akka ta'e ibsameera.
Kanaanis marsaa 1ffaa hanga sadaffaatti barattoonni Saayinsii Uumamaa qormaata kan fudhatan yoo ta'u, marsaa arfaffaa hanga jahaffaatti ammoo barattoonni Saayinsii Hawaasaa qormaata ni fudhatu.
📄 Karaa waraqaa barattoota qormaata fudhataniif ammoo barattoonni Saayinsii Uumamaa marsaa sadaffaa irratti qormaata kan fudhatan yoo ta'u, barattoonni Saayinsii Hawaasaa ammoo marsaa arfaffaa irratti Yuunivarsiitii keessatti qormaata fudhatu.
Guutummaa sagantaa suuraa armaan olii irraa ilaalaa!
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/knowledgy_hub
https://t.me/knowledgy_hub
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/Abdii_oromoo
https://t.me/Abdii_oromoo
12 246
🚨Gaaffii kana dirqama deebisi darbi
✍Siif taphataan cimaa addunyaa kana eenyuudha?
12 246
📘Maths McQ and answers
1. What is the value of sin(0)?
a) 0
b) 1
c) -1
d) undefined
Answer: a) 0
2. Which of the following is an identity?
a) sin(a+b) = sin(a) + sin(b)
b) cos(a+b) = cos(a) + cos(b)
c) tan(a+b) = tan(a) + tan(b)
d) sin(2a) = 2sin(a)cos(a)
Answer: d) sin(2a) = 2sin(a)cos(a)
3. What is the period of the function f(x) = 2sin(x)?
a) π
b) 2π
c) 4π
d) 1
Answer: b) 2π
4. If sin(x) = 3/5, what is the value of cos(x)?
a) 4/5
b) 3/4
c) 4/3
d) 5/3
Answer: a) 4/5
5. What is the amplitude of the function f(x) = 3cos(2x)?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 6
Answer: c) 3
6. Which of the following is a Pythagorean identity?
a) sin^2(a) + cos^2(a) = 1
b) tan^2(a) + 1 = sec^2(a)
c) cot^2(a) + 1 = csc^2(a)
d) all of the above
Answer: d) all of the above
7. What is the value of tan(π/4)?
a) 0
b) 1
c) -1
d) undefined
Answer: b) 1
8. If f(x) = sin(x) and g(x) = cos(x), what is the value of f(π/2) + g(π/2)?
a) 0
b) 1
c) 2
d) -1
Answer: c) 2
9. What is the phase shift of the function f(x) = sin(x + π/2)?
a) π/2
b) -π/2
c) π
d) -π
Answer: b) -π/2
10. Which of the following is a sum identity?
a) sin(a+b) = sin(a)cos(b) + cos(a)sin(b)
b) cos(a+b) = cos(a)cos(b) - sin(a)sin(b)
c) tan(a+b) = (tan(a) + tan(b))/(1 - tan(a)tan(b))
d) all of the above
Answer: d) all of the above
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/knowledgy_hub
https://t.me/knowledgy_hub
Join 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
https://t.me/Oromiastudent_s
https://t.me/Oromiastudent_s
12 246
Too many wasting time with old routines? Here’s your Leaked Checklist to leveling up NOW!
Unlock the secret to sharper thinking with exercises that actually work
Discover why simple daily habits beat complex strategies every time
Explode your learning speed with bite-sized brain hacks from Shamil N Mohammed
Replace boredom with nonstop fun and real growth-no fluff, just results
Join the revolution: Shamil N Mohammed Officials
#ad 📢 InsideAds Free Subscribers
12 246
🟢Nama 3 qofa Ilaa in darbin hojii kana bira hojiin akkasii dafee adda cita waan taheef ammuma jalqabaa
🔔Hojiin Kun isin in darbin nama tokkoo afeeruun Dollar 1 argattu.
➡️Step isaa link https://t.me/usdtxbitget_cbbot?start=5769379837 kana tuqaa start godhaa akkuma start gootaniin dollar 2 argattu
➡️Isa booda channel isiniif dhufu hunda join godhaa sana booda bakka VERIFY AND EARN jedhu tuquun link afeerraa Fudhachuun nama affeertu Amma haa eegallu 100% trusted dha.
https://t.me/usdtxbitget_cbbot?start=5769379837
https://t.me/usdtxbitget_cbbot?start=5769379837
