DSSSB Exam 2024 free Coaching
Kanalga TelegramтАЩda oтАШtish
Ko'proq ko'rsatish
Mamlakat belgilanmaganToif belgilanmagan
ЁЯУИ Telegram kanali DSSSB Exam 2024 free Coaching analitikasi
DSSSB Exam 2024 free Coaching (@dsssb) kanali faol ishtirokchi. Hozirda hamjamiyat 12 770 obunachidan iborat bo'lib, Boshqa toifasida -o'rinni egallagan.
ЁЯУК Auditoriya koтАШrsatkichlari va dinamika
╨╜╨╡╨▓╤Ц╨┤╨╛╨╝╨╛ sanasidan buyon loyiha tez oтАШsib, 12 770 obunachiga ega boтАШldi.
03 Dekabr, 2024 dagi oxirgi maтАЩlumotlarga koтАШra kanal barqaror faollikka ega. Oxirgi 30 kunda obunachilar soni 0 ga, soтАШnggi 24 soatda esa 0 ga oтАШzgardi va umumiy qamrov yuqori darajada qolmoqda.
- Tasdiqlash holati: Tasdiqlanmagan
- Jalb etish (ER): Auditoriya oтАШrtacha 0% darajada jalb etiladi. Nashrdan keyingi dastlabki 24 soatda kontent odatda umumiy obunachilar sonining N/A% ini tashkil etuvchi reaksiyalarni toтАШplaydi.
- Post qamrovi: Har bir post oтАШrtacha 0 marta koтАШriladi; birinchi sutkada odatda 0 ta koтАШrish yigтАШiladi.
- Reaksiyalar va oтАШzaro taтАЩsir: Auditoriya faol: har bir postga oтАШrtacha 0 ta reaksiya keladi.
ЁЯУЭ Tavsif va kontent siyosati
Kanal uchun tavsif kiritilmagan.
Yuqori yangilanish chastotasi (oxirgi maтАЩlumot 04 Dekabr, 2024 da olingan) sababli kanal doimo dolzarb va katta qamrovli boтАШlib qoladi. Analitika auditoriya kontent bilan faol hamkorlik qilishini, uni Boshqa toifasidagi muhim taтАЩsir nuqtasiga aylantirishini koтАШrsatadi.
12 770
Obunachilar
Ma'lumot yo'q24 soatlar
Ma'lumot yo'q7 kun
Ma'lumot yo'q30 kun
Ma'lumot yuklanmoqda...
O'xshash kanallar
Taglar buluti
Ma'lumot yo'q
Muammo bormi? Iltimos, sahifani yangilang yoki bizning qo'llab-quvvatlash boshqaruvchimizga murojaat qiling>.
Kirish va chiqish esdaliklari
---
---
---
---
---
---
Obunachilarni jalb qilish
Dekabr '24Dek '24
Dekabr '240
0 kanalda
Noyabr '240
1 kanalda
Get PRO
Oktabr '240
0 kanalda
Get PRO
Sentabr '240
0 kanalda
Get PRO
Avgust '24
+81
0 kanalda
Get PRO
Iyul '24
+406
0 kanalda
Get PRO
Iyun '24
+443
1 kanalda
Get PRO
May '24
+573
2 kanalda
Get PRO
Aprel '24
+828
1 kanalda
Get PRO
Mart '24
+780
0 kanalda
Get PRO
Fevral '24
+1 342
4 kanalda
Get PRO
Yanvar '24
+2 344
2 kanalda
Get PRO
Dekabr '23
+622
0 kanalda
Get PRO
Noyabr '23
+429
1 kanalda
Get PRO
Oktabr '230
0 kanalda
Get PRO
Sentabr '23
+396
0 kanalda
Get PRO
Avgust '23
+432
0 kanalda
Get PRO
Iyul '23
+496
0 kanalda
Get PRO
Iyun '23
+1 125
0 kanalda
Get PRO
May '23
+628
0 kanalda
Get PRO
Aprel '23
+724
0 kanalda
Get PRO
Mart '23
+1 667
0 kanalda
Kanal postlari
ЁЯУМSSC CHSL Notification Released 2024
ЁЯУЪ Qualification: 12th, Any Degree
ЁЯУМ Total Vacancy: 3712
ЁЯФЪ Last Date: 07/05/2024
тЬЕFor ALL Updates,ЁЯСЗJOIN
@DSSSB
| 2 | DSSSB Advt 5/2024 Apply Online Start for 1499 Various Posts
Apply link ЁЯСЗ
https://dsssbonline.nic.in/
Last date 17 April 2024
рд╕рднреА DSSSB рднрд░реНрддреАрдпреЛрдВ рдХреЗ рдЕрдкрдбреЗрдЯ рдкрд╛рдиреЗ рдХреЗ рд▓рд┐рдП рдЯреЗрд▓реАрдЧреНрд░рд╛рдо рдЧреНрд░реБрдк рд╕реЗ рдЬреБреЬреЗрдВред Join& share
ЁЯСЗЁЯСЗ
@Dsssb | 43 308 |
| 3 | DSSSB Exam Date Notce 7 June 2023.pdf | 58 277 |
| 4 | +8 DSSSB PGT Urdu.pdf | 69 218 |
| 5 | -DSSSB MATHS MASTER @DSSSBTEACHER1 @Sandeep_mm.pdf | 58 825 |
| 6 | DSSSB To Release 16000+ Teaching Vacancies In 2023.
Join @DSSSB for updates. | 58 228 |
| 7 | Can you answer within 10 Seconds | 5 772 |
| 8 | Answer Please | 5 338 |
| 9 | DSSSB Salary 2023 For TGT
The net DSSSB salary for a TGT teacher is approximately Rs.┬а56,246 per month | 5 469 |
| 10 | @DSSSB - March Schedule | 5 729 |
| 11 | NOTICE NO: 1493 TGT- MATHEMATICS (MALE) POST CODE- 38/21 DIRECTORATE OF EDUCATION, GNCTD | 5 219 |
| 12 | KVS Vice Principal Question Paper Held on 9 Feb 2023 | 4 825 |
| 13 | ЁЯУМUPSC CSE (IAS, IPS, IRMS) 2023
ЁЯУЪ Qualification: Graduation
ЁЯУЫ Total Post: 1105
ЁЯТ╕ Fees: UR/EWS/OBC = 100 Rs.
SC/ST/PWD/Female = FREE
ЁЯФЪ Last Date: 28/2/2023
For More Job Updates,ЁЯСЗJOIN
@DSSSB | 5 121 |
| 14 | DSSSB To Release 12,796 PRT, TGT Vacancies in 2023.
Join @DSSSB | 4 819 |
| 15 | тЬЕрджреИрдирд┐рдХ рд╕рд╛рдорд╛рдиреНрдп рдЬреНрдЮрд╛рди┬а рд╕рднреА рдкрд░реАрдХреНрд╖рд╛рдУрдВ рдХреЗ рд▓рд┐рдП рдорд╣рддреНрд╡рдкреВрд░реНрдг
1. рдж рд╡реЗрд▓реНрде рдСрдл рдиреЗрд╢рдВрд╕ рдХреА рд░рдЪрдирд╛ рдХрд┐рд╕рдиреЗ рдХреА?
Ans. рдПрдбрдо рд╕реНрдорд┐рде
2. рдмрд╛рд▓реНрдореАрдХрд┐ рдиреЗ рд░рд╛рдорд╛рдпрдг рдХреА рд░рдЪрдирд╛ рдХрд┐рд╕ рднрд╛рд╖рд╛ рдореЗрдВ рдХреА рдереА?
Ans. рд╕рдВрд╕реНрдХреГрдд
3. рднрд╛рд░рдд рдХреЗ рдкреНрд░рдердо рдЙрдк рдкреНрд░рдзрд╛рдирдордВрддреНрд░реА рдХреМрди рдереЗ?
Ans. рд╕рд░рджрд╛рд░ рдкрдЯреЗрд▓
4. рд╕рд┐рдХрдВрджрд░ рдиреЗ рднрд╛рд░рдд рдкрд░ рдЖрдХреНрд░рдордг рдХрдм рдХрд┐рдпрд╛ рдерд╛?
Ans. 326 рдИрд╕рд╛ рдкреВрд░реНрд╡ рдореЗрдВ
5. рд╕рд┐рдХреНрдЦреЛрдВ рдХреЗ рдкреНрд░рдердо рдЧреБрд░реБ рдХреМрди рдереЗ?
Ans. рдЧреБрд░реБрдирд╛рдирдХ рджреЗрд╡
6. рдПрдВрдЬрд╛рдЗрдо рдХреА рд╕рдВрд░рдЪрдирд╛ рдХрд┐рд╕рд╕реЗ рд╣реЛрддреЗ рд╣реИрдВ?
Ans. рдЕрдореАрдиреЛ рдЕрдореНрд▓
7.рдж рдбреЛрдЬ рд▓рд╛рдлреНрдЯрд░ рдХреЗ рд░рдЪрд┐рдпрддрд╛ рдХреМрди рд╣реИ?
Ans. рдЖрд░ рдХреЗ рд▓рдХреНрд╖реНрдордг
8. рдЗрд▓рд╛рд╣рд╛рдмрд╛рдж рдХреЗ рд╕реНрддрдВрдн рд▓реЗрдЦ рдХрд┐рд╕рдиреЗ рд▓рд┐рдЦрд╛?
Ans. рд╣рд░рд┐рд╕реЗрди
9. рд╢рдХ рд╕рдВрд╡рдд рдХреЗ рдЕрдиреБрд╕рд╛рд░ рдЕрдВрддрд┐рдо рдорд╣реАрдирд╛ рдХреМрди рд╕рд╛ рд╣реИ?
Ans. рдлрд╛рд▓реНрдЧреБрди
10. рднрд╛рд░рдд рдХреЗ рдкреНрд░рдердо рджрд▓рд┐рдд рдореБрдЦреНрдп рдиреНрдпрд╛рдпрд╛рдзреАрд╢ рдХреМрди рдмрдиреЗ?
Ans. рдХреЗ рдЬреА рдмрд╛рд▓рдХреГрд╖реНрдгрди
11. рдорд╛рдВрд╕рдкреЗрд╢рд┐рдпреЛрдВ рдореЗрдВ рдХреМрди рд╕рд╛ рдЕрдореНрд▓ рдкрд╛рдпрд╛ рдЬрд╛рддрд╛ рд╣реИ?
Ans. рдорд╛рдпреЛрд╕реАрди Acid
12 . рдкреНрд░рд╕рд┐рджреНрдз рдХрд░реАрдмрд╛ рдмрд╛рдВрдз рдХрд┐рд╕ рдирджреА рдкрд░ рд╕реНрдерд┐рдд рд╣реИ
Ans. рдЬрд╛рдмреЗрдЬреА рдирджреА
13 . рдЬрд░реНрдордиреА рдФрд░ рдкреЛрд▓реИрдВрдб рдХреЗ рдмреАрдЪ рдХреА рд╕реАрдорд╛ рд░реЗрдЦрд╛ рдХреНрдпрд╛ рдХрд╣рд▓рд╛рддреА рд╣реИ?
Ans. рд╣рд┐рдВрдбрдирдмреИрдВрдХреЙрдХ рд╡рд░реНрдЧ рд░реЗрдЦрд╛
14 . рднрд╛рд░рдд рдореЗрдВ рдХреЗрд╕рд░ рдХрд╛ рд╕рдмрд╕реЗ рдмрдбрд╝рд╛ рдЙрддреНрдкрд╛рджрдХ рд░рд╛рдЬреНрдп рдХреМрди рд╕рд╛ рд╣реИ?
Ans. рдЬрдореНрдореВ рдХрд╢реНрдореАрд░
15. рднрд╛рд░рддреАрдп рдлрд┐рд▓реНрдо рдПрд╡рдВ рд╡рд┐рдХрд╛рд╕ рдирд┐рдЧрдо рдХреА рд╕реНрдерд╛рдкрдирд╛ рдХрд┐рд╕ рд╡рд░реНрд╖ рд╣реБрдИ?
Ans. 1980 рдореЗрдВ
16 . рдкреБрд░рд╛ рдкрд╛рд╖рд╛рдгрдХрд╛рд▓ рдХреА рд╕рдмрд╕реЗ рдмрдбрд╝реА рдЙрдкрд▓рдмреНрдзрд┐ рдереА
Ans. рдЖрдЧ рдХрд╛ рдЖрд╡рд┐рд╖реНрдХрд╛рд░
17. рд╡рд╛рдпреБрдордВрдбрд▓ рдореЗрдВ рдирд╛рдЗрдЯреНрд░реЛрдЬрди рдХрд┐рддрдиреЗ рдкреНрд░рддрд┐рд╢рдд рд╣реИ?
Ans. 78%
18. рдЕрд▓реАрдЧрдврд╝ рдЖрдВрджреЛрд▓рди рдХреА рд╢реБрд░реБрдЖрдд рдХрд┐рд╕рдиреЗ рдХреА?
Ans. рд╕рдпреНрдпрдж рдЕрд╣рдордж рдЦрд╛рди
19. рдбрд╛рдпрдиреЗрдореЛ рдХрд╛ рд╕рд┐рджреНрдзрд╛рдВрдд рдХрд┐рд╕ рдирд┐рдЧрдо рдкрд░ рдЖрдзрд╛рд░рд┐рдд рд╣реИ?
Ans. рдлреИрд░рд╛рдбреЗ рдХреЗ рдирд┐рдпрдо
20. рднрд╛рд░рдд рдореЗрдВ рдордиреАрдЖрд░реНрдбрд░ рдкреНрд░рдгрд╛рд▓реА рдХреА рд╢реБрд░реБрдЖрдд рдХрд┐рд╕ рд╡рд░реНрд╖ рд╣реБрдИ?
Ans. 1880
21. рдж рд╡реЗрд▓реНрде рдСрдл рдиреЗрд╢рдВрд╕ рдХреА рд░рдЪрдирд╛ рдХрд┐рд╕рдиреЗ рдХреА?
Ans. рдПрдбрдо рд╕реНрдорд┐рде | 4 315 |
| 16 | Can you answer within 10 Seconds | 7 019 |
| 17 | Answer Please | 6 563 |
| 18 | Matn yo'q... | 3 260 |
