PHOS GENERATION WEB3 CHANNEL
Open in Telegram
The crypto space is not a get rich scheme but with patience, consistency and carrying out tasks you'll make it.
Show more502
Subscribers
No data24 hours
-27 days
-530 days
Posts Archive
📣 Venom Quest Season 3 Kicks Off on New Telegram mini-app!
💎 Total Prize Pool : 11,000,000 $VENOM 🥳
✅ Join Here : https://t.me/VenomNetworkAuthBot/app?startapp=8wxbXsACL4SMwXaw3rPDCV
🗓️ Starts: 11:15 PM UTC | August 28th
🗓️ Ends: 12 PM UTC | September 6th
Complete Task to earn more XP for the Airdrop.
Join in. All the Best 👍🏽
https://t.me/pocket_rocket_game_bot?start=4be01f92-b11c-46e6-8cb6-7a2275f5759c
@Phos_Omopraise invites you to Pocket Rocket, a web3 space game! Mine crystal rocks, upgrade the spaceship, keep the top of the leaderboard to receive rewards and exclusive digital assets from the Whitechain Foundation.
Take this seriously. It's back by an exchange white bit.
Take its seriously.
*NEW TELEGRAM MINNING*
*SIDEKICK IS BACKED BY BINANCE LABS*
DON'T MISS
As e day hot o.... 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
SideFans Season 2 supported by Sidekick Labs and Binance Labs is here
Launched barely 4hrs+....So you are super early
Use link below to know know your Telegram Age as Dogs and be rewarded Diamonds. Easy as A, B, C
NB Airdrop where go pay($,£...) no go stress you. ☺️
Hurry o..... No time
Invite link👇👇👇👇
https://t.me/sidekick_fans_bot?start=1892432938
▶️ Story Testnet ( Staking )
➡️Go to : https://staking.story.foundation/
🟢 Connect Wallet
🟢 Click any Validator that has "10% Commision"❗️
🟢 Click "Stake"
🟢 Enter amount (min 1)
✔️Stake to 5 different validators
✔️DON'T stake to a validators that has "0% Commision"
✔️If showing "Staked!", it's successful.
➡️Claim Faucet : HERE
🆕 Story Protocol Testnet Dapps List ✔️
1) https://app.unleashprotocol.xyz
2) https://app.piperx.xyz/#/swap
3) https://www.joinsek.ai
4) https://www.blockbook.app
5) https://myceliumnetwork.io
6) https://play.story.foundation/assets/register
Make use of them please !
Story Protocol #Update
Go To : https://play.story.foundation/assets/register
- Connect wallet (Sepolia)
- Create New IP
- Fill in Name & Upload Photos
- Skip License
- Done
👋 Save All Transaction details in safeZone
📌Update : Story Foundation : Mint the Iliad launch IP Asset
➡️Mint here : https://mint.story.foundation/
🟢Connect Wallet
🟢Complete All Step
🟢Claim Faucet
🟢Mint
🆕 Story Protocol - Reserve Role
🟢 Join Discord: https://discord.gg/storyprotocol
Go MAS: https://discord.com/channels/1133510822975512708/1266597892077129801/1275838112681169037
✅ $140M Fund Raised
NEW PROJECT ALERT
Damx.ton was the first guy to start shilling NOTCOIN before anyone knew it. I'm guessing he's the handler of Notcoin because he was the first person to follow that account the day the X account was created
He was also the first to shill DOGS before anyone knew it
And now he's shilling WONTON
🥟Let's earn $WTON and WONTON collections together!🍜
https://t.me/WontonOrgBot/gameapp?startapp=referralCode=16H4BGNC
The only real and based TON maxi, don't fade him, he doesn't shill rubbish 🔥
NO TAPPING
Go to your hot wallet and do the FREEDUROV TASK
LINK👇
t.me/herewalletbot/freedurov?startapp=167905
Note that your Ton will not be deducted, once you carry out the task you can send out your Ton
Don't miss this opportunity okay.
Here are the answers to the Bybit Quests:
1. What is the primary purpose of the DOGS meme cryptocurrency project?
Answer: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.
2. What inspired the creation of DOGS and its symbolic figure, Spotty?
Answer: A sketch at a charity auction to aid orphanages.
3. What is one of the main goals of the DOGS cryptocurrency project?
Answer: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.
4. How does DOGS incentivize Telegram premium subscribers?
Answer: By giving extra rewards for participation.
5. How do users primarily earn DOGS tokens in the Dogs mini-app?
Answer: Through various activities on the Dogs Telegram channel.
6. What factors influence the amount of DOGS tokens a user receives?
Answer: The user's Telegram account age, subscription status, and OG status.
7. What is a standout feature of the DOGS token distribution method?
Answer: It is intricately tied to user engagement on Telegram.
8. What is the requirement for new users to be eligible for the 1,925,000,000 DOGS prize pool during the Token Splash event?
Answer: Sign up on Bybit and complete Identity Verification.
9. What is the maximum number of DOGS tokens a user can earn from the 550,000,000 DOGS prize pool during the trade period?
Answer: 50,000 DOGS.
10. How many DOGS tokens can an affiliate earn for each qualified referee during the DOGS x Referral Boost event?
Answer: 25,000 DOGS.
Free $25 DOGS for ByBit users
✅ Form Link:
https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLScHN3FPAGqK-0nGRi986wikyE3ycWGg7BZqeJMOrIzHOaHw4A/formResponse
Watch and fill the form correctly
Please if you used bybit to withdraw your dogs fill this form with ur UID no on bybit to win the $25 they will give
Please try and participate in this on time before it ends if u used bybit
*MATCHQUEST USERS ✅..GO AND RUN THIS TASK ASAP 💥..USE METAMASK TO ADD THIS NETWORK*
Matchain
https://rpc.matchain.io
698
BNB
https://matchscan.io
*🔥MATCHCHAIN MAINNET LAUNCHED*
📌 *The VERY FIRST PROJECT LAUNCHING ON MATCHAIN BLOCKCHAIN*
🪂 *DIGIVERSE*
*An Upcoming Decentralised Shop On Matchain Blockchain*
*°•°•°Welcome to Digiverse! Collect $DIGI and secure your Airdrop Spot for $BAC! 🪂*
- *Token: $BAC*
- *Total Supply: 31.29 million*
- *Farm Digi to be converted to $BAC*
*What's DiGi Mall 🩵digis Mall DApp*
*1. On-chain shopping DApp for everyday needs🔥- - - Bringing local commerce to the blockchain with competitive prices and quality products.*
*2. Pay with crypto, enjoy gas-free transactions💰- Use BAC, MUSD; gas fees on us; BSC-Matchain asset transfers via digis link*
✍️Limited Referral!
Just 10 referrals
https://t.me/digibuy_bot/digiverse/start?startapp=ab9921c5cc2442f934d78f7e88c37aac.
It’s Monday!!!.
We wish you a productive week starting today. Plan, execute and crush it ❤️❤️
And it’s exactly 1 week left for our #GIDAxStarknet Web3/Blockchain Devs Bootcamp registration to end!
Haven’t registered yet?
🔗: https://bit.ly/GIDAxStarknetBootcamp
Tell someone you know 📣
Please do like and retweet on X
https://x.com/Official_GIDA/status/1827965671616958725?t=fKhfFi9JnKGKNGz1IqMiuA&s=19
