Crypto premium signals
Open in Telegram
We post here Binance New offers.. Always do your own research before investment.
Show more977
Subscribers
No data24 hours
-87 days
-3930 days
Posts Archive
Hey all
If you are joining #Bybit or #BitGet
#Bybiy -https://web3.bitget.com/bwb-airdrop?code=9ajGVy https://www.bybit.com/invite?ref=YRPZMG
#BitGet -
Deposit minimum of 100 USD to avail offers upto Worth $1250
Repost from Crypto premium signals
Send minimum $0.01 to this QR code in Binance and You can Win upto $100 in FDUSD
In #ByBit There is an event going on.
We don't have to do much.. just need to do some future trade worth of minimum $500
We can use 1x to 100x to complete this Target.. and you will get that free spin.
There is a guaranteed prize in form of $WEN token
Minimum is 2000 $WEN
From this link you can join.
Share with me your result.
https://www.bybit.com/promo/events/WEN-lucky-draw?ref=YRPZMG
Hey guys Get free 50 BGB coin points .
Just register in Bitget Web3 service. From this link.
It's an instant airdrop Point. Which will Convert in BGB coin. Which is Worth $1
https://share.bwb.site/inviteLink?code=9ajGVy&shareLang=en&teamCode=&source=copy
Same Like Binance Launchpad. If you are Bybit user, you can join this Launchpad Event organissed by Bybit
Only 50 $MNT coin is needed to join. Which less than $50 in value.
Link is here to join the event
ππππππππ
https://www.bybit.com/en/trade/spot/m/launchpad?ref=YRPZMG&sa_utm_ci=AD0003&utm_source=ref&sa_utm_channel=ref_
Send minimum $0.01 to this QR code in Binance and You can Win upto $100 in FDUSD
Same Like Binance Launchpad. If you are Bybit user, you can join this Launchpad Event organissed by Bybit
Only 50 $MNT coin is needed to join. Which less than $50 in value.
Link is here to join the event
https://www.bybit.com/en/trade/spot/m/launchpad?ref=YRPZMG&sa_utm_ci=AD0003&utm_source=ref&sa_utm_channel=ref_
Binance can be baned from Indian Govt.
Try to shift your Portfolio from Binance to Indian exchanges or Bybit
Bybit link - https://www.bybit.com/invite?ref=YRPZMG
If You want minimum fees.. convert your assets to usdt..
Than send that usdt under bep20 address of Bybit with only $0.19 fees.
Binance can be baned from Indian Govt.
Try to shift your Portfolio from Binance to Indian exchanges or Bybit
Bybit link - https://www.bybit.com/invite?ref=YRPZMG
Binance Learn and Earn Answers
Claim Free $Pond Token
How To Take The Binance Quiz?
Open binance app.
Go to learn and earn page from services section.
Scroll down and take the marlin quiz.
Click on start quiz and complete it by giving correct answers.
Earn 72.8 POND total staking rewards.
Enjoy 10% APR.
Binance Marlin POND Quiz Answer
1. Marlin can be used as a coprocessor using two sub- protocols, namely.
Answer: Oyster and Kalypso
2. What does Oyster use to ensure the correctness of computations?
Answer: Trusted Execution Environments (TEEs)
3. Applications deployed on which chain can use Marlin?
Answer: All of the options
4. What is Marlin?
Answer: Verifiable computing protocol
5. What kind of applications are suitable for deployment on Marlin?
Answer: All of the options
6. Which programming languages does Marlin support?
Answer: All of the options
7. What is Kalypso?
Answer: A ZK-proof marketplace
8. What is the utility of Oyster?
Answer: Delegating complex computations
9. Which token does the Marlin ecosystem rely on to derive its security guarantees?
Answer: POND
