English NCERT (9th-12th) 📚
Open in Telegram
A channel to provide study material for English teachers as well as students.
Show more997
Subscribers
No data24 hours
-37 days
+330 days
Data loading in progress...
Similar Channels
Tags Cloud
Incoming and Outgoing Mentions
---
---
---
---
---
---
Attracting Subscribers
July '26
July '260
in 1 channels
June '26
+21
in 0 channels
Get PRO
May '26
+18
in 0 channels
Get PRO
April '26
+5
in 0 channels
Get PRO
March '26
+10
in 0 channels
Get PRO
February '26
+12
in 0 channels
Get PRO
January '26
+7
in 0 channels
Get PRO
December '25
+3
in 0 channels
Get PRO
November '25
+7
in 0 channels
Get PRO
October '25
+3
in 0 channels
Get PRO
September '25
+1
in 0 channels
Get PRO
August '25
+22
in 1 channels
Get PRO
July '25
+34
in 0 channels
Get PRO
June '25
+30
in 1 channels
Get PRO
May '25
+13
in 0 channels
Get PRO
April '25
+17
in 0 channels
Get PRO
March '25
+6
in 0 channels
Get PRO
February '25
+8
in 0 channels
Get PRO
January '25
+10
in 0 channels
Get PRO
December '24
+21
in 0 channels
Get PRO
November '24
+25
in 1 channels
Get PRO
October '24
+13
in 0 channels
Get PRO
September '24
+27
in 0 channels
Get PRO
August '24
+16
in 1 channels
Get PRO
July '24
+42
in 1 channels
Get PRO
June '24
+41
in 1 channels
Get PRO
May '24
+18
in 0 channels
Get PRO
April '24
+23
in 0 channels
Get PRO
March '24
+41
in 0 channels
Get PRO
February '24
+114
in 1 channels
Get PRO
January '24
+58
in 1 channels
Get PRO
December '23
+40
in 1 channels
Get PRO
November '23
+29
in 1 channels
Get PRO
October '23
+23
in 1 channels
Get PRO
September '23
+22
in 0 channels
Get PRO
August '23
+71
in 0 channels
Get PRO
July '23
+39
in 0 channels
Get PRO
June '23
+76
in 0 channels
Get PRO
May '23
+68
in 0 channels
Get PRO
April '23
+14
in 0 channels
Get PRO
March '23
+8
in 0 channels
Get PRO
February '23
+14
in 0 channels
Get PRO
January '23
+39
in 0 channels
Get PRO
December '22
+36
in 0 channels
Get PRO
November '22
+46
in 0 channels
Get PRO
October '22
+42
in 0 channels
Get PRO
September '22
+78
in 0 channels
Get PRO
August '22
+42
in 0 channels
Get PRO
July '22
+47
in 0 channels
Get PRO
June '22
+14
in 0 channels
Get PRO
May '22
+27
in 0 channels
Get PRO
April '22
+62
in 0 channels
Get PRO
March '22
+43
in 0 channels
Get PRO
February '22
+40
in 0 channels
Get PRO
January '22
+534
in 0 channels
| Date | Subscriber Growth | Mentions | Channels | |
| 03 July | 0 | |||
| 02 July | 0 | |||
| 01 July | 0 |
Channel Posts
| 2 | https://youtube.com/shorts/G10rb1JztiU?si=8hdUiTKvD0yXzgS9 | 100 |
| 3 | शैक्षणिक कैलेंडर सत्र 2026- 27 शै.pdf | 497 |
| 4 | Practice Bank 12th English 2025-26.pdf | 440 |
| 5 | English practice paper 2026.pdf | 446 |
| 6 | Wishing you a very Happy New Year ahead. | 606 |
| 7 | https://youtu.be/cJ-_RzJ7xEo?si=_BwuxNhFP7gF5maY | 696 |
| 8 | 12th ENGLISH.pdf | 697 |
| 9 | Articles Practice in English Grammar | A An The Exercises | English Point
https://youtu.be/Ygw3QI85zZo | 633 |
| 10 | Class 12 Flamingo Vistas Questions Answers.pdf | 467 |
| 11 | Pdf.Notes sub.English 12th 2024-25.pdf | 447 |
| 12 | MissionAbhyas_12th_Language.pdf | 464 |
| 13 | https://youtu.be/vVxirh6JF0c?si=RU2aPz9S8XV-JXMt | 594 |
| 14 | Articles Simplified: Unlock the Power of A, An, The|#Grammar, #Articles, #English,#shorts
https://youtube.com/shorts/XlJjOjNMzTE?feature=share | 523 |
| 15 | Daily English-Speaking Classes, #SpeakingSkills, #Fluency, practice #short #englishpoint,#viral
https://youtube.com/shorts/D4UGOz6g0PE?feature=share | 424 |
| 16 | English Made Easy: Daily Practice, #EnglisEasy, #DailyPractice, #SpokeClasses,
https://youtube.com/shorts/2qxofIzx-xQ?feature=share | 396 |
| 17 | Daily English Speaking Mastery |#dailyenglishspeakingpractice #SpokenEnglishClasses,
https://youtube.com/shorts/upYgpFmaW_w?feature=share | 356 |
| 18 | *The Tale Of Melon City, One Liner*
1. What did the crowd want?
Ans. To hang someone
2. Who was to be hanged according to the royal decree?
Ans. One who fits in the noose
3. What does the word ‘Noose’ mean?
Ans. A loop formed in a rope.
4. Which part of speech does the word ‘Aloud’ belong to?
Ans. Adverb
5. Who is ‘He’ in the first line?
Ans. The wisest man of the town
6. What did the oldest man advise?
Ans. To hang the arch
7. Who has been referred to as ‘Your Majesty’?
Ans. The King
8. What was ironic about the decision made by the wisest man?
Ans. Though wisest yet he gave the worst advice
9. What does the phrase ‘The King saw red’?
Ans. That he got nervous and scared
10. What does the word ‘Amendments’ mean?
Ans. Changes, Corrections, Alterations
11. What does the word ‘Just’ mean?
Ans. Honest
12. To whom did the architect pass the blame?
Ans. The King
13. What was the problem with the bricks?
Ans. Made small
14. What does the word ‘Quivering’ mean?
Ans. The act of vibrating due to fear
15. What does the word ‘Summon’ mean?
Ans. Call someone officially
16. To whom did the masons pass the blame?
Ans. Architect
17. What happened when the king was going to edify the spectators?
Ans. His head collided with an arch
18. Whom did the king order to punish initially?
Ans. Chief of Builders
19. What does the word ‘Gallows’ mean?
Ans. Wooden frame
20. To whom did the chief of builders pass the blame?
Ans. Workmen. | 394 |
| 19 | English 9th to 12th,
(According to MPBSE)
https://t.me/EnglishEduMP | 419 |
| 20 | English-2025-26 (1).pdf | 435 |
