Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Help with Hope - Cybertroopers Palestine

Channel ini adalah guideline kepada semua untuk spread kan info tentang isu semasa & kezaliman Israel. 
42 420-24
~4 084
~6
9.62%
Telegram general rating
Globally
63 510place
of 6 615 964
78place
of 6 294

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
Assalamualaikum dan selamat pagi semua! Pagini min nak sharekan satu doa yang min amalkan demi kesejahteraan ibu ayah kita ✨ Ada ke antara korang yang berjauhan dengan ibu ayah macam min? Kalau ada, jangan lupa untuk selalu call dan tanyakan khabar diorang juga sekali sekala😊 Semoga dengan doa ini dapat menghapuskan dosa ibu ayah kita serta mereka sentiasa dibawah lindungan dan rahmat Allah SWT… Aaminn Ya Rabb 🤲🏼
1 407
5
Sedar tak sedar, kita dah masuk weekend pertama bulan Disenber dah, Korang tengah plan nak pi holiday ke tu? Teringat pulak zaman min kecik-kecik dulu. Min dulu selalu nampak ada sorang pakcik yang jual keropok lekor depan sekolah min ni, dia suka belanja keropok lekor lebih dekat budak-budak sekolah tu, termasuk min. Lagi-lagi waktu koko hari sabtu😊 Bila ditanya kenapa dia buat begitu, pakcik tu jawab "Anak doakan pakcik ya, rezeki kita ni bukan untuk kita sorang, tapi untuk kita konsi jugak dengan yang lain"🥰 Alhamdulillah sejak haritu min bertekad untuk selalu juga memberi dan harini min dah berjaya berkongsi rezeki dengan sorang adik ni. Korang pun ayuh kita rebut peluang memberi harini💪 Projek membantu saudara kita di syria ni pun salah satu pihak yang kita boleh kongsi rezeki☺️ Klik for more Moga nama kita sentiasa dalam doa mereka❤️
Show more ...

IMG_0899.MP4

2 197
2
Salam Isyak semua! 🙌🏼 Harini min nak sharekan satu doa yang min jumpa daripada Surah Ibrahim khas ditujukan untuk mak ayah kita 🤩 Jom sama-sama amalkan doa ni✨
1
0
Pejam celik pejam celik dah bulan 12 dah kan, taksangka 2022 bakal berakhir taklama lagi. Jom! Kita baca dulu ✨Doa Awal Bulan✨ ni. Semoga Allah permudahkan urusan kita sepanjang bulan ni اللهُ أَكْبَرُ، اَللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَيْنَا بِاْلأَمْنِ وَاْلإِيْمَانِ، وَالسَّلاَمَةِ وَاْلإِسْلاَمِ، وَالتَّوْفِيْقِ لِمَا تُحِبُّ رَبَّنَا وَتَرْضَى، رَبُّنَا وَرَبُّكَ اللهُ Terjemahan: “Allah Maha Besar. Ya Allah, tampakkan hilal (bulan tanggal satu) itu kepada kami dengan membawa keamanan, keimanan, keselamatan, dan Islam, serta taufik untuk menjalankan apa yang Engkau cintai dan Engkau ridai. Rabbku dan Rabbmu (wahai hilal) adalah Allah."
Show more ...
2 815
2
SAPA INGAT LAGI OPENING FIFA WORLD CUP QATAR 2022? Korang perasan tak Morgan Freeman bercakap tentang kemanusiaan dan penyatuan, rupanya itu daripada surah al hujurat tau.. Meremang min baca weh... Korang pun macam min ke? Baca sini👇👇
Bacaan surat Al-Hujurat berkumandang  sebapai pembukaan acara Piala Dunia malam tadi. Rasa meremang betul! Apa maksud surah ni? ⤵️
3 374
2
Yang sedang santai2, Min nak share tentang Ghanim Al-Muftah. duta rasmi FIFA World Cup di Qatar! Baca kat sini ⤵️
Waktu Ghanim dalam kandungan ibunya, ramai yang suruh gugurkan je Ghanim kerana dia sakit. Tapi ibunya tetap nak lahirkan Ghanim. 20 tahun kemudian, Ghanim menjadi duta usahawan berjaya termuda di Qatar & duta rasmi FIFA World Cup di Qatar! Ini kisah Ghanim Al-Muftah ⤵️
3 739
5
Assalamualaikum semua.. tgh otw balik rumah ke tu? Ke dah sampai rumah? lamanya Min menghilang. 🥲 sorry sangat2.. InshaAllah mulai esok. Min dgn team akan comeback! Kita akan share banyak lagi content2 menarik dan penuh fakta inshaAllah. Tolong doakan Min istiqomah.. 🙃🙃 support sikit eh.
3 237
0
Ingat lagi dak kita ada organised one of the project adoption of anak yatim Palestine? Min nak share sikit kebahagiaan dari wajah-wajah mereka after got the scholarship to support their school's fee 🥺🥺🥺

file

4 946
0
Assalamualaikum & hye everyone, It's our pleasure and honor to have our strategic partner for Palestine Project in Malaysia now! Thus, MyFundAction will host an engagement session to assist our supporters and the public to understand more the current situation in Palestine. Our Muslim brothers from Palestine will share more stories and their real-life experiences. Register now and book your seat. Only 30 seats are available! 📝 Details of the event as below:- 🗓 [OFFLINE] Thursday, 27th October 2022 🕰 Hours 20:00 - 22:30 / 8.00pm - 10.30pm ☕️ The Komunal Cafe, Bukit Rimau, Shah Alam ☎️ If you have any inquiry, please contact Nabihah, via telegram or call me 60183544588. . .
Show more ...
Palestine Engagement Session
Assalamualaikum & hye everyone, It's our pleasure and honor to have our strategic partner in Malaysia now! Thus, MyFundAction will host an engagement session to assist our supporters and the public to understand more about Palestine and be part of us in supporting sustainable projects there. Our Muslim brothers from Palestine will share more stories and real-life experiences about Palestine. Register now and book your seat. Only 30 seats are available! Details of the event as below:- [OFFLINE] Thursday, 27th October 2022 Hours 20:00 - 22:30 / 8.00pm - 10.30pm The Komunal Cafe, Bukit Rimau, Shah Alam https://maps.app.goo.gl/dA3RW2U83ioKbL6v8 ☎️ If you have any inquiries, please contact Nabihah, at +60183455588.
5 522
2

file

4 557
2
Assalamualaikum korang! Min nak buka peluang untuk korang yang nak join ibadah qurban tahun ni, boleh daftar dengan Qurban Care For Ummah sehingga 9 Julai! Istimewanya Qurban Care For Ummah ialah sebahagian daging qurban akan diproses menjadi pek ready-to-eat yang dapat tahan sehingga 2 tahun 🤩 Kalau korang nak join daftar, boleh cepat-cepat tekan link ni👇

file

4 793
2
#PrayForBaling 🥺

file

3 682
3
Assalamualaikum semua. Mesti ramai yang puasa sunat harini kan? Untuk yang tak start lagi, jom kita mula puasa sunat esok! Besar fadhilat yang diberikan kepada mereka yang puasa sunat dalam bulan Zulhijjah ni✨ Min nak tanya, kat sini ada yang join qurban tahun ni?
2 051
1
Salam Jumaat semua. Jangan lupa baca Al-Kahfi dan titipkan doa kepada saudara Palestin kita yang dizalimi oleh bangsa negara haram! Teganya hati askar Israel menangkap sepasang suami isteri lalu meninggalkan anak-anak mereka bersendirian di dalam kereta pada waktu malam. Bayangkan ketakutan anak-anak ini😭 Ini perkara yang berlaku di kawasan Jerusalem, malam semalam. Sumber: QNN

file

4 931
6
Labbaikallah humma labbaik! Alhamdulillah rombongan pertama jemaah Palestin sudah berangkat untuk menunaikan ibadah Haji di tanah suci. Dalam ni ada ke yang akan ke tanah suci untuk menunaikan Haji tahun ni? Kalau ada, Min tumpang seronok! Min doakan keselamatan korang dan semoga memperoleh haji yang mabrur.✨ Sumber: QNN
3 805
0
TRIGGER WARNING❗️ Ini yang saudara muslim kita perlu hadap di India! 😭 Min nak minta korang semua kirimkan qunut nazilah dan tembakan doa untuk saudara di India yang ditindas tanpa hati perasaan sikit pun. Hasbunallah wani'mal wakil!💪🤲

file

6 770
10
Pemuda berbaju hijau yang dibelasah itu ialah seorang pemuda muslim. Dia diserang kerana menyertai himpunan protes terhadap ahli politik BJP, Nupur Sharma yang mengeluarkan kenyataan menyimpang mengenai Nabi Muhammad SAW. Keadaan saudara Muslim kita di India sekarang sangat membimbangkan. Mereka ditindas, dipukul dan ada yang dibunuh semata-mata kerana menganut agama Islam. Jadi, Min nak minta korang semua untuk sama-sama doakan saudara kita di India. Doa is our strongest weapon!

file

9 075
9
Tidak ada fitnah yang lebih besar daripada fitnah Dajjal -HR Ahmad Fitnah secara umumnya bermaksud menyembunyikan kebenaran dengan penipuan dan muslihat. Jadi sebagai usaha untuk melindungi diri daripada fitnah Dajjal yang jelas dan halus, kita disuruh untuk menghafal dan mengamalkan surah Al-Kahfi. Sepuluh ayat terawal memperihalkan mengenai kenyataan al-Quran dan keadaan orang yang kufur serta orang yang beriman terhadap al-Quran manakala 10 ayat yang terakhir pula menunjukkan natijah bagi mereka yang beriman dan kufur. Jom harini kita tadabbur dan dalami maksud surah Al-Kahfi.
Show more ...
10 234
14
Semalam, zionis bukan setakat runtuhkan rumah rakyat Palestin. Mereka terus letupkan sebuah rumah milik pejuang kebebasan Palestin, Diaa Hamarsheh di perkampungan Ya'bad, Tebing Barat Gaza.

file

4 028
7
Busuknya hati zionis! Selepas membunuh seorang wartawan di kem Al-Arroub, mereka melepaskan tembakan amaran untuk menghalang orang awam mengangkat mangsa dari tempat kejadian. Sama macam sebelum ni, paramedik disekat, ambulans dihalang. Semua ini dilakukan sebab mereka taknak mangsa diselamatkan. Sumber: QNN

file

1 631
1
Gambar dron yang membawa bendera Palestin melintasi perarakan bendera Zionis semalam. Perarakan telah berakhir dengan jangkaan 25 ribu orang penduduk Zionis telah berarak. Ia jumlah paling besar sejak Al-Quds dijajah secara keseluruhan pada tahun 1967. Walaubagaimanapun, para penganalisis Zionis menyebutkan, 'Kita masih gagal mengawal keseluruhan Jerusalem dan perarakan mustahil berlaku tanpa kawalan ketat pihak keselamatan Israel'. Sumber: Nadir Al Nuri
3 812
1
Wanita ini disembur dengan serbuk cili kemudian diterajang pendatang haram sebelum lari apabila dihalang pemuda Palestin. Sumber: Nadir Al Nuri Keterlaluan dan tak sedar diri yang mereka tu pencuri orang lain!😠

file

3 364
2
Teruk rakyat Palestin digasak oleh tentera zionis dan penduduk haram Israel semalam 😭 Ini salah satu daripada keganasan yang dilakukan oleh Israel semalam sewaktu menyambut 'Perarakan Bendera' di sekitar Jerusalem dan Masjidil Aqsa. Memang pengecut! Dengan perempuan pun nak serang. 🤲

file

1 405
2
Teruk rakyat Palestin digasak oleh tentera zionis dan penduduk haram Israel semalam 😭 Ini salah satu daripada keganasan yang dilakukan oleh Israel semalam sewaktu menyambut 'Perarakan Bendera' di sekitar Jerusalem dan Masjidil Aqsa. Memang pengecut! Dengan perempuan pun nak serang. 🤲

file

1 392
1
UPDATE TERKINI! Memang kurang ajar dan pengecut tentera rejim zionis! Mereka menyerbu Masjid Al-Qibli, mengepung Al-Mourabitoun, dan menembak pemuda-pemuda Palestin. Lebih kurang 12 orang saudara kita tercedera akibat serangan ini. Sumber: Shehab News

file

7 511
10
Assalamualaikum semua. Harini hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadan tahun ni.🥺 Tak lama lagi kita akan beraya, bergembira ziarah ibu bapa dan sanak saudara selepas hampir 3 tahun beraya dengan penjarakkan sosial. Dalam keterujaan kita sambut aidilfitri, luangkan sedikit ingatan untuk anak-anak syurga yang tidak beruntung seperti kita. Macam Adik Syafirul ni, salah seorang penghuni rumah Titian Kasih Al-Inayah yang seronok bila dapat makan pizza. Tak susah rupanya nak bahagiakan mereka ❤️ Korang boleh klik link kat bawah untuk kongsi rezeki belanja anak-anak syurga makanan berbuka puasa. Rebut pahala di akhir ramadan💪
Show more ...

file

5 315
0
Satu lagi kisah sewaktu agihan Special Iftar For Ummah di Kg Bajau oleh team MyFundAction Sabah. Mula-mula air masuk sampan, ingatkan takde apa. Tapi dalam masa yang singkat, sekejap je air makin banyak dalam sampan. Sampaikan ada sukarelawan kami yang terpaksa naik sampan lain sebab takut makanan iftar tenggelam. Panik juga tetapi alhamdulillah 100 pek SIFU berjaya diterima oleh penduduk di situ untuk makan berbuka puasa. Tapi yang paling menyentuh hati bila tengok mata dorang bersinar-sinar, seronok sangat dapat merasa makanan yang jarang sekali dorang dapat .🥺 Alhamdulillah sumbangan semua, dapat mengukir senyuman di wajah mereka.
Show more ...

file

4 369
1
Seramai lebih kurang 250,000 umat Islam Palestin menunaikan solat tarawih malam semalam di perkarangan Masjidil Aqsa! Masha'Allah beruntungnya mereka dapat berada ditempat suci pada malam-malam terakhir di bulan mulia. Lagi 5 hari Ramadan akan pergi meninggalkan kita🥺 So jangan sia-siakan 5 hari terakhir ini untuk bertaubat, beribadah, berkongsi rezeki dengan mereka yang memerlukan, dan berdoa supaya saudara Palestin kita memperoleh kemenangan hakiki!
Show more ...
4 589
5
ALLAHUAKBAR! Dengan darah dan jiwa, kami akan tebus Al-Aqsa! Beribu saudara Palestin kita mengangkat janji setia di perkarangan Masjid Al-Aqsa untuk bersumpah akan mempertahankannya. TERUSKAN TEMBAKAN DOA UNTUK PEJUANG AL-QUDS KITA DI SANA!💪🇵🇸🇲🇾 Sumber: Days Of Palestine.

file

6 459
5
Cuba korang tengok video ni sampai habis🥺

file

6 706
2
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio