💥STAR CLASSES💥
𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 𝐎𝐧 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐅𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐀𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐚𝐦 ▋𝗨𝗣𝗦𝗖 ▋𝗦𝗦𝗖 ▋𝗕𝗔𝗡𝗞 ▋𝗥𝗮𝗶𝗹𝘄𝗮𝘆 ▋ ⏭️ @Krishna_Patel_up71 #gk #current #ssc #upsc
Show more📈 Analytical overview of Telegram channel 💥STAR CLASSES💥
Channel 💥STAR CLASSES💥 (@star_classes_official) in the Hindi language segment is an active participant. Currently, the community unites 29 993 subscribers, ranking 6 379 in the Education category and 13 759 in the India region.
📊 Audience metrics and dynamics
Since its creation on невідомо, the project has demonstrated rapid growth, gathering an audience of 29 993 subscribers.
According to the latest data from 10 July, 2026, the channel demonstrates stable activity. Although there has been a change in the number of participants by 204 over the last 30 days and by 14 over the last 24 hours, overall reach remains high.
- Verification status: Not verified
- Engagement rate (ER): The average audience engagement rate is 1.30%. Within the first 24 hours after publication, content typically collects 0.79% reactions from the total number of subscribers.
- Post reach: On average, each post receives 389 views. Within the first day, a publication typically gains 238 views.
- Reactions and interaction: The audience actively supports content: the average number of reactions per post is 2.
- Thematic interests: Content is focused on key topics such as तैयारी, भारत, राज्य, उत्तर, अंतरिक्ष.
📝 Description and content policy
The author describes the resource as a platform for expressing subjective opinions:
“𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 𝐎𝐧 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐅𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐀𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐚𝐦
▋𝗨𝗣𝗦𝗖 ▋𝗦𝗦𝗖 ▋𝗕𝗔𝗡𝗞 ▋𝗥𝗮𝗶𝗹𝘄𝗮𝘆 ▋
⏭️ @Krishna_Patel_up71
#gk #current #ssc #upsc”
Thanks to the high frequency of updates (latest data received on 11 July, 2026), the channel maintains relevance and a high level of publication reach. Analytics show that the audience actively interacts with content, making it an important point of influence in the Education category.
Data loading in progress...
| Date | Subscriber Growth | Mentions | Channels | |
| 11 July | +20 | |||
| 10 July | +14 | |||
| 09 July | +61 | |||
| 08 July | +13 | |||
| 07 July | +37 | |||
| 06 July | +35 | |||
| 05 July | 0 | |||
| 04 July | +28 | |||
| 03 July | 0 | |||
| 02 July | +13 | |||
| 01 July | +78 |
| 2 | Q. आप किस परीक्षा की तैयारी कर रहे हैं?
Q. Which exam are you prepared? | 58 |
| 3 | हैलो बच्चों,
अगर आपका भी सपना है सरकारी नौकरी लेने का तो जल्दी इस लिंक को क्लिक कर हमसे जुड़े।
🔗 जुड़ने के लिए यहां क्लिक कीजिए 🔗
🔗 जुड़ने के लिए यहां क्लिक कीजिए 🔗
🔗 जुड़ने के लिए यहां क्लिक कीजिए 🔗 | 94 |
| 4 | 🌧️ बरसात आई...
साथ में सुनहरा ऑफर लाई!
🌧️ Monsoon Offer आ गया है! ☔
🎁 UP TO 50% OFF on PW BPSC & UPPSC Wallah के Batches पर
🔥SAKSHAM 3.0 73rd BPSC Foundation Batch (Hinglish) @ 4799
LINK : 👉 https://physicswallah.onelink.me/ZAZB/1wkwnwpt 👈
🔥Pratham 3.0 73rd BPSC Foundation Batch (Hindi) @ 4799
LINK: 👉 https://physicswallah.onelink.me/ZAZB/n0fssqp6👈
🔥Saksham 5.0 UPPSC Foundation 2027 @ 4799
LINK: 👉 https://physicswallah.onelink.me/ZAZB/5lfmguzu 👈
🔥Pratham 5.0 UPPSC Foundation 2027 @ 4799
LINK:👉 https://physicswallah.onelink.me/ZAZB/adpu857r 👈
🎁 और अगर आप मेरा Coupon Code PSC1000 use करते हैं,
तो इस Discount के ऊपर मिलेगा EXTRA Discount 😍 | 130 |
| 5 | 📚क्या आप SSC की तैयारी कर रहे हैं? | 120 |
| 6 | 📚क्या आप SSC की तैयारी कर रहे हैं? | 114 |
| 7 | प्रश्न 1. विश्वेश्वरैया आयरन एंड स्टील लिमिटेड कहाँ स्थित है ?
उत्तर – भद्रावती
प्रश्न 2. भारत की सिलिकॉन वैली कहाँ स्थित है ?
उत्तर – बैंगलोर
प्रश्न 3. आंध्र प्रदेश का अनंतपुर जिला किस लिए प्रसिद्ध है ?
उत्तर – गोल्डन
प्रश्न 4. स्वतंत्रता के बाद विकसित पहला बंदरगाह कौन-सा था ?
उत्तर – कांडला
प्रश्न 5. भारत का सबसे ऊंचा बांध भाखड़ा किस नदी पर बना है ?
उत्तर – सतलुज नदी
प्रश्न 6. टिहरी बांध किस नदी पर बनाया गया है ?
उत्तर – भागीरथी नदी
प्रश्न 7. जलविद्युत शक्ति भारत में कुल कितना विद्युत शक्ति में योगदान करती है ?
उत्तर – लगभग एक-पांचवां
प्रश्न 8. इंदिरा गांधी नहर से किन नदियों को पानी मिलता है ?
उत्तर – सतलुज नदी
प्रश्न 9. व्यास नागार्जुन सागर बांध किस नदी पर बना है ?
उत्तर – कृष्णा नदी
प्रश्न 10. सरदार सरोवर बांध किस नदी पर है ?
उत्तर – नर्मदा नदी | 237 |
| 8 | 🔰WhatsApp पर Study Material पाने के लिए जल्दी JOIN कर लीजिए.....✅
सिर्फ पढ़ने वाले स्टूडेंट्स ही ज्वाइन करें...
👇👇👇❤️❤
https://whatsapp.com/channel/0029VaLPHQzBfxo4DiwyW116
https://whatsapp.com/channel/0029VaLPHQzBfxo4DiwyW116
✅ हमारे महत्वपूर्ण चैनल से भी जुड़िये..👆 | 206 |
| 9 | लड़का पैदा कब होगा? | 78 |
| 10 | Q. आप किस परीक्षा की तैयारी कर रहे हैं?
Q. Which exam are you prepared? | 75 |
| 11 | 📚क्या आप SSC की तैयारी कर रहे हैं? | 118 |
| 12 | 📚क्या आप SSC की तैयारी कर रहे हैं? | 104 |
| 13 | ⭕ लोकसभा के लिए प्रथम आम चुनाव कब हुआ था? | 355 |
| 14 | ⭕ भारत का पहला स्वदेशी सुपरकंप्यूटर कौन-सा था? | 344 |
| 15 | 🔻आप कौन हो❓❓ | 85 |
| 16 | Q. आप किस परीक्षा की तैयारी कर रहे हैं?
Q. Which exam are you prepared? | 86 |
| 17 | 📚क्या आप SSC की तैयारी कर रहे हैं? | 117 |
| 18 | ✍️सभी प्रतियोगी परीक्षाओं के लिए लुसेंट पर आधारित महत्वपूर्ण प्रश्नोत्तर✅
प्रश्न 1. भारत का राष्ट्रगीत किसने लिखा है ?
उत्तर – बंकिमचन्द्र चटर्जी
प्रश्न 2. महात्मा गाँधी को राष्ट्रपिता सबसे पहले किसने कहा ?
उत्तर – नेताजी सुभाष चन्द्र बोस ने
प्रश्न 3. हमारा राष्ट्रीय पंचांग कौन-सा है ?
उत्तर – शक संवत
प्रश्न 4. राष्ट्रगान गाने की अवधि कितनी है ?
उत्तर – 52 सेकंड
प्रश्न 5. रेडियोऐक्टिवता की खोज किसने की थी ?
उत्तर – हेनरी बेकरल ने
प्रश्न 6. पेस मेकर का सम्बन्ध शरीर के किस अंग से है ?
उत्तर – हृदय
प्रश्न 7. मानव शरीर की किस ग्रन्थि को 'मास्टर ग्रन्थि' कहा जाता है ?
उत्तर – पीयूष ग्रन्थि
प्रश्न 8. कार्बन का सर्वाधिक शुद्ध रूप कौन-सा है ?
उत्तर – हीरा
प्रश्न 9. एक्स-रे का आविष्कार किसने किया था ?
उत्तर – रांटजन
प्रश्न 10. किस धातु का प्रयोग मानव द्वारा सबसे पहले किया गया ?
उत्तर – तांबा | 386 |
| 19 | 🔥🔥Upsc FREE Mocks Test🫴
https://studyiq.go.link/gKSEk
🧮 UPSC Notes & Book pdfs🫴
https://studyiq.go.link/kfgtR
🎓 BPSC & UPPSC book pdfs🫴
https://studyiq.go.link/arYNA
USE CODE : IG100
👆Click on any & Get FREE Mock Test, Books & 10,000+ PDFs
• FREE में Upsc Topic -wise & Full Length Test Series 🥳 | 361 |
| 20 | 📞 Call For UPSC Counselling: 76-4000-3000
🚨 Last Few Hours Left!
🔥 P2I GS Foundation Live Admission Closing Tomorrow
💥FLAT 50% Off on all UPSC Courses | Offer Ending Tomorrow
🎯 Enroll Now:
🔹2027 Batch: https://studyiq.go.link/gKSEk
🔹 2028 Batch: https://studyiq.go.link/kfgtR
🔹 2029 Batch: https://studyiq.go.link/arYNA
Prepare with the SMART-Based Model
✨ SMART = S tructured Classes • M entorship • A ssessment • R evision • T est Practice
🎟️ Use Code: IG100 for Extra Discount!
📚 Available in Hinglish | Hindi | English
📞 Call: 76-4000-3000 | 383 |
