Careerwill App
[India's No. 1 App For Govt Exams Prep.] Download App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.careerwill.careerwillapp
Show moreЁЯУИ Analytical overview of Telegram channel Careerwill App
Channel Careerwill App (@careerwillapp) in the English language segment is an active participant. Currently, the community unites 940 063 subscribers, ranking 21 in the Education category and 44 in the India region.
ЁЯУК Audience metrics and dynamics
Since its creation on ╨╜╨╡╨▓╤Ц╨┤╨╛╨╝╨╛, the project has demonstrated rapid growth, gathering an audience of 940 063 subscribers.
According to the latest data from 04 September, 2026, the channel demonstrates stable activity. Although there has been a change in the number of participants by 11 867 over the last 30 days and by 329 over the last 24 hours, overall reach remains high.
- Verification status: Verified (Officially confirmed by Telegram)
- Engagement rate (ER): The average audience engagement rate is 3.34%. Within the first 24 hours after publication, content typically collects 2.35% reactions from the total number of subscribers.
- Post reach: On average, each post receives 31 431 views. Within the first day, a publication typically gains 22 100 views.
- Reactions and interaction: The audience actively supports content: the average number of reactions per post is 45.
- Thematic interests: Content is focused on key topics such as ssc, rrb, sir, рд╣рд╛рд▓, рднрд╛рд░рдд.
ЁЯУЭ Description and content policy
The author describes the resource as a platform for expressing subjective opinions:
тАЬ[India's No. 1 App For Govt Exams Prep.]
Download App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.careerwill.careerwillappтАЭ
Thanks to the high frequency of updates (latest data received on 05 September, 2026), the channel maintains relevance and a high level of publication reach. Analytics show that the audience actively interacts with content, making it an important point of influence in the Education category.
Data loading in progress...
| Date | Subscriber Growth | Mentions | Channels | |
| 05 September | +26 | |||
| 04 September | +329 | |||
| 03 September | +364 | |||
| 02 September | +523 | |||
| 01 September | +202 |
| 2 | ЁЯУМ рдЦреЗрд▓ рдЬрдЧрдд рдореЗрдВ рдРрддрд┐рд╣рд╛рд╕рд┐рдХ рдХрджрдо: рд╕рд╛рдмрд░рдорддреА рд░рд┐рд╡рд░рдлреНрд░рдВрдЯ рдкрд░ рд╕рдЬреЗрдЧрд╛ рдкреИрд░рд╛-рддреАрд░рдВрджрд╛рдЬреА рдХрд╛ рдорд╣рд╛рдХреБрдВрдн | 5 225 |
| 3 | ЁЯМЯ Quiz Time! ЁЯМЯ
ЁЯСЙ Answer using Emoji Only ЁЯШД
A) ЁЯлб
B) тЭдя╕П
C) ЁЯФе
D) ЁЯСН
ЁЯУв Share with friends
тЬи DonтАЩt miss out on daily quizzes ЁЯзаЁЯОп | 10 565 |
| 4 | SSC CGL 2026: Ultra Calci Test ЁЯФе| SSC CGL UCT -1 | 30 Tests Complete Series | Maths by Abhinay Sir
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://youtu.be/ONlGMBWNNBk?si=gHJaOyRQeScwTJ5K | 12 687 |
| 5 | ЁЯУМ рд╕реБрдкреНрд░реАрдо рдХреЛрд░реНрдЯ рдХрд╛ рдмрдбрд╝рд╛ рдХрджрдо: рдЬрд┐рд▓рд╛ рдиреНрдпрд╛рдпрдкрд╛рд▓рд┐рдХрд╛ рдореЗрдВ рд╕реЗрд╡рд╛рдирд┐рд╡реГрддреНрддрд┐ рдЖрдпреБ 62 рд╡рд░реНрд╖ рдХрд░рдиреЗ рдХрд╛ рдкреНрд░рд╕реНрддрд╛рд╡ | 12 673 |
| 6 | ЁЯУМ рдЗрд╕рд░реЛ (ISRO) рдиреЗ рд╢реНрд░реАрд╣рд░рд┐рдХреЛрдЯрд╛ рд╕реЗ GSLV-F17 рд░реЙрдХреЗрдЯ рдХреЗ рдЬрд░рд┐рдП GISAT-1A (EOS-05) рдХреЛ рдЙрд╕рдХреА рдХрдХреНрд╖рд╛ рдореЗрдВ рд╕рдлрд▓рддрд╛рдкреВрд░реНрд╡рдХ рд╕реНрдерд╛рдкрд┐рдд рдХрд░ рджрд┐рдпрд╛ рд╣реИред рдпрд╣ 2026 рдореЗрдВ рдЗрд╕рд░реЛ рдХреА рдкрд╣рд▓реА рд╕рдлрд▓ рд▓реЙрдиреНрдЪрд┐рдВрдЧ рд╣реИред | 14 721 |
| 7 | ЁЯЪАNDA 2 2026 | ЁЯПЖ PERMUTATION COMBINATION & PROBABILITY ЁЯПЖ| 12 Hours Marathon ЁЯФе | Coach Sir
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://www.youtube.com/live/XFEoHHlt90E?si=RvR6Fn1tom3IfPm0 | 14 427 |
| 8 | SSC CGL 2026 Live Test: GK/GS Solutions | SSC CGL GK GS Practice Set | SSC CGL GS | Yash Rawat Sir
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://youtu.be/mu8cK3ZM3Is?si=u7U7el2D2pZX23cj | 14 370 |
| 9 | рд╢рд┐рдХреНрд╖рдХ рдХреЗрд╡рд▓ рдЬреНрдЮрд╛рди рдирд╣реАрдВ рджреЗрддреЗ, рд╡реЗ рдЬреАрд╡рди рдХреЛ рджрд┐рд╢рд╛ рдФрд░ рд╕рдкрдиреЛрдВ рдХреЛ рдЙрдбрд╝рд╛рди рджреЗрддреЗ рд╣реИрдВред
тАЛрдорд╣рд╛рди рд╢рд┐рдХреНрд╖рд╛рд╡рд┐рдж рдПрд╡рдВ рдкреВрд░реНрд╡ рд░рд╛рд╖реНрдЯреНрд░рдкрддрд┐ рдбреЙ. рд╕рд░реНрд╡рдкрд▓реНрд▓реА рд░рд╛рдзрд╛рдХреГрд╖реНрдгрди рдЬреА рдХреА рдЬрдпрдВрддреА рдкрд░ рдЙрдиреНрд╣реЗрдВ рд╢рдд-рд╢рдд рдирдордиред
тАЛрд╢рд┐рдХреНрд╖рдХ рджрд┐рд╡рд╕ рдХреА рд╣рд╛рд░реНрджрд┐рдХ рд╢реБрднрдХрд╛рдордирд╛рдПрдВ!
рд░рд╛рд╖реНрдЯреНрд░ рдирд┐рд░реНрдорд╛рдг рдФрд░ рдПрдХ рд╕рд╢рдХреНрдд рд╕рдорд╛рдЬ рдХреА рдиреАрдВрд╡ рдордЬрдмреВрдд рдХрд░рдиреЗ рд╡рд╛рд▓реЗ рджреЗрд╢ рдХреЗ рд╕рднреА рдЧреБрд░реБрдЬрдиреЛрдВ рдХреЗ рд╕рдорд░реНрдкрдг рд╡ рдорд╛рд░реНрдЧрджрд░реНрд╢рди рдХреЛ рд╕рд╛рджрд░ рдирдордиред ЁЯЩП | 16 901 |
| 10 | Railway Special Monthly Current Affairs | August Current Affairs | Current Affairs By Jayshree Mam
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://www.youtube.com/live/9FX6ZWFTKns?si=cj0A1KFaCB9IEGyU | 14 438 |
| 11 | 13 .In which state is the Shri Saptakoteshwar Temple, recently in the news due to archaeological discoveries, located?
рд╣рд╛рд▓ рд╣реА рдореЗрдВ рдкреБрд░рд╛рддрд╛рддреНрд╡рд┐рдХ рдЦреЛрдЬреЛрдВ рдХреЗ рдХрд╛рд░рдг рдЪрд░реНрдЪрд╛ рдореЗрдВ рд░рд╣рд╛ рд╢реНрд░реА рд╕рдкреНрддрдХреЛрдЯреЗрд╢реНрд╡рд░ рдордВрджрд┐рд░ рдХрд┐рд╕ рд░рд╛рдЬреНрдп рдореЗрдВ рд╕реНрдерд┐рдд рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Divar Island, Goa / рджрд┐рд╡рд░ рджреНрд╡реАрдк, рдЧреЛрд╡рд╛
14 .Veteran composer and singer Gaurang Vyas, who passed away in September 2026, was primarily associated with which regional cinema and folk music?
рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026 рдореЗрдВ рджрд┐рд╡рдВрдЧрдд рд╣реБрдП рджрд┐рдЧреНрдЧрдЬ рд╕рдВрдЧреАрддрдХрд╛рд░ рдФрд░ рдЧрд╛рдпрдХ рдЧреМрд░рд╛рдВрдЧ рд╡реНрдпрд╛рд╕ рдореБрдЦреНрдп рд░реВрдк рд╕реЗ рдХрд┐рд╕ рдХреНрд╖реЗрддреНрд░реАрдп рд╕рд┐рдиреЗрдорд╛ рдФрд░ рд▓реЛрдХ рд╕рдВрдЧреАрдд рд╕реЗ рдЬреБрдбрд╝реЗ рдереЗ?
Answer: -┬а┬а Gujarati Music / рдЧреБрдЬрд░рд╛рддреА рд╕рдВрдЧреАрдд
15 .To what level did the Japan Credit Rating Agency upgrade India's sovereign rating in 2026?
2026 рдореЗрдВ Japan Credit Rating Agency рдиреЗ рднрд╛рд░рдд рдХреА рд╕реЙрд╡рд░реЗрди рд░реЗрдЯрд┐рдВрдЧ рдХреЛ рдмрдврд╝рд╛рдХрд░ рдХрд┐рд╕ рд╕реНрддрд░ рдкрд░ рдХрд░ рджрд┐рдпрд╛?
Answer: -┬а┬а A- with Stable Outlook / A- рдХреЗ рд╕рд╛рде рд╕реНрдерд┐рд░ рдкрд░рд┐рджреГрд╢реНрдп
-------------------------------------
ЁЯОп Static GK MCQ
-------------------------------------
16 .Which article of the Indian Constitution deals with the use of the official language of the State in proceedings of the High Courts?
рднрд╛рд░рддреАрдп рд╕рдВрд╡рд┐рдзрд╛рди рдХрд╛ рдХреМрди-рд╕рд╛ рдЕрдиреБрдЪреНрдЫреЗрдж рдЙрдЪреНрдЪ рдиреНрдпрд╛рдпрд╛рд▓рдпреЛрдВ рдХреА рдХрд╛рд░реНрдпрд╡рд╛рд╣реА рдореЗрдВ рд░рд╛рдЬреНрдп рдХреА рд░рд╛рдЬрднрд╛рд╖рд╛ рдХреЗ рдкреНрд░рдпреЛрдЧ рд╕реЗ рд╕рдВрдмрдВрдзрд┐рдд рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Article 348(2) / рдЕрдиреБрдЪреНрдЫреЗрдж 348(2)
17 .In which year was the White Revolution initiated in India?
рднрд╛рд░рдд рдореЗрдВ рд╢реНрд╡реЗрдд рдХреНрд░рд╛рдВрддрд┐ рдХреА рд╢реБрд░реБрдЖрдд рдХрд┐рд╕ рд╡рд░реНрд╖ рдХреА рдЧрдИ рдереА?
Answer: -┬а┬а 1970
18 .In which year did Dr. B.R. Ambedkar launch the historic Mahad Satyagraha?
рдбреЙ. рдмреА. рдЖрд░. рдЖрдВрдмреЗрдбрдХрд░ рдиреЗ рдРрддрд┐рд╣рд╛рд╕рд┐рдХ рдорд╣рд╛рдб рд╕рддреНрдпрд╛рдЧреНрд░рд╣ рдХрд┐рд╕ рд╡рд░реНрд╖ рдкреНрд░рд╛рд░рдВрдн рдХрд┐рдпрд╛ рдерд╛?
Answer: -┬а┬а 1927
19 .Which was the capital of the Shurasena Mahajanapada out of the 16 Mahajanapadas of ancient India?
рдкреНрд░рд╛рдЪреАрди рднрд╛рд░рдд рдХреЗ 16 рдорд╣рд╛рдЬрдирдкрджреЛрдВ рдореЗрдВ рд╕реЗ рд╢реВрд░рд╕реЗрди рдорд╣рд╛рдЬрдирдкрдж рдХреА рд░рд╛рдЬрдзрд╛рдиреА рдХреМрди-рд╕реА рдереА?
Answer: -┬а┬а Mathura / рдордереБрд░рд╛
20 .Where is the headquarters of the World Meteorological Organization (WMO) located?
рд╡рд┐рд╢реНрд╡ рдореМрд╕рдо рд╡рд┐рдЬреНрдЮрд╛рди рд╕рдВрдЧрдарди (WMO) рдХрд╛ рдореБрдЦреНрдпрд╛рд▓рдп рдХрд╣рд╛рдБ рд╕реНрдерд┐рдд рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Geneva, Switzerland / рдЬрд┐рдиреЗрд╡рд╛, рд╕реНрд╡рд┐рдЯреНрдЬрд░рд▓реИрдВрдб
Double Tap тЭдя╕П if this helped you! | 16 092 |
| 12 | рдХрд░реЗрдВрдЯ рдЕрдлреЗрдпрд░реНрд╕ : 5 рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026
CAREERWILL360┬░ROUNDUP
рдЖрдЬ рдХрд╛ рд╕реБрд╡рд┐рдЪрд╛рд░
рдЖрдкрдХреЗ рд╕рдкрдиреЛрдВ рдХрд╛ рднрд╡рд┐рд╖реНрдп рдЙрдиреНрд╣реАрдВ рдХрджрдореЛрдВ рд╕реЗ рдмрдиреЗрдЧрд╛ рдЬреЛ рдЖрдк рдЖрдЬ рдЙрдард╛рддреЗ рд╣реИрдВред
(Multiple Choice Q & A)
--------------------------------------
1 .Who has been appointed as the chairperson of the Joint Parliamentary Committee (JPC) constituted for the Foreign Contribution (Regulation) Amendment Bill (FCRA)?
рд╡рд┐рджреЗрд╢реА рдЕрдВрд╢рджрд╛рди (рд╡рд┐рдирд┐рдпрдорди) рд╕рдВрд╢реЛрдзрди рд╡рд┐рдзреЗрдпрдХ (FCRA) рдХреЗ рд▓рд┐рдП рдЧрдард┐рдд рд╕рдВрдпреБрдХреНрдд рд╕рдВрд╕рджреАрдп рд╕рдорд┐рддрд┐ (JPC) рдХрд╛ рдЕрдзреНрдпрдХреНрд╖ рдХрд┐рд╕реЗ рдирд┐рдпреБрдХреНрдд рдХрд┐рдпрд╛ рдЧрдпрд╛ рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Sanjay Jaiswal / рд╕рдВрдЬрдп рдЬрд╛рдпрд╕рд╡рд╛рд▓
2 .Who has been appointed as the first Chief Operating Officer (COO) of the Canada-India Business Council (C-IBC)?
рдХрдирд╛рдбрд╛-рднрд╛рд░рдд рд╡реНрдпрд╛рдкрд╛рд░ рдкрд░рд┐рд╖рдж (C-IBC) рдХреА рдкрд╣рд▓реА рдореБрдЦреНрдп рдкрд░рд┐рдЪрд╛рд▓рди рдЕрдзрд┐рдХрд╛рд░реА рдХреЗ рд░реВрдк рдореЗрдВ рдХрд┐рд╕реЗ рдирд┐рдпреБрдХреНрдд рдХрд┐рдпрд╛ рдЧрдпрд╛ рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Shuchita Sonalika / рд╢реБрдЪрд┐рддрд╛ рд╕реЛрдирд╛рд▓рд┐рдХрд╛
3┬а .Which next-generation space observatory was launched by NASA to study dark energy, dark matter, and exoplanets from the Sun-Earth L2 point?
рд╕реВрд░реНрдп-рдкреГрдереНрд╡реА L2 рдмрд┐рдВрджреБ рд╕реЗ рдбрд╛рд░реНрдХ рдПрдирд░реНрдЬреА, рдбрд╛рд░реНрдХ рдореИрдЯрд░ рдФрд░ рдПрдХреНрд╕реЛрдкреНрд▓реИрдиреЗрдЯреНрд╕ рдХрд╛ рдЕрдзреНрдпрдпрди рдХрд░рдиреЗ рдХреЗ рд▓рд┐рдП рдирд╛рд╕рд╛ рджреНрд╡рд╛рд░рд╛ рдХрд┐рд╕ рдЕрдЧрд▓реА рдкреАрдврд╝реА рдХреА рдЕрдВрддрд░рд┐рдХреНрд╖ рд╡реЗрдзрд╢рд╛рд▓рд╛ рдХрд╛ рдкреНрд░рдХреНрд╖реЗрдкрдг рдХрд┐рдпрд╛ рдЧрдпрд╛?
Answer: -┬а┬а Nancy Grace Roman Space Telescope / рдиреИрдиреНрд╕реА рдЧреНрд░реЗрд╕ рд░реЛрдорди рд╕реНрдкреЗрд╕ рдЯреЗрд▓реАрд╕реНрдХреЛрдк
4 .India's first 'Center for Advanced Bladder Diagnostics', connecting video urodynamics with NIRS-based brain mapping, was launched in which hospital?
рд╡реАрдбрд┐рдпреЛ рдпреВрд░реЛрдбрд╛рдпрдирд╛рдорд┐рдХреНрд╕ рдХреЛ NIRS рдЖрдзрд╛рд░рд┐рдд рдмреНрд░реЗрди рдореИрдкрд┐рдВрдЧ рд╕реЗ рдЬреЛрдбрд╝рдиреЗ рд╡рд╛рд▓рд╛ рднрд╛рд░рдд рдХрд╛ рдкрд╣рд▓рд╛ 'рд╕реЗрдВрдЯрд░ рдлреЙрд░ рдПрдбрд╡рд╛рдВрд╕реНрдб рдмреНрд▓реИрдбрд░ рдбрд╛рдпрдЧреНрдиреЛрд╕реНрдЯрд┐рдХреНрд╕' рдХрд┐рд╕ рдЕрд╕реНрдкрддрд╛рд▓ рдореЗрдВ рд╢реБрд░реВ рдХрд┐рдпрд╛ рдЧрдпрд╛?
Answer: -┬а┬а Safdarjung Hospital, New Delhi / рд╕рдлрджрд░рдЬрдВрдЧ рдЕрд╕реНрдкрддрд╛рд▓, рдирдИ рджрд┐рд▓реНрд▓реА
5 .Between which two Indian states was the 25-year-old dispute over the Sone River water sharing resolved in September 2026?
рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026 рдореЗрдВ рдХрд┐рди рджреЛ рднрд╛рд░рддреАрдп рд░рд╛рдЬреНрдпреЛрдВ рдХреЗ рдмреАрдЪ рд╕реЛрди рдирджреА рдЬрд▓ рдмрдВрдЯрд╡рд╛рд░реЗ рдХреЛ рд▓реЗрдХрд░ 25 рд╕рд╛рд▓ рдкреБрд░рд╛рдирд╛ рд╡рд┐рд╡рд╛рдж рд╕реБрд▓рдЭрд╛ рд▓рд┐рдпрд╛ рдЧрдпрд╛?
Answer: -┬а┬а Bihar and Jharkhand / рдмрд┐рд╣рд╛рд░ рдФрд░ рдЭрд╛рд░рдЦрдВрдб
6 .With which space agency has the Commission for Air Quality Management (CAQM) partnered for accurate monitoring and ground-truthing of stubble burning incidents in Punjab and Haryana?
рдкрдВрдЬрд╛рдм рдФрд░ рд╣рд░рд┐рдпрд╛рдгрд╛ рдореЗрдВ рдкрд░рд╛рд▓реА рдЬрд▓рд╛рдиреЗ рдХреА рдШрдЯрдирд╛рдУрдВ рдХреА рд╕рдЯреАрдХ рдирд┐рдЧрд░рд╛рдиреА рдФрд░ рдЧреНрд░рд╛рдЙрдВрдб-рдЯреНрд░реВрдерд┐рдВрдЧ рдХреЗ рд▓рд┐рдП рд╡рд╛рдпреБ рдЧреБрдгрд╡рддреНрддрд╛ рдкреНрд░рдмрдВрдзрди рдЖрдпреЛрдЧ (CAQM) рдиреЗ рдХрд┐рд╕ рдЕрдВрддрд░рд┐рдХреНрд╖ рдПрдЬреЗрдВрд╕реА рдХреЗ рд╕рд╛рде рд╕рд╛рдЭреЗрджрд╛рд░реА рдХреА рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а ISRO (Indian Space Research Organisation) / рдЗрд╕рд░реЛ (рднрд╛рд░рддреАрдп рдЕрдВрддрд░рд┐рдХреНрд╖ рдЕрдиреБрд╕рдВрдзрд╛рди рд╕рдВрдЧрдарди)
7 .Who surpassed Mithali Raj to become the highest run-scorer across all formats in women's international cricket in September 2026?
рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026 рдореЗрдВ рдорд┐рддрд╛рд▓реА рд░рд╛рдЬ рдХреЛ рдкреАрдЫреЗ рдЫреЛрдбрд╝рдХрд░ рдорд╣рд┐рд▓рд╛ рдЕрдВрддрд░рд░рд╛рд╖реНрдЯреНрд░реАрдп рдХреНрд░рд┐рдХреЗрдЯ рдореЗрдВ рд╕рднреА рдкреНрд░рд╛рд░реВрдкреЛрдВ рдореЗрдВ рд╕рд░реНрд╡рд╛рдзрд┐рдХ рд░рди рдмрдирд╛рдиреЗ рд╡рд╛рд▓реА рдмрд▓реНрд▓реЗрдмрд╛рдЬ рдХреМрди рдмрдиреА рд╣реИрдВ?
Answer: -┬а┬а Smriti Mandhana / рд╕реНрдореГрддрд┐ рдордВрдзрд╛рдирд╛
8 .Where was the 21st National Youth Athletics Championship held?
21рд╡реАрдВ рд░рд╛рд╖реНрдЯреНрд░реАрдп рдпреВрде рдПрдерд▓реЗрдЯрд┐рдХреНрд╕ рдЪреИрдВрдкрд┐рдпрдирд╢рд┐рдк рдХрд╛ рдЖрдпреЛрдЬрди рдХрд╣рд╛рдВ рдкрд░ рд╣реБрдЖ ?
Answer: -┬а┬а Ludhiana, Punjab / рд▓реБрдзрд┐рдпрд╛рдирд╛, рдкрдВрдЬрд╛рдм
9 .Who chaired the 'BRICS Chief Justices Forum' organized by the Supreme Court of India in September 2026?
рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026 рдореЗрдВ рднрд╛рд░рдд рдХреЗ рд╕рд░реНрд╡реЛрдЪреНрдЪ рдиреНрдпрд╛рдпрд╛рд▓рдп рджреНрд╡рд╛рд░рд╛ рдЖрдпреЛрдЬрд┐рдд тАШрдмреНрд░рд┐рдХреНрд╕ рдореБрдЦреНрдп рдиреНрдпрд╛рдпрд╛рдзреАрд╢ рдордВрдЪтАЩ рдХреА рдЕрдзреНрдпрдХреНрд╖рддрд╛ рдХрд┐рд╕рдиреЗ рдХреА?
Answer: -┬а┬а Chief Justice Surya Kant / рдореБрдЦреНрдп рдиреНрдпрд╛рдпрд╛рдзреАрд╢ рд╕реВрд░реНрдпрдХрд╛рдВрдд
10 .The Prime Minister of which European country visited India in September 2026, marking the first official visit by a Prime Minister of that country in two decades?
рдХрд┐рд╕ рдпреВрд░реЛрдкреАрдп рджреЗрд╢ рдХреЗ рдкреНрд░рдзрд╛рдирдордВрддреНрд░реА рдиреЗ рд╕рд┐рддрдВрдмрд░ 2026 рдореЗрдВ рднрд╛рд░рдд рдХрд╛ рджреМрд░рд╛ рдХрд┐рдпрд╛, рдЬреЛ рджреЛ рджрд╢рдХреЛрдВ рдореЗрдВ рдЙрд╕ рджреЗрд╢ рдХреЗ рдкреНрд░рдзрд╛рдирдордВрддреНрд░реА рдХреА рдкрд╣рд▓реА рдЖрдзрд┐рдХрд╛рд░рд┐рдХ рдпрд╛рддреНрд░рд╛ рдереА?
Answer: -┬а┬а Belgium (Prime Minister Bart De Wever) / рдмреЗрд▓реНрдЬрд┐рдпрдо (рдкреНрд░рдзрд╛рдирдордВрддреНрд░реА рдмрд╛рд░реНрдЯ рдбреА рд╡реЗрд╡рд░)
11 .Which has become the top milk-producing state in India, holding a 16% share in national milk production with 38.8 million metric tonnes?
38.8 рдорд┐рд▓рд┐рдпрди рдореАрдЯреНрд░рд┐рдХ рдЯрди рдХреЗ рд╕рд╛рде рд░рд╛рд╖реНрдЯреНрд░реАрдп рджреБрдЧреНрдз рдЙрддреНрдкрд╛рджрди рдореЗрдВ 16% рд╣рд┐рд╕реНрд╕реЗрджрд╛рд░реА рд░рдЦрддреЗ рд╣реБрдП рднрд╛рд░рдд рдХрд╛ рд╢реАрд░реНрд╖ рджреБрдЧреНрдз рдЙрддреНрдкрд╛рджрдХ рд░рд╛рдЬреНрдп рдХреМрди-рд╕рд╛ рдмрди рдЧрдпрд╛ рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а Uttar Pradesh / рдЙрддреНрддрд░ рдкреНрд░рджреЗрд╢
12 .Which messaging platform has partnered with 'Bharat Connect' (BBPS) to facilitate the payment of household bills in India?
рднрд╛рд░рдд рдореЗрдВ рдШрд░реЗрд▓реВ рдмрд┐рд▓реЛрдВ рдХреЗ рднреБрдЧрддрд╛рди рдХреА рд╕реБрд╡рд┐рдзрд╛ рдкреНрд░рджрд╛рди рдХрд░рдиреЗ рдХреЗ рд▓рд┐рдП рдХрд┐рд╕ рдореИрд╕реЗрдЬрд┐рдВрдЧ рдкреНрд▓реЗрдЯрдлреЙрд░реНрдо рдиреЗ 'рднрд╛рд░рдд рдХрдиреЗрдХреНрдЯ' (BBPS) рдХреЗ рд╕рд╛рде рд╕рд╛рдЭреЗрджрд╛рд░реА рдХреА рд╣реИ?
Answer: -┬а┬а WhatsApp (Meta) / рд╡реНрд╣рд╛рдЯреНрд╕рдПрдк (рдореЗрдЯрд╛) | 15 561 |
| 13 | SSC CGL 2026 Live Test-5: Maths Solutions | SSC CGL Maths Practice Set | Maths by Abhinay Sir
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://youtu.be/BIK8PV88RW4?si=wHGhTNyxpCWTs4pO | 20 111 |
| 14 | https://www.instagram.com/reel/Dc3mm6OBnRX | 23 384 |
| 15 | India Post GDS Recruitment 2026 | Post Office New Vacancy 2026 | 10th Pass Government Job 2026
ЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗЁЯСЗ
https://www.youtube.com/live/YWg1esE7Gbw?si=r6eNERCBM1wvb793 | 28 377 |
| 16 | DSSSB MTS Result Out тЬЕ | 35 033 |
| 17 | ЁЯУМ рдорд╣рд┐рд▓рд╛ рдПрд╢рд┐рдпрд╛ рдХрдк рдореЗрдВ рдордВрдзрд╛рдирд╛ рдХрд╛ рдРрддрд┐рд╣рд╛рд╕рд┐рдХ рд╢рддрдХ рдФрд░ рдирдП рд░рд┐рдХреЙрд░реНрдбреНрд╕ | 35 732 |
| 18 | ЁЯМЯ Quiz Time! ЁЯМЯ
ЁЯСЙ Answer using Emoji Only ЁЯШД
A) ЁЯлб
B) тЭдя╕П
C) ЁЯФе
D) ЁЯСН
ЁЯУв Share with friends
тЬи DonтАЩt miss out on daily quizzes ЁЯзаЁЯОп | 36 265 |
| 19 | ЁЯЪи ISRO successfully places EOS-05 satellite, IndiaтАЩs first ever Earth observation in geosynchronous orbit.ЁЯЗоЁЯЗ│ЁЯЗоЁЯЗ│ЁЯЗоЁЯЗ│ЁЯЗоЁЯЗ│ЁЯЗоЁЯЗ│ | 34 311 |
| 20 | Coffee + Protein = Proffee тШХя╕ПЁЯТк
Rakesh Sir + Abhinay Sir = ? ЁЯШ▒ЁЯФе | 32 913 |
