Official Telegram channel of the President of Ukrainewatch here
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh

4 026+2
~1 318
~23
32.74%
Telegram general rating
Globally
598 150place
of 5 713 716
11 543place
of 152 840

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
1 675
2
Puan Intan pm Cikgu Fadli . Kata Cikgu Fadli "Seronok betul baca bila hasil kerja buat kita dapat bantu ramai anak-anak diluar sana". Anak-anak kalian dah kuasai sifir? Jika belum, dapatkan Ebook Sifirlicious segera di link ini : Nak lagi jimat, grab kombo dengan Modul Pantas Matematik. Jimat RM40 tau. Kombo RM120 sahaja. Ebook Sifirlicious sahaja RM80. Modul Pantas Matematik sahaja RM80. Kombo jimat teruk. Haaa, best! Ia adalah Ebook, bukan buku fizikal. Ia diemelkan tau. Ia juga disertakan dengan 9 video pengajaran dari saya, ebook, serta latih tubi ringkas. Ini linknya sekali lagi :
Show more ...
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
1
0
Terus klik untuk dapatkan :
497
0
Teknik FALL dan Teknik PIRAMID yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious membantu murid membina sifir besar dengan pantas. Lihat sendiri 2 murid Cikgu Fadli membina sifir 23 dan 24 dalam masa kurang 1 minit. Ya, sifir 23 dan 24 tuan puan. Bukan sifir 2 dan 3. 😁 Ini baru beberapa kali kami praktikkan. Kalau dah biasa, lagi pantas bina sifir besar. Teknik sangat bagus bukan sahaja untuk sifir, untuk mereka mencongak, mengira pantas, dan menambah dengan tepat. Teknik FALL dan PIRAMID ini sesuai diajar sejak anak berada di tahun 2 tau. Bagus sebagai asas mereka bahawa pendaraban itu ialah proses penambahan berulang. Jadi dapatkan segera Ebook Sifirlicious di link ini : PERINGATAN : Ini ialah Ebook dan perlu dicetak sendiri. Ianya akan diemelkan. Ia berbentuk softcopy dan kena print out sendiri. Lagi untung, boleh ulang cetak seberapa banyak kita suka. Paling mahal dalam Ebook ini ialah video penjelasan dan pengajaran Cikgu Fadli untuk setiap topik. 😊
Show more ...

file

459
0
Teknik lain bagi darab Dapatkan Modul berkesan untuk kuasai sifir. 9 teknik untuk kuasai sifir:. 1. Asas pendaraban. 2. 10 tips hafalan sifir dan hafalan sifir kuno. 3. Teknik Lattice 4. Box Method 5. Jadual sifir 6. Tips bina Sifir Fall 7. Tips bina Sifir Piramid 8. Tips bina Sifir 9. Bina sifir besar teknik cina. Terdapat 243 page versi bewarna dan hitam putih , 9 video pengajaran, ratusan latihan lengkap jawapan. Klik untuk dapatkan

file

1 131
5
Tinggal 3 jam lebih je lagi sebelum ditutup! 😱 Di dalam naskhah ini akan didedahkan - Formula Rahsia tanam Purpose of Life hidup anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung akan jadi soleh dan solehah kerana jelas siapa dirinya yang sebenar - Formula Rahsia didik anak sulung jadi baik dan berjaya melalui pendekatan Parent-Centric ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung jadi baik dan berjaya tanpa perlu dipaksa-paksa lagi - Formula Rahsia didik sulung dengan pendekatan Love Language anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung tiba-tiba jadi lebih tenang & tidak memberontak lagi kerana tangki emosi berjaya dipenuhi - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Parental Self-Control ➡️ insyaAllah emosi anak-anak tiba-tiba jadi terkawal dan kurang mengamuk tanpa perlu kita bersusah payah memarahi mereka - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Holistic Parenting ➡️ insyaAllah kita tahu bagaimana nak didik anak secara menyeluruh Dapatkan di sini 👇
Show more ...
231
1
182
1
Tinggal 3 jam lebih je lagi sebelum ditutup! 😱 Di dalam naskhah ini akan didedahkan - Formula Rahsia tanam Purpose of Life hidup anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung akan jadi soleh dan solehah kerana jelas siapa dirinya yang sebenar - Formula Rahsia didik anak sulung jadi baik dan berjaya melalui pendekatan Parent-Centric ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung jadi baik dan berjaya tanpa perlu dipaksa-paksa lagi - Formula Rahsia didik sulung dengan pendekatan Love Language anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung tiba-tiba jadi lebih tenang & tidak memberontak lagi kerana tangki emosi berjaya dipenuhi - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Parental Self-Control ➡️ insyaAllah emosi anak-anak tiba-tiba jadi terkawal dan kurang mengamuk tanpa perlu kita bersusah payah memarahi mereka - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Holistic Parenting ➡️ insyaAllah kita tahu bagaimana nak didik anak secara menyeluruh Dapatkan di sini 👇
Show more ...
1
0
Nak tutup dah! Ni hari terakhir untuk mak mak semua dapatkan Formula Rahsia Didik Anak Sulung ni. " Didik anak sulung umpama mendidik seluruh anak kita kerana anak sulung adalah contoh ikutan & idola anak anaknya " p/s : Jika baik anak sulung maka baiklah semua adik beradiknya tapi jika rosak anak sulung maka rosaklah seluruh adik adiknya 😰 Klik untuk dapatkan:
216
0
Luahan hati sebagai anak sulung. Besar rupanya bebanan emosi yang anak sulung pikul. Dah besar baru mereka pandai luah. Kalau tak terbaca luahan hati mereka ini, aku sampai bila takkan fahami bebanan emosi sebagai anak sulung. Maklumlah, aku anak ke-6. Ada 5 kakak dan seorang abang tempat bermanja dan melindungi aku sebagai adik. Lepas baca luahan hati mereka ini, rasa takut juga as a parent nak membesarkan anak sulung. Risau mereka pendam perasaan yang sama. 😓 Terima kasih Dr Taufiq Razif buat ebook Rahsia Didik Anak Sulung. Ebook tersebut sangat-sangat membantu aku sebagai ayah untuk mendidik anak sulung aku. Kalian yang ada anak-anak wajib dapat ebook ni. Tambah ilmu kita sebagai parent ya. Klik sini segera :
Show more ...
Dapatkan Formula Rahsia Didik Anak Sulung - Klik Sini Sekarang!
Jangan Biarkan Anak Sulong Membesar Keseorangan Tanpa Perhatian Secukupnya. Jom Penuhkan Tangki Emosi Keceriaannya Yang Semakin Kosong.
1
0
505
1
Ebook terbaru dari Dr Taufiq Razif. Dapatkan di sini :
771
1
Dah boleh dapatkan dah ebook Formula Rahsia Didik Anak Sulung ni tapi dalam masa 72 jam sahaja! Bahaya sebenarnya kalau salah didik anak sulung Anak sulung ni memang banyak kelebihan antaranya mengikut kajian mereka ada IQ yang tinggi tetapi cara didik anak sulung yang salah boleh buatkan : ⚠️ Anak sulung jadi pemarah - mudah melenting dengan adik adik dan selalu tinggikan suara bila bersama adik adiknya ⚠️ Anak sulung jadi terlampau sensitif ( oversensitive ) - anak sulung jadi mudah menangis, mudah tersinggung dan sangat mudah merajuk hingga membuatkan mak ayah tertekan kerana setiap hari perlu memujuk ⚠️ Anak sulung jadi terlampau dominan ( bossy) - anak sulung menjadi terlampau menguasai adik adiknya, tak suka berkongsi dan selalu gunakan kemarahan untuk menguasai ⚠️ Anak sulung berubah perangai ( first born syndrome ) - anak sulung tiba-tiba berubah perangai menjadi pendiam, suka memendam dan penuh amarah dalam hati sejak kehadiran adik beradik yang lain dalam keluarga. Ada juga kes anak sulung jadi mengasingkan diri daripada ibubapa dan ahli keluarga ⚠️ Anak sulung jadi jauh hati dan suka memendam - anak sulung merasa tak disayangi dan tak penting di dalam keluarga. Mereka takkan bagitahu kita tapi mereka pendam senyap senyap hingga akhirnya mereka lepaskan dengan cara memberontak bila dah remaja nanti ⚠️ Gagal dalam hidup mereka - anak sulung tak tahu nak capai apa dalam hidup mereka hingga buatkan hidup mereka menjadi rosak. Paling dasyat jika ianya sampai mempengaruhi adik adiknya yang lain Lagi perit bila anak sulung yang tak dididik dengan betul akan : ~ Mempengaruhi adik beradiknya yang lain sebab anak sulung adalah contoh ikutan adik beradiknya ~ Kita sebagai ibubapa jadi makin tertekan dan cemas dengan masa depan anak sulung kita " Anak sulung ni kalau baik, baik sungguh tapi kalau rosak memang rosak habis kerana kesannya pada seluruh adik beradik " Itulah kenapa terhasilnya naskhah Formula Rahsia Didik Anak Sulung ini Di dalam naskhah ini akan dedahkan - Formula Rahsia bentuk Self Image & Purpose of Life hidup anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung akan jadi soleh dan solehah kerana jelas siapa dirinya yang sebenar - Formula Rahsia didik anak sulung jadi baik dan berjaya melalui pendekatan Parent-Centric ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung jadi baik dan berjaya tanpa perlu dipaksa-paksa lagi - Formula Rahsia didik sulung dengan pendekatan Love Language anak sulung ➡️ insyaAllah mudah mudahan anak sulung tiba-tiba jadi lebih tenang & tidak memberontak lagi kerana tangki emosi berjaya dipenuhi - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Parental Self-Control ➡️ insyaAllah emosi anak-anak tiba-tiba jadi terkawal dan kurang mengamuk tanpa perlu kita bersusah payah memarahi mereka - Formula Rahsia didik anak sulung dengan pendekatan Holistic Parenting ➡️ insyaAllah kita sendiri jadi sangat lega, lapang dan tenang sebab tahu dengan jelas cara sebenar untuk didik anak sulung kita Dapatkan segera, 72 jam sahaja masa yang anda ada sebelum ditutup
Show more ...
Dapatkan Formula Rahsia Didik Anak Sulung - Klik Sini Sekarang!
Jangan Biarkan Anak Sulong Membesar Keseorangan Tanpa Perhatian Secukupnya. Jom Penuhkan Tangki Emosi Keceriaannya Yang Semakin Kosong.
323
0
1 280
1
Sifirlicious merupakan modul yang sangat bagus untuk anak-anak kuasai sifir. Ia mengumpulkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah lengkap dengan video pengajaran. Sangat-sangat disyorkan untuk anak bermula darjah 2-6 ya. Sifir adalah JANTUNG MATEMATIK. Klik sini untuk dapatkan :
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
1
0
Yang mana belum hafal sifir lagi tu, meh dapatkan modul Sifirlicious. Cikgu Fadli sendiri yang rakam video dan ajar korang. Dapatkan di sini : Better ambil pakej kombo dengan Modul Pantas Matematik agar kalian kuasai pecahan dengan baik. Jimat RM40 kalau pakej kombo tau. NOTA : Ini adalah produk digital. Ianya diemelkan. Ia mengandungi ebook dan rakaman video.
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
1 023
1
848
1
903
1
#EbookSifirlicious adalah himpunan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran. Sifir adalah JANTUNG pada Matematik. Murid yang tidak hafal sifir hampir pasti gagal dalam Matematik. Apa yang terkandung dalam Sifirlicious? 1. Mengandungi 9 teknik menguasai sifir. 2. Modul berwarna warni dengan grafik yang menarik. 3. Sesuai untuk murid Tahun 2 hingga Tahun 6. 4. Disertakan dengan 8 video penerangan dan SATU video bonus cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar. Teknik yang diajar oleh guru Cina kepada saya. 5. Ebook ini ada 2 versi. Satu versi warna warni, satu versi jimat ink. 6. Setiap modul terus disertakan soalan latih tubi bagi tujuan pengukuhan. 7. Ada teknik membina sifir besar seperti sifir 37, 46 dan sebagainya. 8. Ada teknik BINA SIFIR untuk murid yang malas menghafal atau memang sukar mengingati sifir. pula mengandungi 11 sub modul penguasaan pecahan, perpuluhan dan peratus. Ia memang menumpukan kepada pengusaan pecahan dan dibina oleh kawan Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun tau. 11 modul ini disertakan dengan 11 video penerangan lengkap dari Cikgu Fadli. Ada 134 muka surat latih tubi untuk memberi kemahiran pecahan pada anak. Dan PECAHAN dikenali sebagai IBU SEGALA TOPIK. Sesuai untuk murid Tahun 4 hingga Tahun 6. Tak kuasai pecahan, jangan harap nak cemerlang dalam Matematik. Jom mantapkan Sifir dan Pecahan anak-anak! Dapatkan di:
Show more ...
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
880
1
𝐒𝐢𝐟𝐢𝐫𝐥𝐢𝐜𝐢𝐨𝐮𝐬 - 𝟗 𝐭𝐞𝐤𝐧𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐮𝐚𝐬𝐚𝐢 𝐬𝐢𝐟𝐢𝐫. Nak bagi pada anak? Klik sini -- Ada yang tanya Sifirlicious tu apa? Sifir sedap? Baiklah, mari kita baca apa itu Ebook Sifirlicious. Ebook ini bertujuan untuk memudahkan anak anda menghafal sifir dengan cepat. Mengandungi 9 teknik menguasai sifir. Modul berwarna warni dengan grafik yang menarik. Sesuai untuk murid Tahun 2 hingga 6. Disertakan dengan 8 video penerangan dan SATU video bonus cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar. Ebook ini ada 2 versi. Satu versi warna warni dan satu lagi versi jimat ink. Setiap modul terus disertakan soalan latih tubi bagi tujuan pengukuhan. Ada teknik membina sifir besar seperti sifir 37, 46 dan sebagainya. Ada teknik BINA SIFIR untuk murid yang malas menghafal atau memang sukar mengingati sifir. Berikut adalah teknik yang diajar dalam Ebook ini: 1. Asas pendaraban. 2. 10 tips hafalan sifir dan hafalan sifir kuno. 3. Teknik Lattice 4. Box Method 5. Jadual sifir 6. Tips bina Sifir Fall 7. Tips bina Sifir Piramid 8. Tips bina Sifir 9. Bina sifir besar teknik cina. Cukup menarik bukan? Klik sini
Show more ...
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
890
1
728
1
521
1
Jom kita lihat cara untuk selesaikan soalan matematik ini (Rujuk gambar): CARA 1: Cara biasa yang diajar guru di dalam kelas untuk selesaikan soalan ini. CARA 2: Cara lain yang kreatif dan mudah faham. Perkongsian dari sahabat Cikgu Fadli guru pakar Matematik yang buat Modul Pantas Matematik (Latih tubi beribu topik pecahan) CARA 3: Cara lain untuk selesaikan soalan yang sama. Terus tukar minit kepada pecahan 4/4 sahaja. Soalan Masa dan Waktu, tapi selesaikan dengan teknik pecahan lebih mudah kan? Modul Pantas Matematik adalah modul yang dibina sahabat Cikgu Fadli (yang selesaikan soalan di atas) menghimpunkan 11 bab kuasai pecahan secara ansur maju. Pecahan adalah IBU KEPADA SEGALA TOPIK. Kuasai pecahan, InsyaAllah Matematik menjadi mudah. Sesuai untuk murid Tahun 3-6. Dah dapatkan? Jika belum boleh dapatkan di sini dengan harga RM80. Nak lebih jimat? Dapatkan secara kombo dengan Ebook Sifirlicious yang menghimpunkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran dari Cikgu Fadli. Harga Ebook Sifirlicious sahaja RM80. Namun dengan belian kombo, ia cuma RM120 sahaja. Dapatkan di link berikut ya : P/s : Ini ialah Ebook. Ianya diemelkan. Bukan buku fizikal. Ia berbentuk softcopy dan kena print out sendiri. Ia disertakan dengan video-video penerangan dan pengajaran dari Cikgu Fadli.
Show more ...
Modul Pantas Matematik - Modul Matematik Pantas
1 000
1
657
2
Baca testimoni pengguna Ebook Sifirlicious ini. Bagus kan? Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat ! Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik. Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya. Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10. Namun... Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu. Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja. Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli. Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka. Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula. Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak. Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN. Cikgu Fadli sendiri guna teknik beliau dalam mengajar muridnya. Senang dan pantas! Satu teknik yang paling kami suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang Cikgu Fadli sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain. Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi, saya tawarkan harga cuma SAHAJA. Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Jimat lagi. Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari saya. Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini. Harga Ebook Sifirlicious sahaja = Harga Ebook Sifirlicious sahaja = Ini adalah harga promosi, harga sebenar RM149 setiap satu ya. Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = SAHAJA. Jimat banyak! Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out. Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan di sini: Jom lahirkan generasi celik Matematik.
Show more ...
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
827
1
650
1
Teknik FALL dan Teknik PIRAMID yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious membantu murid membina sifir besar dengan pantas. Lihat sendiri 2 murid Cikgu Fadli membina sifir 23 dan 24 dalam masa kurang 1 minit. Ya, sifir 23 dan 24 tuan puan. Bukan sifir 2 dan 3. 😁 Ini baru beberapa kali dipraktikkan. Kalau dah biasa, lagi pantas bina sifir besar. Teknik sangat bagus bukan sahaja untuk sifir, untuk mereka mencongak, mengira pantas, dan menambah dengan tepat. Teknik FALL dan PIRAMID ini sesuai diajar sejak anak berada di tahun 2 tau. Bagus sebagai asas mereka bahawa pendaraban itu ialah proses penambahan berulang. Jadi dapatkan segera Ebook Sifirlicious di link ini : PERINGATAN : Ini ialah Ebook dan perlu dicetak sendiri. Ianya akan diemelkan. Ia berbentuk softcopy dan kena print out sendiri. Lagi untung, boleh ulang cetak seberapa banyak kita suka. Paling mahal dalam Ebook ini ialah video penjelasan dan pengajaran Cikgu Fadli untuk setiap topik. 😊 Nak lebih jimat? Dapatkan secara kombo Ebook Sifirlicious + Modul Pantas Matematik . Ni link untuk dapatkan Ebook Sifirlicious sahaja atau dengan belian kombo :
Show more ...
Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
934
1

file

725
2
Tempoh hari waktu ajar murid tahun 6 tentang pecahan, Cikgu Fadli dapati ramai rupanya tak kuasai pecahan. 😭 Pecahan ni dikenali sebagai Ibu Segala Topik. Hampir semua sub subjek ada kaitan dengan pecahan. Anak-anak perlu kuasai pecahan seawal tahun 3 lagi. Tanyalah mana-mana cikgu Matematik pun, antara asas paling penting dalam Matematik ialah hafalan sifir dan pecahan. Pernah keluar dalam peperiksaan tahun 6, soalan Matematik kertas 2 minta murid lorekkan 1/4 dari pada gambar. Tapi gambar pecahan yang diberi itu sebanyak 12 bahagian. Bukannya empat. Maka sangat ramai murid keliru dan terus lorek 4 bahagian dari 12 bahagian. Lebih dari separuh murid tahun 6 salah! Melorek 1/4 dari 12 bahagian pun salah padahal sepatutnya ia menjadi soalan bonus sahaja. Ini kerana mereka gagal faham konsep pecahan setara. Sebab itu ada sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik yang berpengalaman lebih 20 mengajar buat Modul Pantas Matematik. Cikgu Fadli sendiri guna modul tu untuk murid-murid cikgu di sekolah. Modul tu sangat berkesan dan membantu. Maka Cikgu Fadli hubungi beliau dan berpakat dengan beliau untuk buat rakaman video. Maka pada Ogos 2018, satu Ebook dinamakan Modul Pantas Matematik mereka lancarkan. Keduanya bekerjasama untuk hasilkan modul tersebut. Modul best dari beliau, Cikgu Fadli pula rakam video pengajaran. Ada video ni senang murid-murid faham. Ada pula modul, lepas tonton video terus buat. InsyaAllah cepat faham. Gambar kedua dan ketiga ini sebahagian dari ribuan soalan yang terkandung dalam Ebook Modul Pantas Matematik. Yaaa, ada ribuan soalan untuk anak-anak buat hingga mahir topik pecahan. Kami sangat syorkan kalian dapatkan Ebook Modul Pantas Matematik ini untuk anak-anak yang ada di tahun 3-6. Latih tubi untuk kukuhkan anak-anak dalam pecahan sangat ditekankan dalam 11 Modul Pantas Matematik ini. Lebih menarik, ianya bukan hanya ribuan set soalan beserta contoh sahaja. Ia disertakan dengan rakaman video penerangan jelas dari Cikgu Fadli tentang setiap sub topik ini. Ada 11 video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri tau. Biasa anak kita buat latihan tanpa panduan kan? Rugi lah begitu. Ebook Modul Pantas Matematik ini disertakan dengan 11 video yang boleh di download dan dilihat bila-bila masa sahaja samada dalam kereta, tengah makan, sambil baring dan santai-santai. Klik sahaja link ini untuk dapatkan ya : Dan jika anak-anak masih belum kuasai sifir, BAHAYA! Sifir ni JANTUNG MATEMATIK. Tak hafal sifir hampir pasti gagal tau. Murid yang hafal sifir pun ada yang gagal, inikan pula tak hafal. Sifir sepatutnya dihafal seawal anak darjah dua. Tapi malang masih ramai murid Tahun 6 tak kuasai dan tak hafal sifir. Sebab itu Cikgu Fadli buat pula Ebook Sifirlicious. Ada 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk memudahkan murid-murid faham. Dapatkan Ebook Sifirlicious dan Modul Pantas Matematik dengan pembelian kombo. Jimat RM40 jika beli kombo. Jika nak beli kombo atau nak dapatkan Ebook Sifirlicious sahaja, klik link ini :
Show more ...
951
2
694
2
Last updated: 11.08.22
Privacy Policy Telemetrio