CRAZY FOR CRYPTO
Open in Telegram
We offer to Provide Best Possible TA/Ideas by our Expert Technical Analysis Team.✅ But,if in case Any Trade Goes Wrong Due to market fluctuations, then we will not be held responsible for It😊 Always DYOR ❤️👍
Show more1 221
Subscribers
-324 hours
-127 days
-3730 days
Posts Archive
1 221
🔥🔥 Bsc Station x Bikeearn 5000$ Airdrop
➡️ http://t.me/Bikearn_Bot?start=5387111186
➡️ Bsc Address From Trust Wallet
Distribution After IDO 🔥🔥✅
1 221
🔥🔥 Cheersland x Nukechain Nft's Airdrop
➡️ https://wn.nr/zZFfg4
➡️ Bsc Address From Trust Wallet
Strong Project 🔥🔥✅
1 221
Don't miss ❤️😍 huge profit hoga ❤️
Stepn jaisa snekr milega
Move to earn
2nd world wide famous project
😍❤️❤️ sabhi krlo https://app.step.app?r=V1TV36E6
1 221
Stepapp registeration start
All user ke liye h 😍
https://app.step.app?r=V1TV36E6
V1TV36E6
KRLO ACHA PROJECT H HYPED 🔥🔥🔥1 221
First clcik here then open this
Second ss dekho
Click on scan the area then tumhe milega❤️
1 221
Check out "Fake GPS Location With Joystick"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninja.toolkit.pulse.fake.gps.pro
1 221
Don't miss AGLET NFT EARLY PROJECT
https://mobile.twitter.com/AgletApp?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Isse pad lo aur app download krlo yaha se
https://linktr.ee/agletapp
Refercode use krlena
RGJFW31 221
SAME LIKE STEPN
BIKE OR CYCLE CHALAKR EARNING HOGI EARLY MAI😍 STEPN JAISE NFT DE RHE BIKERUSH
https://discord.gg/rg8SgNqV
DON'T MISS THIS OPPORTUNITY
WHEN U GOT WL SUBMIT UR BSC ADDRESS
AND OPEN LINK SAME WALLET DAPP BROWSER
https://bikerush.io/#/whitelist
1 221
🔥🔥 Upcoming Move 2 Earn Community IDO Whitelist On Bsc Station
1. ISTEP
https://forms.gle/c94jRWQjtZwukY6z7
2. Bicyclefi
https://forms.gle/fGjrnE7dTwGYE4c67
1 221
🔥🔥 Coinmarketcap Learn & Earn Quiz Campaign
➡️ https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970
➡️ Quiz Answers :
1. Celer cBridge is a protocol that:
Answer : All of the above
2. Which is NOT true of cBridge?
Answer : The transfer fees go directly to the Celer Team.
3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
Answer : Over 20
4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
Answer : Aggressive, Conservative, Hodler
5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
Answer : 2 & 3
6. Where is the CHESS token traded?
Answer : Binance / Pancakeswap
7. Why is DeFi beneficial for individuals?
Answer : All of the above
8. Why is DeFi beneficial for Institutions?
Answer : Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets
9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
Answer : All of the above
10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
Answer : All of the above
11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
Answer : All of the above
12. What is PearDAO’s token name and symbol?
Answer : Name: Pear DAO, Symbol: PEX
13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
Answer : All of the above
14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
Answer : You can multiply your APYs up to 6x through leverage
15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?
Answer : All of the above
16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
Answer : By creating a space
17. Which one is NOT SecondLive NFT?
Answer: Avatar NFT
18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?
Answer : 100,000 $LIVE
19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
Answer : Game with AR/VR technology
20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
Answer : TMT and GOAL
21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
Answer : Console Game Players
22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
Answer : All of the above
23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?
Answer : Both are correct
24. Is Thetan Arena free to play?
Ans: A - Yes, you can play for free as long as you want
25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
Answer : Whitelisting
26. According to Galler's tips, what are the "3 Main Metrics" you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
Ans: Holders, Supply & Volume
27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
Answer : Order book
1 221
🔥🔥 Bsc Station x Bicyclefi ( BCF ) Airdrop
➡️ http://t.me/BCF_Robot?start=5387111186
➡️ Distribution After IDO
IDO on Bsc Station Launchpad Also 🔥🔥✅
1 221
🔥🔥 Zone Nine Survival ( ZNM ) Airdrop
➡️ https://t.me/Zone9SurvivalAirdropbot?start=r07720208744
➡️ Bsc Address From Trust Wallet
➡️ Distribution After IDO
1 221
Guys Also Like And Retweet This Step-N Campaign 🔥
Do Like This ⤵️
https://twitter.com/AnshulY48801359/status/1523624351030910976?s=20&t=wGWl0EFcTyKqVVTOspC9Tg
50 Lucky User Will Get BNB Genesis Nft Worth 15000$ (Try Your Luck 🤞)
1 221
🌝🌝 400 Users GET 50$ Allocation
Joining link 🔗 https://wn.nr/shAGB6
Answer : ISTEP
Submit BSC address From trust wallet 🔥🔥
