CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics CONQUER SPM ✨📖

Tips,Nota SPM & Quotes❣️ 🤍 DAILY NOTES / SHARING FOR ALL 🤍 FOCUS SUBJECT SCIENCE F4 & F5 KSSM 🤍 EASY TO LEARN WITH VIDEO 🤍 STRAIGHT "A" SPM 🤍 LETS SHARE YOUR NOTES AND QUOTES FOR OTHERS 
Show more
8410
~128
~0
15.20%
Telegram general rating
Globally
2 069 831place
of 6 627 036
29place
of 34

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
hai semua!! minta jasa baik korang semua untuk like video presentation kami💫 kalau boleh tolong share jugak dekat kawan2 korang utk bantu like😄😆 Thank youu !!
What is COMPUTER NETWORK?? (FB1 G02)
Did you guys know what is the computer network? Lets learn something new today!! Thank youu for supporting us..please share with your buddies too :) #it #technology #PASUM
120
1
First time dapat keputusan cemerlang ketika SPM. How? Cuba dengar explanation dia ➼

file

148
2
@studyroom777
159
0
Haih bilalah nak dapat Straight A's ni 😔
157
7
7 TIPS ADDMATH DARIPADA PELAJAR YANG PERNAH GAGAL carian & tips disusun oleh 1⃣ Mia ( from G to A+) • fokus pada tajuk yang betul - betul boleh buat dan buat latihan berdasarkan tajuk tu. • paksa diri jugak buat latihan..kalau tak faham, tengok YouTube 2⃣ Amal (from G to A-) • 2 bulan sebelum SPM , buat soalan addmath hari-hari. Jadikan buku latihan addmath & calculator as kawan harian 3⃣ Jung (From G to B) • buat latihan secara konsisten supaya semua konsep tu lekat kat kepala 4⃣ Izwan Azwar ( From G to A+) • buat latihan addmath selama 4 jam dan study topik tu dulu sebelum belajar dengan cikgu 5⃣ Sofia Roses ( From G to A) • fahamkan konsep & study dari awal. Buat latihan 1 bab sehari. Kalau tajuk tu susah, siapkan latihan dalam 2 hari 6⃣ Nadhirah (from D to A) • tulis semua soalan addmath setiap bab dalam buku kosong dengan contoh jawapan. fahamkan konsep betul betul. kalau tak faham kena tgk YouTube 7⃣ Zarif Azri (from G to A+) • kalau harini study topic A, esok study topic B. Kemudian hari berikutnya ulangkaji balik topic A. And the cycle continues until you finish the last chapter. Admin sengaja letak tips daripada pelajar yang gagal. Sebab admin nak korang sedar, addmath bukan untuk pelajar bijak. Tapi untuk pelajar yang tak pernah putus asa.
Show more ...
163
9
10 TIPS SEJARAH DARIPADA 10 PELAJAR CEMERLANG SPM 1) Hasya Atiyah - A+ • jadikan skema jawapan as reference notes 2) Daniel Faris - A+ • highlight isi penting dalam buku teks & hafal peristiwa penting 3) Ain - A+ • buat past year papers and jangan hafal semua. Buat peta pokok & akronim. 4) Daniel Lim - A+ • baca skema pemarkahan & check macam mana setiap soalan ditanda & isi apa yang penting (sahaja) untuk dihafal 5) Safwan Syafiq - A- • Awal-awal tu belajar tajuk yang kita lemah. Tapi bila dah nak trial, focus topik yang kita betul-betul mampu. 6) Batrisyia Firdaus - A+ • Lepas belajar satu tajuk, terus buat latihan berdasarkan tajuk yang kita belajar untuk buat kita lagi faham 7) Harits Haikal - A+ • cari kawan yang boleh bantu untuk mudahkan kita faham and baca pocket notes 8) Syuhada Faizal - A • cerita balik apa yang kita faham tentang topik yang kita belajar tu dekat kawan 9) Han - A+ • baca jawapan esei & jawapan soalan struktur berbanding baca buku teks yang tebal 10) Hafiz - A • setiap malam baca buku sejarah sambil baring atas katil sebelum tidur. ©® :
Show more ...
105
5
10 Pengajaran batch 05 kena ambil daripada batch 04 originally by 1) Study semua bab - jangan memilih pulak. Kononnya nak study apa yang kau suka je. Ingat weh, benda yang kau tak expect keluarlah akan keluar. 2. Minta maaf & jaga hubungan dari sekarang - kau minta maaf last minute sebab nak exam. Tapi kau lupa nak minta maaf sebelum belajar untuk dapatkan keberkatan masa belajar. Kau rasa? 3) Selagi ada peluang, study! - ada kelas free? Join. Ada waktu lapang? Belajar. Simple. 4) Jaga kesihatan mental - ni lah masa untuk kau jauhkan diri dari kawan yang jatuhkan kau. Rapatlah dengan orang baik baik, nak belajar pun tenang. 5) Stop makan benda tak berkhasiat - nampak simple tapi akan bagi akibat kat kau masa exam..masa tu lah kau nak demam, nak muntah, nak batuk. 6) Belajar kawal stress - benda ni kau akan bawa sampai exam. Kawal sekarang, hasil nampak nanti. 7) Tahu waktu belajar yang sesuai - janganlah masa SPM baru kau perasan yang kau tak sesuai belajar pagi. Jangan gitu 🤧 8) Basic math form 1-3 kena kukuh gila gila - janganlah bila dah nak SPM baru kau perasan algebra kau lemah. Patutnya waktu tu kau dah mahir KBAT. 9) Jangan bercinta - nanti Partner bagi alasan nak break sebab fokus belajar. Masa tulah kau hadapi dua masalah. Satu, kau tak faham apa kau belajar. Dua, kau kena belajar untuk move on. 10) Jangan percaya 100% ramalan - ramalan is the biggest scam. Kalau ramalan tu memang betul betul keluar, rezeki Alhamdulillah. Tapi kalau tak? Bersiap sedialah hadapi penyesalan paling sakit kat dunia.
Show more ...
79
7
buat latihan even kita tak faham tapi cuba fahamkan sampai betul - betul faham dengan topik tu especially math and addmath .
154
0
SEJARAH📜 Tingkatan 4 Bab 2 NASIONALISME DI ASIA 🍍JEPUN - Tak pernah dijajah - Kesedaran untuk mencapai kemajuan bagi mengelakkan ancaman imperialisme barat (i) Pemulihan Meiji - Dilancarkan oleh Maharaja Mikado Meiji - Menekankan pemodenan mengikut model barat agar dihormati oleh kuasa barat (ii) Semangat bushido - Sikap sanggup menanggung risiko,sedia berkorban demi melaksanakan tanggungjawab terhadap ketua & negara - Asas membina nasionalisme rakyat (semasa pemulihan meiji) - negara pertanian > negara perindustrian - Desakan ekonomi > Menjadi kuasa imperialis (penjajah) di Asia
Show more ...
101
3

KEDAH MODUL 1 - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-1.pdf

KEDAH MODUL 1 - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-2.pdf

84
1

MODUL 2_K2 KEDAH 2021.pdf

SKEMA K2_MODUL2.pdf

MODUL2_K1_KEDAH 2021.pdf

KEDAH MODUL 1 - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-JAWAPAN.pdf

79
1

English adjectives.pdf

English adverbs.pdf

COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS STUDYWITHADMIN.pdf

93
4
Many students after finishing their SPM think their journey with English ends during school. In reality, students in Malaysia will be using English as a medium of instruction in universities. Therefore, Fly High with English presents to you a brief introduction to MUET, which is largely used for university admissions in Malaysia. Do repost this and share with your friends ✨
61
2
57
2

SBP - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-1.pdf

SBP - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-2.pdf

SBP - PERCUBAAN SPM 2021 - 3756-JAWAPAN.pdf

62
1

nouns-studywithadmin.pdf

pronouns-studywithadmin.pdf

preposition-studywithadmin.pdf

English conjunction.pdf

English articles.pdf

100
5
🏦UNIVERSITI SWASTA/IPTS INTEC EDUCATION COLLEGE (JAPANESE) PREPARATORY PROGRAMME 🇯🇵 🖇 July Intake 🖇 1 year preparatory programme 🎏 Requirements 🎏 Science/Engineering Major: 🖇 Minimum of Grade C in five subjects including Mathematics/Additional & Science/Biology/Physics/Biology Language Major: 🖇 Minimum of Grade C in five subjects including Mathematics/Additional ✨ Special features ✨ 🖇 Exposure to authentic Japanese culture and customs 🖇 Intensive Japanese Language exposure from the first semester onwards 🖇 Experienced lecturers (language and science subjects) from Japan Click this link for more information and update! Arigatou! ❁۪۪⸙‌.
Show more ...
60
0

SKEMAK1_MODUL2.pdf

70
1
♻TIPS KHATAM AL QURAN DI BULAN RAMADHON♻ ♻ UNTUK 1 KALI KHATAM, JUMLAH YG DIBACA : 1. Solat Subuh 2 helai 2. Solat Zuhur 2 helai 3. Solat 'Asar 2 helai 4. Solat Maghrib 2 helai 5. Solat 'Isyak 2 helai ♻ UNTUK 2 KALI KHATAM : 1. Solat Subuh 4 helai 2. Solat Zuhur 4 helai 3. Solat 'Asar 4 helai 4. Solat Maghrib 4 helai 5. Solat 'Isyak 4 helai ♻ UNTUK 3 KALI KHATAM : 1. Solat Subuh 6 helai 2. Solat Zuhur 6 helai 3. Solat 'Asar 6 helai 4. Solat Maghrib 6 helai 5. Solat 'Isyak 6 helai ♻ SEBARKAN KEBAIKAN, Rasulullah SAW bersabda, ♻ " Barang siapa menunjukkan satu kebaikan, maka baginya pahala semisal orang yg mengikuti *KEBAIKAN* tersebut " (HR. Muslim, no. 1893).
Show more ...
426
15
JANGKAAN KEPUTUSAN SPM 15 JUNE 2022 KEMASKINI UPU 24 - 28 JUNE 2022 KEPUTUSAN 22 JULY *semua ni hanyalah jangkaan, tapi boleh simpan tarikh ni sebab keputusan mesti around the date juga 🥰
426
13
For you

file

784
7
STOP COMPARE YOURSELF ‼🌟🌟 Harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan nama. Nama yang berbeza pasti melakar sejarah yang tidak serupa. Namun segalanya pasti bermakna dan istimewa buat diri kita, bukan diri mereka. Fokus pada titik akhir perjuangan kita untuk pastikan kita sentiasa tambah baik dari semasa ke semasa. Berusahalah !
940
1
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio