Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Kakyong Tupperware 🦋

Trusted Seller Tupperware ✅ postage seluruh malaysia ✅ yang berminat nak jana income dengan tupperware boleh join dropship tanpa yuran ✅ lubuk tupperware paling murah Nak order boleh terus direct pm kakyong okay 🥰 
Show more
5050
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
2 903 800place
of 6 595 475
48 613place
of 147 082

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    10 TIPS UNTUK JADI WANITA BAHAGIA. . 1. Tidak kisah berapa usia anda pada hari ini, anda berhak untuk jadi bahagia. Know that. . 2. Anda boleh lakukan apa sahaja, asalkan ianya adalah sesuatu yang anda suka dan membahagiakan diri. Tetapi sentiasa pastikan anda buat sehabis baik untuk diri anda. Always give the best to yourself ya! . 3. Ingatkan diri selalu bahawa kita tidak pernah bersaing dengan sesiapa pun di sekeliling kita, dalam sebarang bentuk, cara atau gaya. Kita hanya bersaing dengan diri kita sendiri. . 4. Fokuskan untuk jadi lebih baik, jadi lebih berharga dan jadi lebih berjaya dari diri kita sebelum ini. . 5. Anda akan berasa sangat tenang nanti. Membuat apa yang ada suka (selagi ianya tidak melanggar batas agama) adalah sebuah kebebasan. Menyukai apa yang anda lakukan adalah kebahagiaan. . 6. Jangan letakkan kebahagian diri dalam “genggaman” orang lain. Jangan bergantung kepada orang lain untuk jadi bahagia. Tidak ada sesiapa selain dari diri anda yang boleh membuatkan anda bahagia. . 7. Jaga kesihatan diri, jaga kebersihan diri, jaga makan dan minum diri dengan baik. Jaga kebersihan pakaian juga. Pakaian tidak semestinya berjenama atau mahal. Tetapi mestilah bersih. Menjaga kebersihan bermaksud, anda mesti rajin mandi, bersihkan rambut dan kuku serta seluruh anggota badan. Perlu laburkan sedikit masa untuk diri dan mestilah berdisiplin. Semua ini anda menjadikan aura anda lebih baik nanti. Perhatikan apa yang anda rasa setiap kali selepas anda mandi di waktu pagi… . 8. Untuk mendapat kebahagiaan, jangan tinggal solat. Solat adalah kunci bukan sahaja untuk bahagia, tetapi untuk banyak perkara lain dalam hidup. Tidak kira bagaimana sibuk pun anda, usahakan untuk tidak meninggalkan solat. Jika terlalai, pastikan anda ganti. Always put this as a priority ok! . 9. Laburkan wang untuk mencari ilmu. Jadi wanita yang berilmu. Jika tidak mampu untuk ke kelas berbayar, ada banyak kelas yang diberikan dengan percuma. Jika tidak mampu kerana tidak ada kemudahan, banyakkan lah membaca. Cantik tanpa ilmu adalah sia-sia. Be a knowledgeable woman. Dengan ilmu, anda akan berasa hidup dalam kecukupan dengan lebih baik. . 10. Never underestimate the investment you make in yourself. Baik dari segi masa, tenaga atau wang. Tidak akan ada usaha yang sia-sia. InsyaAllah. Jom shopping tupperware online ! Tekan je link kt bawah ni 🥰
    Show more ...
    eTuppStore (PM) by Tupperware Brands Malaysia
    Welcome to the official online store by Tupperware Brands Malaysia
    10
    1
    9
    0
    🎊 *TUPPERWARE BRANDS HOME PARTY* 🎊 Assalamualaikum warga Kuantan ! Anda free hujung minggu ? Jom sertai kami sembang santai bersama Tupperware Brands ! Tarikh : 27/2/2022 Hari : Ahad Masa : 10:00am-12:00pm Tempat : Kediaman Kakyong kg pandan 2, kuantan . Antara aktiviti yang disediakan ✅ demo produk ✅ Cabutan bertuah ✅ Jualan tupperware murah tak masuk akal ! ✅ Game santai santai Jom sertai kami sekarang dengan bayaran tiket rm5 sahaja ! Jangan risau rm5 tersebut anda bawa pulang tupperware free bernilai hampir rm25 tau ! Jadi berbaloi sangat ! Jom daftar segera ! Tempat adalah terhad ! Klik link dibawah untuk book tempat anda dan dapatkan nombor cabutan bertuah dengan segera !
    Show more ...
    HusnaShuhada
    Business Account
    32
    0
    24
    0
    Katalog bulan febuari dah kluar. Belek belek dulu ya . Japgi sya shrekan harga CNY SALES 😘
    38
    0
    13
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio