Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics Eli Kitchen

Kisah perjalanan tuan admin  @Braderjahar  (Mohd Ezhar) dan isteri.. Aktiviti perniagaan kami Al Ezhar Trading dan Eli Kitchen.. Kisah kehidupan sehari2.. Aktiviti perjalanan melancong.. Dan lain2 lg.. Sebarang info pm admin  @Braderjahar  
Show more
7330
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
2 498 657place
of 7 291 567

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine

    file

    189
    0
    Selamat petang semua.. Makan apa harini? Meh datang ke Eli Kitchen.. Kami ada pelbagai makanan rare.. Signature dish kami semestinya Kuih Bakul Goreng Rangup Viral.. Ada juga Kuih Bulan, Bak Chang Ayam, kuih muih, Kek Lapis, pelbagai biskut dan macam2 lg.. Tak dilupa, Kopi "O Siam".. 👍👍 Jemput datang yer.. Eli Kitchen No 7, Jalan Arowana Perdana, Taman Arowana Perdana, Sungai Burung, Sungai Besar..
    Show more ...
    35
    0
    58
    0
    Assalam dan selamat petang semua..🥰🥰 Hari selasa adalah hari cuti umum bagi Eli Kitchen.. Tapi hari ini, bersempena 9 Syawal, Eli Kitchen beroperasi macam biasa.. Meh try kuih bakul krispi viral Eli Kitchen. Pasti takkan menyesal.. kalau dah kenyang makan makanan berat lain pun. Tetap masih nak makan sampai habis sebekas... 🤭🤭🤭 Apa lg yang ada kat Eli Kitchen? Macam2 ada.. Kek lapis ada, biskut2 ada, kopi premium "Kopi O Siam" pun ada.. Dan lagi, di Eli Kitchen kami ada menu harian istimewa yg tersendiri.. Harini menu istimewa kami ialah Lasagna.. menu istimewa ni terhad tau.. so siapa cepat dia dapat . Jumpa anda di Eli Kitchen.. 😘😘 Lokasi kami di No 7, Jalan Arowana Perdana, Taman Arowana Perdana, Sungai Burung, Sungai Besar. (Bersebelahan dengan 99 speedmart)
    Show more ...
    52
    0
    Ni website yang dibina oleh rakyat Malaysia tanpa dana juta-juta macam Mysejahtera. Melalui website ni, siapa pun boleh angkat bendera putih secara maya. Yang merah adalah permohonan bantuan. Jelas ramai giler orang sedang susah di seluruh negara. Yang biru pulak sesiapa yang nak beri bantuan. Boleh tengok juga ramai rakyat yang prihatin dan sedia berkongsi rezeki. Tahniah Terato Tech yang buat website ni. Kos nak bayar Google Maps ni mahal tau. Terima kasih kepada Google Malaysia yang bagi kredit percuma kepada Terato Tech. Nama website ni adalah Ni betul-betul rakyat jaga rakyat. Mohon sebar luaskan. Terima kasih.
    Show more ...
    Kita Jaga Malaysia | kitajaga.co
    Stay strong & safe! Kita jaga Malaysia ✊
    285
    4

    file

    117
    0
    Musim lockdown ni mesti ramai yang mudah stress kan. Sebab itulah kita mesti pastikan orang yang kita sayang sentiasa ceria dan gembira, walaupun terpaksa stay at home je. . Jadi, kami nak syorkan kat korang, apa kata hadiahkan je mereka Kek lapis Eli Kitchen. Gerenti dorang mesti suka punya lah. 😍😍😍 . Kenapa Kek lapis Eli Kitchen ni sangat special? . ✅ Packagingnya memang yang cantik menarik. So eksklusif gitu.. kalau sekali pandang pun dah terpikat, apa lagi bila dinikmati kan. . ✅ Pelbagai pilihan perisa yang lazat memukau. Korang rasa je sekali, komfom terus melekat di hati. Kena lagi Kemanisan dan kelembutannya yang padu. Perghh. . ✅ Kemanisan dan kelembutan Kek Lapis Eli Kitchen ni memang tak boleh bawa bincang. Memang terpikat lagi teringat-ingat . ➡️ Harganya pun sangat berpatutan ya. Harga bermula serendah RM 20 je. . Tapi, sekarang kami ada promosi jimat tau. Kalau korang beli hari ini, korang boleh dapat diskaun 10 % . Menarik kan . Hahh.. korang tunggu apa lagi? Jom dapatkan segera sementara promosi dan stok masih ada. . Whatsapp kami sekarang di link di bawah Atau direct order di kedai shopee kami..
    Show more ...
    Share on WhatsApp
    WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
    92
    0
    Jom Mewarna! Lepas warna boleh terus makan. RM 25 / SET, BELI 2 SET PERCUMA POSTAGE. 1 set ada; 4 design cookies 4 biskut pewarna 1 berus # semua di atas boleh makan kecuali berus.. 😉😝
    85
    0
    Kek lapis perisa baharu.. Sapa bleh teka kek lapis apakah ini?
    82
    0
    78
    0
    *Di India* Awal tahun ini, kes Covid di India adalah rendah, menyebabkan mereka berasa selamat dan berjaya mengawal Covid. Tahun 2021 adalah tahun jatuhnya sambutan Kumbh Mela, iaitu perayaan yang disambut 12 tahun sekali. Ia biasanya dirayakan selama empat bulan dari awal Januari ke penghujung April di empat tempat suci di India. Bersempena tahun ini ia telah disambut pada 12 April 2021 di Haridwar dan dirancang untuk diadakan di beberapa tempat suci lain juga. Ia juga adalah sebahagian kempen pilihanraya oleh PM mereka. Seramai 3 ke 5 juta penduduk mengambil bahagian dalam acara keagamaan tersebut. Mereka berkumpul dan mandi disepanjang sungai suci mereka iaitu sungai Ganges. Mereka yakin upacara suci tersebut akan menghapuskan dosa dan segala jangkitan kuman termasuk jangkitan Covid. 2 minggu selepas itu, kes naik mendadak seperti roket yang dilancar ke angkasa lepas; mencacak 90° graf jangkitan mereka. Dari hanya 1000 kes aktif di penghujung Mac, angka naik mendadak ke 1 juta kes aktif pada minggu ini dengan lebih 300,000 kes baru sehari. Fasiliti perubatan mereka tak mampu menampung kenaikan kes yang begitu cepat. Dan ramai yang meninggal dunia sewaktu menunggu rawatan. Mayat dibakar dimerata tempat disebabkan penuhnya rumah mayat. Sayu melihat keadaan mereka. Bayangkan ibu ayah, pasangan hidup meninggal di depan mata setelah berhari-hari tercungap-cungap seperti ikan di atas darat. *Di Malaysia* *Kita pun tak lama lagi nak beraya. Kes aktif kita masih berganda tinggi dari India sewaktu pra-perayaan Kumbh Mela (24,000 vs 1000).* *Saya faham, nak beraya punya pasal, ramai yang hilang pertimbangan. Semua pun ada sebab masing-masing.* *Ada diantara frontliner tak berjumpa keluarga dan ibubapa lebih setahun. Jadi kami tahu perasaannya.* *Ada pula peguam mewakili barisan rakyat ingin menyaman JAKIM, pejabat mufti dan KKM kerana mereka rasa perlaksaanan SOP sepanjang PKP adalah “bullshit”.* *Mereka berpendapat hanya dengan menolak fatwa alim ulama dan mengamalkan fatwa sendiri, mereka akan beroleh keredhaan Tuhan dan mampu membasuh jangkitan Covid.* *Orang bijak akan belajar dari kesilapan orang lain. Orang dungu akan mengulangi kesilapan orang lain dan hanya terngadah apabila dah terhantuk.* *Kami hanya mampu memerhati. Anda lah yang menentukan hala tuju.* Dr Hana Hadzrami
    Show more ...
    145
    0
    Ketupat ada, Lemang ada, Rendang pun ada, Tapi kek lapis Eli Kitchen tak ada, maka tak lengkap hidangan anda..
    106
    0
    Moreh apa tu mlm ni?
    105
    0
    Mood Raya sampai dah.... 😆😆😆 Petang nnt kita pacak pelita... rentas x rentas raya tetap raya.. kita raya jela bersederhana dirumah... Aaaa agitewwww ~maaf kan ketupat kontot xdak ekoq tu ya... 😂
    100
    0
    Sedar x sedar esok dah 15 Ramadan... Kejapnya masa berlalu... Tak dapat rentas, raya tetap raya 😂 haaaaaa dah prepare ke kuih muih, juadah apa nk hidang, baju tema warna apa... Dah ke?
    75
    0
    231
    1
    Kek lapis sarawak.. ~Kek lapis Masam Manis ~Kek lapis Cappuccino ~Kek lapis Pandan ~Kek lapis Cadbury ~Kek lapis Prune ~Kek lapis Red Velvet Inginkan free sample? TnC.. 1. Like page FB "Eli Kitchen" atau IG "elikitchenbyjahar" .. 2. Share status ini ke wall anda.. (Pastikan ia di setkan ke public) 3. Tag sekurang2nya 5 org rakan yg anda ingin berkongsi kek lapis ini.. 4. Comment done di ruangan komen.. Pemenang free sample akan diumumkan pd 20 apr.. 2 org yg statusnya direspond paling ramai org akan menerima 1 set 6 perisa kek lapis. 2 org yg statusnya di 'like' paling ramai org akan menerima 1 set 6 perisa kek lapis. 2 org yg statusnya menambat hati admin akan menerima 1 set 6 perisa kek lapis.
    Show more ...
    244
    1
    6
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio