en
Feedback
M_android

M_android

Open in Telegram

(بدون تبلیغ و تبادل)

Show more
6 977
Subscribers
No data24 hours
-287 days
-13830 days
Posts Archive
بعد از ورود به برنامه صبر کنید این صفحه ظاهر بشه و کد معرف رو اینجا وارد کنید.
بعد از ورود به برنامه صبر کنید این صفحه ظاهر بشه و کد معرف رو اینجا وارد کنید.

❌فعلا مشکل داره نزنید❌ دریافت ۵۰۰۰ تومن اعتبار رایگان برنامه پولر رو دانلود و نصب کنید بعد ورود کد معرف PL2W1QRVW رو بزنید. بعد برای فعال شدن حسابتون برید صفحه اصلی قسمت ارتقاء سطوح و حتما سطح کاربری رو تا قسمت سطح نقره ای ارتقاء بدید.(ارتقا ندید بعد دعوت هدیه ای دریافت نمیکنید) بعد برای دریافت کد معرفتون برید صفحه اصلی قسمت اشتراک گذاری کد معرفتون رو دریافت کنید. با دعوت هر نفر و ارتقاء به سطح کاربری نقره ای شما ۵۰۰۰ تومن دریافت میکنید. با این اعتبار میتونید از قسمت بازارچه شارژ ،بسته، یا تخفیف بگیرید. ✅اگه ماه تولدتون برج ۱ تا ۹ هست موقع وارد کردن مشخصات بدون 0 وارد کنید لازمم نیست مشخصات واقعی وارد کنید کد ملی هم میتونید از اینجا بردارید و وارد کنید http://mellicode.azmads.com/

لینک های فعال به پست اضافه شدن (مخصوص 90 نفر اولی که ثبت نام کنن) اولی 60 نفر(تموم) دومی 30 نفر ❌لطفا الکی ثبت نام نکنید پست
لینک های فعال به پست اضافه شدن (مخصوص 90 نفر اولی که ثبت نام کنن) اولی 60 نفر(تموم) دومی 30 نفر ❌لطفا الکی ثبت نام نکنید پست بالا رو بخونید و اگر همه چی اوکی بود و خواستید ۱۰ تومن رو بگیرید فردا که لینک جدید گذاشتم شرکت کنید ✅اگه با ارور داخل عکس مواجه شدید چند ثانیه اینترنتو خاموش و دوباره روشن کنید

قابلیت View Once به واتس اپ اضافه شد همانطور که از نامش پیداست، کاربران می توانند عکس یا ویدیوهایی را که فقط یک بار قابل مشاهده هستند به اشتراک بگذارند. این ویژگی مشابه Snapchat و Instagram است، که در آن عکس یا ویدیوی به اشتراک گذاشته شده به محض مشاهده دریافت کننده ناپدید می شود. برای استفاده از این ویژگی، کاربران می توانند قبل از به اشتراک گذاشتن عکس و ویدیو، فایل مورد نظر را انتخاب کرده (یا همان جا با دوربین ثبت کنید) و روی نماد دایره ای شکل با “1” در آن ضربه بزنند. پس از اشتراک گذاری، کاربر گیرنده فقط می تواند یک بار فایل را مشاهده کند. واتس اپ خاطرنشان می کند که این فایل ارسال شده در برنامه Photos یا Gallery گیرنده ذخیره نمی شود. همچنین کاربر گیرنده، تصویر یا ویدیویی را که با حالت Once View دریافت میکنم نمی تواند آن را ارسال، ذخیره، ستاره دار یا به اشتراک بگذارد. کاربر ارسال کننده این نوع عکس یا فیلم فقط می تواند ببیند که آیا گیرنده عکس یا فیلم را باز کرده است یا نه، البته اگر تیک دریافت را از تنظیمات واتس اپ روشن کرده باشد. علاوه بر این، فایل رسانه ای که با استفاده از ویژگی Once View به اشتراک گذاشته می شود، در صورتی منقضی می شود که گیرنده آن را ظرف 14 روز باز نکرده باشد. علاوه بر این، در صورت باز نشدن پیام در زمان بکاپ گیری، می توانید بعدا آن را فقط همان یک بار، مشاهده کنید. اگر عکس یا فیلم قبلاً باز شده است، عکس یا فیم در بکاپ قرار نمی گیرد و قابل بازیابی نیست. اگر از این عکس یا فیلم یک بار مصرف واتس اپ اسکرین شات بگیرید، واتس اپ به فرستنده نمی گوید! واتس اپ همچنین خاطرنشان می کند که اگر گیرنده قبل از ناپدید شدن فایل، از آن اسکرین شات یا اسکرین رکورد بگیرد، به کاربر فرستنده اطلاع داده نمی شود

سرورهای آپدیت شده سورف شارک برای استفاده در شادوساکس آموزش👇 https://t.me/m_android/3772

SurfShark(47121).txt0.27 KB

SurfShark(47027).txt0.27 KB

SurfShark(46726).txt0.27 KB

SurfShark(46642).txt0.27 KB

SurfShark(45948).txt0.27 KB

SurfShark(45329).txt0.27 KB

SurfShark(44820).txt0.27 KB

SurfShark(44745).txt0.27 KB

SurfShark(44628).txt0.27 KB

SurfShark(44236).txt0.27 KB

SurfShark(44539).txt0.27 KB

SurfShark(42816).txt0.27 KB

SurfShark(41992).txt0.27 KB

SurfShark(42304).txt0.27 KB

SurfShark(40282).txt0.27 KB