Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics DaieMatrix

Kita semua adalah pendakwah. 
2220
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
4 873 438place
of 6 595 475

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    Sabar, karna sabar itu indah 🥰❤️
    127
    0
    Allah uji, sebab Allah sayang. Tahan la sikit 💕
    120
    0
    Kita jaga Allah, Allah jaga kita.
    145
    0
    Tidak akan muflis sesiapa yang mengamalkan surah al Waqiah
    158
    0
    Stop mengeluh. Just do it.
    172
    0
    Dengan mengingati Allah, hati akan tenang.
    161
    0
    Jangan down selagi kau belum usaha. Kadang, rasa down tu datang sebab perasaan malas menguasai kita. Ingat, tiada tempat untuk orang malas di dunia.
    140
    0
    Salam isyak sahabat 🥰
    109
    0
    Jangan pandang apa yang kita tiada, tapi appreciate apa yang kita ada. Ajar diri untuk lebih syukur.
    105
    0
    Ambil masa seminit dua untuk muhasabah diri kita. So that, kita takkan lalai insha Allah 🥰
    93
    0
    Tenangkan hati dengan al Quran. Jom 🥰❤️
    93
    0
    Tidak kira berapa banyak dosa yang telah kita lakukan, tapi Allah tetap kurnia kita rezeki yang cukup. Allah, terima kasih ya Allah.
    89
    0
    Kadang, aku bersyukur kerana Allah kurniakan aku rasa sedih. Sebab dengan rasa sedih lah, ia membantu aku untuk lebih feel apabila berdoa, membantu aku lebih khusyuk solat, membantu aku untuk terus dekat kepadaNya. Terima kasih ya Allah, kerna temukan aku dengan hikmah punyai rasa sedih. Alhamdulillah 🥰
    92
    0
    "Dimana ada usaha doa tawakkal, disitu ada hasil. Jangan pernah penat berusaha, kerna tidak punya apa apa itu lagi memenatkan."
    98
    0
    "Lupakan apa yang telah menyakitimu pada masa lalu. Namun jangan pernah kamu lupa apa kamu pelajari dari hal itu. Pandanglah ia dengan hikmah."
    98
    0
    "Handphone yang berada di dalam genggaman kita sekarang ini mungkin sekali merupakan benda yang paling ringan untuk kita bawa ke mana mana. Tapi berhati-hati, jangan sampai benda yang ringan ini menjadi benda yang paling berat hisabnya di akhirat kelak"
    112
    0
    Adakah menutup aurat dengan sempurna satu perbuatan yang agak 'rare' sekarang?
    113
    0
    "Ya Allah, aku serahkan jiwaku, aku serahkah ragaku, aku serahkan rohku, aku serahkan jasadku, yang semuanya hanyalah pinjaman dariMu, kepadaMu ya Allah. Aku serahkan segalanya kepadaMu ya Allah, Kau buatlah apa yang Kau mahu, janji aku dapat keredhaan dariMu ya Allah. Sesungguhnya redha Engkau sahaja yang ku pinta ya Allah."
    111
    0
    Guna kemewahan dunia utk kesenangan akhirat, bukan guna akhirat utk kemewahan dunia.
    1 007
    0
    Andai hafaz Quran itu mudah, nescaya semua orang dapat menghafaznya. Andai hafaz Quran itu susah, mengapa ada yg berjaya hafaz 30 juzuk? The thing is, nak dengan taknak je. Kawan, usaha. Insha Allah, Dia permudah. Doa, itu penting.
    5 610
    0
    Kau nak, kau kejar. Ingat, impian hanya tinggal impian jika tidak bersalut usaha.
    1 027
    0
    Quran ni, kalau kau amal hari hari, baca hari hari, dia jadi addicted. Serius. Trylah. Best kot addicted nak buat benda cani.
    1 024
    0
    Dalam hidup, sering tertanya tanya, kenapa hidup aku rasa kosong? Saat itu, check balik solat. Perbaiki. Nescaya kau tenang.
    899
    0
    Hormat lecturer, sebab itu juga punca keberkatan.
    750
    0
    Dalam dunia, ada benda yang kau nak sangat, tapi kau tak dapat. Dan ada benda yang mmg taknak, tp benda tu lah yang kau alami, yang pergi dekat kau. Sahabat, kau kena tahu yang Tuhan juga merancang. So chill lah kan? Mungkin bukan sekarang, mungkin next week, next month, next year rezeki kau datang. Kawan, dunia tak selalunya indah. Belajarlah bersyukur, dan itu akan buat kau bahagia. Tak percaya, trylah. 😉
    811
    0
    Bila diuji, terimalah dengan baik dengan mencari hikmah-hikmahnya kerana tidak ada takdir Allah yang tidak ada hikmahnya.
    758
    0
    Bila kita benci dengan ujian, ertinya belum kenal Allah dan tidak faham itulah cara Allah mengampunkan dan membersihkan dosa-dosa kita.
    731
    0
    Belum dikatakan seseorang itu mengenali Allah sebelum dia bergembira dengan musibah dan penyakit ke atas dirinya, kerana berharap supaya dihapuskan kesalahannya.
    707
    0
    Aku belajar memberi bukan kerana aku ada 'lebih'. Tetapi kerana aku faham bagaimana rasanya tidak ada apa-apa. 🙂
    714
    0
    Moga Allah redha teman teman
    656
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio