cookie

Sizning foydalanuvchi tajribangizni yaxshilash uchun cookie-lardan foydalanamiz. Barchasini qabul qiling», bosing, cookie-lardan foydalanilishiga rozilik bildirishingiz talab qilinadi.

avatar

DragonForce Malaysia

My DragonForce -x Hak Milik Rakyat Malaysia x-

Ko'proq ko'rsatish
241 545Obunachilar
-15824 soatlar
-1 4777 kunlar
-6 91230 kunlar

Ma'lumot yuklanmoqda...

Обуначиларнинг ўсиш даражаси

Ma'lumot yuklanmoqda...

Jom sama-sama hadir dalam Majlis Bacaan Yasin pada malam ini. Link di bawah: https://t.me/iRadioDFM?livestream
Hammasini ko'rsatish...
318👍 54🥰 15🫡 5🔥 3🌚 2
Topik pilihan DFM hari ini: {} CVE-2024-23897 [LEAD-2-RCE] Repositori ini mengandungi skrip Python yang mengeksploitasi kerentanan kritikal (CVE-2024-23897) dalam Jenkins, yang membawa kepada pembacaan fail sewenang-wenangnya dan pelaksanaan kod jauh (RCE). Kerentanan ini membolehkan penyerang yang tidak disahkan untuk melaksanakan arahan sewenang-wenangnya pada pelayan Jenkins sasaran, yang berpotensi menjejaskan keseluruhan sistem. Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh tekan link thread di bawah. Thread: https://www.dragonforce.io/threads/cve-2024-23897-lead-2-rce.18153/ Forum Rasmi: https://dragonforce.io Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io Facebook: https://fb.me/dragonforcedotio Telegram: https://t.me/dragonforceio Twitter: https://twitter.com/dragonforceIO_ Instagram: https://instagram.com/dragonforceio YouTube: https://www.youtube.com/@dragonforceio Tiktok: http://www.tiktok.com/@dragonforcemalaysia
Hammasini ko'rsatish...
👍 290🫡 69 24👨‍💻 16🔥 10🤔 4👏 2💯 2🥰 1
🤣 706🔥 43❤‍🔥 14👍 13👌 9🫡 8 5💯 5😍 4😁 3🤩 2
Desprate sangat nak attention gp terpaling hekes international ni 😂🤣
Hammasini ko'rsatish...
🤣 898🔥 42🫡 24😁 13👍 10🤔 9🤯 9 7👌 7
💔
Hammasini ko'rsatish...
🕊 1444 476🫡 199👍 37🙏 31❤‍🔥 22🥰 11😱 8🤯 3👨‍💻 2🤝 2
Semoga rundingan gencatan senjata berjaya mendapat kata sepakat. Teruskan berdoa 🇵🇸 #SaveGaza #AllEyesOnRafah
Hammasini ko'rsatish...
2118🙏 132👍 96🕊 58🫡 58❤‍🔥 27🔥 12🥰 4😍 3🤝 3🤣 2
Ada tempat boleh submit resume dah ke? Heh.. tapi rasa mcm tak cukup requirement je. #StayInGhost 🧐👻
Hammasini ko'rsatish...
🤔 363🤣 92👍 40👨‍💻 28🌚 15🫡 13 8🔥 8😱 6😁 4🏆 2
Hasbunallah Wani'malwakil. 💔
Hammasini ko'rsatish...
😱 1455🕊 603🤯 166❤‍🔥 82🙏 52🫡 37🔥 29 27👍 17 6
🤯 322🔥 104🤣 67🫡 38👍 27🤔 25 10🌚 10👨‍💻 8❤‍🔥 6🕊 5
Xin Nian Kuai Le kepada semua rakyat Malaysia yang berbangsa Cina. Ada Ang Pao lebih boleh roger² 🧧
Hammasini ko'rsatish...
👍 571🤣 326 72🫡 70🥰 24🔥 16🤝 15👌 12😁 10🕊 8👏 5
Kirish va batafsil ma'lumotga kirish

Biz sizga kirlanganingizdan so'ng bu kunodaliklarni ochamiz. Biz va'da qilamiz, bu tez!