CRYPTO LINE UP ( Free earnings malayalam )
Открыть в Telegram
491
Подписчики
Нет данных24 часа
-27 дней
-1430 дней
Архив постов
Bitget Wallet has launched their #airdrop campaign 👀 Are you eligible for some juicy $BWB Points:https://web3.bitget.com/bwb-airdrop?code=fhyvn5
I didnt do much and claimed 5.32 #BWB Points! Try putting your other wallet addresses such as #MetaMask, great things are coming 🤫
https://web3.bitget.com/bwb-airdrop?code=fhyvn5
https://t.me/OGCommunityBot?start=Rh40mdyXqZ2wrxHb
Hi OG! Join the most influential community in gaming. Grab OGC tokens every day for free and win draw for simple actions
For my friend whose facing difficulty answering questions
💥 OpenEX Testnet Quiz Answer 😱
🎉Enjoy all friends 🎉
1,What Is Smart Contract
Ans: an Automated agreement written In Code
2,How Should a Community uphold Common Interests?
Ans: Vote Together and Share Decision -Making Power
3,What is Defi?
Ans: Decentralized Finance
4,How Should You Protect Your Private Key
Ans: Store it in a secure place and do not Share With anyone
5, Which User Action could Potentially affect the Price of a coin?
Ans: all of the Above
SET: B
1.What is Bitcoin mining?
Ans: Using computer hardware to solve complex problem and earn Bitcoin rewards.
2.What is cryptocurrency?
Ans: digital or virtual currency that’s used cryptography for security and operates independently.
3.How does money move in the blockchain?
Ans: With Digital transaction between nodes.
4.What is a smart contract?
Ans: An automated agreement written in code
5.What is NFT?
Ans: Unique digital assets that can’t be replaced with something else.
6.What is Blockchain mining?
Ans: Using computer hardware to solve complex problems and earn Bitcoin rewards.
7.What is Blockchain?
Ans: All of the above
8.Who should contribute to the Blockchain?
Ans: Everyone can
SET: C
1. What is an ICO (Initial Coin Offering)?
Ans:It is a process of investment through Cryptocurriencies into new Cryptocurrency projects.
2. What is a DAO?
Ans: Decentralized Autonomous Organization represented by rules encoded as a computer program that is transparent, controlled by the organization members and not influenced by a central government.
3. Do tokens on a testnet have value?
Ans: No
4. Where does blockchain's security come from?
Ans: Its immutable and transparent nature.
5.What are digital signatures?
Ans: A way to authenticate and ensure the integrity of digital documents or messages using cryptography.
6. What is Gas
Ans: A mechanism within Ethereum used to calculate the price of operations.
7. How can you avoid scam links on Twitter?
Ans: Don't click any links.
8. What is Web3??
Ans : A javascript library used for the developement of decentralized applications.
Repost from Celia
262000 Celians have completed KYC 1.
Please ensure you complete KYC 1 so you don’t miss out.
And get ready for Airdrop, KYC 2 and Token Distribution.
$CELIA to the moon 🚀💜
Repost from AZCoiner
⚡️ 𝐀𝐜𝐭 𝐅𝐚𝐬𝐭 – 𝐓𝐢𝐦𝐞'𝐬 𝐀𝐥𝐦𝐨𝐬𝐭 𝐔𝐩⚡️
🎁 Be one of the 50 lucky winners to get $10 USDT!
⌛️ Ends April 8th. Hurry!
✅ Enter Now: https://taskon.xyz/campaign/detail/37560…
#AZCoiner $AZC
