fa
Feedback
Deerposts

Deerposts

رفتن به کانال در Telegram
3 131
مشترکین
+424 ساعت
+197 روز
+4930 روز
آرشیو پست ها
photo content

New moop pack discovered

sticker.webp0.39 KB

😏
😏

photo content

when the deer crackers come out sizzlin
when the deer crackers come out sizzlin

photo content

OH NO THEY'RE EATING HIM

Goober creature
Goober creature

photo content

photo content

Repost from N/a
Deer fact of the day: While a white-tail’s life expectancy in the wild is only about 2-4 years, they can live up to 15-20 in captivity.

Repost from N/a
Deer fact of the day: Deer communicate through sounds, body language and scent marking. Deer use a combination of grunts, snorts, bleats and mews to warn other deer of danger and to establish dominance. They also perform particular motions with their tails, ears, heads and hooves to communicate with each other and to ward off predators. Finally, deer communicate their location and mark territory through the secretion of chemicals through their hooves, urine and saliva.

Repost from N/a
Deer fact of the day: Deer are herbivores that browse on the fruits, leaves and stems of tall plants and occasionally graze on grass or lower-lying vegetation. They prefer tender, new growth but are known to eat whatever is available to them - their diets change with their habitat, as well as the seasons. During the spring and summer, deer feed on leafy green plants, flowers, buds, and other seasonal crops, while in the fall they begin to eat corn and nuts. In the winter, deer shift to the woodier parts of trees and shrubs.

Repost from N/a
Deer fact of the day: a female deer (doe) spends most of the year alone, until her fawns are born. Unlike many animals, fawns will remain alongside their mother for up to 2 years. Female offspring are more likely to stay the full 2 years, while male offspring will separate earlier, once they are able to find food on their own. When the males separate from their mothers, they travel about six to eight miles to find their own territories for mating.

Repost from N/a
Deer fact of the day: White-tailed deer behavior and movements vary greatly depending on the time of year. They do not mate for life, and live and travel separately except when it’s time to mate. Males (bucks) will travel with other males for most of the year, but once mating season arrives, they head out on their own to reduce competition. During this season, bucks become more active, but cover shorter distances to focus their search for potential mates.

The beast hungers