Rankers JEE - Target 24
رفتن به کانال در Telegram
460
مشترکین
اطلاعاتی وجود ندارد24 ساعت
اطلاعاتی وجود ندارد7 روز
اطلاعاتی وجود ندارد30 روز
در حال بارگیری داده...
کانالهای مشابه
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
ابر برچسبها
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
اشارات ورودی و خروجی
---
---
---
---
---
---
جذب مشترکین
دسامبر '23دسامبر '23
دسامبر '230
در 0 کانالها
نوامبر '23
+18
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '23
+508
در 1 کانالها
| تاریخ | رشد مشترکین | اشارات | کانالها | |
| 05 دسامبر | 0 | |||
| 04 دسامبر | 0 | |||
| 03 دسامبر | 0 | |||
| 02 دسامبر | 0 | |||
| 01 دسامبر | 0 |
پستهای کانال
| 2 | Periodic Table Final RRM With Solution.pdf | 253 |
| 3 | Chemical Bonding Final RRM With Answerkey.pdf | 246 |
| 4 | Surface Chemistry Final RRM With Answer-key.pdf | 232 |
| 5 | Electrochemistry Final RRM With Solution.pdf | 230 |
| 6 | Solution Final RRM With Solution.pdf | 225 |
| 7 | Solid State RRM with Solution.pdf | 218 |
| 8 | Redox Final RRM With Solution.pdf | 229 |
| 9 | Current Electricity Final RRM With Solution.pdf | 228 |
| 10 | Vector 3-D Final RRM With Solution.pdf | 218 |
| 11 | Indefinite_&_Definite_Integration_Final_RRM_With_Solution.pdf | 214 |
| 12 | AUC & DIFFERENTIAL EQUATION.pdf | 198 |
| 13 | EMI RRM With Solution.pdf | 189 |
| 14 | Modern Physics RRM with Solution.pdf | 189 |
| 15 | https://youtu.be/yChCjb48LgU?si=fe8fn8j8p2i6B_Mc | 247 |
| 16 | بدون متن... | 329 |
| 17 | 🔥Guaranteed 60 Marks in Maths | Reduced Syllabus Analysis | अब सवाल कहा से पुछेगा | Must Watch
https://youtu.be/nG3ofYiAj44 | 325 |
| 18 | https://www.youtube.com/live/PwzPu3ddHDA?si=lI5fJtAgSxPhOrHw | 225 |
| 19 | SHM FINAL RRM WITH SOLUTION.pdf | 231 |
| 20 | State of Matter Final RRM.pdf | 228 |
