2 634
مشترکین
+324 ساعت
+227 روز
+8630 روز
در حال بارگیری داده...
کانالهای مشابه
ابر برچسبها
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
اشارات ورودی و خروجی
---
---
---
---
---
---
جذب مشترکین
دسامبر '24
دسامبر '24
+184
در 0 کانالها
نوامبر '24
+213
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '24
+166
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '24
+83
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '24
+81
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '24
+83
در 1 کانالها
Get PRO
ژوئن '24
+159
در 0 کانالها
Get PRO
مه '24
+173
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '24
+174
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '24
+248
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '24
+166
در 1 کانالها
Get PRO
ژانویه '24
+258
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '23
+245
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '23
+85
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '23
+83
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '23
+44
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '23
+39
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '23
+63
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '23
+119
در 0 کانالها
Get PRO
مه '23
+184
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '23
+107
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '23
+136
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '23
+74
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '23
+74
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '22
+26
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '22
+19
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '22
+73
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '22
+87
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '22
+123
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '22
+78
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '22
+76
در 0 کانالها
Get PRO
مه '22
+115
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '22
+86
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '22
+59
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '22
+78
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '22
+130
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '21
+112
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '21
+82
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '21
+91
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '21
+50
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '21
+64
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '21
+57
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '21
+389
در 0 کانالها
| تاریخ | رشد مشترکین | اشارات | کانالها | |
| 20 دسامبر | +18 | |||
| 19 دسامبر | 0 | |||
| 18 دسامبر | +7 | |||
| 17 دسامبر | +12 | |||
| 16 دسامبر | +2 | |||
| 15 دسامبر | +10 | |||
| 14 دسامبر | +7 | |||
| 13 دسامبر | +12 | |||
| 12 دسامبر | +10 | |||
| 11 دسامبر | +16 | |||
| 10 دسامبر | +14 | |||
| 09 دسامبر | +9 | |||
| 08 دسامبر | +3 | |||
| 07 دسامبر | +2 | |||
| 06 دسامبر | +7 | |||
| 05 دسامبر | +20 | |||
| 04 دسامبر | +7 | |||
| 03 دسامبر | +13 | |||
| 02 دسامبر | +1 | |||
| 01 دسامبر | +14 |
پستهای کانال
Repost from TIKVAH-ETHIOPIA
#ጥቆማ
ኢትዮጵያ 5 ሚሊዮን #ኮደሮችን ለማሰልጠን ያለመ ፕሮጀክት አስጀምራለች።
ለ3 ዓመታት ያህል የሚቆየው ይሄ ፕሮጀክት ከተባበሩት አረብ ኤሜሪትስ (UAE) ጋር በመተባባር የሚተገበር ነው ተብሏል።
ምን መማር ይቻላል ?
- Android Kotlin Development Fundamentals
- Data Science Fundamentals
- Programming Fundamentals
ትምህርቱን እንዴት ማግኘት ይቻላል ?
ስልጠናዎቹ በዩዳሲቲ (Udacity) በተሰኘው ኦላይን የትምህርት ፕላትፎርም ተዘጋጅተው የቀረቡ ናቸው።
ሰልጣኞች ያለ አንዳች ክፍያ በነጻ ኮምፒውተራቸውን ወይም ስልካቸውን በመጠቀም መሰልጠን ይችላሉ።
ስልጠናዎቹ 6-7 የሚሆኑ ሳምንታትን የሚፈጁ ሲሆን በማጠቃለያው ላይ ሞያዊ ሰርተፊኬት ይሰጣል።
የስልጠናዎቹን ይዘት እንዲሁም ተጨማሪ መረጃዎች በተዘጋጀው ድረ-ገጽ ( https://ethiocoders.et/ ) ላይ መመልከት ይችላሉ።
@tikvahethiopia
| 2 | ይህ መልእክት ቴሌግራም በራሱ የላከው ማስታወቂያ መሆኑን እንገልፃለን። | 1 059 |
| 3 | بدون متن... | 735 |
| 4 | የትምህርት እድል | 749 |
| 5 | የተማሪዎች Online ምዝገባ እስከ ሃምሌ 30/2016 ዓ. ም ድረስ የተራዘመ ስለሆነ ተማሪዎች ወረፋ መሰለፍ ሳይጠበቅባችሁ በምታገኙት አማራጮች ማለትም (በስልካችሁ፣ በኮምፒውተራችሁ) ተረጋግታችሁ መመዝገብ የምትችሉ መሆኑን እናሳውቃለን።
# mars@abc | 706 |
| 6 | Seven (7) Types of Friends You Should Be Cautious With:
1. The Envious One: They want everything you have, no matter the cost.
2. The Competitive One: They constantly try to outdo you.
3. The Jealous One: They're unhappy with your success and may even sabotage it.
4. The Gossip: They spread lies about you to others.
5. The Backstabber: They can't defend you when people are talking about you behind your back.
6. The Sadist: They take pleasure in your failures and misfortunes.
7. The Untrustworthy One: You can't rely on them to keep your secrets or have your back.
Remember to be aware of these types of friends, keep a safe distance, and prioritize your well-being. Life is unpredictable, so it's essential to surround yourself with people who uplift and support you.
LESSONS LEARNED: ⏩🕊️
1. Set boundaries: Establish clear limits with your friends to protect yourself from potential harm.
2. Be aware of ulterior motives: Pay attention to people's intentions and motivations, as some may not have your best interests at heart.
3. Surround yourself with positivity: Nurture relationships with friends who uplift and support you, and prioritize those connections over those that may be toxic.
May God bless us all with wisdom and discernment in our relationships! 🫂❤️
Ccto | 1 352 |
| 7 | ሁሉንም የተማሪዎች መጽሀፍት ከ9ኛ -12ኛ ክፍል በሚከተሉት ሊንኮች ማግኘት ትችላላቹህ
✅የ9ኛ ክፍል መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3544?single
✅የ10ኛ ክፍል መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3556?single
✅የ11ኛ ክፍል መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3569?single
✅የ12ኛ ክፍል መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3577?single
✅የአፋን ኦሮሞ መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3592?single
✅የአማርኛ መጽሀፍ
👇👇👇👇👇
https://t.me/dam76/3593?single | 1 232 |
| 8 | የ 8ኛ ክፍል ሚኒስትሪ ውጤት የተለቀቀ ስለሆነ ውጤቱን ለማየት ይህን ሊንክ በመጠቀም ትችላላችሁ
https://aa.ministry.et
#mars@abc | 1 421 |
| 9 | https://aa.ministry.et/#/ | 1 |
| 10 | GRADE 12 | 1 658 |
| 11 | بدون متن... | 1 |
| 12 | بدون متن... | 1 482 |
| 13 | ለ11ኛ ክፍል ተማሪዎች
:
:
ለቅዳሜ ተብሎ የነበረው የማጠናከሪያ ትምህርት አይኖርም። | 649 |
| 14 | بدون متن... | 161 |
| 15 | بدون متن... | 1 942 |
| 16 | بدون متن... | 2 009 |
| 17 | بدون متن... | 1 608 |
| 18 | بدون متن... | 1 |
| 19 | ⭐️20 Grammar questions with answers:
1. Which sentence is grammatically correct?
a) He don't like apples.
b) He doesn’t like apples.
c) He isn’t liking apples.
d) He aren’t liking apples.
- Answer: b)
2. Identify the correct form of the verb:
They ____ to the concert last night.
a) goes
b) go
c) went
d) going
- Answer: c) went
3. Choose the sentence that uses a comma correctly:
a) Before we leave, let's make sure we have everything.
b) Before we leave let's, make sure we have everything.
c) Before we leave let's make sure, we have everything.
d) Before, we leave let's make sure we have everything.
- Answer: a)
4. Select the sentence with the correct subject-verb agreement:
a) Each of the players are ready.
b) Each of the players is ready.
c) Each of the players were ready.
d) Each of the players be ready.
- Answer: b)
5. Which word is an adjective?
a) Quickly
b) Beautiful
c) Between
d) Run
- Answer: b) Beautifulu
6. Choose the correct pronoun to complete the sentence:
Both Sarah and ___ are invited to the party.
a) me
b) I
c) myself
d) mine
- Answer: b) I
7. Which sentence uses a semicolon correctly?
a) I have a big test tomorrow; I can't go out tonight.
b) I have a big test tomorrow; and I can't go out tonight.
c) I have a big test tomorrow, I can't go out tonight.
d) I have a big test tomorrow: I can't go out tonight.
- Answer: a)
8. Identify the correct form of the adjective:
This is the ____ movie I have ever seen.
a) more exciting
b) most exciting
c) excitingest
d) exciting
- Answer: b) most exciting
9. Which sentence is in the passive voice?
a) The chef cooked a delicious meal.
b) A delicious meal was cooked by the chef.
c) The chef is cooking a delicious meal.
d) The chef has cooked a delicious meal.
- Answer: b)
10. Choose the correct preposition:
He is interested ____ learning new languages.
a) at
b) in
c) on
d) for
- Answer: b) in
11. Which sentence is correctly punctuated?
a) Its a beautiful day, isn’t it?
b) It's a beautiful day, isn't it?
c) Its a beautiful day isnt it?
d) It's a beautiful day isnt it?
- Answer: b) It's a beautiful day, isn't it?
12. Choose the correct verb tense:
By next year, I ____ from high school.
a) graduate
b) will graduate
c) graduated
d) will have graduated
- Answer: d) will have graduated
13. Select the correct conjunction:
You can come with us ____ you like.
a) or
b) nor
c) if
d) but
- Answer: c) if
14. Which sentence uses an apostrophe correctly?
a) The cat's toys are all over the floor.
b) The cats toys are all over the floor.
c) The cat's toy's are all over the floor.
d) The cats' toys is all over the floor.
- Answer: a)
15. Identify the correct comparative form:
She is ____ than her brother.
a) more tall
b) taller
c) tallest
d) more taller
- Answer: b) taller
16. Choose the correct form of the verb:
She ____ to the store every day.
a) go
b) goes
c) going
d) gone
- Answer: b) goes
17. Which sentence is correct?
a) He don't know the answer.
b) He doesn't know the answer.
c) He do not know the answer.
d) He not know the answer.
- Answer: b)
18. Choose the correct form of the verb to complete the sentence:
The committee ____ making a decision.
a) is
b) are
c) be
d) am
- Answer: a) is
19.They ____ finished their homework by the time the movie started.
a) have
b) has
c) having
d) had
- Answer: d) had
20.If she ____ harder, she would have passed the exam.
a) studied
b) had studied
c) studies
d) was studying
- Answer: b) had studied | 2 372 |
| 20 | بدون متن... | 1 782 |
