@Canada1st ~Cleaning up the Swamp in Canada~ |Corruption |Criminality | Incompetence | CCP | NWO| #WWG1WGA
رفتن به کانال در Telegram
2 755
مشترکین
اطلاعاتی وجود ندارد24 ساعت
اطلاعاتی وجود ندارد7 روز
اطلاعاتی وجود ندارد30 روز
در حال بارگیری داده...
کانالهای مشابه
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
ابر برچسبها
هیچ دادهای
مشکلی وجود دارد؟ لطفاً صفحه را تازه کنید یا با مدیر پشتیبانی ما تماس بگیرید.
اشارات ورودی و خروجی
---
---
---
---
---
---
جذب مشترکین
فوریه '24فوریه '24
فوریه '24
+13
در 1 کانالها
ژانویه '24
+17
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '23
+11
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '23
+5
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '23
+12
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '23
+15
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '23
+29
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '23
+15
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '23
+5
در 0 کانالها
Get PRO
مه '23
+13
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '23
+383
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '23
+17
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '23
+21
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '23
+12
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '22
+7
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '22
+15
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '22
+34
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '22
+8
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '220
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '220
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '220
در 0 کانالها
Get PRO
مه '220
در 0 کانالها
Get PRO
آوریل '22
+9
در 0 کانالها
Get PRO
مارس '22
+14
در 0 کانالها
Get PRO
فوریه '22
+58
در 0 کانالها
Get PRO
ژانویه '22
+246
در 0 کانالها
Get PRO
دسامبر '21
+23
در 0 کانالها
Get PRO
نوامبر '21
+17
در 0 کانالها
Get PRO
اکتبر '21
+2 532
در 0 کانالها
Get PRO
سپتامبر '21
+601
در 0 کانالها
Get PRO
اوت '21
+549
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئیه '21
+302
در 0 کانالها
Get PRO
ژوئن '21
+3 724
در 0 کانالها
Get PRO
مه '21
+628
در 0 کانالها
| تاریخ | رشد مشترکین | اشارات | کانالها | |
| 25 فوریه | 0 | |||
| 24 فوریه | 0 | |||
| 23 فوریه | 0 | |||
| 22 فوریه | 0 | |||
| 21 فوریه | +2 | |||
| 20 فوریه | 0 | |||
| 19 فوریه | 0 | |||
| 18 فوریه | 0 | |||
| 17 فوریه | 0 | |||
| 16 فوریه | +1 | |||
| 15 فوریه | +2 | |||
| 14 فوریه | 0 | |||
| 13 فوریه | 0 | |||
| 12 فوریه | +1 | |||
| 11 فوریه | 0 | |||
| 10 فوریه | +1 | |||
| 09 فوریه | +1 | |||
| 08 فوریه | 0 | |||
| 07 فوریه | +1 | |||
| 06 فوریه | 0 | |||
| 05 فوریه | 0 | |||
| 04 فوریه | +1 | |||
| 03 فوریه | +1 | |||
| 02 فوریه | 0 | |||
| 01 فوریه | +2 |
پستهای کانال
November 26, 2026
Join QRTRV News live stream
now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
👑Join Her Royal Majesty's backup channel, https://t.me/HerMajestyQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana
| 2 | November 19, 2023
Join QRTRV News live stream
now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
👑Join Her Royal Majesty's backup channel, https://t.me/HerMajestyQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 230 |
| 3 | Click the link to join 👇👇👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream | 265 |
| 4 | October 12, 2023
Re: QRTRV News..
Join QRTRV News live stream
now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.co
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 347 |
| 5 | October 10, 2023
Join QRTRV News live stream
now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.co
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 228 |
| 6 | October 9, 2023
Join QRTRV News live stream
now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 198 |
| 7 | October 7, 2023
Join QRTRV News live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 229 |
| 8 | October 6, 2023
Join QRTRV News live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 the real HRM Queen RomanaDidulo @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 236 |
| 9 | October 4, 2023
Join QRTRV News live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Follow 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
Read the Kingdom of Canada's Royal Decrees: 👇www.thekingdomofcanada.ca
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 229 |
| 10 | October 4, 2023
To join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream | 215 |
| 11 | QRTRV News October 3, 2023
Read Royal Decrees: 👉🏼www.thekingdomofcanada.ca
Join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 212 |
| 12 | QRTRV News October 1, 2023
Join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana
Read Royal Decrees: 👉🏼www.thekingdomofcanada.ca | 220 |
| 13 | QRTRV News September 30, 2023
Join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana
Read Royal Decrees: 👉🏼www.thekingdomofcanada.ca | 210 |
| 14 | QRTRV News September 29, 2023
Join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana
Read Royal Decrees: 👉🏼www.thekingdomofcanada.ca | 178 |
| 15 | QRTRV News September 28, 2023
Join the live stream now 👇
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👇 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👇
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email:👇 Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: 👇 Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana
Read Royal Decrees: 👉🏼www.thekingdomofcanada.ca | 179 |
| 16 | QRTRV News September 26, 2023
Join the live stream now 👉
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👉 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👉
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ],
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
👉1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email: Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 222 |
| 17 | QRTRV News September 25, 2023
Join the live stream now 👉
https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👉 @HRMQueenRomanaDidulo
News replay 👉
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ]
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
👉1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email: Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 226 |
| 18 | QRTRV News September 23, 2023
Click to join the live stream now 👉https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👉 @HRMQueenRomanaDidulo
To watch the replay 👉
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ]
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
👉1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email: Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 263 |
| 19 | QRTRV News September 21, 2023
Click to join the live stream now 👉https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👉 @HRMQueenRomanaDidulo
To watch the replay 👉
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows:
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ]
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
👉1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email: Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email: Kavendesjardins2023@gmail.com
E-mail addresses are registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 249 |
| 20 | QRTRV News September 19, 2023
Click to join the live stream now 👉https://t.me/HRMQueenRomanaDidulo?livestream
Join 👉 @HRMQueenRomanaDidulo
To watch the replay, click here 👉
https://t.me/+zrM75GCopy1jY2Nh
Contributions can be sent as follows
The email address for electronic transfers via:
1] e-transfer [ interact ]
2] PayPal,
3] Wise.com,
4] WorldRemit, and
5] Western Union
Thank you.
👉1]Receiver Name: Gail Magarrey
Email: Gailmagarrey@hotmail.com
2]Kaven Desjardins
Email:Kavendesjardins2023@gmail.com
The email is registered to automatically deposit.
If your bank requires a question and answer. Create any question & put the answer: QueenRomana | 294 |
