HYDERABAD BANGLORE REAL-ESTATE ||STOCKS || INVESTMENTS || PLOTS || RENTS
رفتن به کانال در Telegram
نمایش بیشتر
1 831
مشترکین
اطلاعاتی وجود ندارد24 ساعت
اطلاعاتی وجود ندارد7 روز
اطلاعاتی وجود ندارد30 روز
آرشیو پست ها
Deloitte Off-Campus | Business Technology Analyst
jobs2.deloitte.com/ui/en/job/E21HCBTAAS-Offcampus
Telegram: @placementupdatess
Tata Electronics Off Campus Drive 2021 | B.E/B.Tech | 27 February 2021
Job Role : Graduate Engineer Trainee
Qualification : BE/BTech
Batch : 2020/2021
Experience : Freshers
Salary : Rs 5.25 LPA
Job Location : Hosur(Tamilnadu)
Venue Location : Virtual
Last Date : 08 Mar 2021
Test Date : 10 mar 2021
Link to apply :-
http://bit.ly/Tata27feb
SHARE OUR CHANNEL FOR MORE MATERIALS
👇👇👇👇👇👇👇👇
@placementupdatess
Zoho coding answers
1.263
2.87335521
3.56
4.101,80
5. C
6.228
7. C
ZOHO ANSWERS
1st ans 2520
2nd ans 99
3rd ans saa
4th ans 39
5th ans 17,16,16,16
6th ans 66
7th ans 7
8th ans 014943210
9th ans 47
10th ans A
11th ans 11,11,143,13
@placementupdatess
12th ans 20
13th ans 5
14th ans 12
15th ans 3545
21st ans 400
22nd ans 3647
25th ans 3
Hewlett Packard is hiring
Eligibility -
BE/B.Tech- 2021 passouts
Branch - ECE, EEE, CSE, IT
Registration link:-
http://bit.ly/drivetoapply2021
Telegram: @placementupdatess
ENCRYPTED DATA STRING
@placementupdatess
👆👆👆👆👆👆👆
#include<stdio.h>
int main()
{
int n, reverse=0, rem;
printf("Enter a number: ");
scanf("%d", &n);
while(n!=0)
{
rem=n%10;
reverse=reverse*10+rem;
n/=10;
}
printf("Reversed Number: %d",reverse);
return 0;
}
@placementupdatess
👆👆👆👆👆
@CRACKKIT
👆
#include <stdio.h>
int main()
{
int i,j;
char s1[100],s2[100],s3[100];
scanf("%s %s", s1,s2);
for(i=0,j=0;s2[i]!='\0';i++,j++)
{
s3[j]=s2[i];
}
for(i=0;s2[i]!='\0';i++,j++)
{
s3[j]=s2[i];
}
s3[j]='\0';
j=0;
for(i=0;s3[i]!='\0';i++)
{
if(s3[i]==s1[j])
{
j++;
}
else
j=0;
if(s1[j]=='\0')
{
printf("1");
break;
}
}
if(s1[j]!='\0')
{
printf("-1");
}
return 0;
}
@placementupdatess
👆
@CRACKKIT
👆
#include<bits/stdc++.h>
using namespace std;
int game(string s){
reverse(s.begin(), s.end());
int i= 0;
int count = 0;
while(s[i]!= ' '){
count++;
i++;
}
return count;
}
int main(){
string s;
getline(cin,s);
cout<<game(s);
}
@placementupdatess
👆
WIPRO ANSWERS jan 29 12.30
1)Nothing _ go trip
Answer:Could have
2) no intrest in
Answer:Attending
3)_ being poor
Answer:despite
4)she has lived in chennai
Answer :has been living
5)countries which
Answer: are, are
6)tonight i am going to check
Answer:raju does his..
7)profuse
Answer :ample
8)___ shirt was washed twice
Answer :though
9)funds are scarce
Answer :volunteers
10)absurd
Answer :inane
11)get out of the building
Answer :it sounds like the generator is
12)did you __cereal
Answer :have
13)salim could not
Answer :had
14) x walked 6 km
Answer :10
15)hinder
Answer :hold back
16)EXAM is FYBN
Answer :UFTU
17)Q is wife of R.
Answer :mother in law
18)a man strayed away from his path
Answer :50km
19)P is father of R
Answer :son in law
20)odd one out
Answer :HLO
21)baby crawls
Answer:5 feet
22)5 cars are parked
Answer:fourth
23)(2) power 2n - 1
Answer:2
24)3,11,25,45
Answer :71
25)quiz has multiple
Answer :1/12
26) value of expression
Answer :33
27)number of 5 digit odd numbers
Answer :72
@placementupdatess
Hexaware Off Campus Drive Hiring Freshers
Job Role : Graduate Engineer Trainee
Experience : Freshers
Year of passing : 2021
Salary : ₹19,000/- per month (For 1st Year)
₹21,000/- per month (2nd Year)
🔗 Link :
https://www.jobsorigin.com/2020/11/hexaware-off-campus-freshers-recruitment.html
Hexaware Off Campus Drive Hiring Freshers For Graduate Engineer Trainee Position- BCA/ B.Sc. - 2021
Join Group : @placementupdatess
------------------------------------
Cisco offcampus drive
Role:- Appd software engineer
Batch:- 2021/2022
Eligible:- B.E/B.TECH
Apply link👇
https://jobs.cisco.com/jobs/ProjectDetail/AppD-Software-Engineer-I-New-Grad-India-UHR/1295492
Telegram:- @placementupdatess
