El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma
Sin especificar

audience statistics Tips simpananemas 🌹Tazkirah diri

🌷Sebuah platform perkongsian tips berkaitan kewangan dan simpanan emas patuh shariah. 🌷Perkongsian Ilmu Tazkirah buat diri sesungguhnya apa yang kita miliki di dunia ini hanya pinjaman dari Allah. 
Mostrar más
972+2
~148
~18
15.24%
Calificación general de Telegram
Globalmente
1 930 213lugar
de 6 948 965

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
145
0
Ada pelabur yang komplain yang dia telah melabur dalam emas tapi tak kaya-kaya! Berikut adalah 4 sebab mengapa situasi tragis ini berlaku: 1.  Mereka beli emas yang silap Ada pelabur beli emas tetapi mereka membeli emas perhiasaan i.e. gelang, rantai, dsb. Tuan puan, emas perhiasan bukan emas pelaburan! Emas perhiasan sesuai untuk dijadikan perhiasan wanita tetapi tidak sesuai untuk dijadikan pelaburan kerana harga dan susut nilainya yang tinggi. 2.  Mereka melabur jumlah wang yang terlalu sedikit Ada pelabur yang hanya melabur hanya sekali-sekala dan malah ada yang hanya membuka akaun emas dan kemudian tidak menambah jumlah pelaburan itu langsung! Bagaimana nak bina kekayaan jika kita melabur hanya RM500 atau RM1,000? 3.  Mereka tebuk emas tersebut Ada pula pelabur yang asyik ‘menebuk’ simpanan emas mereka i.e. mereka jual sebahagian daripada emas yang disimpan untuk berbelanja! Saya faham jika mereka memerlukan wang atau menjual emas tersebut ketika kecemasan. Tapi untuk ‘menebuk’ simpanan emas itu hanya untuk berbelanja bukan merupakan strategi untuk membina kekayaan! 4.  Mereka tersilap strategi Ada juga pelabur emas yang melabur dan nak mengaut untungnya minggu depan atau bulan depan! Mereka ini tersilap strategi kerana emas merupakan pelaburan long term - sekurang-kurangnya 2 tahun. Jadi untuk mengharapkan keuntungan dalam masa 2 minggu atau 2 bulan daripada emas adalah strategi yang salah. Jadi jangan ulang kesilapan mereka ini. Melabur dalam emas itu bagus dan betul tapi pastikan yang anda memilih emas pelaburan, melabur secara konsisten dan kemudian membiarkan emas itu sekurang-kurangnya 2 tahun – lebih lama lebih baik! Kredit Tuan Azizi Ali
Mostrar más ...
145
0
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Sedikit info Cara termudah, murah dan patuh syariah untuk anda simpan emas adalah dengan akaun GAP. Kenapa mudah? Sebab jual beli emas boleh dibuat melalui app sahaja. Urusan jual beli pula adalah 24 jam dan 7 hari seminggu. Semua kat hujung jari. Kemudian kalau anda nak keluarkan emas maka anda boleh request Public Gold untuk poskan emas ke rumah anda. Anda tak perlu datang office Public Gold. Kenapa murah? Sebab anda boleh simpan emas dengan serendah RM100 atau 1 gram. Ketiga, GAP disahkan patuh syariah. Jadi anda boleh simpan dengan rasa tenang. Kemudian, anda sebagai penyimpan emas perlu mempunyai strategi memaksimakan keuntungan. 1. Stategi pertama, kena konsisten. Fokus untuk tambahkan gram emas anda setiap bulan. 2. Strategi kedua. Ini strategi daripada tuan Azizi Ali, pakar kewangan nombor 1 malaysia. Beliau berkata, dalam pelaburan, anda perlu invest sebanyak mungkin! Kalau anda invest sedikit-sedikit, akhirnya masih sedikit. Sebab itu, walaupun gap boleh dibeli dengan hanya RM100 atau 1 gram, tapi setkan dalam otak anda bahawa investment, anda kena invest banyak. Sebab itu saya kurang minat dengan pelaburan emas serendah RM1 atau RM10, sebab ia terlalu sedikit. Itu lebih kepada marketing hype sahaja. Cuba fikir logik. Kalau harga emas RM285 segram, orang yang invest RM1 memerlukan dia invest sebanyak 285 kali untuk dapat 1 gram. Kalau RM10 pula, kena invest 29 kali, barulah dapat 1 gram. Ini simple calculations sahaja ya, untuk demonstrasi. Jadi, modal yang terlalu rendah nie bukanlah satu plus point. Ia kena padan patut dengan produk. Berhajat manfaatkan platform akaun GAP simpanan emas public gold patuh syariah.Boleh daftar akaun di bawah Masih ragu2 n ada banyak nak Tanya n nak kepastian..Boleh hubungi saya.
Mostrar más ...
112
0
97
0
94
0
‘Harga emas tengah rendah’ ‘Harga emas boleh rendah lagi?’ ‘Rugi lah jika harga emas turun dan terus turun’ Ini antara luahan dan soalan daripada setiap penyimpan emas. Saya berikan pencerahan. . Dalam dunia pelaburan emas, Harga emas naik dan turun itu perkara normal. Mungkin sebelum ini kita tidak terdedah dengan perkara ini, jadi sedikit sebanyak menimbulkan rasa panik dan gusar bagi sesiapa yang baru mula aktif menyimpan emas. Pegang rapat-rapat kenyataan ini. Kunci ketat-ketat kenyataan ini. ‘Dalam sejarah, Nilai emas tidak pernah menjadi ZERO’ YA itu antara fakta yang tidak boleh ubah! Duit kertas boleh menjadi ZERO dan boleh jadi bernilai bergantung kepada kestabilan Politik sesebuah Negara. Ini bermaksud duit kertas bukan penyimpan nilai yang baik. Itu antara fakta yang kita semua tidak boleh sangkal dan elakkan. . Oleh sebab itu, penyimpan emas sepatutnya bergembira kerana duit telah dibekukan dalam bentuk yang lebih selamat iaitu emas. Jika kita ada 1kilogram, Harga emas turun sekalipun GRAM kita tetap 1kilogram. Jika kita ada 1kilogram, Harga emas naik sekalipun GRAM kita tetap 1kilogram. Gram tidak berubah. Gram tidak berganjak. Gram tidak berkurang. Gram tidak bertambah. . Jadi sekiranya harga emas rendah, sebagai penyimpan emas yang berilmu, itu adalah peluang kita. YA Peluang! Tangguh dulu kereta Honda. Tahan dulu handbag LV. Henti dulu Jam Tissot. Tunggu dulu kehendak kayangan kita. Fokus dan terus fokus kepada kepada simpanan emas. Rebut peluang ini. Moga penerangan ringkas ini memberi motivasi yang tinggi untuk kita semua menyimpan emas. Simpan emas bukan kerana kita mahu kaya sahaja tetapi Simpan emas untuk elakkan kita meminta-minta. ‘Stay Focus!’ & Tahniah. Teruskan perjuangan.
Mostrar más ...
106
0
98
0
Atas permintaan... Alert Harga... Harga tertinggi pada Ogos 2020 - 1 gram Rm304. Harga tertinggi pada tahun ini pada bulan January  2023,-1 gram Rm 291 Turun dan Naik harga emas itu normal...Yang luarbiasa Bila Kita konsisten menambah gram tabungan emas kita untuk manfaat masa hadapan. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Boleh semak harga terkini di website ini Gais... 😊Emas memang mahal..dulu masa harga Rm160 orang kata mahal...sekarang rm286 pun tetap orang kata mahal .. ⚡️Gais bayangkan 5 tahun akan datang 1g rm350..tentu terdetik .di hati .kenapalah aku tak mula menabung emas walaupun hanya rm100...tiap bulan. atau 1g..dah lama tahu pasal platform akaun emas public gold...tapi...bertangguh ⚡️ Insyallah harga emas pasti naik dalam jangka masa panjang... ⚡️Simpan emas bukan soal minat tapi keperluan coz emas dianggap insuran dikala dilanda musibah... ⚡️Emas pelaburan yg lebih menguntungkan adalah emas premium 999.9.dinar/gold bar ⚡️ Penyimpan emas yang berilmu...tidak beremosi dengan turun naik harga. ⚡️Harga rendah borong n harga tinggi beli sikit... Manfaatkan kaedah pemurataan harga. ⚡️ Penyimpan emas akan sayang jual gram emas mereka..terdesak mereka akan pajak n tebus segera..Ada emas pasti ada duit..ada duit belum tentu ada emas.. ⚡️harga emas rendah peluang tambah gram emas dengan harga diskaun ...Bila harga emas naik boleh jual semula untuk capai matlamat.. ⚡️Mulakanlah simpanan emas dengan public gold.Grablah semasa harga emas masih rendah hari ini.Boleh daftar percuma di link ini ⚡️Tak bermula takkan tahu nikmatnya... ⚡️ Mulakanlah walaupun Rm100 atau 1g...tiada jaminan wang beratus ribu selamat disimpan di bank..Nilai rm Semakin susut nilai Dan irompak inflasi ..Terbaik Pakar Kewangan mencadangkan pelbagaikan bentuk simpanan.. ⚡️UBAT PENYAKIT BOROS ⚡️Tak paksa menabung takkan jadi ⚡️ Dana kecemasan yg boleh dimanfaatkan.. ⚡️Mula dulu percaya kemudian.. ⚡️ konsisten menabung emas serendah rm100 atau 1gram setiap Bulan.. ⚡️Emas Penyimpan nilai ⚡️Emas kalis inflasi. ⚡️Emas matawang sebenar.. Pertanyaan
Mostrar más ...
103
0
𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗘𝗺𝗮𝘀 𝟵𝟵𝟵 (𝟮𝟰𝗞) 𝟭 𝗚𝗿𝗮𝗺 (FEBRUARY 𝟮𝟬𝟮𝟯) 01-02-23 = RM285/gram ⬆️+RM1 02-02-23 = RM286/gram ⬆️+RM1 📌Boleh semak harga di ⏰Harga emas tidak tunggu kita, melainkan kita yang kena bertindak dulu.
98
0
Doa Rasulullah shalallahu alaihi wasallam ketika ditimpa kesedihan, duka cita dan tertekan 🤲 🐝🐝🐝
109
0
Assalamu'alaikum wbkt dan Selamat Pagi Tiada yang lebih baik dalam setiap hubungan.Selain saling mendoakan sesama kita. Ya Allah, Ya Tuhan kami. Kami pohonkan rahmat Hidayah dan Inayah yang berterusan agar sentiasa sihat walafiat,mendapat limpahan rezeki yang halal, di Permudahkan Urusan Duniawi  & Ukhrawi dan sentiasa dalam Redha Mu jua. Ya Allah Ya Ghaffar ampunkan segala dosa-dosa kami,kedua ibu bapa kami,kaum keluarga kami,guru-guru kami,sahabat-sahabat kami,pemimpin-pemimpin kami,serta sekalian muslimin muslimat di mana saja mereka berada,sama ada yang masih hidup atau telah meninggal dunia . Selawat Dan Salam ke atas junjungan kami Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarga dan para sahabat Baginda... Aamin, Aamin, Aamin, Ya Rabbal 'Alamiin....._
Mostrar más ...
120
0
𝗔𝗦𝗕, 𝗧𝗮𝗯𝘂𝗻𝗴 𝗛𝗮𝗷𝗶, 𝗮𝘁𝗮𝘂 𝗲𝗺𝗮𝘀, 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸? Untuk simpanan 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮 𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗸 (𝗸𝘂𝗿𝗮𝗻𝗴 𝟮 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻), 𝗔𝗦𝗕 𝗮𝘁𝗮𝘂 𝗧𝗮𝗯𝘂𝗻𝗴 𝗛𝗮𝗷𝗶 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸. Pulangannya konsisten sekitar 4% - 5% setahun. Tapi untuk 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮 𝗽𝗮𝗻𝗷𝗮𝗻𝗴, 𝗲𝗺𝗮𝘀 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸. Nilainya lebih terjamin dan tak terjejas walauapapun keadaan ekonomi atau politik sesebuah negara. Walaupun harga emas ada turun naik dalam jangka pendek, tetapi sejarah 20 tahun menunjukkan 𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗲𝗺𝗮𝘀 𝗻𝗮𝗶𝗸 𝘀𝗲𝗰𝗮𝗿𝗮 𝗽𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮 𝘀𝗲𝗸𝗶𝘁𝗮𝗿 𝟭𝟬% 𝘀𝗲𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻. Harga emas confirm akan naik dalam jangka panjang disebabkan faktor inflasi dan kejatuhan ringgit. Kesimpulannya: 𝗗𝘂𝗶𝘁 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗮𝗻𝗮𝗻 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮 𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗸, 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗮𝗻𝗹𝗮𝗵 𝗱𝗮𝗹𝗮𝗺 𝗔𝗦𝗕 𝗮𝘁𝗮𝘂 𝗧𝗮𝗯𝘂𝗻𝗴 𝗛𝗮𝗷𝗶. 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮 𝗽𝗮𝗻𝗷𝗮𝗻𝗴, 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗮𝗻𝗹𝗮𝗵 𝗱𝗮𝗹𝗮𝗺 𝗯𝗲𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗲𝗺𝗮𝘀.
Mostrar más ...
137
1
𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜 𝗝𝗔𝗗𝗜 𝗗𝗘𝗔𝗟𝗘𝗥 - 𝗛𝗜𝗡𝗚𝗚𝗔 2 FEBRUARI 2023 📲 Sila contact introducer, iaitu dealer yang memperkenalkan anda kepada PG atau Channel Telegram ini. 📲 Bagi yang kenal PG dari saya , boleh wasap saya ⏰ 𝗧𝗮𝗺𝗮𝘁 02.02.2023 (Khamis) sebelum jam 12.00 tengah hari. 💰 𝗞𝗲𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵𝗮𝗻 𝗗𝗲𝗮𝗹𝗲𝗿 : Dealer dibayar insentif (komisyen) atas belian sendiri, dan atas pembelian setiap customer yang dia introduce (register). Level insentif 𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗮𝗹𝗲𝗿 𝟭.𝟬%, 𝗱𝗮𝗻 𝗣𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗗𝗲𝗮𝗹𝗲𝗿 𝟭.𝟱%. Untuk faham lebih lanjut, boleh baca info di website in
Mostrar más ...
157
1
Ramai yang tanya saya... Puan kenapa ramai ahli suka grab promo epp time harga rendah yer..Jom saya kongsikan. Tu tengok bayaran EPP10 untuk satu dinar saya di atas...Hari ni harga meroket,saya bayar EPP tu dengan senyuman😍☺️ Sebab apa...coz saya bayar ikut harga gram yg rendah. masa bulan 7 tahun lepas... Moga lebih faham...
194
1
Proses menguji ketulenan emas Public Gold 5gram Bungamas Perkongsian dari team dealer

file

173
2
Team, january 2023 dah pun melabuh tirainya. Suka saya bertanya tentang “apa khabar simpanan emas kita?” Semoga misi menabung tahun 2023 kita tercapai! Gunakan tips 1gram 1bulan. Atau rm100 sebulan. Ada extra lebih baik. Kita bukan nak kaya.. tapi kita bermula dengan ada saving terlebih dahulu. Bila semakin faham, kaya itu bonus🥰 Tak paksa tak jadi💪🏻 Emas milik kita, nilainya maningkat jangka masa panjang. Tidak ada istilah simpan emas rugi jika kita ada ilmu. Jom! Teruskan bulan February ni 🔥🔥 Yang dah ada akaun tapi masih belum bermula? Jangan lagi bertangguh. Mulakan walau serendah RM100. Validkan akaun, jadi penyimpan emas Public Gold yang terawal dalam 1 juta. 📌 Daftar Percuma akaun terus di Jangan bertangguh.. Whatsapp saya utk sy guide okay!
Mostrar más ...
158
1
[Alert Harga] 🔺Harga emas GAP naik, RM1/g lebih tinggi berbanding semalam Harga hari ini: RM 100 = 0.3509 gram RM 285 = 1.0000 gram Statistik 2023 Tertinggi: RM291 (15/01) Terendah: RM278 (06/01)
143
0
5 amalan yang jika dibuat bersungguh-sungguh dan berkali-kali serta konsisten, kita akan mendapat ketenangan hati dan kelapangan jiwa. ❤️ Jaga solat 5 waktu dengan sebaik mungkin. Yang lelaki, solat berjemaah di surau atau masjid. Yang wanita, solat di awal waktu. ❤️ Membaca Al-Quran setiap hari. Sebaik-baiknya di waktu pagi sebelum memulakan apa-apa urusan dunia. Boleh juga ditambah dengan mendengar bacaan Al-Quran ketika berada di dalam kenderaan dan sebagainya. ❤️ Bersedekah setiap hari dalam pelbagai bentuk. Kecil atau besar nilainya tidak penting. Kecil dan konsisten itu baik. Besar dan konsisten itu yang terbaik. Falsafahnya ialah membelanjakan sebahagian daripada duit milik kita untuk manfaat orang lain tanpa ada sebarang rasa rugi. ❤️ Kembalikan segala urusan kepada Allah. Utamakan sangka baik dalam kebergantungan denganNya. Allah itu pada sangkaan hambaNya. Pasti Allah tidak akan mengecewakan orang-orang yang berharap kepadaNya dalam semua urusan. ❤️ Beristighfar. Lazimkan mulut dan lidah untuk selalu menyebut apa saja lafaz istighfar sebagai ucapan memohon keampunan. Manusia memang tidak lepas dari melakukan dosa. Dosa yang banyak inilah yang menyerabutkan fikiran. Mohonlah keampunan dari Allah agar Allah memaafkan segala kesalahan kita. Perkongsian bermanfaat dari Ustaz Khairul Anuar🍀
Mostrar más ...
165
0
Assalamu'alaikum wbkt dan Selamat Pagi _Ya Allah, Ya Tuhan kami._ _Kami bermohon kepada Mu, Ya Allah._ _Jadikanlah pagi yang indah ini sebagai pintu pembuka rezeki dan nikmat kekuatan serta kesihatan dan keselamatan buat kami._ Aamin, Aamin, Aamin, Ya Rabbal 'Alamiin.....
152
0
Memang betul. Bukan mudah simpan duit R M 27,000 dalam akaun bank. Bila bertambah jumlah simpanan, kita mula fikir nak belanja sahaja. Simpan, bocor, simpan, bocor, simpan lagi tapi bocor lagi. Sebenarnya kita boleh capai jumlah simpanan R M 27,000 dengan mudah bila simpannya dalam bentuk emas. Simpan sikit-sikit bermula dengan tabiat , nanti sedar-sedar cukup 100 gram emas bersamaan R M 27,000 Itu pengalaman ramai orang termasuk saya sendiri. Kredit: StevenBlanda
159
0
Harga di pg mall.boleh Epp6😍😍
154
0
Harga di Akaun emas Gap
152
0
Bagi peminat gold bar 5g jika nak harga berbaloi dapatkan di pg mall.Boleh buat EPP6 yer.Jom tgok gambar bawah ni..Buat pilihan bijak. Di pg mall login sama mcm akaun emas anda
161
0
Hari terakhir promosi FB Live Public Gold untuk bulan Januari. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Tahniah kepada semua yang rebut peluang buat belian emas secara EPP bayaran bulanan 10 kali selama 10 bulan atau 6 Kali Selama 6 bulan Tahniah buat Tuan F dari Selangor yg upgrade Priority dealer .Teruskan niat murni sebar manfaat simpanan emas.👍👍 Sementara harga emas tengah murah dan promosi bayaran bulanan masih lagi valid untuk hujung bulan ini sah sehingga 1 Februari esok. jom rebut peluang keemasan ini !! 👍👍 Ada pertanyaan boleh pm tepi yer
Mostrar más ...
167
0
Harga rendah apa nak buat? 1. Pertama, semak simpanan bulan ini. Kalau sudah, hold dulu. Tunggu bulan depan. Kalau ada duit lebih tak salah pun nak topup. Keyword saya ialah DUIT LEBIH bukan duit belanja bulanan. 2. Kalau belum, tambah gram di Akaun GAP. Harga rendah adalah peluang. 3. Kalau ada bajet lebih, terus lock gram besar. Gram besar ini 100 gram ke atas. Harga per gram bertambah murah. 4. Kalau memang ada bajet setiap bulanan 200 ke atas pilih item sesuai. Pilih kaedah EPP 6 @ 10 bulan. Harga lepas ini tak berubah. Sehingga selesai bayaran. 5. Kalau ada bajet 10K ke atas, terus grab offer Dealership. Simpan emas sambil jana pendapatan pasif. Bukan 1 tapi 2. Boleh jual beli emas atau market PG Mall. Moga bermanfaat
Mostrar más ...
195
0
183
0
203
1
Assalamu'alaikum wbkt dan Selamat Pagi Tiada yang lebih baik dalam setiap hubungan.Selain saling mendoakan sesama kita. Ya Allah, Ya Tuhan kami. Kami pohonkan rahmat Hidayah dan Inayah yang berterusan agar sentiasa sihat walafiat,mendapat limpahan rezeki yang halal, di Permudahkan Urusan Duniawi  & Ukhrawi dan sentiasa dalam Redha Mu jua. Ya Allah Ya Ghaffar ampunkan segala dosa-dosa kami,kedua ibu bapa kami,kaum keluarga kami,guru-guru kami,sahabat-sahabat kami,pemimpin-pemimpin kami,serta sekalian muslimin muslimat di mana saja mereka berada,sama ada yang masih hidup atau telah meninggal dunia . Selawat Dan Salam ke atas junjungan kami Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarga dan para sahabat Baginda... Aamin, Aamin, Aamin, Ya Rabbal 'Alamiin....._
Mostrar más ...
200
0
𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘀𝗶 𝗘𝗣𝗣𝟭𝟬𝗫 𝗱𝗮𝘁𝗮𝗻𝗴 𝗹𝗮𝗴𝗶 Sekarang adalah waktu terbaik untuk kita rebut 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘀𝗶 𝗘𝗣𝗣𝟭𝟬𝗫 sebab: ✅ Harga Emas berada diparas rendah Jom kita sama-sama rebut Promosi belian Emas Public Gold melalui kaedah EPP10X ‼️ 𝗔𝗽𝗮 𝗶𝘁𝘂 𝗘𝗣𝗣𝟭𝟬𝗫 ❓❓❓ EPP10X bermaksud kita akan kunci harga Emas semasa dan bayar belian Emas tersebut secara security deposit 10 kali selama 10 bulan... Harga yang kita kunci itu tidak akan berubah dalam tempoh 10 bulan pembayaran kita... Pembayaran security deposit bagi bulan pertama boleh dibuat dalam tempoh 3 hari berkerja selepas invoice order dibuka... Habis saja pembayaran Security Deposit yang ke-10, kita boleh pilih samada nak ambil item yang kita beli ini di cawangan Public Gold berdekatan atau Public Gold akan poskan ke alamat kita dengan lindungan insuran... InShaALLAH... Kaedah pembelian ini amat Mudah, Murah & sudah pasti Patuh Syariah... Nak tahu lebih lanjut tentang EPP10X .KLIK di SINI Boleh wasap saya juga ya 👇
Mostrar más ...
270
1
188
1
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio