El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma

audience statistics RahsiaRezeki796

Sungguh Allah SWT memberi rezeki kepada siapa yang dikehendakiNya tanpa batas. Jangan pernah ragu akan janji Allah. . Channel ini berkongsi rahsia 'Formula Tarik Rezeki' dalam aktiviti harian. Jom amalkan! 
Mostrar más
3510
~9
~6
2.56%
Calificación general de Telegram
Globalmente
3 876 739lugar
de 6 948 612

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
Assalamualaikum wbt. Selamat Tahun Baru 2023. Semoga Tahun 2023 ini Segala Hajat Impian Tuan/Puan semua dapat dicapai InshaAllah 🤲🏻 Saya Liza, mewakili Chief Fithri (Crew Coordinator Richworks), Ingin menjemput Tuan/Puan semua untuk bersama-sama menjayakan Program Nak Ubah Hidup (NUH) pada 3-6 Feb 2023. Kami amat memerlukan khidmat Tuan/Puan bagi melancarkan keseluruhan program sepanjang 4 hari. Jom sama-sama kita berkumpul balik sambil berkhidmat untuk tahun 2023 ni.💪🏻 Untuk maklumat anda, Kami memerlukan seramai 200 crew bagi membantu menjayakan program kali ini, jadi kami amat perlukan anda. Bagi yang berminat untuk bersama-sama kami boleh isi borang dibawah dan anda akan terus di bawa ke Group Whatsapp Crew Nuh 2023 nanti. Ini linknya: bagi yang tidak dapat hadir, dapat sebarkan kepada rakan² pun cukup baik. p/s: kalau yang xpernah ada pengalaman menjadi crew mahupun mengikuti kelas RW pun akan dipertimbangkan. Terima kasih atas kerjasama anda semua, InsyaAllah kita jumpa di Program NUH nanti ya. Terima Kasih. Wasalam ❤️
Mostrar más ...
11
0
10
0
Jaga lisan daripada kalimat yang melukai orang lain. Jaga tangan daripada menulis hal-hal yang boleh mengeruhkan keadaan. Jaga hati untuk tidak mempunyai persepsi negatif atau buruk sangka pada orang lain. Jaga tindakan ini agar kita termasuk golongan orang-orang yang tidak dipersoalkan Allah SWT. Sesungguhnya telinga, penglihatan, dan hati masing-masing akan dipersoalkan oleh Allah SWT. - Habib Ali Zaenal Abidin Bin Abu Bakar Al Hamid -
7
0
7
0
*Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh* *Ahad, 1 Januari 2023* *🌹Do'a harapan di awal 2023* *السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ* *بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ* ٍ اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِيْنَ وَلاَ عُدْوَانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمِيْنَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى أَشْرَفِ اْلأَنْبِيَاءِ وَالْمُرْسَلِيْنَ وَعَلَى ءَالِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِ* اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ *Ya الله ... janganlah Engkau sibukkan diri kami dan lalaikan kami dengan dunia dan segala isinya sehinggakan kami melupakan dosa dan kesalahan kami kepada Mu Ya الله.* *Ya الله, ... berikan kepada kami jalan petunjuk kebenaran mudah-mudahan kami menjadi hamba-Mu yang beriman dan bertaqwa.* *Ya الله, ... kami bersyukur atas kehidupan kami, nafas kami dan rezeki yang Engkau limpahkan kepada kami.* *Ya الله, ... jadikanlah hari ini penuh semangat, dimudahkan rezeki, kesehatan yang baik, mendapat ilmu yang bermanfaat dan terlepas dari segala kesulitan.* *Ya الله, ... ampunilah dosa-dosa kami, rahmatilah kami, berilah kami hidayah-Mu agar kami senantiasa dekat dengan-Mu Ya Allah.* *Ya الله, ... kami memohon ke pada Mu kebaikan, kemenangan, pertolongan, cahaya, keberkahan dan petunjuk hari ini dan selama-lamanya.* *Ya الله, ... mudahkanlah segala urusan kami, murahkan rezeki kami dan karuniakanlah kami keluarga yang bahagia.* *Ya الله, ... tanamkanlah perasaan kasih sayang kami kepada sahabat kami dan tanamkan perasaan kasih sayang mereka kepada kami dan semoga hubungan silaturrahim antara kami senantiasa teguh terjalin.* *Ya الله, ... kami berdoa Ya Allah muliakanlah diri kami, lapangkanlah hati kami, bahagiakanlah keluarga kami dan luaskanlah rezeki kami dan mudahkanlah segala urusan kami.* *Ya الله, ... kabulkanlah cita-cita kami, jauhkan kami dari segala penyakit, fitnah, prasangka keji, berkata kasar dan jauhkan kami dari segala musibah.* *Ya الله, ... terimalah semua amal ibadah kami dan mudah²an ia dapat menerangi kubur kami.* *Ya الله, ... mudahkanlah kami untuk memperbanyak sedekah, menegakkan sholat, semoga kami bebas dari siksa kubur.* *Ya الله, ... tutuplah aib kami dan tenteramkanlah kami dari rasa takut, peliharalah kami dan kami berlindung dengan kebesaran-Mu agar kami tidak disiksa dipadang mashyar.* *Ya الله, Ya رحمن ... tunjukkanlah kepada kami perkara yg Benar itu adalah Benar dan berilah kami kekuatan untuk melakukannya dan tunjukkanlah kepada kami perkara yang Bathil itu adalah Bathil, dan berilah kami kekuatan untuk menjauhinya.* Terima lah segala amal ibadat kami dan qabul kan lah segala doa-doa kami. *Aamiin3 ya Rabbal Alamin. Aamiin.*
Mostrar más ...
7
0
Orang yang mengajar orang lain itu ilmu dengan ikhlas hati adalah sangat hebat disisi Allah. . Kelebihan mengajarkan orang lain ilmu dengan niat membantu. Mendapat pahala mengajar dan pahala ilmu mengalir. . Dapat menjimatkan masa supaya orang2 baru ni tak langgar dinding macam kita dolu2. Terutamanya team kita sendiri. Supaya naik cepat dan mereka buat lebih baik dari kita buat dulu. Kita dulu takda ilmu semua benda belajar buat sendiri. Sebab tu amik masa yang sangat lama untuk berjaya. . Bila kita jadi mentor orang, ajar orang lain, itulah titik kehebatan kita. . Sharing dan teruslah sharing dengan niat kebaikan. . Cikgu taknak orang yang buat keje sorang-sorang dalam team cikgu. Sekarang kena berjemaah. Kerjasama itu sangat penting untuk team grow very fast. . Dont being selfish! . Nora Yusof. .
Mostrar más ...
7
0
Assalamualaikum rakan-rakan tahun 2023 Rakan jauh datang berjumpa, Setelah itu keluar ke pasar berdua, Selamat Tahun Baru 2023, Semoga semakin sukses dan sentiasa bahagia. Semoga tahun 2023 ini juga menjadi azam baru BANGKITTTTT semula... Kita semua BAANNGGKIITTTT 2023 penuh harapan..... 💪💪💪💪😍 🎉 Jemput Klik 👇 👉 👉 👉
4
0
Ya Allah, Hanya Engkau yang tahu semua perancangan yang terbaik untukku. Apapun ia, berikanlah yang terbaik untuk hari ini. AAMIIN YA MUJIB. Assalamualaikum wbt Selamat pagi sahabat positif
6
0
TERAPI HATI Terapi paling best untuk hati ialah sedekah. Pagi-pagi transfer sedekah secara online. Sikit pun takpe. Pergi kedai nak sarapan, belanja makan yang duduk semeja. Belanja air pun takpe. Setiap kali singgah masjid untuk solat fardhu berjemaah, ringankan tangan untuk letak duit dalam tabung masjid. Sekali sekala dengar kuliah Maghrib sambil tunggu waktu Isyak, hulur duit dalam tabung surau. Masa solat Jumaat, jangan lupa bawa duit lebih ke masjid untuk letak dalam tabung bergerak. Kalau pergi dengan anak-anak, bagi juga duit kat anak-anak untuk sedekah. Berhenti rehat di masjid masa musafir, wajib sedekah dalam tabung masjid sebab kita dah guna air dan elektrik masjid untuk seisi keluarga. Pesan kat pasangan benda yang sama. Ada siapa saja yang minta tolong, kalau boleh bagi la ikut kemampuan. Kalau tak boleh nak tolong, bagitahu elok-elok kata tak boleh nak tolong. Sedekah bukan hanya pada manusia. Boleh juga sedekah pada binatang. Bagi makan kat binatang, itu yang biasanya dibuat orang. Hati tengah susah, runsing dan tak keruan, banyakkan bersedekah. Duit tengah banyak baru masuk gaji, lebihkan bersedekah. Sedekah, sedekah, sedekah. Itu bukan terapi biasa-biasa. Ia terapi ajaib lagi luar biasa. Di dunia dapat pahala. Di jiwa dapat ketenangan. Di akhirat jadi perisai dari api neraka. Sedekah dalam keadaan sempit, itu sedekah paling baik. Sedekah bila nyawa dah di hujung kerongkong, itu sedekah paling tak guna. Apa yang kita simpan di dunia, itu akan jadi hak waris bila kita meninggal dunia. Apa yang kita sedekah, itu bakal jadi syurga bagi kita di akhirat. Jangan berkira dengan sedekah. Sebab semua harta kita, Allah yang bagi. Dia janji akan ganti setiap sedekah kita. Kena yakin dan jangan bimbang. Jom banyakkan selawat Semoga kita beroleh syafaat ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞ ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞ ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞ Jom sedekah 👉
Mostrar más ...
8
0
8
0
Assalamualaikum Wbt Salam Tahajud Semua Sahabat Jutawan Hartawan Dermawan Hebat Dunia Akhirat 😍😍😍 🌼🌼🌼🌼🌼 🎉 Jemput Singgah 👉 💐 Jom Wakaf Serendah RM 1️⃣. Klik 👉 💝 Jom Infaq Al Quran Serendah RM 1️⃣0️⃣. Klik 👉
15
0
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ... Salam Subuh dan Selamat Membuka Pintu Rezeki seluasnya buat Sahabat yang disayangi Allah...😘😘 " 𝟓 𝙆𝙀𝙇𝙀𝘽𝙄𝙃𝘼𝙉 𝙎𝙀𝘿𝙀𝙆𝘼𝙃 𝙒𝘼𝙆𝙏𝙐 𝙎𝙐𝘽𝙐𝙃 " ✅ Terhindar dari sifat kedekut ✅ Mendapat Ganjaran Pahala ✅ Bertambah Rezeki dan Keberkatan ✅ Dapat Ketenangan Hati dan Kebahagiaan ✅ Memperkuatkan Iman dan dekatkan diri pada Allah. . Jom Sedekah Subuh Challenge.. Semoga Allah merahmati kita semua. 🤲
Mostrar más ...
11
0
👆👆👆 Disaat kita punya suami curang... diluar sana ramai isteri punya suami kaki pukul. Disaat kita punya suami yang tak membantu keje rumah.. di luar sana ada isteri yang derita suami tagih dadah. Disaat kita punya suami tak bagi nafkah...di luar sana ada isteri yang digangtung tak bertali. Disaat kita punya suami yang masih hidup... diluar sana ramai isteri telah kehilangan suami... Disaat kita punya rumah... diluar sana ramai isteri tiada tempat berteduh... Disaat kita punya anak... diluar sana ramai isteri damba menjadi ibu... Disaat kita boleh makan... ramai diluar sana tiada makanan... Dimanakah rasa syukur kita? Dimanakah rasa redha kita? Dimanakah rasa sabar kita? Dimanakah rasa ikhlas kita? Dimanakah doa kita? Dimanakah dakwah kita untuk doakan suami kita masuk syurga sama-sama? Nak suami berubah jadi lebih baik? Nak suami jadi soleh dan bertanggungjawab? Nak masuk syurga sama-sama? Baca Kisah Seorang Pembaca FTR ini yang mana sebelum ini dia rasa terbeban bila kene tanggung semua kerja. Bila baca Buku FTR tajuk Hidup Bersandarkan siapa? Beliau ubah untuk bersandar pada Allah. Ringan kepala, rezeki mecurah, setiap sen yang saya keluarkan niat jadi sedekah. Paling best dia jakji dia bagi keredhaan kepada saya sampai mati. Jom Usaha dan ikhtiar selamatkan rumahtangga kita hari ni juga 👉
Mostrar más ...
10
0
9
0
Assalamualaikum Wbt Salam Tahajud Semua Sahabat Jutawan Hartawan Dermawan Hebat Dunia Akhirat 😍😍😍 🌼🌼🌼🌼🌼 🎉 Jemput Singgah 👉 💐 Jom Wakaf Serendah RM 1️⃣. Klik 👉 💝 Jom Infaq Al Quran Serendah RM 1️⃣0️⃣. Klik 👉
11
0
Flash Sale Buku FTR Diskaun Hampir 50% 13- 31 Disember 2022 Sahaja ‼️ . Alhamdulillah selepas baca buku ni, semakin faham punca sempit rezeki, rezeki makin mencurah-curah, sales berganda-ganda, masalah hutang selesai, masalah keluarga dan banyak lagi. Dalam buku ini kita akan belajar lebih mendalam tentang: 👍Rahsia nak dapatkan sales banyak tanpa anda perlu penat kejar rezeki. 👍Membongkar rahsia bagaimana menhadapi masalah rezeki bocor. Rezeki akan masuk dengan mudah. 👍100% cara praktikal diajar step by step Strategi dan Teknik menarik rezeki yang betul. 👍 Dan banyak lagi. 100% Full Refund Jika Tuan/Puan Rasa Selepas Baca Buku FTR ini Tidak Berbaloi Untuk Tuan/Puan. .. Elakkan Masalah Rezeki Anda Makin Bertambah Besar. . Jemput klik link ini sekarang untuk promosi flash sale terlajak murah. . Jom klik sini untuk order : P/S : Stok sangat terhad. Siapa cepat dia dapat. Jangan lepaskan peluang  anda untuk dapatkan harga tersangatlah murah. Kami bantu jom.🥰🥰
Mostrar más ...
11
0
7
0
Assalamualaikum wbt... Bersyukur dengan apa yang ada itu sejuta kali lebih baik daripada merunguti apa yang kita tiada jika kita mengetahui. Alhamdullillah selamat pagi. Rebut selawat Rebut istigfar Rebut dhuha InsyaAllah rezeki berebut-rebut mendatangi kita. :-) Nora Yusof Mulakan harimu dengan positif.
11
0

sticker.webp

8
0
Allahuakbar. Tengok apa kata pembaca FTR ni 👆🏼👆🏼👆🏼 "Tak menyesal grab FTR. Memang rasa sangat perubahan rezeki. Syukur Alhamdulillah." Katanya lagi, kalau nak beli kena pakai duit sendiri. Baru ada "feel". 😂 Yes! Jangan berkira-kira dgn ilmu tau. Lagi-lagi dengan ilmu yang boleh ubah hidup uols semua. 😊 Betulkan hati, Bersihkan jiwa. ❤️ . Elak Masalah Rezeki Anda Makin Bertambah Besar. Jom Cari Solusi nya disini :
Mostrar más ...
11
0
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ... Semoga setiap doa yg kita utuskan setiap pagi ini diberkati Tuhan.  Permulaan hari yg baik dimulakan dengan hati yg bersih dan doa yg terbaik buat orang sekeliling kita. Moga semua dilimpahkan rezeki yg mencurah-curah dan kesihatan yg baik. ❤️ Selamat Pagi 😘😘
7
0
Sebelum mulakan posting setiap pagi jom submit doa dulu.. (Penting) 👍👍 👇👇👇 Bismillahirrahmanirrohim... "Sahaja Aku berniaga, bekerja, berdakwah, beribadah Kerana Allah Taala. Ya Allah jadikan lisan dan perbuatanku mengerjakan kebajikan setiap saat Pahala dan Rezeki buatku melimpah ruah dan banyak, Jadikanlah perniagaan kami untung di Dunia dan Akhirat serta dapat membantu orang ramai. Tutupilah Aib-aib kami sehingga hujung nyawa dan tetapkanlah iman kami. Terima kasih Ya Allah kerana permudahkan urusan kami untuk bantu lebih ramai setiap hari.. Amiinn Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim."
Mostrar más ...
5
0
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ 🌹 JEMPUT REZEKI MENCURAH-CURAH DENGAN SEDEKAH PAGI SUBUH 🌹 Sahaja Aku Berwakaf Kerana Allah Taala : Dari Abu Hurairah Radhiyallahu Anhu, sesungguhnya Nabi Muhammad SAW bersabda: “Tidak ada satu subuh pun yang dialami hamba-hamba Allah kecuali turun kepada mereka dua malaikat." Salah satu di antara keduanya berdoa: “Ya Allah, berilah ganti bagi orang yang berinfaq”, sedangkan yang satu lagi berdoa “Ya Allah, berilah kerosakan bagi orang yang menahan (hartanya)” (Hadis Riwayat Bukhari). Jom klik sini untuk berwakaf kerana Allah :
Mostrar más ...
7
0
Assalamualaikum Wbt Salam Tahajud Semua Sahabat Jutawan Hartawan Dermawan Hebat Dunia Akhirat 😍😍😍 Kelebihan bertahajud "Cubalah TAHAJUD walaupun sekali dalam seminggu, nanti kita akan nampak perubahan dalam diri. Bahagia, tenang, tawakal yang tinggi, menyembuhkan sakit dan tanpa sedar bantuan Allah datang mencurah-curah merupakan antara 1001 rahsia terkandung dalam TAHAJUD. Yakinlah, ia berhasil bagi mereka yang sudah lakukan." Salam Tahajjud kesayangan 🥰 Moga Allah redha.. 🌼🌼🌼🌼🌼 🎉 Jemput Singgah 👉 💐 Jom Wakaf Serendah RM 1️⃣. Klik 👉 💝 Jom Infaq Al Quran Serendah RM 1️⃣0️⃣. Klik 👉
Mostrar más ...
11
0
RAMAI ORANG REZEKI TAK BERKAT? Pernah kita muhasabah diri tak pasal bab Keberkatan Rezeki kita. . Kita akan muhasabah bila terima teguran dari Allah, melalui ceramah, nasihat atau guru kita. . Ramai orang tak ambil berat perkara ini. . Rasa sales banyak masuk tapi masa dengan Allah banyak tangguh. Nampak macam berkat? Awak nampak apa? Tepuk dada tanya iman JOM PERBAIKI! .
17
0
Salam Subuh JOM ISTIQOMAH SEDEKAH SUBUH KESANNYA SANGAT LUARBIASA.😍😍 Bismillaahirrohmaanirrohim... Sahaja Aku Melaksanakan Sedekah Pagi/Wakaf FTR Kerana Allah Taala.🤲🏻🤲🏻 Rasulullah bersabda bahwa, “ketika hamba berada di setiap pagi, ada dua malaikat yang turun dan berdoa, “Ya Allah berikanlah ganti pada yang gemar berinfak (rajin memberi nafkah pada keluarga).” (HR. Bukhari) Barangsiapa yang beri nafkah pada keluarga, pada kerabat, dan rajin pula mengeluarkan sedekah sunnah, seperti sedekah pagi, maka malaikat akan mendoakan supaya orang tersebut mendapatkan ganjaran yang pantas dari Allah Azza Wa Jalla.🥰🥰 آمين يا اللّٰه يا مجيب... Jom Berwakaf di sini :
Mostrar más ...
13
0
RASA BERAT NAK BELI. Siapa yang rasa berat nak dapatkan FTR? Duk kisahkan pasal harga? Duit ada tapi rasa sayang je nak lepaskan bertukar tangan atas alasan takut tak berbaloi, takut rugi, takut tak seperti yang digembar-gembur dan macam-macam takutlah. Dalam hati tu nak sesangat, tapi bila sampai masa nak bayar tu rasa berat je nak bagi duit? Ramai macam ni. Bagaimana nak hilangkan rasa berat ni? FTR bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri. Ikut pengalaman saya, bila kita rasa berat, itu tanda kita orang yang kurang memberi. Tak gembira memberi. Tak suka memberi. Bila orang memberi, kita jadi penerima, kita rasa heppi sangat. Rasa best sangat. Cek balik adakah kita orang yang suka bersedekah atau tidak, adakah masa sedekah kita lebih suka beri RM1 berbanding jumlah yang besar? Ops.. bukan pasal janji sikit janji ikhlas ya. Sebenarnya sikit tu asal janji sedekah sudahlah, bukan janji ikhlas. 😊. Sebab kalau orang yang ikhlas, tandanya, dia takkan berkira. Cara nak hilangkan rasa berat dalam memberi? Belajar banyakkan sedekah. Sedekah yang besar-besar. Kerana Allah menjamin tidak akan miskin orang yang bersedekah. . Nora Yusof. Penulis FTR
Mostrar más ...
Landing Page - Formula Rezeki
Elak Masalah Rezeki Anda Makin Bertambah Besar DAH IKHTIAR BANYAK CARA UNTUK SELESAIKAN MASALAH REZEKI TAPI MASIH SAMA? 8 SEBAB HILANGNYA REZEKI SUAMI ISTERI DAN KELUARGA Dah penat cuba macam-macam cara... Duit, tenaga, masa banyak habis, tapi hasil masih belum... Betapa tersiksanya segala perit jerih usaha selama ini, andai perkara semudah dan seberkat ini disia-siakan.
19
0
18
0
Klik 👉
17
0
Assalamualaikum Wbt Salam Jumaat Penuh Berkah Semua Sahabat Jutawan Hartawan Dermawan Hebat Dunia Akhirat 😍😍😍 Ada Nk Join *Infaq Al Quran Hari Ini* ? *Hanya RM 1️⃣0️⃣/Lot* Jika Ada Yang Berminat, Sila Buat Pembayaran Ke *MAYBANK* *151212211498* *Wan Asliza Binti Wan Muda* Setelah Membuat Pembayaran, Sila Wasap Details Di Bawah Ke *NaN* - ➡ Nama ➡ No Tel ➡️ Email ➡ Jumlah Bayaran ➡️ Item: *Infaq Al Quran* Terima Kasih
17
0
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio