منصة ايفولف للخدمات الطلابية
前往频道在 Telegram
لطلب المساعدة في حلول الاختبارات والمشاريع والواجبات والمشاريع والأبحاث بجودة عالية وثقة وضمان الفل مارك : https://wa.me/+966548744915 او @Studservises
显示更多📈 Telegram 频道 منصة ايفولف للخدمات الطلابية 的分析概览
频道 منصة ايفولف للخدمات الطلابية (@evolvesol) 阿拉伯语 语言赛道中的 是活跃参与者。目前社区聚集了 15 384 名订阅者,在 教育 类别中位列第 13 065,并在 沙特阿拉伯 地区排名第 4 844 位。
📊 受众指标与增长动态
自 невідомо 创建以来,项目保持高速增长,吸引了 15 384 名订阅者。
根据 07 七月, 2026 的最新数据,频道保持稳定运转。过去 30 天订阅人数变化为 -540,过去 24 小时变化为 -11,整体触达仍然可观。
- 认证状态: 未认证
- 互动率 (ER): 平均受众互动率为 17.16%。内容发布后 24 小时内通常能获得 10.53% 的反应,占订阅者总量。
- 帖子覆盖: 每篇帖子平均可获得 2 640 次浏览,首日通常累积 1 621 次浏览。
- 互动与反馈: 受众积极参与,单帖平均反应数为 2。
- 主题关注点: 内容集中在 تَسرِيب, فِتر, بَيَان, حَجز, حَلّ 等核心主题上。
📝 描述与内容策略
作者将该频道定位为表达主观观点的平台:
“لطلب المساعدة في حلول الاختبارات والمشاريع والواجبات والمشاريع والأبحاث بجودة عالية وثقة
وضمان الفل مارك :
https://wa.me/+966548744915
او
@Studservises”
凭借高频更新(最新数据采集于 08 七月, 2026),频道始终保持新鲜度与高覆盖。分析显示受众积极互动,使其成为 教育 类别中的关键影响点。
15 384
订阅者
-1124 小时
-897 天
-54030 天
帖子存档
الاجابات
1b
2c
3d
4d
5c
6b
7b
8b
9d
10c
11 true
12false
13 true
14false
15true
التوصيل
16c
17b
18E
19d
20a
Midterm Exam of General Biology
Question 1: Choose the correct answer for each question: 10 marks
1. Is the scientific study of heredity and variation
a. Genetics.
b. Heredity
c. Variation
d. Biotechnology
2. Pathways consume energy to build complex molecules from simpler
a. Catabolism
b. Metabolism
c. Anabolism
d. None of them
3. The process by which DNA directs protein synthesis:
a. Transcription
b. Translation
c. Gene expression.
d. All
4. Ribosomes carry out protein synthesis in two locations:
a. In the cytosol
b. On the outside of the endoplasmic reticulum
c. In chloroplast
d. A and B
5. Directs cell activities:
a. Mitochondria
b. Chloroplasts
c. Nucleus
d. Golgi Apparatus
6. Helps in supporting, movement, and regulation of the cells.
a. Cell walls of plants
b. The extracellular matrix
c. Intercellular junctions
d. All the above
7. Contain the green pigment chlorophyll
a. Mitochondria
b. Chloroplasts
c. Centrioles
d. ER
8. Meiosis II results
a. 2 daughter cells.
b. 4 daughter cells.
c. 6 daughter cells.
d. None of them
9. The smallest working units of all living organisms
a. Mitochondria
b. Chloroplasts
C. Nucleus
d. Cells
10. There are two families of nitrogenous bases
a. Pyrimidines
b. Purines
c. A & B
d. None of them.
حل ميد فيزياء ٢ جامعة ام القرى اليوم👆
لطلب المساعدة في حلول الاختبارات تواصل بنا عبر:
https://wa.me/+966548744915
Choice correct answers:
1. Kinetic energy K is the energy that the object gains when it:
A) stationary
B) moves
C) at rest
D) stops
Answer: B
2. If you apply a constant force F⃗ on an object, and thus, the object makes a displacement d⃗, then the work W done is:
A) W = F⃗ ⋅ d⃗
B) W = F⃗/d⃗
C) W = F⃗ + d⃗
D) W = F⃗ ⋅ d⃗
Answer: A
3. The work-kinetic energy theorem states that:
A) The change in the potential energy = the net work applied
B) The change in the work energy = the net work applied
C) The change in the kinetic energy = the net work applied
D) The change in the mechanical energy = the net work applied
Answer: C
4. The work done by a General Variable Force is:
A) W = F⃗ ⋅ d⃗
B) W = ∫F(x) dx from x₁ to x_f
C) W = mgd ⋅ cos(θ)
D) W = mgd ⋅ sin(θ)
Answer: B
5. The SI unit of kinetic energy is:
A) Joule
B) Watt
C) kg·m/s
D) m/s
Answer: A
6. A car of mass 1500 kg starts moving from rest with a constant acceleration of 2 m/s² and has a final velocity of 80 m/s. What is the car's kinetic energy?
A) 21 × 10⁵ J
B) 12 × 10⁵ J
C) 36.75 × 10⁵ J
D) 48 × 10⁵ J
Answer: D
7. A force F = 15 N acts on a box as shown. Find the work done by this force when the box moves for a horizontal distance of 3 m (in the positive direction of x-axis) if θ = 65^\circ:
A) 25.81 J
B) 22.5 J
C) 19.01 J
D) 20.10 J
Answer: C
8. Gravitational Potential Energy U is:
A) U = ½ mgy
B) U = mgy
C) U = 2mgy
D) U = mg
Answer: B
9. A crane takes 2.5 s to lift a box of 1500 N for a vertical distance of 4 m. What is the work done by the crane during this lift?
A) 9000 J
B) 7500 J
C) 6000 J
D) 7000 J
Answer: B
10. In question 9, what is the average power of the crane during this lift?
A) 3000 W
B) 2400 W
C) 3600 W
D) 2600 W
Answer: B
11. Potential energy is "stored" in the object and can transfer to:
A) acceleration
B) power
C) mass
D) kinetic energy
Answer: D
12. The mechanical energy E_(mec) of an object is equal to the sum of its:
A) work W and the kinetic energy K
B) potential energy U and the work W
C) potential energy and the kinetic energy K
D) force F and the kinetic energy K
Answer: C
13. When the object is not moving (stationary), its kinetic energy is:
A) Zero
B) Constant
C) 6 J
D) 0.5 J
Answer: A
14. In an isolated (no external force) system:
A) W = Δ Eₒrec
B) 0 = Δ Eₘₐₓ
C) Δ K + Δ U = Δ E_(mec)
D) W = Δ E_(abec) + Δ Eₜₕ
Answer: B
15. The average power P_(avg):
A) P_(avg) = Δ F Δ t
B) P_(avg) = W/(Δ t)
C) P_(avg) = (Δ E)/(Δ w)
D) P_(avg) = (Δ t)/(Δ E)
Answer: B
16. A child of mass m is released from rest at the top of a water slide, at height h = 14m. Assuming that the slide is frictionless because of the water on it, find the child's speed at the bottom of the slide.
A) 13.12 m/s
B) 14.00 m/s
C) 15.33 m/s
D) 16.56 m/s
Answer: D
17. A man pushes a wood box of mass m = 14 kg across the floor with a constant horizontal force F of magnitude 40 N. In a straight-line displacement of magnitude d = 0.8 m, the speed of the box decreases from v₀ = 0.6 m/s to v = 0.2 m/s. How much work is done by force F?
A) 24 J
B) 28 J
C) 32 J
D) 34 J
Answer: C
18. In question 17, what is the increase Δ Eₜₕ in the thermal energy of the box and floor?
A) 26.24 J
B) 30.24 J
C) 34.24 J
D) 38.24 J
Answer: B
19. A crane takes 3.5 s to lift a box of a mass of 159 kg for a vertical distance of 7 m. What is the change in mechanical energy?
A) 10770.2 J
B) 10907.4 J
C) 10809.2 J
D) 10633.0 J
Answer: B
20. In equation 19, what is the average power of the crane during this lift?
A) 3116.4 W
B) 3038.0 W
C) 3103.2 W
D) 3077.2 W
Answer: A
#الاختبارات:
✅من خدماتنا حل اختبارات الفاينل، الميد، الكويزات، مع ضمان الفل مارك بسعر مناسب
✅يوجد مختصين لكافة المواد .
للتواصل والحجز دايركت خاص🕦.
📞وتساب .
https://wa.me/+966548744915
لحجز حل اختبار غدا الميد الأول ايفولف ٣ جامعة ام القرى التواصل عبر:
https://wa.me/+966548744915
现已上线!2025 年 Telegram 研究 — 年度关键洞察 
