The service is also available in your language. For translation, pressEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
دسته بندی
زبان جغرافیایی و کانال

audience statistics 𝖠𝗂𝗋 𝖬𝖺𝗍𝖺 𝖧𝗂𝗃𝗋𝖺𝗁𝗄𝗎❤️🍃

Have faith and remain steadfast. Allah will soon open your doors.✨ 
7 280-4
~370
~4
5.08%
رتبه کلی تلگرام
در جهان
397 157جایی
از 6 948 064
در کشور, یونان 
4جایی
از 16
دسته بندی
1 296جایی
از 2 197

جنسیت مشترکین

می توانید بفهمید که چند زن و مرد در این کانال مشترک هستند.
?%
?%

زبان مخاطب

از توزیع مشترکین کانال بر اساس زبان مطلع شوید
روسی?%انگلیسی?%عربی?%
تعداد مشترکین
چارت سازمانیجدول
D
W
M
Y
help

بارگیری داده

طول عمر کاربر در یک کانال

بدانید مشترکین چه مدت در کانال می مانند.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
رشد مشترکین
چارت سازمانیجدول
D
W
M
Y
help

بارگیری داده

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    ━━━━━━━━━━━━━━━━━            𝗔 𝗟 𝗘 𝗧 𝗛 𝗘 𝗜 𝗔 ୨♡︎୧     ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✿ ..˚ lᧉt’s visit ɑdorɑblᧉ plɑcᧉ ׅ ֹ ♡⃘ 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ sweet healing time with 사랑 ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ bahagia itu milik kita semua . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ motivational and paid review channel . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ dakwah dari hati . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ lebih baik berdiam dari berkata - kata . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ aku , kamu dan kita milik Allah selamanya . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ tarbiah dari jiwa . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ perjalanan dakwah menuju mahsyar . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ the best english quotes ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ let's have some astie tea !    ·  · ────── ♡♡♡ ────── ·  ·  ૮( ´ ɑut𝗈 ძᧉlᧉtᧉ ɑftᧉr 4 h𝗈urs ˘ ) ╭꒰ 🥣 5K - 10K subs ╭꒰ 🥣 lovᧉly ➛ ╭꒰ 🥣 hmu ➛ ꒰ todɑy’s spᧉciɑl ɑlᧉthᧉiɑ ꒱ ♡‌
ادامه مطلب ...
𝗹𝗼𝘃𝗲𝘀𝗶𝘁𝗲 ♡
ㅤ     /) /)  사랑사이트. ♡     ૮   ⑅ ´ ˘ `  ა 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘭𝘰𝘷𝘦 𝘱𝘪𝘭𝘭𝘴      (  ꜆ 🌷 ꜀  ) ㅎ 𝗶𝗹𝘆𝘀𝗺 <3   𝅄    ֹ    ִ     ₊     ꔫ     ₊    ׁ    ִ    
69
0
PAID REVIEW BY TQE♥️🍃 🖇Serendah RM5 🖇10 platform yang terlibat 🖇Kekal 12jam Nak detail, pm sini TQ -♥️🍃
119
0
“Dalam hidup, ada beberapa hal yang tak bisa dicari dan diusahakan, melainkan hanya bisa diterima dengan kelapangan.” 🥀☕️ -
117
2
لا تجعل احدا يحبك إذا لم تكن مستعدا لمنح قلبك. الحب بلا مقابل مؤلم Jangan buat seseorang mencintaimu jika kamu tak siap memberikan hatimu. Karena cinta yang tak berbalas itu menyakitkan.” 🥀☕️ -
114
1
“Bahagia dan kemewahan, hanya ada pada hati yang penuh syukur.” 🥀☕️ -
106
1
“Bahkan doamu yang telah kamu lupakan, akan mewujud tanpa kamu sangka, karena Allah tak pernah lupa.” 🥀☕️ -
99
1
لن تستطيع العطاء بدون الحب، ولن تستطيع أن تحب بدون التسامح. “Kamu tidak akan bisa memberi tanpa cinta. Dan kamu tidak akan bisa mencintai tanpa saling memaafkan.” 🥀☕️ -
98
1
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝓜 I R A C L E ᥫ᭡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 terus kuat saat rebah 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 all about aesthetic here 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 Allah di hati syurga menanti 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 music controls my mood 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 persediaan umat Rasulullah Saw 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 don't be sad 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 mendalami isi hati & jiwa remaja 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 aesthetic space with english 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 setia sampai syurga 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 tarbiah dari jiwa 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 perjalanan dakwah menuju mahsyar 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 the best english quotes ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 𝓛 I S T 𝓢 T A Y 5 𝓗 O U R ! 𖧧 list full . . . 𖧧 ִֶָ ִֶָ asp info ʚɞ 𖧧 ִֶָ ִֶָ 𝒥𝑜𝒾𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓈 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓁𝓎 𝒞𝒽𝒶𝓃𝓃𝑒𝓁 🫶🏻 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
ادامه مطلب ...
- fαirყtαlꫀ ʚĭɞㅤ
ㅤㅤ ₍ᵔ⑅˶• ᵕ •˶⑅ᵔ₎ ꒰ ა ♡ ૮ ꒱ 많은 사랑 🥣♡ ! ✿ mailbox - @dollpiebot ✿ twins - @artfairies @fairyminder ✿ pfp - @mushiesbot
106
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
━ ❛「🇵🇸 KetikɑCintɑBertɑsbih シ 💚 」❜ ━
┏━━━━━━ 🍃 ━━━━━━┓ 🇵🇸 لا تحزن ان الله معنا 💚 ꗃ " ⊱ don't be sɑd, God be with you " ⊰ 🕊 ↳ ヾ᰷᰷⿻since : 230121 🇵🇸 اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا  مُحَمَّدٍ 💚
137
0
Info semasa politik di Malaysia. Jom terjah‼️ Let's join here:
ADRUJA DEFNEE - 🏹🕊
Jika kita sabar dan istiqomah, insyaa Allah akan ada pelangi selepas hujan.🏹🕊️ 𝖡𝗈𝗋𝗇 : 26|12|2𝖮21
120
0
𝖨𝖭𝖲𝖯𝖨𝖱𝖠𝖲𝖨 𝖢𝖧𝖠𝖭𝖭𝖤𝖫 𝖥𝖮𝖱 𝖸𝖮𝖴 •𝖭𝖺𝗄 𝖻𝖾𝗅𝖺𝗃𝖺𝗋 𝗃𝖺𝖽𝗂 𝗂𝗇𝗌𝖺𝗇 𝗒𝖺𝗇𝗀 𝗄𝗎𝖺𝗍 𝖽𝖺𝗅𝖺𝗆 𝗎𝗃𝗂𝖺𝗇 𝖠𝗅𝗅𝖺𝗁? •𝖯𝗈𝗌𝗂𝗍𝗂𝗏𝖾 𝗏𝗂𝖻𝖾𝗌 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗁𝖾𝗋𝖾 ⤵️ "𝗍𝖾𝗇𝖺𝗇𝗀 - 𝗄𝖺𝗆𝗎 𝗆𝖺𝗆𝗉𝗎"❤️☕️
206
0
◌ • ━ • ━ • ━ ━━━━━━━ ━ ━ ━ •     💜 ᴘᴜʀᴘʟᴇ ʜᴇᴀʀᴛ ➘                                👾 • ━ ━ ━ ━━━━━━━ ━ • ━ • ━ • ◌ .᭡ ‹ hαvє α ℓook αt thєsє chαnnєℓ ˓ 🍄 ૪ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ penulisan suatu kepuasan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ english islamic quotes ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ appreciate someone who love you ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ di dalam hati tersebut ada perasaan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ request song lyrics here ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ tentang aku, dia dan kamu ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ live and learn ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ house of miracles for you ! ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ painful truth or beautiful lie ? ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ perjalanan dakwah menuju mahsyar ⁺◦ ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰              auto delete after 4 hours ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰ ➳ status : full ! 乡 special for 1K–10K+ subs ˚₊· 乡 checklist asp ˚₊· 乡 manager bot ˚₊·    𖦆 ː ᴛᴏᴅᴀʏ ѕᴘᴇᴄɪᴀʟ ѕᴇᴀᴛ🌷  ໋֢ 𖥻 ⋆ ---––——––--–—–--––——––--- ⋆
ادامه مطلب ...
Station Dakwah♥️🍃
"ALLAH understands your tears, when the pain is too much for words."♥️🍃
99
0
    ━━━━━━━━━━━━━━━━━            𝗔 𝗟 𝗘 𝗧 𝗛 𝗘 𝗜 𝗔 ୨♡︎୧     ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✿ ..˚ lᧉt’s visit ɑdorɑblᧉ plɑcᧉ ׅ ֹ ♡⃘ 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ sweet healing time with 사랑 ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ bahagia itu milik kita semua . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ motivational and paid review channel . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ dakwah dari hati . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ lebih baik berdiam dari berkata - kata . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ aku , kamu dan kita milik Allah selamanya . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ tarbiah dari jiwa . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ perjalanan dakwah menuju mahsyar . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ the best english quotes ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ let's have some astie tea !    ·  · ────── ♡♡♡ ────── ·  ·  ૮( ´ ɑut𝗈 ძᧉlᧉtᧉ ɑftᧉr 4 h𝗈urs ˘ ) ╭꒰ 🥣 5K - 10K subs ╭꒰ 🥣 lovᧉly ➛ ╭꒰ 🥣 hmu ➛ ꒰ todɑy’s spᧉciɑl ɑlᧉthᧉiɑ ꒱ ♡‌
ادامه مطلب ...
astie tea ``
αes-the-tic ( 미적인 ) is α beαutiful αrt . it's mαke people hαppy αnd run from their problem . find your own hαppiness here ! ✿ status : update daily ✿ contαct : @lvhuda + @lvprettybot . since 14 september 2021 ‹𝟥
53
0
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝓜 I R A C L E ᥫ᭡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 terus kuat saat rebah 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 all about aesthetic here 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 Allah di hati syurga menanti 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 music controls my mood 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 persediaan umat Rasulullah Saw 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 don't be sad 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 mendalami isi hati & jiwa remaja 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 aesthetic space with english 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 setia sampai syurga 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 tarbiah dari jiwa 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 perjalanan dakwah menuju mahsyar 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 the best english quotes ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 𝓛 I S T 𝓢 T A Y 5 𝓗 O U R ! 𖧧 list full . . . 𖧧 ִֶָ ִֶָ asp info ʚɞ 𖧧 ִֶָ ִֶָ 𝒥𝑜𝒾𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓈 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓁𝓎 𝒞𝒽𝒶𝓃𝓃𝑒𝓁 🫶🏻 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
ادامه مطلب ...
𝖠𝗂𝗋 𝖬𝖺𝗍𝖺 𝖧𝗂𝗃𝗋𝖺𝗁𝗄𝗎❤️🍃
Have faith and remain steadfast. Allah will soon open your doors.✨
290
0
◌ • ━ • ━ • ━ ━━━━━━━ ━ ━ ━ •     💜 ᴘᴜʀᴘʟᴇ ʜᴇᴀʀᴛ ➘                                👾 • ━ ━ ━ ━━━━━━━ ━ • ━ • ━ • ◌ .᭡ ‹ hαvє α ℓook αt thєsє chαnnєℓ ˓ 🍄 ૪ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ penulisan suatu kepuasan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ english islamic quotes ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ appreciate someone who love you ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ di dalam hati tersebut ada perasaan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ request song lyrics here ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ tentang aku, dia dan kamu ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ live and learn ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ house of miracles for you ! ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ painful truth or beautiful lie ? ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ perjalanan dakwah menuju mahsyar ⁺◦ ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰              auto delete after 4 hours ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰ ➳ status : full ! 乡 special for 1K–10K+ subs ˚₊· 乡 checklist asp ˚₊· 乡 manager bot ˚₊·    𖦆 ː ᴛᴏᴅᴀʏ ѕᴘᴇᴄɪᴀʟ ѕᴇᴀᴛ🌷  ໋֢ 𖥻 ⋆ ---––——––--–—–--––——––--- ⋆
ادامه مطلب ...
Station Dakwah♥️🍃
"ALLAH understands your tears, when the pain is too much for words."♥️🍃
61
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
- fαirყtαlꫀ ʚĭɞㅤ
ㅤㅤ ₍ᵔ⑅˶• ᵕ •˶⑅ᵔ₎ ꒰ ა ♡ ૮ ꒱ 많은 사랑 🥣♡ ! ✿ mailbox - @dollpiebot ✿ twins - @artfairies @fairyminder ✿ pfp - @mushiesbot
287
0
    ━━━━━━━━━━━━━━━━━            𝗔 𝗟 𝗘 𝗧 𝗛 𝗘 𝗜 𝗔 ୨♡︎୧     ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✿ ..˚ lᧉt’s visit ɑdorɑblᧉ plɑcᧉ ׅ ֹ ♡⃘ 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ sweet healing time with 사랑 ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ bahagia itu milik kita semua . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ motivational and paid review channel . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ dakwah dari hati . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ lebih baik berdiam dari berkata - kata . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ aku , kamu dan kita milik Allah selamanya . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ tarbiah dari jiwa . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ perjalanan dakwah menuju mahsyar . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ the best english quotes ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ let's have some astie tea !    ·  · ────── ♡♡♡ ────── ·  ·  ૮( ´ ɑut𝗈 ძᧉlᧉtᧉ ɑftᧉr 4 h𝗈urs ˘ ) ╭꒰ 🥣 5K - 10K subs ╭꒰ 🥣 lovᧉly ➛ ╭꒰ 🥣 hmu ➛ ꒰ todɑy’s spᧉciɑl ɑlᧉthᧉiɑ ꒱ ♡‌
ادامه مطلب ...
- fαirყtαlꫀ ʚĭɞㅤ
ㅤㅤ ₍ᵔ⑅˶• ᵕ •˶⑅ᵔ₎ ꒰ ა ♡ ૮ ꒱ 많은 사랑 🥣♡ ! ✿ mailbox - @dollpiebot ✿ twins - @artfairies @fairyminder ✿ pfp - @mushiesbot
55
0
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝓜 I R A C L E ᥫ᭡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 terus kuat saat rebah 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 all about aesthetic here 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 Allah di hati syurga menanti 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 music controls my mood 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 persediaan umat Rasulullah Saw 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 don't be sad 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 mendalami isi hati & jiwa remaja 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 aesthetic space with english 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 setia sampai syurga 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 tarbiah dari jiwa 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 perjalanan dakwah menuju mahsyar 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 the best english quotes ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 𝓛 I S T 𝓢 T A Y 5 𝓗 O U R ! 𖧧 list full . . . 𖧧 ִֶָ ִֶָ asp info ʚɞ 𖧧 ִֶָ ִֶָ 𝒥𝑜𝒾𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓈 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓁𝓎 𝒞𝒽𝒶𝓃𝓃𝑒𝓁 🫶🏻 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
ادامه مطلب ...
𝑫𝒐𝒄𝒕𝒐𝒓 𝑫𝒂𝒌𝒘𝒂𝒉♥️🍃
Motivation Dakwah ツ When love is for the sake of Allah, it never dies.
308
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
- fαirყtαlꫀ ʚĭɞㅤ
ㅤㅤ ₍ᵔ⑅˶• ᵕ •˶⑅ᵔ₎ ꒰ ა ♡ ૮ ꒱ 많은 사랑 🥣♡ ! ✿ mailbox - @dollpiebot ✿ twins - @artfairies @fairyminder ✿ pfp - @mushiesbot
291
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
. 𓈊 ݁ ، 𝘀۟ɘ𝗹𝗰ׄᦅׂ︩︪𝘂𝘁ׅh ⊹ ִֶָ 🌷‹𝟹
𖥔 it’s ɑn honor to welcome u in our 𝐀𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 𝓈𝓅𝒶𝒸ℯ which full with sp☆rkling of #𝐞𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 ׄ ׅ ⤹ ۪ ֺ ⭑ ˓ quᨵtes , pᨵems , meɑning , tips , pᨵll , ɑes stuff , etc . ⨾ luv ૮₍ @xamesoeurx n @lymedustz₎ა ⊹ O7O521 ⊹ @aestquest_bot
379
0
◌ • ━ • ━ • ━ ━━━━━━━ ━ ━ ━ •     💜 ᴘᴜʀᴘʟᴇ ʜᴇᴀʀᴛ ➘                                👾 • ━ ━ ━ ━━━━━━━ ━ • ━ • ━ • ◌ .᭡ ‹ hαvє α ℓook αt thєsє chαnnєℓ ˓ 🍄 ૪ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ penulisan suatu kepuasan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ english islamic quotes ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ appreciate someone who love you ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ di dalam hati tersebut ada perasaan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ request song lyrics here ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ tentang aku, dia dan kamu ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ live and learn ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ house of miracles for you ! ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ painful truth or beautiful lie ? ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ perjalanan dakwah menuju mahsyar ⁺◦ ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰              auto delete after 4 hours ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰ ➳ status : full ! 乡 special for 1K–10K+ subs ˚₊· 乡 checklist asp ˚₊· 乡 manager bot ˚₊·    𖦆 ː ᴛᴏᴅᴀʏ ѕᴘᴇᴄɪᴀʟ ѕᴇᴀᴛ🌷  ໋֢ 𖥻 ⋆ ---––——––--–—–--––——––--- ⋆
ادامه مطلب ...
Cerpen By Me🥀☕️
Cerpen by 𝑳𝒂𝒏𝒂 𝑨𝒍𝒂𝒂𝒓𝒂 🥀☕ "𝗉𝗂𝗅𝗂𝗁 𝗃𝖺𝗅𝖺𝗇 𝗒𝖺𝗇𝗀 𝗆𝖾𝗇𝖾𝗇𝖺𝗇𝗀𝗄𝖺𝗇 𝗌𝖾𝗄𝖾𝗉𝗂𝗇𝗀 𝗁𝖺𝗍𝗂"
88
0
    ━━━━━━━━━━━━━━━━━            𝗔 𝗟 𝗘 𝗧 𝗛 𝗘 𝗜 𝗔 ୨♡︎୧     ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✿ ..˚ lᧉt’s visit ɑdorɑblᧉ plɑcᧉ ׅ ֹ ♡⃘ 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ sweet healing time with 사랑 ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ bahagia itu milik kita semua . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ motivational and paid review channel . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ dakwah dari hati . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ lebih baik berdiam dari berkata - kata . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ aku , kamu dan kita milik Allah selamanya . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ tarbiah dari jiwa . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ perjalanan dakwah menuju mahsyar . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ the best english quotes ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ let's have some astie tea !    ·  · ────── ♡♡♡ ────── ·  ·  ૮( ´ ɑut𝗈 ძᧉlᧉtᧉ ɑftᧉr 4 h𝗈urs ˘ ) ╭꒰ 🥣 5K - 10K subs ╭꒰ 🥣 lovᧉly ➛ ╭꒰ 🥣 hmu ➛ ꒰ todɑy’s spᧉciɑl ɑlᧉthᧉiɑ ꒱ ♡‌
ادامه مطلب ...
𝖠𝗂𝗋 𝖬𝖺𝗍𝖺 𝖧𝗂𝗃𝗋𝖺𝗁𝗄𝗎❤️🍃
Have faith and remain steadfast. Allah will soon open your doors.✨
69
0
╭─ׄ──ׄ──ׄ──ׄ──ׄ──ׄ──ׄ──ׄ─ • • 🐳 ─ׄ─╮ ★ 𝐖hɑlᧉ 𝐁lᨵᨵm ‹𝟹 ╰─ׅ─ 🌸 • • ─ׅ──ׅ──ׅ──ׅ──ׅ──ׅ──ׅ──ׅ─╯ ꐑꐑ chᨵᨵsᧉ yᨵur fɑviᧉᧉ ⋆ 🐳 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ you choose jahiliah or hijrah ? ✿ ˖࣪ 🌸 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ ohsem's wallpapersss here ! ✿ ˖࣪ 🐳 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ di dalam hati tersebut ada Perasaan ✿ ˖࣪ 🌸 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ random twitter quotes here ✿ ˖࣪ 🐳 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ dakwah dari sekuntum bunga ✿ ˖࣪ 🌸 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ perjalanan dakwah menuju mahsyar ✿ ˖࣪ 🐳 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ request lagu di sini ✿ ˖࣪ 🌸 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ request song lyrics here ✿ ˖࣪ 🐳 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ motivational and paid review channel ✿ ˖࣪ 🌸 ५ ៸៸ ₎ა ꕀ jom tambah ilmu melalui kuiz ✿ ˖࣪ ─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─────── 𝆺𝅥𝆺𝅥 𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗗𝗘𝗟𝗘𝗧𝗘 𝗔𝗙𝗧𝗘𝗥 5 𝗛𝗢𝗨𝗥𝗦 ⁒ ─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─────── ⊹ mɑin ᭝ ┈ֺ─ִּ ◂ ׄ ִֶָ ⊹ hᧉlpᧉr ᭝ ┈ֺ─ִּ ◂ ׄ ִֶָ ─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─‌─────‌─‌───── ⊹ special favou todays ᭝ ┈ֺ─ִּ ◂ ׄ ִֶָ
ادامه مطلب ...
𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐑𝐞𝐦𝐚𝐣𝐚 🥀
A Motivational, Islamic Dakwah and Inspiring Channel ✨ 📩 Book Paid Review Slot with @BesidesNur
83
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
. 𓈊 ݁ ، 𝘀۟ɘ𝗹𝗰ׄᦅׂ︩︪𝘂𝘁ׅh ⊹ ִֶָ 🌷‹𝟹
𖥔 it’s ɑn honor to welcome u in our 𝐀𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 𝓈𝓅𝒶𝒸ℯ which full with sp☆rkling of #𝐞𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 ׄ ׅ ⤹ ۪ ֺ ⭑ ˓ quᨵtes , pᨵems , meɑning , tips , pᨵll , ɑes stuff , etc . ⨾ luv ૮₍ @xamesoeurx n @lymedustz₎ა ⊹ O7O521 ⊹ @aestquest_bot
128
0
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝓜 I R A C L E ᥫ᭡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 terus kuat saat rebah 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 all about aesthetic here 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 Allah di hati syurga menanti 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 music controls my mood 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 persediaan umat Rasulullah Saw 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 don't be sad 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 mendalami isi hati & jiwa remaja 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 aesthetic space with english 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 setia sampai syurga 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 tarbiah dari jiwa 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 perjalanan dakwah menuju mahsyar 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 the best english quotes ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 𝓛 I S T 𝓢 T A Y 5 𝓗 O U R ! 𖧧 list full . . . 𖧧 ִֶָ ִֶָ asp info ʚɞ 𖧧 ִֶָ ִֶָ 𝒥𝑜𝒾𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓈 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓁𝓎 𝒞𝒽𝒶𝓃𝓃𝑒𝓁 🫶🏻 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
ادامه مطلب ...
♥️🍃➖𝑻𝒉𝒆 𝒛•𝒏•𝒛 𝒘𝒓𝒊𝒕𝒆𝒓'𝒔 𝒐𝒇𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒍•• ➖··
Di mataku ada ribuan rindu yang tak terungkap. Aku hanya ingin menggoreskan kalimat manis bersama jiwa, yang terwujud dalam ke'aku'an ku. ❤🍃
109
0
◌ • ━ • ━ • ━ ━━━━━━━ ━ ━ ━ •     💜 ᴘᴜʀᴘʟᴇ ʜᴇᴀʀᴛ ➘                                👾 • ━ ━ ━ ━━━━━━━ ━ • ━ • ━ • ◌ .᭡ ‹ hαvє α ℓook αt thєsє chαnnєℓ ˓ 🍄 ૪ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ penulisan suatu kepuasan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ english islamic quotes ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ appreciate someone who love you ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ di dalam hati tersebut ada perasaan ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ request song lyrics here ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ tentang aku, dia dan kamu ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ live and learn ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ house of miracles for you ! ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ painful truth or beautiful lie ? ⁺◦ 👾⋆。˚ ﴾ ﴿ ・῾⌇ perjalanan dakwah menuju mahsyar ⁺◦ ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰              auto delete after 4 hours ⊱ ━━━━━━━━ εïз ━━━━━━━━ ⊰ ➳ status : full ! 乡 special for 1K–10K+ subs ˚₊· 乡 checklist asp ˚₊· 乡 manager bot ˚₊·    𖦆 ː ᴛᴏᴅᴀʏ ѕᴘᴇᴄɪᴀʟ ѕᴇᴀᴛ🌷  ໋֢ 𖥻 ⋆ ---––——––--–—–--––——––--- ⋆
ادامه مطلب ...
Cerpen By Me🥀☕️
Cerpen by 𝑳𝒂𝒏𝒂 𝑨𝒍𝒂𝒂𝒓𝒂 🥀☕ "𝗉𝗂𝗅𝗂𝗁 𝗃𝖺𝗅𝖺𝗇 𝗒𝖺𝗇𝗀 𝗆𝖾𝗇𝖾𝗇𝖺𝗇𝗀𝗄𝖺𝗇 𝗌𝖾𝗄𝖾𝗉𝗂𝗇𝗀 𝗁𝖺𝗍𝗂"
51
0
My Tutorial♥️🍃 🖇Tak tahu macam mana nak pakai tudung trend terkini? 🖇Stress asyik pakai tudung gaya yg sama 🖇Nak nampak up to date dengan gaya tudung? 🖇Nak confident ketika keluar rumah? Let's join this channel⬇️ Di sini pelbagai gaya pemakaian tudung akan di ajar. TQ-support my channel. Semoga bermanfaat utk korang♥️🍃
192
0
૮₍  riley dαniαl 운 ₎ა ᯤ‌ ⋆ pick your fαvᨵυrιtᧉ !۪ 𓄳۪ 📹 ˵ ִ ۪۫ ꒰ by ૮ ˶• 0 •˵ ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ terus kuαt sααt rebαh ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ music controls my mood ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αll αbout αesthetic here ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ pelαjαr SMP αyo αmbis ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ mαth is fun ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ quotes dαkwαh ohesemm!!  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ αesthetic spαce with english  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ belαjαr seru dαn menyenαngkαn  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ the best english quotes  ₎ა ଗ ໒🗞 🦭꒰ don't be sαd  ₎ა ଗ ໒🗞  🦭꒰ tigα kαtα, sαtu rαsα  ₎ა ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ delete αfter 4 hours ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ׄ━ׅ━ ぃ  6K-9K subscribers 📹キ  ꤠ stαtus ⨾ 3 piee left ! — ‹𝟹 . ⊹ °   ᘏ⑅ᘏ  ⠀       /꒰๑•ᴗ•๑꒱/\    ∠| ̄∪∪ ̄|\/         |____|/special lαnd ⨾
ادامه مطلب ...
𝖠𝗂𝗋 𝖬𝖺𝗍𝖺 𝖧𝗂𝗃𝗋𝖺𝗁𝗄𝗎❤️🍃
Have faith and remain steadfast. Allah will soon open your doors.✨
212
0
    ━━━━━━━━━━━━━━━━━            𝗔 𝗟 𝗘 𝗧 𝗛 𝗘 𝗜 𝗔 ୨♡︎୧     ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✿ ..˚ lᧉt’s visit ɑdorɑblᧉ plɑcᧉ ׅ ֹ ♡⃘ 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ sweet healing time with 사랑 ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ bahagia itu milik kita semua . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ motivational and paid review channel . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ dakwah dari hati . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ lebih baik berdiam dari berkata - kata . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ aku , kamu dan kita milik Allah selamanya . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ tarbiah dari jiwa . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ perjalanan dakwah menuju mahsyar . 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ the best english quotes ! 🩰 ✦ ꒰ ꒱ 💌 ៶៲៸ let's have some astie tea !    ·  · ────── ♡♡♡ ────── ·  ·  ૮( ´ ɑut𝗈 ძᧉlᧉtᧉ ɑftᧉr 4 h𝗈urs ˘ ) ╭꒰ 🥣 5K - 10K subs ╭꒰ 🥣 lovᧉly ➛ ╭꒰ 🥣 hmu ➛ ꒰ todɑy’s spᧉciɑl ɑlᧉthᧉiɑ ꒱ ♡‌
ادامه مطلب ...
𝑫𝒐𝒄𝒕𝒐𝒓 𝑫𝒂𝒌𝒘𝒂𝒉♥️🍃
Motivation Dakwah ツ When love is for the sake of Allah, it never dies.
70
0
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝓜 I R A C L E ᥫ᭡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 terus kuat saat rebah 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 all about aesthetic here 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 Allah di hati syurga menanti 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 music controls my mood 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 persediaan umat Rasulullah Saw 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 don't be sad 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 mendalami isi hati & jiwa remaja 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 aesthetic space with english 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 setia sampai syurga 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 tarbiah dari jiwa 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 perjalanan dakwah menuju mahsyar 🧝🏻‍♀ 𖧷۪۪‌ᰰ 𒄬 the best english quotes ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 𝓛 I S T 𝓢 T A Y 5 𝓗 O U R ! 𖧧 list full . . . 𖧧 ִֶָ ִֶָ asp info ʚɞ 𖧧 ִֶָ ִֶָ 𝒥𝑜𝒾𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓈 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓁𝓎 𝒞𝒽𝒶𝓃𝓃𝑒𝓁 🫶🏻 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
ادامه مطلب ...
. 𓈊 ݁ ، 𝘀۟ɘ𝗹𝗰ׄᦅׂ︩︪𝘂𝘁ׅh ⊹ ִֶָ 🌷‹𝟹
𖥔 it’s ɑn honor to welcome u in our 𝐀𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 𝓈𝓅𝒶𝒸ℯ which full with sp☆rkling of #𝐞𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 ׄ ׅ ⤹ ۪ ֺ ⭑ ˓ quᨵtes , pᨵems , meɑning , tips , pᨵll , ɑes stuff , etc . ⨾ luv ૮₍ @xamesoeurx n @lymedustz₎ა ⊹ O7O521 ⊹ @aestquest_bot
252
0
Last updated: ۱۰.۱۱.۲۲
Privacy Policy Telemetrio