El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma

audience statistics [email protected]

Adkh anda sdg merasa x ckp dgn rezeki skrg?Izinkan kami bntu anda melalui buku "Rezeki Kelas Pertama" iaitu FTR. Formula yg mmpu slesaikn MASALAH anda hdpi skrg ; hutang, ksmpitan wang, jiwa resah, hdup x tenang, mslh hub kluarga/psgan. Dptkn buku FTR ye. 
Mostrar más
3040
~22
~6
7.21%
Calificación general de Telegram
Globalmente
4 216 903lugar
de 6 948 064
77 299lugar
de 145 090

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
💝9 Amalan Mudah Yang Menyebabkan Wanita Masuk Syurga💝 Wanita mudah masuk syurga, mudah juga melangkah ke neraka. Nauzubillah... Jika wanita mudah masuk syurga apakah amalan-amalan yang menyebabkan wanita masuk syurga? Sabda Rasulullah s.a.w. yang bermaksud: “Apabila seorang wanita (isteri) itu melakukan solat lima waktu, berpuasa pada bulan Ramadhan, menjaga harga dirinya, dan mentaati perintah suaminya, maka di akhirat kelak, dia dipanggil untuk masuk ke syurga daripada mana-mana pintu yang dia sukai (sesuai dengan pilihannya)”. (Direkodkan oleh Imam Ahmad dalam Musnad Ahmad) Rasulullah s.a.w. pernah menceritakan ketika peristiwa Israk Mikraj Rasulullah s.a.w melihat ramai wanita tercampak ke dalam neraka. Pernahkah anda terfikir kenapa wanita lebih ramai dalam neraka? Wanita mudah masuk syurga, mudah juga melangkah ke neraka. Nauzubillah… Jika wanita mudah masuk syurga apakah amalan-amalan yang menyebabkan wanita masuk syurga? 1. Mentaati perintah suami. Menurut pandangan Dr Yusuf Al-Qaradhawi menyatakan dalam kitab beliau, Fatawa Mu’asarah, wajib untuk wanita mentaati ibu bapanya tetapi kewajipan itu beralih setelah seseorang wanita itu berkahwin. Maka, wanita itu seharusnya mengutamakan taat kepada suami. Selama mana ketaatan itu masih berada dalam landasan syariat yang betul dan tidak melanggar perintah agama. 2. Menjaga lisan daripada perkataan yang sia-sia. Disaat tidak ada perkara baik yang dapat dilafazkan adalah lebih baik mendiamkan diri dan menghindarkan diri daripada berkata yang sia-sia. 3. Menjaga kemaluan. “Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman itu supaya menyekat pandangan mereka (daripada yang diharamkan) dan memelihara kehormatan mereka…” (Surah An-Nur, ayat 31) 4. Solat lima waktu. 5.Sentiasa beristighfar. “kecuali orang yang bertaubat dan beriman serta mengerjakan amal yang baik, Allah akan menggantikan kejahatan mereka dengan kebaikan dan Allah Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani.” (Surah Al-Furqan, ayat 70) 6.Banyakkan bersedekah. “Direkodkan daripada Abdullah bin Umar r.a. dari Nabi Muhammad s.a.w. bersabda: ‘Wahai kaum wanita bersedekahlah, sesungguhnya diperlihatkan kepada aku bahawa kalian adalah majoriti penghuni neraka.’ Mereka bertanya, ‘Mengapa wahai Rasulullah?’ Beliau menjawab, ‘Kalian banyak melaknat dan menderhakai suami…” (Direkodkan oleh Imam Muslim dalam Sahih Muslim, Kitab Al-Iman, bab Bayan Nukson Al-Iman Binaksi Taat, no hadith 79, daripada Abdullah bin Umar, status hadith ini sahih) 7. Puasa di bulan Ramadhan. 8.Menutup aurat dengan sempurna. Wahai Nabi, suruhlah isterimu, anak perempuan serta wanita-wanita yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya. Yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenali, maka mereka tidak akan diganggu. Dan Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.” (Surah Al-Ahzab, ayat 59) 9.Menjaga kehormatan diri dan suami. “… wanita yang soleh itu adalah wanita yang taat (kepada Allah dan suaminya), dan yang memelihara dirinya ketika suami tidak ada bersama, dengan pemeliharaan Allah…” (Surah An-Nisa’, ayat 34) Mengapa sendiri terjun ke lembah neraka, jika ada amalan mudah yang tersedia untuk melangkah ke syurga yang abadi? Tiada jalan singkat ke syurga melainkan memerlukan pengorbanan dan keimanan yang tinggi. Jom kita refleksi diri kita dan mencuba untuk berubah diri ke arah yang lebih baik. Sentiasa setkan minda dan tetapkan dalam hati syurga adalah matlamat utama supaya perbuatan kita seiring dengan matlamat utama kita. Selamat Malam semua...😘 .
Mostrar más ...
10
0
9
0
13
0
15
0
Alhamdulilahhh rezeki Allah bagi melalui FTR👆😍 REZEKI melimpah ruahh...bukan semua berjaya memiliki buku ni Insan terpilih dan bertuah...sebab???semua yg berlaku atas izinNya😍 Tppppp jgn putus asa dan keep doa..kalau betul buku ni bole ubah hidup aku atau bole beri manfaat pada aku doa moga Allah permudahkan segala nya. Tp kalau buku ni tak memberi manfaat doa semoga Allah jauhkan..
15
0
15
0
14
0
PETUA & TIPS Bebas Hutang & Bagaimana mendapat rezeki melimpah ruah Dalam channel ini ada koleksi amalan2 yg menjadi kunci kekayaan dunia & akhirat. INGIN MENJADI KAYA? Jom baca. Dibenarkan share & invite kawan -->
13
0
Bermula dengan keadaan BISNES STUCK, KERJAYA STUCK, hubungan dengan pasangan asyik 'panas' je kerja nak GADUH je, STRESS dengan tempat kerja dan macam-macam hal berlaku awal tahun hari tu. Solat cukup, solat sunat buat, al-quran baca, selawat buat istighfar buat tapi kenapa hati tak tenang? Fikiran sesak sangat rasa. . Perkongsian dari sahabat yang tak jemu berdakwah melalui buku, Cik Lia terpanggil untuk memiliki. Permulaan memiliki tu asyik bertangguh je. Tunda, tunda sampai satu tahap tu rasa 'I must do something!' Akhirnya TEKAD miliki FTR. Alhamdulillah. . . Dari sebuah buku tu lah Cik Lia belajar kawal emosi yang kadang-kadang tersasar di langgar ombak. Dari sebuah buku tu lah Cik Lia belajar cara cakap, cara fikir. Dari sebuah buku tu lah Cik Lia belajar hakikat sebenar REZEKI. Dari sebuah buku tu lah Cik Lia cari cara kusyuk solat. Dari sebuah buku tu lah Cik Lia belajar konsisten buat amalan-amalan sunat. Dari sebuah buku tu jugak lah Cik Lia belajar pakai tudung labuh. . Sikit-sikit Cik Lia ubah dan perbaiki diri dari melakukan apa yang di larang oleh Nya yang kita kadang sendiri tak perasan. Bermula asalnya nak baca sebab nak naik kan sales bisnes sale kerja tapi dapat pakej betulkan diri betulkan niat. Allah! Sayangnya Allah pada Cik Lia. . Andai ada sahabat yang ada masalah macam Cik Lia sebelum ni, boleh try baca FTR. JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika follow formula dalam FTR tapi tak ada kesan dalam masa 2 minggu. . Sebelum beli, penting untuk tanya Allah dulu. Doa Cik Lia sebelum miliki FTR macam kat bawah ni haa ⤵ "Ya Allah, aku tak tahu apa yang terkandung dalam FTR ni, tapi hatiku kuat mahukannya. Aku mohon bantuan-Mu Ya Allah, permudahkan urusan ku miliki FTR. Aamiin Ya Allah." Kredit : Lia Muhammad . Kami dah berjaya bantu lebih 40,000++ Pembaca di Malaysia, Brunei dan Singapore.🥰🥰 Fast Action Fast Result. Jangan bertangguh dan upgrade ilmu Back To Allah. 👇👇👇
Mostrar más ...
Borang Tempahan Pembelian Buku Rezeki Kelas Pertama
15
0
14
0
ALAM HIKMAH “Aku heran melihat manusia sering menyucikan wajahnya tapi kurang menyucikan hatinya... Banyak yang lebih menjaga muka Karena muka adalah tempat pandangan manusia... Tapi sedikit yang menjaga hati padahal ia adalah tempat pandangan Allah... Mereka yang jarang menyuci hati tapi sering menyuci muka Mereka itu lebih mementingkan pandangan manusia daripada pandangan Allah... Barangsiapa yang menjaga hatinya Maka Allah akan jaga pandangan manusia terhadapnya ” (Imam Al Ghazali rahimahullah) quotephotovideo 📿📿📿
Mostrar más ...
17
0
KENAPA TAKDA SALES? (BACA sampai Habis ya) . 1. Ada ilmu tapi tak amal . 2. Takda ilmu tapi tak belajar . Dua ni akan buat kita stuck dalam bisness. . Bisness ni adalah proses. . Kena ada dua kunci ni. . Untuk no satu.. Kena ada sikap rajin untuk konsisten buat apa yang kita dah tahu. Dah belajar ilmu juta-juta tapi nak buat tu tak konsisten dan malas. Abdul rahman bin Auf ambik masa 10 tahun untuk jadi jutawan madinah. . Kita? Nak ambik masa sebulan terus nak jadi jutawan? Ermm. Inilah kita panggil proses. Perlukan konsistensi dan kesabaran yang tinggi bila cebur diri dalam dunia bisness. Brand-Brand besar di dunia pun kita kena belajar juga daripada mereka. Untuk sampai tahap banyak parcel dan banyak duit adalah kena rajin buat marketing setiap hari non stop. Marketing ni apa? Ada 4 perkara marketing yang perlu kita fokus. 1. Buat orang nampak setiap masa 2. Sasar kepada orang yang tepat 3. Perbanyakkan orang yang kita sasarkan tu. (Ramaikan. 1000 orang, 100000 orang atau sejuta orang) 4. Planning, strategi dan teknik marketing yang betul. Barulah bisness tu hidup dan berkembang. Tiada kaitan dengan produk sangat. Burger sedap ke tak. Burger tepi jalan lagi sedap dari burger MCD. Tapi kenapa jualan tak juta-juta macam mcd? Fokus pada nak selesaikan masalah orang atau tunaikan impian orang dengan produk atau servis kita. Nombor dua... Dahlah takda ilmu. Lepas tu tak cari ilmu dan belajar. Allahu... yang ini teruk. Ia akan stuck lama dan sangkut. Mengharapkan keajaiban setiap hari... susah lah macam ni. Ilmu ni menaikkan darjat dan menambahkan rezeki. . Makin kita belajar. Makin kita banyak tahu. Bila banyak tahu. Stuck kita akan dirungkai satu persatu. Ilmulah kunci pembuka pintu rezeki kita untuk masuk... memang kena melabur untuk tambah rezeki kita. Kenapa stuck? Sebab tak tahu lagi dah nak buat apa. Buntu? Tak tahu tu apa? Maksud nya takda ilmu. Ilmu ni maksudnya mendapat tahu atau pengetahuan. Tahu tentang sesuatu. Kalau kita belajar apa punca sales kita stuck. Sales kita akan bertambah tak? Bertambah... . Sebab tu ilmu ni nama sebenarnya menambahkan rezeki. Stuck sales dekat level 10k. Tak tahu macam mana nak pergi 100k. Dah lama sangkut kat situ bulan-bulan. Struggle nak bayar itu ini. Pening nak tambah sales macam mana lagi. Jawapanya memang kena belajar macam mana nak buat 100k seterusnya. . Orang bisness... benda paling beharga dalam hidup adalah masa selain ada duit. Duit kalau ada ilmu, masih boleh cari dan ganti kalau hilang. Tapi kalau masa hilang? Tak boleh ganti. Umur makin meningkat. Tenaga makin kurang. Kesihatan makin terjejas... nak belajar nak buat sales pun makin tak larat.. jadi stop buang masa muda kita untuk bagi alasan "nantilah" belajar sebab sebenarnya sayang duit nak bayar masuk kelas atau beli buku. . Rugi sangat-sangat. . Dah penat cuba macam-macam cara tapi hasil masih belumm seperti yang dimahukan? . Kalau ini masalah anda... memang itu petanda kita kena tambah ilmu sekarang. Bukan tunggu lagi dah. . Atau dah buat macam-macam. Dah masuk kelas macam-macam tapi tak jadi jugak? Maksudnya ada bahagian yang tak setel lagi tu. Kena cek punca apa yang buat sangkut? . Solusinya boleh baca sini:  . Jangan malu nak upgrade ilmu. Jangan tangguh lagi. Jangan lambat-lambat. Cari punca kenapa sangkut sekarang jugak. . Ubah hidup jadi lebih baik. Stop struggle ditempat yang sama terlalu lama. Pening nak bayar komitmen. Pening nak setel hutang. Pening nak naikkan sales. Akan buat kita jatuh sakit kalau banyak sangat pening dan stress. . . "Barangsiapa yang menempuh satu jalan untuk menuntut ilmu maka Allah SWT akan memudahkan baginya jalan untuk ke Syurga." (RIWAYAT MUSLIM 4867) . Nora Yusof Jemput tengok feedback pembaca FTR yang kami dah bantu.
Mostrar más ...
26
0
"Kehidupan seperti kau masuk ke pasar besar. Kau jalan-jalan di dalamnya dan kau ambil apa-apa yang kau suka yang ditawarkan di dalamnya. Tetapi kau harus ingat bahawa semua yang kau ambil akan dihitung dan harus kau bayar" - Habib Jamal Bin Toha - 🍂🍂🍂
25
0

file

30
0
APA YANG KITA TANAM, ITULAH YANG KITA TUAI ⊙ Jika kita menanam AMANAH ⊙ Maka kita akan menuai KEPERCAYAAN ⊙ Jika kita menanam KEBAIKAN ⊙ Maka kita akan menuai PERSAHABATAN ⊙ Jika kita menanam TAWADHU’ (kerendahan hati). ⊙ Maka kita akan menuai PENGHORMATAN ⊙ Jika kita menanam rasa HORMAT ⊙ Maka kita akan menuai KEMULIAAN ⊙ Jika kita menanam KESABARAN ⊙ Maka kita akan menuai KEJAYAAN ⊙ Jika kita menanam KEIMANAN ⊙ Maka kita akan menuai KETENANGAN ⊙ Jika kita menanam KEBOHONGAN ⊙ Maka kita akan menuai BENCANA..! Sebab itu... Maka berhati-hatilah­...!!! Apa yang kita tanam hari ini, pasti di suatu saat nanti kita akan menuainya sendiri. 🍃  Allah SWT, berfirman: 👉🏻  “Barang siapa yang mengerjakan amal yang saleh maka itu adalah untuk dirinya sendiri, dan barang siapa mengerjakan kejahatan, maka itu akan menimpa dirinya sendiri, kemudian kepada Tuhanmulah kamu dikembalikan” (QS 45 – Al Jaatsiyah : 15). 👉🏻 “Dan hanya kepunyaan Allah-lah apa yang ada di langit dan apa yang ada di bumi supaya Dia memberi balasan kepada orang-orang yang berbuat jahat terhadap apa yang telah mereka kerjakan dan memberi balasan kepada orang-orang yang berbuat baik dengan pahala yang lebih baik (syurga). " (QS 53 - An Najm : 31) 👉🏻  "Dan setiap kebaikan yang kita lakukan akan dibalas dengan kebaikan pula ". (QS 55 – Ar Rahmaan : 60) 👉🏻 "Sesungguhnya  perbuatan-perbuatan yang baik itu menghapuskan (dosa) perbuatan-perbuatan yang buruk. Itulah peringatan bagi orang-orang yang ingat”  ( QS 11 - Huud : 114) 👉🏻  "bahkan barangsiapa yang menyerahkan diri kepada Allah, sedang ia berbuat kebajikan, maka baginya pahala pada sisi Tuhannya dan tidak ada kekhawatiran terhadap mereka dan tidak (pula) mereka bersedih hati." (QS  2 - Al Baqoroh: 112) 👉🏻 “Sesungguhnya Allah mencatat kebaikan-kebaikan dan keburukan-keburukan, kemudian menjelaskan yang demikian, maka barangsiapa yang berkeinginan melakukan kebaikan namun tidak sampai melakukannya niscaya Allah akan mencatatkan untuknya kebaikan yang sempurna, maka jika ia berkeinginan dengannya kemudian melakukannya niscaya Allah akan mencatatkan untuknya sepuluh macam kebaikan sampai 700 kali lipat kemudian hingga berlipat-lipat yang banyak ; barangsiapa yang berkeinginan melakukan keburukan namun ia tidak mengerjakannya niscaya Allah mencatatkan untuknya Semoga bermanfaat
Mostrar más ...
30
0
25
0
𝐅𝐎𝐑𝐌𝐔𝐋𝐀𝐒𝐈 𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐏𝐈 𝐅𝐈𝐓𝐑𝐀𝐇 Terapi Fitrah tampil dengan lebih 𝐖𝐀𝐍𝐆𝐈, 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐔𝐌, 𝐀𝐋𝐀𝐌𝐈 & 𝐁𝐄𝐑𝐊𝐎𝐍𝐒𝐄𝐏𝐊𝐀𝐍 𝐓𝐈𝐁 𝐍𝐀𝐁𝐀𝐖𝐈 Dilulus dan disemak oleh Pakar-Pakar Perubatan Nabi dari UKM. Dapatkan sekarang dengan agen sah eNuur 🤩

VID-20230123-WA0049.mp4

25
0
Bagi yang first time nak try Terapi Fitrah ni boleh dapat yang botol kecil ni dulu. Sempena promosi pelancaran formulasi terbaru anda boleh dapatkan dengan harga RM 29.90 sahaja! Rugi sangat kalau tak dapatkan sekarang! PROMOSI SEHINGGA 23 JANUARI 2023! Terapi Fitrah ni sesuai untuk seisi keluarga❤️ Kalau ada anak-anak yang degil atau suami panas baran boleh cuba ikhtiar dengan Terapi Fitrah ni untuk wujudkan kembali aura positif dalam keluarga. Ramai dah cuba dan alhamdulilah semua bagi feedback positif selepas menggunakan Terapi Fitrah Berminat?
Mostrar más ...
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
22
0
21
0
BERHENTI KECEWA Dalam hidup ini, kita pasti diuji. Itu janji Allah. Rezeki yg sukar, Anak yg nakal, sifat pemarah dan kurang sabar, hati yg berkocak dgn kejahatan sedangkan kita punya keluarga, berat untuk ibadah, jodoh yg tidak kunjung tiba, zuriat yg belum dikurniakan, adik beradik yg pecah belah, dgki khiant mnusia, kekayaan yg melalaikan, pasngan yg berubah, dan apa shja ujian yg kita lalui. Iman turun naik dan kadang2 hati putus asa dgn rhmat Allah. Oh...jgn sekali2 demikian. Antara cara mmbersihkan hati adalah dgn bnyk berselawat. Allah syg org yg bnyk selawat. Sesungguhnya Allah dan para Malaikat berselawat ke atas Nabi. Apabila kita bnyk selawat, kita akan dapati kita termasuk dlm golongan org2 yg bersyukur, tidak bakhil. tidak sombong, cintakan Nabi, kuat dan tabah bahkan Allah mudahkan jalan hidup kita dunia akhirat.Masalah berat, Allah angkat sprti debu beterbangan. Ujian yg seberat gunung yg mahu menghmpap akan jadi ibarat seekor lalat yg lalu depan mata yg mudah ditepis! Mengapa? Kerana selawat ialah satu proses pembersihan hati. Selawat menyejukkan. Selawat membuka jalan2 kebaikan dan menutup jalan2 keji.Bahkan org yg bnyk berselwat kepada Nabi, dijanjikan syafaat dan bantuan di akhirat kelak. Maka selawatlah kerana Allah. In shaa Allah
Mostrar más ...
25
0
26
0

file

27
0
HIDUP TAK TERURUS, APA SALAH AKU? . . Bangun pagi, takbersyukur, taksolat subuh, siap siap pergi kerja, bawa kereta, jem, marah marah, maki sana maki sini, sampai office lewat, punchcard pun lambat. . Then kat office, kerja bagai serba tak kena, boss marah, client bising, budak budak office buat hal, kita tension, serabut tak tentu hala, jam pun tunjuk pukul 1. . Waktu rehat, pergi makan samnpai perut pun kenyang, Main FB, Bukak IG, Scroll page Rotikayap, tengok gossip, sampailah pukul 2. Lepastu masuk office Sambung kerja, benda sama jadi. Penat- kena marah-bengang-menyirap-sakit hati- Jam pukul 5- Balik. . Nak balik rumah, jalan jem lagi dan perkara yang sama berlaku macam pagi tadi. Jem-maki-marah-sakit hati. . Jam 8 sampai rumah-penat-makan then tidur.. begitulah rutin harian. . . Takde subuh, zohor, asar, maghrib dan isyak.. Takde istighfar, takde syukur, takde solat sunat apatah lagi sedekah. . . Lepastu kita sibuk Tanya diri kita, kenapa hidup aku tak terurus, tuhan tak sayang aku ke? Kenapa aku takmacam orang lain.. . . Jawapan kepada soalan tu? Baca balik dari atas.. Bersyukurlah Allah masih bagi nafas. Rebutlah peluang dengan masa yang ada untuk perbaiki diri. Nak perbaiki diri? Jom dapatkan FTR 💪💪 . Jika anda ada masalah : 1) Perniagaan sales stuck/slow 2) Masalah hutang 3) Masalah Rumah Tangga dan Keluarga 4) Masalah rezeki dan kewangan Dapatkan solusi disini. Alhamdulillah ramai buat menjadi ⤵️⤵️⤵️
Mostrar más ...
Borang Tempahan Pembelian Buku Rezeki Kelas Pertama
29
0
22
0
8
0
Haa mesti ramai yang tak tahu Terapi Fitrah ni boleh jugak dijadikan sebagai mandian dan nak diffuse satu rumah supaya rumah hadir aura positif dalam rumah dan kekal tenang. Nak tahu cara lebih lanjut mengenai penggunaan Terapi Fitrah dan kelebihannya boleh terus hubungi agent Enuurpreneur yang sah sekarang!
10
0
7
0
10
0
‼️ 𝗜𝗦𝗧𝗜𝗠𝗘𝗪𝗔 𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗔𝗡𝗗𝗔‼️ 𝙎𝙚𝙢𝙥𝙚𝙣𝙖 𝙋𝙚𝙡𝙖𝙣𝙘𝙖𝙧𝙖𝙣 𝙁𝙤𝙧𝙢𝙪𝙡𝙖𝙨𝙞 𝘽𝙖𝙧𝙪 𝙏𝙚𝙧𝙖𝙥𝙞 𝙁𝙞𝙩𝙧𝙖𝙝 Kami menawarkan 𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 𝐈𝐒𝐓𝐈𝐌𝐄𝐖𝐀 𝐄𝐀𝐑𝐋𝐘 𝐁𝐈𝐑𝐃 yang lebih 𝐉𝐈𝐌𝐀𝐓 untuk anda yang setia bersama 𝐅𝐈𝐓𝐑𝐀𝐇. 𝟯 𝗛𝗮𝗿𝗶 𝗦𝗮𝗵𝗮𝗷𝗮‼️ | 𝟮𝟬-𝟮𝟯 𝗝𝗔𝗡𝗨𝗔𝗥𝗜 𝟮𝟬𝟮𝟯 | Rasai Kesegaran Formulasi Baru Terapi Fitrah! 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗨𝗟𝗔𝗦𝗜 𝗕𝗔𝗥𝗨 𝗧𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶 𝗙𝗶𝘁𝗿𝗮𝗵 𝘁𝗮𝗺𝗽𝗶𝗹 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗪𝗔𝗡𝗚𝗜, 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗠, 𝗔𝗟𝗔𝗠𝗜 &  𝗕𝗘𝗥𝗞𝗢𝗡𝗦𝗘𝗣𝗞𝗔𝗡 𝗧𝗜𝗕 𝗡𝗔𝗕𝗔𝗪𝗜 𝐃𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐬 𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐬𝐞𝐦𝐚𝐤 𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐏𝐚𝐤𝐚𝐫-𝐏𝐚𝐤𝐚𝐫 𝐏𝐞𝐫𝐮𝐛𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐍𝐚𝐛𝐢 𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐔𝐊𝐌. Jom dapatkan 𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 𝗘𝗔𝗥𝗟𝗬𝗕𝗜𝗥𝗗‼️ 𝟏𝟓𝐌𝐋 𝐱 𝟐 + 𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐁𝐎𝐓𝐎𝐋 𝐒𝐏𝐑𝐀𝐘 𝐄𝐊𝐒𝐊𝐋𝐔𝐒𝐈𝐅 𝐅𝐈𝐓𝐑𝐀𝐇 🔽 Harga Biasa ❌ ~RM199.80~ Harga EARLYBIRD ✅ 𝐑𝐌 𝟏𝟓𝟗.𝟖𝟎 Grab sekarang! Grab sekarang! Grab sekarang!
Mostrar más ...
9
0
‼️ *ISTIMEWA UNTUK ANDA*‼️ *Sempena Pelancaran Formulasi Baru Terapi Fitrah* Kami menawarkan *HARGA ISTIMEWA EARLYBIRD* yang lebih JIMAT untuk anda yang setia bersama FITRAH. 3 Hari Sahaja! | 20-23 JANUARI 2023 | Rasai Kesegaran Formulasi Baru Terapi Fitrah! *DENGAN FORMULASI BARU* *Terapi Fitrah tampil dengan lebih WANGI, PREMIUM, ALAMI &  BERKONSEPKAN TIB NABAWI* *Dilulus dan disemak oleh Pakar-Pakar Perubatan Nabi dari UKM.* Jom dapatkan HARGA EARLYBIRD‼️ *5ML* 🔽 Harga Biasa❌ ~RM39.90~ Harga EARLYBIRD ✅ *RM29.90* *15ML* 🔽 Harga Biasa❌ ~RM99.90~ Harga EARLYBIRD ✅ *RM79.90* Grab sekarang! Grab sekarang! Grab sekarang!
Mostrar más ...
11
0
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio