El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma

audience statistics Resepi Tarik Rezeki

RESEPI YANG MEMBUATKAN HIDUP ANDA MENJADI LEBIH TENANG DAN BAHAGIA. PETUA REZEKI MELIMPAH RUAH & PETUA DIKEJAR REZEKI.😊 BERAMAL DENGAN YAKIN SEYAKINNYA! Back to Basic. Back to Allah. Kita Semua Sama sahaja Don’t think of cost.  Think of value.  
Mostrar más
600-1
~19
~39
3.17%
Calificación general de Telegram
Globalmente
2 695 242lugar
de 6 948 612
40 486lugar
de 144 811

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
3
0
1
0
Dalam hidup ni, paling mudah salahkan orang lain.Paling susah cari kesalahan diri sendiri. . Kalau Allah beri ujian. kena cek semula.. sebenarnya ujian atau azab. ujian kita kena syukur dan sabar. azab kita kena solat taubat dan sabar. . nampak sama tapi tak serupa. kat dunia ni ada syurga yg didahulukan mcm perasaan tenang, bahagia, ada juga neraka yg didahulukan. contoh perasaan mudah marah, tak sabar, serabut, dendam. . kalau nak cek kayu ukur bagi ujian ialah, bila ujian tu boleh buat iman kita makin tinggi kat Allah. keyakinan kita kat Allah je. tak kira lah macam mana perangai manusia ngan kita, yang penting fokus nak Allah sayang. Azab ni kalau buat kita jauh dari Allah. kita rasa tak nak dah solat, sedekah, buat apa, tak jumpa juga jalan keluar masalah. ni jadi asbab dosa kita sendiri. kita rasa kita tak de dosa, tapi Allah lebih tau dosa kita tiap-tiap satu. . Hari ni, muhasabah diri masing-masing. banyakkan istighfar dan solat taubat. sebab kita sendiri pun tak tau, terlupa, buat buat lupa dosa kita yg kita dah buat. moga Allah ampunkan kita semua. Sentiasa ingat, dosa tu menghalang rezeki datang. FaoziyahAhmadFaru Lagi tip FREE REZEKI LEBAT DAPATKAN ILMU FTR EXCLUSIVE SEKARANG! SPECIAL PRICE WITH SPECIAL GIFT menanti andaa❤️❤️. Ubah HIDUP Dengan UPGRADE ILMU
Mostrar más ...
Resepi Tarik Rezeki
RESEPI YANG MEMBUATKAN HIDUP ANDA MENJADI LEBIH TENANG DAN BAHAGIA. PETUA REZEKI MELIMPAH RUAH & PETUA DIKEJAR REZEKI.😊 BERAMAL DENGAN YAKIN SEYAKINNYA! Back to Basic. Back to Allah. Kita Semua Sama sahaja Don’t think of cost.  Think of value. 
2
0
4
0
👆👆👆 Allah ganti balik duit buku FTR asbab dari FTR. Buku FTR ni bukan hanya untuk yg buat bisnes sahaja. Tetapi semua golongan surirumah, pelajar, bekerja dll. Task dan Formula kita boleh guna dan share kepada setiap ahli keluarga terdekat kita. Satu keluarga, ada sebuah buku FTR .
2
0
1
0
Buku 15 Rahsia Asas Rezeki Tajuk Rahsia 10 : Perbetulkan Yang Utama Bila dalam keadaan serabut, bermasalah, diuji, stress, resah gelisah je.. selalunya manusia akan cari manusia. Scrol laju2 no manusia dalam Hp nak minta bantuan dari manusia.Padahal mereka semua manusia biasa juga. Bila baca tajuk Perbetulkan Yang Utama terus rasa sentap, . Kita sibuk benda lain tapi kita tak sibuk utamakan perbaiki perkara yg utama iaitu Solat kita. Muhasabah bagaimana solat kita. Awal waktukah? Kusyuk kah? Niat dan rukun ada tuma'ninah ke? Bacaan Al fatihah jelas dengan tajwid betul ke? Perbaiki dulu iaitu solat kita , in shaa Allah semuanya akan baik2 je dan dipermudahkan. Tini Jaafar Srikandi Sumayyah FTR 28 Nov 2020 Jom dapatkan sekarang!
Mostrar más ...
4
0
2
0
ORANG TOLAK KITA? Benda ni sukar diterima kan? Kenapa dia tak suka aku? kenapa dia remove aku? Kenapa dia benci aku? kenapa dia mengata aku? kenapa dia tak mahu produk aku? Kenapa dia pulangkan semula produk aku? Pernah berlaku kepada anda? Duk pikir pun tak jadi kerja. Lagi bertambah serabut ada. Apa nak buat? Sedih? Susah hati? Tak senang duduk? Isssshhhhh... jangan sedih, tapi senyumlah. 😁 Dalam hidup ini memang tak sempurna. Kita tak boleh kawal orang benci kita, Orang tak suka kita, Orang jauhkan diri dari kita. Tak semua suka kita. Nabi pun ada yang tak suka. inikan pula kita? ☺️ Allah tengah uji hati kita. Bukan uji dia. Nak tengok kita handle masalah ini dalam bertenang atau marah-marah. Tanpa banyak soal. Itu ujian untuk dilepasi, sebab seorang yang pergi. dan kita, jika kita bersyukur, ALLAH akan gantikan 1000 orang yang lebih baik. In shaa ALLAH. Berdoalah untuk mereka kebaikan langit dan bumi. Jangan sisihkan mereka sepertimana mereka sisihkan kita. Boleh-boleh ahli syurga yang kuat dan sabar? . Lupakan dan teruskan melangkah ke depan dengan penuh semangat. Hidup bukan berhenti disini je, banyak lagi yang perlu dibuat. Takkan kerana hal sekecil ni nak buang masa kita nak kejar kejayaan 😊 . . . Nora Yusof.
Mostrar más ...
2
0
1
0
4
0
TERSENYUMLAH...... Biarlah dibenci melakukan kebaikan daripada disayangi kerana melakukan keburukan. Janganlah mengeluh, lebih baik melahirkan rasa syukur. Kerna Itu mampu membahagiakan. Menegur jangan sampai menghina , Mendidik jangan sampai memaki, Meminta jangan sampai memaksa , Memberi jangan sampai mengungkit. Doa tidak mampu memperbaiki hati yang hancur Tapi doa mampu mengubatinya menjadi sumber kekuatan dan penenang hati Setiap yang kita miliki dalam hidup ini, bukan milik kita. Sampai suatu saat, kita perlu melepaskan ia pergi. Dan apabila diri tidak merasa apa-apa tatkala berbuat dosa, Itu tandanya hati sudah mati. Allah tidak membebani manusia dengan ujian. Justeru, Allah memperlihatkan kasih sayang-Nya kepada manusia melalui ujian. Berharap pada manusia kadang-kadang kita selalu kecewa..... Tetapi berharaplah kepada Allah yang Maha Satu, Dia tak pernah kecewakan hamba-hambaNya. Soleh/solehah itu mahal harganya. Tidak boleh dibeli dengan duit tetapi dengan berusaha membaiki diri ke arah kebaikkan. Hijrah kerna illahi taala Senyum lah walau hati sedang bersedih. Senyum lah walau diri tidak dipedulikan, Mungkin semuanya ada hikmah. Sabar lah duhai hati Hal baik bisa terasa buruk jika kamu melihatnya dari sisi negatif; Hal buruk bisa terasa baik jika kamu melihatnya dari sisi positif Dalam hidup, hal terindah bukan hanya karena kita bisa tersenyum tapi juga melihat orang lain tersenyum bahagia kerana kita 🌹🌹🌹 Tip rezeki melimpah ruah
Mostrar más ...
Resepi Tarik Rezeki
RESEPI YANG MEMBUATKAN HIDUP ANDA MENJADI LEBIH TENANG DAN BAHAGIA. PETUA REZEKI MELIMPAH RUAH & PETUA DIKEJAR REZEKI.😊 BERAMAL DENGAN YAKIN SEYAKINNYA! Back to Basic. Back to Allah. Kita Semua Sama sahaja Don’t think of cost.  Think of value. 
1
0
Harga Terkini Buku FTR Nak Order terus wasap admin
Urgojes
Business Account
2
0
1
0
2
0
1
0
4
0
5
0
Assalamualaikum Sahabatku ❤️ Amalkan satu doa ni boleh jadi rezeki masuk mencurah-curah? Jangan percaya, tapi buat jer... Doa ni diambil dari kuliah Ustaz Khalid Basalamah. Diceritakan ada seorang pemuda ni, dia kata rezeki dia susah nak lekat pastu ada sorang ulama' bagi doa ni kat dia. Tak lama selepas tu dia jadi jutawan. SUBHANALLAH. Dengan izin Allah. Doanya : [ Ya Razzaqu Zulquwwatil Matin.. Urzuqni! ] (Rujuk Surah Azdzaariyat ayat 58) "Wahai Tuhan yang maha pemberi rezeki yang tidak putus-putus, sebaik-baik tempat bersandar berikanlah aku rezeki." Amalkan setiap kali selepas solat. (Baca 7x) Kemudian, minta spesifik. Contoh, doa untuk miliki FTR 👇 "Ya Allah Engkau Maha Kaya, aku memohon rezeki dariMu bukan dari manusia. Aku lemah Ya Allah. Berilah rezeki duit yang tak disangka padaku dalam masa tedekat ini kerana aku ingin memiliki Buku FTR. Permudahkanlah urusanku untuk mendapatkan FTR dengan mudah sehabis mudah Ya Allah. Aku ingin dekatiMu dengan lebih dekat melalui ilmu dalam Buku FTR ini Ya Allah. Aku ikhlas ingin belajar ilmuMu Ya Allah. Ya Allah jika buku ni baik bagi aku, maka permudahkanlah untuk aku memilikinya. Jika ia buruk bagiku, maka kau jauhkanlah ia. Tunjukkan aku jalan dan ilmu yang benar. Makbulkanlah doaku Ya Allah. Aamiin Ya Allah Ya Mujib" . Boleh guna doa ini untuk hajat2 lain juga ya.. 😊 . Foll0w Telegram Formula Rezeki
Mostrar más ...
Resepi Tarik Rezeki
RESEPI YANG MEMBUATKAN HIDUP ANDA MENJADI LEBIH TENANG DAN BAHAGIA. PETUA REZEKI MELIMPAH RUAH & PETUA DIKEJAR REZEKI.😊 BERAMAL DENGAN YAKIN SEYAKINNYA! Back to Basic. Back to Allah. Kita Semua Sama sahaja Don’t think of cost.  Think of value. 
5
0
Selepas Beli terus saya baca dan amalkn dapat jobs boleh cover harga buku tu kali ganda. Alhamdulilah Allah Maha Besar Kata Pembaca Buku Formula Tarik Rezeki Bukan biase biase penangan buku FTR. Sekarang ada Mega Sale Ftr. Kalau tak rebut juga tak tahu la😀. Siap dapat tiket Percuma NUR lagi. Tetamu undangan pun bukan calang calang. Ustazah Asma Harun🥰 Siapa nak cepat taw! Jangan bertangguh lagi
6
0
HUTANG KREDIT KAD RM2RIBU SELESAI SELEPAS AMAL TASK FTR.
4
0
4
0
4
0
6
0
8
0
8
0
8
0
Segedebuk 9K minggu ni Wah bukan main lagi ya feedback pembaca FTR. Baca Buku je dah boleh sales macam ni. Allahu Rezeki Allah nak bagi siapa boleh HALANG!!!
Urgojes
Business Account
8
0
10
0
TAK KAYA TAPI CUKUP Maksud rezeki sangat luas malah boleh diterjemahkan dalam pelbagai aspek. Rezeki bukan tertakluk kepada duit sahaja semata-mata. Rezeki meliputi makanan, pakaian, kesihatan, dan banyak lagi. Maha Esa adalah pemberi rezeki yang mutlak dan memberi kepada sesiapa yg Dia inginkan. Sama ada umat Islam atau bukan Islam. Ia adalah refleksi kepada sifat Maha Esa, iaitu Maha Pengasih dan Maha Pemberi. Tetapi dengan sifat yang Maha Memberi Rahmat. Ia khas untuk umat Islam sahaja iaitu rezeki yang penuh rahmat dan keberkatan dalam hidup. Adakah rezeki kita dapat hari ini berkat? Hanya Allah saja yg tahu semua itu. Kita hanyalah memohon agar rezeki yg kita dapat diberkati dirahmati. Dengan mulakan setiap pagi melangkah ke tempat kerja dengan doa berikut yg diajar Nabi SAW. Agar hati sentiasa tenang, jauh daripada rasa gundah. Apatah lagi sentiasa rasa tidak cukup dengan rezeki yang diperoleh. Yang penting bukan rezeki yg banyak tapi berkat. Kerana dengan rezeki yg berkat hidup akan sentiasa tenang, rasa cukup dan membahagiakan. Amin. رَبِّ قَنِّعْنِي بِمَا رَزَقْتَنِي وَبَارِكْ لِي فِيهِ , وَاخْلُفْ عَلَيَّ كُلَّ غَائِبَةٍ لِي بِخَيْرٍ “Wahai Tuhanku cukupkanlah rezeki daripada apa yg Engkau kurniakan bagiku. Dan berkatilah ia buat diriku. Dan Engkau gantikanlah bagiku setiap yg hilang daripada diriku dengan sesuatu yang lebih baik”. Semoga apa yg kita dapat hari ini diberkati Allah. Ingat dalam rezeki kita, ada rezeki orang lain. Amin ya rabbal alamin. 🤲🏻 Ikhlas, Ahmad Fadzli Fauzi Pengerusi Muszleem Malaysia
Mostrar más ...
10
0
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio