El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma

audience statistics •ILMU itu CAHAYA 📖 By : zAa•

" ILMU itu CAHAYA dan cahaya itu Al-Quran dan As-Sunah. Kita bukan mencari hebatnya manusia. Kita mencari hebatnya Sang Pencipta. " Chat Telegram 👉  @Zaa_HaNa  Whatsapp 👉 0145070966 
Mostrar más
3 011-2
~159
~10
5.28%
Calificación general de Telegram
Globalmente
828 575lugar
de 6 948 612
12 023lugar
de 144 811

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
HARI TERAKHIR UNTUK HARGA LAUNCHING RM89 (NP RM129) Siapa yang plan nak pergi Umrah, better beli je sekarang 😍 sebab memang berbaloi sangat!
71
0
92
0
Rasulullah SAW telah bersabda : “Amalan yang disukai oleh Allah, adalah yang terus menerus (istiqamah) walaupun sedikit.” . (Riwayatkan oleh Bukhari dan Muslim dari Aisyah.) Mujahadah (kesungguhan) untuk kekal konsisten dalam beramal itu yang paling mahal.❤️
118
0
Serious berbaloi sangat beli telekung AS-IS ni 😍 Semuanya masih premium cuma… Ada “minor defect” yang kebiasaannya anda pun takkan perasan.
129
0
Baca setiap hari. Semoga Al-Quran akan menjadi penyelamat kita ketika di alam kubur nanti. Aamiin..
138
0
Tak menjerut langsung walaupun muka “penuh” 💛 Sebab kami tahu struggle dia bila cari Khimar yang selesa untuk muka yang “penuh”. Tapi jangan risau, Khimar Haramain ada 2 saiz 🙌🏼 Khas untuk anda yang mahukan keselesaan sambil menutup aurat dengan sempurna. Nak order sebab tinggal 3 hari sahaja untuk dapatkan harga launching?
140
0
Menahan air kecil atau besar sebelum solat fardhu adalah satu amalan yang dilarang oleh Rasulullah SAW. Walaupun ia tidaklah sehingga membatalkan solat tetapi hukumnya tetap Makruh. Solat adalah ibadah yang paling utama dalam Agama Islam dan ia harus dilakukan dengan sepenuh kesucian jasmani dan rohani serta perlu jauh dari perkara yang boleh mengganggu konsentrasi kita sewaktu didalam Ibadah. :ebih parah lagi, menahan air kecil atau besar juga boleh menyebabkan kita bakal mengalami masalah kesihatan seperti keradangan buah pinggang, batu karang dan sebagainya. Oleh itu, adalah penting untuk kita mengelakkan dari menahan air kecil atau besar sebelum beribadah terutamanya solat dan selalulah membersihkan diri dengan baik sebelum melakukan ibadah. Sesungguhnya, solat yang dilakukan dengan sepenuh kesucian jasmani dan rohani dengan hati yang berserah akan diterima oleh Allah SWT dan dengan izin-Nya bakal memberikan pahala yang besar kepada kita. Oleh itu, marilah kita berusaha menjaga kesucian tubuh kita sebelum melakukan ibadah fardhu agar ibadah kita diterima oleh Allah SWT dan kita dapat meraih keberkatan daripadanya. Wallahu'alam
Mostrar más ...
•ILMU itu CAHAYA 📖 By : zAa•
" ILMU itu CAHAYA dan cahaya itu Al-Quran dan As-Sunah. Kita bukan mencari hebatnya manusia. Kita mencari hebatnya Sang Pencipta. " Chat Telegram 👉 @Zaa_HaNa Whatsapp 👉 0145070966
129
0
105
0
Heavy chiffon yang flowy pada Khimar tapi masih terletak! Barulah tak terbang-terbang bila kena angin kuat 😄 Aurat masih tutup dengan sempurna (Insya-Allah) Saiz pun ada 2 pilihan yang anda boleh pilih 🙌🏼 Dapat pula harga launching RM89 (NP RM129)
126
0
Jom berwakaf 👉
142
0
134
0
Hari ini mendapat balasan dan ganjaran rezeki paling besar 700 kali ganda InshaaAllah. SEDEKAH LUAR BIASA DI JUMAAT BARAKAH saya nak doakan sesiapa yang bersedekah disini >>> Dengan doa : "Ya Allah semoga engkau limpahkan rezeki orang yang bersedekah ini hari ini mendapat balasan dan ganjaran rezeki paling besar 700 kali ganda kerana mengharapkan balasan dariMu. Keluarkan mereka dari kesempitan dan semoga mereka dikurniakan syurga tanpa hisab. Aamiin Ya Allah Ya Mujib" Nabi SAW bersabda : “Tidak akan berkurang rezeki orang yang bersedekah kecuali bertambah, bertambah dan bertambah.” Jangan lepaskan peluang anda. "Sahaja Aku Berwakaf sedekah jariah Kerana Allah Taala."  Tekan sini >>> 
Mostrar más ...
134
0
Hakikat dunia adalah negeri yang sementara, bukan negeri keabadian. Jika kita memanfaatkan dunia dengan menyibukkannya dengan ketaatan kepada Allah Ta’ala, maka kita akan mendapat hasilnya di akhirat kelak. Adapun jika kita menyibukkannya dengan sesuatu yang sia-sia, maka kita akan kerugian, baik di dunia, mahupun di akhirat. Moga bermanfaat ❤️
133
0
MasyaAllah TabarakAllah customer yang sama repeat lagi telekung hiqmah kali nie grab 3pasang hari tu 2pasang total 5pasang 😱 katanya nak hadiahkan pada family terdekat subhanAllah moga melimpah ruah rezekinya.❤️ Lepas tu tambah lagi 3 pasang stokin TH.😍 Ada yang nak kasi hadiah juga pada someone boleh roger² Zaa.🥰
160
0
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio