El servicio también está disponible en tu idioma. Para cambiar el idioma, pulseEnglish
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoríaSin especificar
Ubicación del canal e idioma

audience statistics Otakbercakap

Channel yang bercampur campur ayat ikut hati penulis. since 26 april 17 Come and join us! 💯 
7 774-4
~587
~2
7.55%
Calificación general de Telegram
Globalmente
375 761lugar
de 6 948 965
5 944lugar
de 144 734

Género de suscriptores

Averigua cuántos suscriptores masculinos y femeninos tienes en el canal.
?%
?%

Idioma de la audiencia

Descubre la distribución de los suscriptores de canales por idioma
Ruso?%Inglés?%Árabe?%
Crecimiento del canal
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Duración del usuario en el canal

Descubra cuánto tiempo permanecen los suscriptores en el canal.
Hasta una semana?%Viejos?%Hasta un mes?%
Ganancia de suscriptores
GráficoTabla
D
W
M
Y
help

La carga de datos está en curso

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
"Bila mata melihat sesuatu. Mulut jangan sesuka hati menghukum." - Paksu Mid -
259
6
"Jangan marah takdir, jangan persoal takdir, kerana setiap apa yang Allah tentukan itu lebih baik daripada permintaan kamu dunia dan akhirat."
754
14
Don't let your emotions dictate what you say
721
5
Don't talk down to people just because you're in a bad mood
418
4
Beberapa anak menyimpan tangis mereka, meneruskan jalan menuju rantau. Menenangkan gemuruh di dada. Berharap orangtua panjang umur. Agar semua yang sedang diusahakan terasa berarti di sisa umur.
605
5
Sometimes the biggest betrayal comes from the person you never expected
653
5
Sometimes distance is the only way to find peace
441
3
Some things are better left unseen
624
6
Time means nothing,character does
646
7
What a curse to be ever understanding but never understood
650
4
A man who stands for nothing will fall for anything
672
6
Sometimes you don't realize how terrible someone treated you until you're explaining it to someone else
648
8
@otakbercakap

file

588
3
Jangan harapkan orang bahagiakan kita. Kita yang kena pupuk kebahagiaan dalam hati.
664
4
Berterus terang dalam sesebuah perhubungan. Itu saja asas dalam membina kepercayaan dan ikatan setia.
626
2
Orang gemuk yang jadi kurus deserve untuk berlagak 😭😭😭 you don’t know how much they have been treated unfairly 😭😭😭 and it’s not easy to get in shape
638
2
apapun masalahnya, tidur adalah jalan terbaik
615
2
Semoga Tuhan memewahkan, meluaskan lagi rezeki lelaki-lelaki yang tak pernah berkira dan baik dengan perempuan yang dia cinta.
573
6
People deserve your whole heart,if you can't give them back,it's better they know
537
7
Perempuan itu mudah menerima nasihat daripada orang yang dia hormat. Kalau dia sudah hadirkan rasa hormat kepada seseorang, katakan apa je akan diturutkan.
632
7
Kalau mahu menasihati perempuan urus emosinya, kalau mahu menasihati lelaki urus logik akalnya
640
7
There's a big difference between being sorry you did something, and being sorry that you got caught.
474
4
pergi sakit,bertahan sulit
751
4
Ya Allah, aku berlindung pada-Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat, dari hati yang tidak khusyu dan dari doa yang tidak dikabulkan.
520
2
Berdamailah dengan diri sendiri. Bicara mesra dengan diri sendiri. Percayalah dengan diri sendiri. Minta maaf dengan diri sendiri. Moga segala luka terubati dan tenteram hati.
556
10
Ya Allah, siapa pun yang menjadi sebab bahagiaku, tolong bahagiakanlah ia sepanjang hidupnya
301
4
Even the kindest hearts get tired too
731
9
Jangan takut untuk berubah. You may end up losing something good, but you will probably end up gaining something better.
779
6
Anyone nak jadi admin boleh pm ya. Nak perempuan 18+
708
0
Telegram Channel Untuk Dijual❗️ Detail Akaun: Subscribers: 13K Harga: RM450 Berminat boleh Whatsapp:
6
0
Última actualización: 10.11.22
Política de privacidad Telemetrio