Official Telegram channel of the President of Ukrainewatch here
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Skor A sejarah spm

1740
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
5 174 229place
of 5 713 716
127 759place
of 152 840

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    20
    0
    Kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah. Mathzier dijual ikut bab. Selepas selesai pembelian satu bab, apa yang akan Tuan Puan terima ialah: 📧 Kami akan emailkan maklumat akses ke website. ✔️Website ini boleh dibuka samada dengan telefon bimbit, komputer atau tab yang mempunyai akses ke internet. ✔️Boleh buka dari beberapa gadget/komputer ✔️Akses sampai bila- bila ✔️Sebarang perubahan pada silibus, akan dikemaskini secara berkala 🖱 Klik link website tonton Video-Video pengajaran yang sudah siap direkodkan. ✔️Penerangan terperinci oleh cikgu Mohd Fadli Salleh ✔️Cikgu akan mengajar dan merujuk kepada slideshow, latih tubi dan juga buku teks di papan putih seperti dalam kelas. ✔️4 hingga 12 video satu bab bergantung topik dan tahun 📖 Slideshow ✔️ Setiap bab ada slideshow yang boleh di muat turun (download) dan dicetak (Optional) ✔️ Slideshow ada nota lengkap dan ada rujukan ke latih tubi dan buku teks ✔️Jika tiada buku teks tidak mengapa kerana nota slideshow sudah lengkap. 📄 Set Latih Tubi ✔️ Setiap Bab ada sel latih tubi dengan ratusan soalan. ✔️ Boleh cetak atau salin ✔️ Jawapan disediakan Harga satu Bab RM50 (bab 6 special price RM30). Boleh pilih bab berdasarkan senarai topik yang ada di setiap bab. Beli lebih dari satu bab ada harga combo jimat. 👉 Terkini Bab 1 dan 2 Tahun 5 Silibus 2021 telah siap ya. Bagi Tahun 4 dan 6 sudah complete. Klik di bawah untuk info dan belian: Untuk bantuan klik: Jemput join
    Show more ...
    MathZier - Revolusi Kelas Tambahan Online Terkini - Mathzier.com
    42
    0

    file

    36
    0
    25
    0
    Mathzier ni umpama tuisyen secara rakaman video. Banyak video pengajaran Cikgu Mohd Fadli Salleh sub topik demi sub topik dalam setiap Bab yang dilancarkan. Ia bukan ditonton sekali gus dan dibuat semua sekali terus. Bukan begitu caranya. Cara yang betul menggunakan Mathzier ialah sedikit demi sedikit, tapi berterusan. Contohnya Mathzier Tahun 4 ada 12 video dan lebih 300 soalan latih tubi. Setiap minggu tonton 3 video dan buat lebih kurang 80 soalan dalam latih tubi. Cukup sebulan, settle Mathzier untuk bab tersebut. Haa, gituh caranya. Macam tuisyen lah juga. Jadi setiap minggu anak-anak kita belajar Matematik dengan sub topik berbeza. Lagi best, mereka akan kaitkan dengan topik yang SEDANG mereka belajar di sekolah. Diajar oleh guru di sekolah, panaskan melalui Mathzier, InsyaAllah ingatan mereka berkekalan dan ilmu itu cepat mereka kuasai. Dapatkan Mathzier Tahun 4, 5 dan 6 di link berikut segera : Mathzier Tahun 5 Bab 1 dan 2 (silibus terbaru) telah dilancarkan ya. Boleh dapatkan di link di atas. Untuk bantuan klik: ----------
    Show more ...
    MathZier - Revolusi Kelas Tambahan Online Terkini - Mathzier.com
    32
    0
    Seriously best sangat sangat E Book Otak Kalkulator ni gaisss. Kita yang mak mak ni pun excited nak belajaq, apatah lagi anak anak. Awat la masa zaman ibu dulu takdak formula best best macam ni 😅 Latih tubi tu Adam direct congak & terus jawab ja tau. Takdak dah ambik pensel buat kira kira kat paper. Memang pantasss bila dah tau formula yang senang. Ibu pun tak stress nak kena jadi singa ngajaq anak Matematik 🤣 -puan Farah- Klik untuk dapatkan: Untuk bantuan klik:
    Show more ...
    56
    0
    https://bit.ly/3fmc36i
    44
    0
    Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat ! Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik. Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya. Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10. Namun... Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu. Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja. Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli. Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka. Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula. Ya, ia boleh diwarisi berbanding buku fizikal, guna sekali dan tak boleh guna lagi. Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak. Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN. Cikgu Fadli sendiri guna teknik beliau dalam mengajar murid cikgu. Senang dan pantas! Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang Cikgu Fadli sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 16 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain. Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi, kami tawarkan harga cuma SAHAJA. Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Jimat . Banyak tuuu. Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli. Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini. Dapatkan hari ni dengan klik link berikut di bawah ni 👇 Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80 Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = SAHAJA. Jimat banyak. Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out. Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini : Untuk bantuan klik: Jom lahirkan generasi celik Matematik. .
    Show more ...
    Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
    42
    0
    18
    0
    38
    0
    Siapa ada anak tahun 2,3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat ! Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik. Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya. Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10. Namun... Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu. Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja. Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli. Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka. Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula. Ya, ia boleh diwarisi berbanding buku fizikal, guna sekali dan tak boleh guna lagi. Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak. Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN. Cikgu Fadli sendiri guna teknik beliau dalam mengajar murid cikgu. Senang dan pantas! Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang Cikgu Fadli sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 16 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain. Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi, kami tawarkan harga cuma SAHAJA. Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Jimat . Banyak tuuu. Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli. Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini. Dapatkan hari ni dengan klik link berikut di bawah ni 👇 Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM80 Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = SAHAJA. Jimat banyak. Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out. Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini : Untuk bantuan klik: Jom lahirkan generasi celik Matematik. .
    Show more ...
    Sifirlicious - Kaedah Mudah Hafal Dan Bina Sifir - Sifirlicious
    45
    1
    61
    0
    Malam ini jangan Lupa temujanji kita ya untuk 📚 KELAS LIVE MATEMATIK PERCUMA CIKGU FADLI - SIRI 7 TARIKH: 9 Mac 2021 Selasa(8.00pm) TAHUN: 1, 2 dan 3 TEMPAT: FB Cikgu Mohd Fadli Salleh Kepada yang ingin tengok ulangan Kelas LIVE boleh tengok di sini ya: Tahun 1, 2 dan 3 : Sambungan terputus Tahun 4, 5 dan 6 : Tahun 1, 2 dan 3 : Tahun 4, 5 dan 6 : Tahun 1, 2 dan 3 : Tahun 4, 5 dan 6 : Tahun 1, 2 dan 3 : Tahun 4, 5 dan 6 : Tahun 1, 2 dan 3: Tahun 4, 5 dan 6: Tahun 1, 2 dan 3: Tahun 4, 5 dan 6: Forward berita ni ya agar ramai lagi dapat join kelas malam ini ! Nak dapatkan video pengajaran penuh tahun 4 5 dan 6 klik sini Sumber: cikgu fadli
    Show more ...
    Log in to Facebook
    Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.
    54
    0
    Malam esok jangan lupa ajak anak-anak tahun 1, 2 dan 3 join kelas matematik Cikgu Fadli ya! 📚 KELAS LIVE MATEMATIK PERCUMA CIKGU FADLI - SIRI 7 TARIKH: 9 Mac 2021 Selasa TAHUN: 1, 2 dan 3 JAM: 8.00-9.30 Malam TEMPAT: FB Cikgu Mohd Fadli Salleh
    48
    0
    Asas Tambah Pecahan 1. Senang rupanya pecahan bila kita tahu asas ini kan? Bagi anak-anak tonton, InsyaAllah mereka faham. Next saya akan kongsi Asas Tambah Pecahan 2 pula. Stay tune okeh! Nak video pembelajaran setiap bab, dapatkan modul Mathzier di sini :

    file

    43
    0
    Anak tak minat Matematik? Rasa Matematik susah? Tak faham? Benci dengan nombor? Cikgu Fadli dan kakandanya Dr Salbiah Salleh dah kaji lama tentang hal ini. Sebab itu nereka buat modul MarvelMaths untuk tarik minat anak-anak dalam Matematik. Ebook ini menghimpunkan teknik dan tips Matematik mudah yang InsyaAllah akan buat anak-anak kita suka dan pantas mengira. Teknik-teknik yang tidak diajar di sekolah akan didedahkan dalam Ebook ini. Kami tahu anak-anak suka video TikTok. Maka Ebook OK ini ada 12 video TikTok ajar teknik mudah kira dalam Matematik. Ada lagi 5 video pengajaran dari Dr Salbiah sendiri. Ada modul penerangan dan modul latih tubi. Dan paling best, ada Ebook 7 Pesan Cikgu Korea secara PERCUMA diberi nanti. 7 pesan ni Cikgu Fadli kaitkan nombor dengan kerohanian. Cikgu juga kaitkan dengan rukun solat, zikir dan kata-kata nasihat. Matematik dan nombor! Best tau. Ebook OK sesuai sangat dengan murid Tahun 4-6 dan Ebook 7 Pesan Cikgu Korea sesuai dengan Tahun 1-6. Nak tahu info lanjut?: Untuk bantuan klik: Jom jadikan anak-anak hebat Matematik! -------------
    Show more ...
    Anak Tak Suka Matematik? Pupuk Minat Dengan Formula Otak Kalkulator.
    Selesaikan masalah TIDAK SUKA Matematik, Hilang FOBIA nombor & MALAS mengira. Formula seronok untuk anak suka dengan Matematik. Tekan Sini
    67
    0
    52
    0
    ASAS BAHAGI. Ramai murid tak pandai jawab soalan bahagi. Susah dan tak faham kata mereka. Nah video asas bahagi. Tunjuk kat anak-anak Darjah 3-6 yang masih tak pandai buat bahagi ya! Jangan lupa kongsikan dengan orang lain juga ilmu ini. Nak lebih banyak video pengajaran dan bahan pembelajaran? Join channel Telegram

    file

    71
    1
    Kelas live matematik tahun 1 2 3 sudah bermula..klik link untuk join PERCUMA
    77
    1
    48
    0
    81
    0
    Kan best kalau boleh belajar matematik ni di mana sahaja dengan mudah? Sebab itulah Cikgu fadli hasilkan Modul Mathzier. Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir. Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk setiap bab. rasa macam Cikgu mengajar depan mata sahaja tau. Ada pula nota lengkap yang boleh dijadikan rujukan, boleh di print out dan tampal kat meja bacaan. Modul latih tubi beratus-ratus soalan juga disediakan lengkap dengan skema jawapan. Rakaman video boleh di tonton bila-bila masa, boleh diulang tayang seberapa banyak yang mahu, berpandukan pula dengan nota lengkap, terus buat modul latih tubi. InsyaAllah anak-anak akan dapat memahami dengan baik setiap topik yang diajar. Jadi anak-anak boleh belajar dengan rentak yang sesuai dengan mereka. Nota yang Cikgu Fadli sediakan pula sejajar dengan buku teks jadi mudah anak-anak nak rujuk jika ada topik yang mereka ketinggalan sepanjang PKP ni. Ayuh dapatkan Mathzier segera di sini: Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.
    Show more ...
    MathZier - Revolusi Kelas Tambahan Online Terkini - Mathzier.com
    77
    0
    Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik. Mengumpulkan 10 modul MarvelMaths dengan 10 video beserta lebih 1000 soalan yang sangat seronok untuk dimainkan. Rupanya banyak trick dalam Matematik. Rupanya Matematik sangat fun dan enjoy. Kami percaya minat anak-anak kalian kan kembali bila buat semua aktiviti dan modul MarvelMaths ini. Ia adalah formula mudah untuk menyelesaikan soalan Matematik, LENGKAP dengan RAKAMAN VIDEO untuk memudahkan anda terangkan kepada anak-anak. Kesannya (InsyaAllah jika difahami dan terus buat latihan), ✔️ Anak anda akan minat, fokus dan mampu menyelesaikan latihan soalan matematik dalam masa yang singkat ✔️ Anak anda tidak lagi membenci matematik dan tidak lagi berasa fobia terhadap angka besar. ✔️Anda tidak perlu paksa mereka belajar dan anda akan terkejut melihat anak-anak itu sendiri beriya-iya hendak melakukan latihan yang disediakan. Dapatkan di sini dengan harga promosi cuma rm70: Harga sebenar RM149 tau! P/s : Ia adalah Ebook berbentuk softcopy ada disertakan video2 pengajaran dari Cikgu Fadli. Boleh dicetak banyak kali tau. Jimat banyak. Ia bukan buku fizikal.
    Show more ...
    MarvelMaths Keadah Rekreasi Formula Matematik Ringkas
    Tempah Sekarang! MarvelMaths - Keadah Rekreasi Formula Matematik Ringkas. 9 Modul Formula bersama 9 Video pengajaran dan pemahaman.
    77
    0
    https://utusantv.com/2021/02/16/kembalikan-emosi-pelajar-semasa-pdpr-cikgu-fadli/#
    1
    0
    https://www.facebook.com/179593573640568/posts/189154236017835/?sfnsn=mo
    1
    0
    206
    3
    Peringatan : Modul ini tidak semestinya TEPAT dan MENYELURUH...sekadar PANDUAN dan PERSEDIAAN menghadapi SPM 2020... SEMOGA BERJAYA CALON-CALON SPM 2020...
    235
    3

    5_6149762181341643337.pdf

    320
    23
    https://www.youtube.com/watch?v=CfbkH4z040A&feature=youtu.be
    🔴[LIVE]BAHASA MELAYU SPM-PECUTAN CEMERLANG SPM-NOVEL SEMUA ZON OLEH CIKGU NAS #08 #TUISYENPERCUMA
    #PusatTuisyenAYU #AYU #AkademiYoutuber PUSAT TUISYEN AYU - PERCUMA! Pusat tuisyen PERCUMA pertama di Malaysia yang membawakan kepada anda guru-guru PAKAR dari seluruh negara. Pusat Tuisyen AYU menghimpunkan guru-guru pakar yang masih dalam perkhidmatan mahupun yang telah bersara namun tetap ingin menyumbang untuk pendidikan negara. MURID / PELAJAR Rebut peluang, masukkan sesi LIVE ini dalam jadual pembelajaran sendiri dan sentiasa mengisi masa lapang dengan ilmu daripada guru-guru hebat yang ikhlas ingin mendidik anda walaupun dari lokasi yang jauh. Jangan sia-siakan masa anda untuk belajar, guru-guru sentiasa ada di mana jua untuk membantu. Semoga kejayaan menjadi hakmilik anda. IBU BAPA / MASYARAKAT Ayu bantu anak-anak mendapatkan ilmu percuma, bagi yang tidak berkemampuan untuk menghantar ke pusat tuisyen dan sebagainya boleh jadikan sesi LIVE ini sebagai satu waktu tetap untuk anak-anak wajib luangkan bagi menimba ilmu yang disampaikan. Semoga usaha ini mendapat sokongan daripada Ibu Bapa dan Masyarakat…
    213
    0
    Tidak lama lagi, pelajar SPM 2020 akan menduduki peperiksaan. Peperiksaan SPM peperiksaan paling penting dalam kehidupan seorang pelajar. Sudahkah anak-anak kita bersedia? Bagaimana agaknya mereka nak menjawab dengan baik memandangkan banyak sesi persekolahan terpaksa dibuat secara online? Ramai juga yang berbincang dan bercakap soal skema tahun ini. Adakah soalah akan dimudahkan? Ada juga yang memberi cadangan pelajar SPM dibenarkan buka buku. Open Book Test. Ramai juga yang setuju. Batch mereka batch paling istimewa dalam sejarah negara kita. Namun apa pun, SPM tetap akan diteruskan pada 22hb Feb ini. Kurang dua minggu sahaja lagi. Memandangkan tarikh dah makin dekat, dua Guru Cemerlang berpengalaman lebih 18 tahun mengajar Sejarah dan Bahasa Melayu akan buat bengkel Pecutan Akhir SPM untuk subjek Sejarah dan BM. Subjek Sejarah dan subjek BM adalah subjek wajib lulus. Tak lulus antara satu atau keduanya, tiada sijil untuk pelajar. Cikgu Samsuri Amin, seorang guru pakar dan Guru Cemerlang di SBP tersohor melahirkan ribuan pelajar dapat A+ Cikgu Norasma Salleh pun sama juga. Guru pakar dan Guru Cemerlang yang tersohor serta sering dipanggil buat ceramah. Kali ini mereka berganding bahu, dua Guru Cemerlang nak bantu pelajar SPM 2020 untuk score A dalam exam. Ayuh, ini peluang terakhir untuk anak-anak kita semua mendapat ilmu berharga. Tips padu untuk jawab exam dan semuanya akan dibongkarkan. Daftar sini segera : 👇 PENDAFTARAN Bayaran: RM50 sahaja Untuk anak-anak yatim, asnaf dan mereka yang tak mampu, ada pihak akan menaja mereka secara PERCUMA! Masukkan kod : ASNAF bila wasap nombor di atas. Bengkel akan diadakan pada 14 Februari 2021 secara online melalui Microsoft Teams. Kehadiran adalah limited. Kena daftar segera ya! Join Telegram ini untuk maklumat lanjut :
    Show more ...
    SelongkarKhazanah
    SELONGKAR KHAZANAH A+ BM & SEJARAH SPM 2020 - 14 Feb 2021 [Ahad]
    228
    0
    Last updated: 11.08.22
    Privacy Policy Telemetrio