Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Unloving You.

sad texts for sad people. [we do not own some content posted.] 📩 curhat/kritik/saran/pertanyaan ke  @unlovingbot  info paid promote  @unlovingsyou  
230 420-4
~9 557
~25
4.15%
Telegram general rating
Globally
6 014place
of 6 615 964
66place
of 146 990

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
ㅤㅤㅤㅤㅤ⸝⸝ 💀  𝗢𝗙𝗖 𝗙𝗘𝗡𝗥𝗘𝗨𝗦 𝗨𝗡𝗜𝗧𝗘𝗗ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 𝓜assive 𝓢alutation 𝓣elelings! Hello everyone. We from  𝗙𝗘𝗡𝗥𝗘𝗨𝗦 𝗨𝗡𝗜𝗧𝗘𝗗 are looking for new members to be part of this korps generation. We only need members who really want to be a part of us, All GENDER AND ALL CHR, we are looking for members who are good at getting along, have a sense of solidarity, and can create a family with each other. For those of you who are interested and want to join as a members of the  𝗙𝗘𝗡𝗥𝗘𝗨𝗦 𝗨𝗡𝗜𝗧𝗘𝗗 family. The following is the part of 𝗙𝗘𝗡𝗥𝗘𝗨𝗦 𝗨𝗡𝗜𝗧𝗘𝗗 that will accept new member ★. ㅤㅤ𝐖e won't invite you twice, what are you waiting for, pal? If you are interested, please read the and conditions that we have set. Then use the that has been prepared. And finally, fill in the and then send the form to our . Make sure you meet all the requirement before registering, see you at our base! Tap link [ ] [ ]
Show more ...
7 004
19

AnimatedSticker.tgs

6 070
0
6 545
75
Kamu membuatku merasa istimewa pada suatu waktu sampai kamu menyadari bahwa aku bahkan tidak sepadan dengan waktumu.
6 856
51
Jangan sengaja pergi agar dicari. Jangan sengaja lari agar dikejar. Berjuang bersama tak sebercanda itu.
7 330
47
Ajari aku untuk tega tak memberi kabar selama itu, seperti yang kamu lakukan padaku setiap saat.
7 186
81
kangen banget sumpah.
7 653
186
kalau sudah tahu seperti ini, jangan terlalu berharap lebih lagi.
8 764
137
hari hari badut
8 868
175
apa yang bikin kalian mundur waktu ngedeketin seseorang?
9 058
37
suka heran sama diri sendiri, padahal udah ga direspon sama dia tapi masih aja berharap.
9 224
117
orang lain hanya tau apa yang kita tampilkan, tapi ga akan pernah tau apa yang kita rasakan.
9 102
88
pantesan aja datengnya tiba-tiba perginya juga tiba-tiba, ternyata dia lagi gabut.
8 653
58
sok sokan cuek, ntar giliran di cuekin balik kepikiran
8 263
72
beda sosmed beda kepribadian
8 162
82
Mundurlah, dia lebih mencintai orang lain
7 813
66

AnimatedSticker.tgs

7 189
0
TELEGRAM PREMIUM ✅ Hola guys, aku jual telegram premium cuma 20k, yakin ga minat? Ada banyak keuntungan yang bisa kamu dapet dan pastinya buat pamer emoji premium 😎 100% legal yaa, kalian ga usah ragu, testi khusus telegram premium udah 360an nih, kece ga? wih kece, bisa cek testi aku di Tiap hari cuma bisa layanin 20 orang ya, buruan tanya slot ke , trusted bangetttttt karna aku juga sediain board biar para pembeli bisa kasi honest review nya disana dan ada yang udah jadi langganan loh 💓 ❗️ Proses hanya 1 - 5 menit saat sudah payment + login akun       - Payment all e-wallet, qris dan bank (20k)       - Pulsa tsel (30k)
Show more ...
7 675
68

AnimatedSticker.tgs

6 656
0
Pada akhirnya lebih baik memilih untuk diam meski ada banyak hal yang ingin di ceritakan.
6 843
119
aku pergi dia ngga peduli, dia pergi aku malah nyari.
8 124
65
Ada yang lagi asik, tapi bukan aku dan kamu. Melainkan kamu sama dia.
6 839
52
yang dulu sering chattingan, sekarang cuman bisa stalking.
6 692
75
bukannya males pacaran tapi takut kecewa lagi aja
6 269
41
Kecewa bisa datang dari dia yang kau anggap istimewa.
6 191
50
Kalau udah dikasih kesempatan itu dipake baik-baik, jangan hancurin kepercayaannya lagi
6 052
37
susahnya kesini, senengnya kesana.
5 893
32
gausa sok perhatian kalo cuma niat singgah lalu menghilang
5 919
52
Suka bingung sama diri sendiri pengen ada yang perhatiin, ada yang perjuangin tapi gak pengen pacaran.
5 751
33
aku bukan lagi pemeran utamanya
5 916
59
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio