Official Telegram channel of the President of Ukrainewatch here
Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics Redaksi.com | Rencana Kehidupan & Infotainment

59 086-61
~2 391
~5
4.04%
Telegram general rating
Globally
40 987place
of 5 713 716
5place
of 38

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
Kenapa dia berani buat macam tu, tak takut balasan Allah ke?😭
Wanita buka cerita, dedah rakan sejantina pakai ihram tunai umrah?
Kecoh di media sosial ketika ini akan satu dakwaan memaklumkan bahawa seorang wanita telah menunaika...
1 262
1
Dengar suara samseng tu macam belah pantai timur, kenapa tergamak dia buat macam tu. kesiannya budak2 tu😭
Tak cukup kena hamun, netizen kesian lihat anak tahfiz disepak terajang dalam surau
Sedih dan marah, semuanya perasaab bercampur baur susulan melihat video yang tular hari ini di Faceb...
1 277
1
"Dah kau conteng dinding, pecahkan pintu memanglah cikgu marah. Untung cikgu tak pukul, bagi amaran je." -netizen
Dakwa dibuli cikgu, netizen tampil 'backup'. -"Itu didik, bukan buli"
Perkongsian pemilik akaun Tiktok bernama meshan menjadi sorotan warganet ketika ini. Demikian menya...
1 419
0
"Bab mengecam tu memang netizen kita laju, lagi2 kalau orang tu pernah buat salah."
Video 'live' penuh tular, netizen kesal ada pihak cuma fokus 'buruk' Neelofa. -"Happy je main gift..."
Gara-gara mengabaikan 'gift' yang diberikan oleh pengikutnya sewaktu 'live' Tiktok, Neelofa teruk di...
1 783
1
"Nanti keluar kenyataan tin tu kosong.. habis leher budak tu basah peluh ke?"😪
"Macam orang dewasa..." -Netizen terkejut lihat budak lelaki dibiar teguk arak
Tular di laman Twitter akan sebuah video menyaksikan gelagat seorang budak lelaki meneguk satu tin a...
1 769
1
"Kalau ada kelas tambahan jangan pula kau claim OT dengan pengetua dik." -netizen😅
Guna sistem 'punch' sahkan kehadiran, netizen kagum lihat kemajuan sekolah. -"Macam dekat ofis!"
Perkongsian video di akaun rasmi SMK Benut menjadi sorotan dan bualan warganet susulan melihat kemaj...
1 784
2
"Dia ni memang sensitif betul dengan si F tu." -netizen
"Tolong block dia ni..." -Neelofa 'koyak', produk dibanding dengan artis F waktu 'live'
Sejak akhir-akhir ini, Neelofa dan suaminya, Haris Ismail dilihat makin aktif membuat 'live' di Tikt...
74
0
"Bukan perempuan kot, tak kan orang perempuan berani buat macam ni kan." 🤔
Model berani pakai baju terdedah dada di KFW22, penganjur akan dikenakan tindakan
Sejak semalam tular di media sosial foto seorang model wanita yang berpakaian menjolok mata pada Ked...
2 085
1
Benda boleh bincang bang, buat apa gaduh2. Kan dah jadi kes lain.
Rampas mikrofon surau, lelaki mengamuk terganggu dengan kuliah subuh
Seorang lelaki dilaporkan naik berang dipercayai terganggu dengan kuliah subuh yang diadakan di sura...
1 970
1
Silamat datang ke Malaysia
Kumpulan pertama tiba, majikan boleh mulai mohon pengambilan pekerja Bangladesh
Untuk makluman, hari ini Malaysia telah menerima kedatangan kumpulan pertama pekerja warga Banglades...
2 312
2
"Aik dik, kau buat kau juga yang nangis, macam jadi mangsa keadaan pula..."
Buli 'maskot' OKU di tempat awam, budak lelaki nangis dimarah ibu, tetap tak mengaku salah
Marahnya seorang ibu atau ayah, bukanlah kerana benci tetapi kerana ingin melihat anak-anak membesar...
2 080
0
Syafakallah. Semoga Ainul Mardiah kembali sihat. 🤲
“Hanya bola mata mampu gerak, badannya kaku.” – Bapa & ibu Ainul serah urusan pada Allah
Keadaan adik Ainul Mardhiah minggu lalu dikatakan semakin sihat selepas keadaan mula stabil sekaligu...
2 118
0
Salam takziah, moga keluarga arwah tabah dengan ujian ini.
Lepas 24 jam tak dapat dihubungi, pencarian warga emas berakhir ditemui maut dalam kemalangan
Pencarian seorang warga emas dikenali sebagai Zahari Zakaria yang tidak dapat dihubungi lebih 24 jam...
1 855
0
Senang buat duit, guna air paip je masyuk poket. 🤢
Jijik, tular peniaga bancuh air balang guna air mentah - “Punca sakit perut ni.”
Menjadi kebiasaan rakyat Malaysia membeli air minuman di gerai-gerai tepi jalan atau di pasar malam....
1 712
0
Dah ada anak tengok dalam tv sudah la, tak pasal tanggung menyesal seumuar hidup. 😔
Nak tengok bola punya pasal, bapa menyesal jadi punca anak 6 bulan maut
Gara-gara ini menonton perlawanan bola sepak, pasangan suami isteri bertindak membawa anak mereka ya...
1 813
2
Dia ingat kelako agaknya, sekali mak budak tu buat report. Patut angkut sekali mak saudara budak ni. 😤
Konon nak bergurau, lelaki ditahan beri bayi 7 bulan isap vape
Beberapa hari lalu tular di media sosial akan video memaparkan seorang bayi perempuan yang mulutnya...
2 025
1
"Rindu zaman ni, bila ingat balik, taktau dulu kelas mengaji ke kelas belajar menangis berjemaah." -netizen😂 
Ajar anak ngaji sampai nangis, netizen berdebat pertikai cara Johan. -"Garang betul..."
Setiap ibu bapa, ada cara tersendiri untuk mendidik anak-anak mereka. Kasar atau lembut, itu terpul...
1 885
1
"Nampak sangatlah aniaya orang, dahlah tak letak apa2 lepastu selamba kelur notis denda." -netizen
Tak tahu 'parking' bas, pengunjung MAHA rasa teraniaya didenda RM100? -"Letaklah tanda..."
Salah seorang pengunjung program anjuran MAHA di Serdang, meluahkan rasa terkilan dengan pihak pengu...
1 888
1
AllahuAkbar, rehatlah dengan tenang di sana pakcik😢
Sakit badan kesan dipukul, menantu sedih waktu jaga arwah. -"Dia kata susah tidur..."
Tiada kata mampu menggambarkan perasaan ahli keluarga ketika ini selepas bapanya yang menjadi mangsa...
1 809
0
Sedih, kita cuma harap kes ni dapat diadili dengan sebaiknya😢 
Mangsa tetak meninggal dunia, penganggur naik mahkamah lagi atas tuduhan bunuh
Seorang penganggur yang mengaku bersalah sebabkan kecederaan kepada pengawal keselamatan di hadapkan...
1 598
1
Ingatkan dia melawak, tapi tak sangka anggota badan yang dah tak ada pun boleh rasa sakit. 😖
“Kaki kat kubur tu yang sakit!” – Bengang lif rosak tak dibaiki, wanita OKU luah kenyataan pedas
Baru-baru ini, tular di media sosial akan rakaman sebuah temubual akan akan kekecewaan mengenai lif...
1 559
1
Best childhood moment dia orang ni, budak lain sibuk dengan gadget. Dia orang sibuk meneroka. 😆
Leka cari labi-labi, kanak-kanak hilang tak sedar hari makin gelap
Misteri kehilangan tujuh kanak-kanak dan tiga remaja orang kurang upaya (OKU) di Kampung Kebayau akh...
1 587
1
"Semua mangsa dilihat bermain di kawasan kampung berhampiran kedai runcit."
Kali terakhir lihat jam 3, 7 kanak-kanak & 3 remaja OKU hilang lepas main bersama
Sekumpulan kanak-kanak bersama tiga remaja orang kurang upaya (OKU) dikhuatiri hilang di Kampung Keb...
1 569
0
Kes mencederakan dah jadi kes bunuh, harap kematian Allahyarham dapat keadilan.
Tegur lelaki tunggang motor di tapak projek, Pak Gurad maut dilibas pedang
Seorang pengawal keselamatan dilaporkan meninggal dinia selepas cedera di kepala dan juga tangan kir...
1 519
1
"Suami saya tengking dia, tapi tak guna kata-kata kesat..."
Wanita nafi pakai seksi, anggap teguran pakcik ada makna lain. -"Tak perlu ambil tugas suami saya..."
Ekoran tular video suami meningking orang awam gara-gara menegur aurat isterinya, wanita dikenali se...
2 084
0
"Punyalah hebat si King ni, join PDRM dah dia sekarang."😅
"King dah naik pangkat!" -Ramai terpegun, tak sabar lihat kereta polis 'wajah baru' beraksi
Kehebatan kereta jenis Perodua Myvi memang tidak dapat disangkal lagi sehingga tidak semena-mena men...
2 365
2
"Kalau orang dulu mampu, mesti dah belilah . Stop lah banding-bandingkan zaman dulu dengan sekarang." -netizen
Sediakan kerusi waktu perhimpunan, netizen anggap sekolah manjakan pelajar?
  Bagi 'membeli jiwa' pelajar untuk ke sekolah, tidak salah sekiranya pihak pentadbiran melaku...
2 145
0
Katanya memang mainan budak tu sebab dah rosak, alahai banyak lagi benda elok boleh jadi mainan 😪
Tular video budak diberi 'vape', lelaki tampil jernihkan keadaan. -"Maaf, vape tu dah rosak..."
Beberapa hari lalu, tular sebuah video menyaksikan tindakan seorang lelaki tergamak memberi bayi yan...
1 968
1
Yeke pakat mogok ni? Takut ada yang pulun je hari ni. 🤭
Tak puas hati dengan upah diterima, abang 'rider' pakat mogok selama 24 jam
Kecoh di media sosial dimana orang ramai diminta untuk tidak menggunakan perkhidmatan penghantar mak...
2 438
1
Amboi berani sungguh la, dulu kita bukan main takut dengan cikgu ni. 😌
Berang rambut dipotong, pelajar tingkatan 3 tergamak pukul cikgu displin
Orang kata kalau nak melentur buluh biarlah dari rebungnya, begitu juga jika ingin mendidik anak-ana...
2 193
2
Last updated: 11.08.22
Privacy Policy Telemetrio