Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics ⨾ 𝗐𝖺𝗄𝖾𝗎𝗉𝗀𝗂𝗋𝗅 ࣪ ִֶָ . ࣪ ִֶָ .

ஓ random quotes for girls ஓ ⊰ kadang aku menangis bukan tanda aku lemah dan kadang aku tersenyum bukan tanda aku kuat. ⊱ 〄 12 05 2018 〄 share anything here ⊰  @wugchat_bot  
Show more
11 727+9
~811
~6
6.92%
Telegram general rating
Globally
245 344place
of 6 627 036
15place
of 34

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
⏰ Jadual Waktu Solat Hari Ini ⏰ 📍 Klang, Kuala Langat (Selangor) 🗓 Khamis, 08/12/2022 🌟 13 Jamadil Awal 1444H
 🌥 Imsak   : 05:45
 ⛅️ Subuh   : 05:55
 🌤 Syuruk  : 07:06
 🌞 Zohor   : 13:08
 ☀️ Asar    : 16:31
 🌙 Maghrib : 19:06
 ⭐️ Isyak   : 20:20
Selamat menunaikan solat fardhu! 😄
2
0
harga diri lagi mahal dari kau senang senang kau nak tunjuk body kau kat orang lain . sentap ke . harap sedar diri . 🌷⨾
21
0
kalau aku letak gambar kat dp or kat mana - mana mesti kau fikir aku dah happy kan . 🌷⨾
138
0
kini aku dalam fasa healing and move on dari kau dan start tu jangan dekati aku dah . 🌷⨾
137
0
luka yang paling sakit , bila kau ada orang lain kat belakang aku . 🌷⨾
147
0
cukup la aku terasa sangat cakap kau walaupun satu perkataan membawa satu makna yang dalam sangat . 🌷 ⨾
145
1
hidup ni lagi complicated dari perempuan , ah tibeh . 🌸 ⨾
168
0
kadang kadang lelah dengan dunia . tapi bila nampak parents depan mata , auto jadi stronger person . awak kan kuat , dont give up okayyy !!! 🌸 ⨾
187
3
ya Allah berikan lah aku kekuatan untuk terus hidup . 😌🤲🏼 🌸 ⨾
188
1
𝖠𝗇𝖽𝖺 𝗌𝖾𝖽𝗂𝗁? 𝗄𝖾𝖼𝖾𝗐𝖺? 𝗉𝖾𝗇𝖺𝗍 𝖽𝖾𝗇𝗀𝖺𝗇 𝗉𝖾𝗅𝖻𝖺𝗀𝖺𝗂 𝗆𝖺𝗌𝖺𝗅𝖺𝗁? 𝗌𝗎𝗌𝖺𝗁 𝗇𝖺𝗄 𝗆𝗈𝗏𝖾 𝗈𝗇? 𝗇𝖺𝗄 𝖼𝖺𝗋𝗂 𝗌𝖾𝗌𝗎𝖺𝗍𝗎 𝗒𝖺𝗇𝗀 𝖽𝖺𝗉𝖺𝗍 𝖻𝖺𝗇𝗀𝗄𝗂𝗍𝗄𝖺𝗇 𝗌𝖾𝗆𝖺𝗇𝗀𝖺𝗍 𝖺𝗇𝖽𝖺? 𝗅𝖾𝗍'𝗌 𝗃𝗈𝗂𝗇 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗁𝖾𝗋𝖾 ⤵️
𝓑𝓲𝓬𝓪𝓻𝓪𝓑𝓾𝓵𝓪𝓷𝓞𝓯𝓯𝓲𝓬𝓲𝓪𝓵•❤️✨
𝐓𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐨𝐧 𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧𝐝𝐬 𝐦𝐞 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮, 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐬𝐡𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐨 𝐛𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭𝐥𝐲 𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐜𝐤 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐫𝐤𝐧𝐞𝐬𝐬♥️✨ 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐛𝐨𝐭: @talkwithAisyaa_bot
268
0
@theinfiru Tanda turunnya rahmat الله bukan diberikan kita harta. Tetapi diberikan kita ruang dan peluang untuk melakukan kebaikan. - Hana Raihana -
264
1
promo :: iklan berbayar rm5 for 12 hours rm10 for 24 hours rm15 for 24 hours + pinned pm ❤️
273
3
https://t.me/brunhildaa
𝐁𝐫𝐮𝐧𝐡𝐢𝐥𝐝𝐚🍑
🍑 ` 𝙧𝙖𝙣𝙙𝙤𝙢 𝙦𝙪𝙤𝙩𝙚𝙨 𝙛𝙤𝙧 𝙜𝙞𝙧𝙡𝙨. 🍑 ` 𝙨𝙝𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙜𝙞𝙧𝙡. — ♡´ 26 09 20 `♡ main channel >> @wakeupgirl
253
1

are u okay , dear ?

yaa im okay :))
no im not :/
0
Anonymous voting
240
0
لا إله إلا الله X 100 setiap hari = kunci syurga Datang ke hari akhirat dengan wajah bercahaya . Syeikh dr ahmad al yamani ijazahkan amalan ini pada group dawrah mualimah . Jawapannya لا إله إلا الله X 100 setiap hari = kunci syurga Datang ke hari akhirat dengan wajah bercahaya . Syeikh dr ahmad al yamani ijazahkan amalan ini pada group telegram neelofa . Jawapannya : *Qabiltu ijazah * اَلْحَمْدُلِلّهِ *Qabiltu ijazah * اَلْحَمْدُلِلّهِ
239
3
sape nak buat paid review , boleh chat admin skrg . rm10 for 12 hours rm20 for 24 hours include pinned .
252
1
Do the 54321 method 5 things you can see 4 things you can touch 3 things you can hear 2 things you can smell 1 thing you can taste around you Or if you don't have time to do that, you can breath in slowly and count until 3 and breath out slowly, you can count as many as you want 🌸 ⨾
247
3
kenal lama atau sekejap hati manusia ni mudah berbolak balik dan mudah berubah . not everyone will stay and not everyone you trust will be loyal but remember, the best will stay no matter how hard situation is . .
226
1
اللهم صل على محمد 🌸 ⨾
228
1
mulakan niat baru . 🌸 ⨾
231
0
goodmorninggg !! have a nice day :) 🌸 ⨾
228
0
im sorry if i say i need you !! 🌸 ⨾
229
0
⏰ Jadual Waktu Solat Hari Ini ⏰ 📍 Klang, Kuala Langat (Selangor) 🗓 Rabu, 07/12/2022 🌟 12 Jamadil Awal 1444H
 🌥 Imsak   : 05:44
 ⛅️ Subuh   : 05:54
 🌤 Syuruk  : 07:05
 🌞 Zohor   : 13:08
 ☀️ Asar    : 16:31
 🌙 Maghrib : 19:05
 ⭐️ Isyak   : 20:20
Selamat menunaikan solat fardhu! 😄
23
0
jangan duduk setempat je . kita kena berubah angin , berubah tempat . stay dalam toxic , selamanya kau akan terpengaruh dengan toxic . stay dengan kalangan yang baik , terpalit lah baik dekat kau . 🌸 ⨾
327
2
ada masa nanti , ada rezeki lebih . i wanna prove to my parents , i can do it more that their thought . yang penting kebahagiaan . 🌸 ⨾
331
3
orang bukan benci kau tapi attitudes kau buat orang benci . berubah lah . people change , right ? 🌸 ⨾
318
4
sakit kan diri sendiri dapat manfaat ke ? move on , dear . jangan pernah toleh belakang . sayangkan diri tu sikit . 🌸 ⨾
282
3
cantik rupa tak semestinya cantik dalaman nya . 🌸 ⨾
259
0
jangan bazirkan pahala dengan mengutuk orang . tak dapat kebaikan pun . 🌸 ⨾
251
3
@theinfiru Setiap orang ada aib masing-masing. Rasalah malu pada diri sendiri, dan rasalah bersalah pada Allah. Berazam setiap hari untuk berubah dan tinggalkan maksiat.
262
1
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio