Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics Q&A Bersama Ust Sabri

Kelas Mengaji Online Telegram 📁KELAS IQRA 1 - 3 Kenal huruf dan makhraj huruf 📁KELAS IQRA 4 - 6 Kenal hukum tajwid Membaca secara bertajwid dari asas Kaedah menghafal hukum cara mudah Sebarang pertanyaan sila pm  @Asbidin  - Ust Sabri Din 
Show more
4160
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
3 344 514place
of 6 595 475

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    ♻️🌐 Makluman 🌐♻️ Group Q&A bersama ustaz Sabri telah berpindah ke group baru seperti dibawah dan group lama telah tidak beroperasi. Semua posting lama dan terkini telah dipost ke group baru. Sila klik link bertanda biru dibawah untuk masuk ke group baru 🍁
    4 430
    2
    🙋Assalamualaikum ust, Wajibkah zakat fitrah untuk orang yang meninggal pada awal ramadhan? 🎯Waalaikumussalam Org yg wajib dibayar fitrah adalah org yg sempat hidup pada dua waktu iaitu dapat merasa akhir ramadan dan awal syawal. 1)org yg meninggal sblm maghrib akhir ramadan tdk wajib fitrah kerana tdk merasa awal syawal 2) org yg meninggal slps maghrib 1 syawal wajib fitrah kerana dpt merasa akhir ramadan dan awal syawal 3) Bayi yg lahir sblm maghrib akhir ramadann wajib fitrah kerana dpt merasa akhir ramadan dan awal syawal 4) Bayi yg lahir slps maghrib 1 syawal tdk wajib fitrah kerana tdk sempat merasa ramadhan. Oleh itu orang yg meninggal awal ramadhan tdk wajib fitrah kerana tdk merasa awal syawal. Makluman group channel. Group Baca Quran Sehari Sehelai Telegram Channel Telegram Supergroup Baca quran Sehari Sehelai Perempuan Telegram Supergroup Baca Quran Sehari Sehelai Lelaki Assalamualaikum semua , anda 1)Tidak tahu membaca Al Quran? 2)Sudah boleh membaca Al Quran ttp tidak boleh membaca secara bertajwid? 3) Sudah boleh membaca secara bertajwid ttp tdk dpt menghuraikan hukum tajwid? 4)Tiada masa mempelajari tajwid kerana terlalu sibuk? 5) Tidak dapat mengikuti pelajaran tajwid kerana kelas yang jauh dan tdk berkesempatan kerana tiada masa ? 6)Sentiasa sibuk menguruskan rumah tangga dan bekerja? Jika anda termasuk salah satu dari golongan diatas saya bawakan kpd anda Kelas Iqra Tajwid dan Al Quran (KITQ) secara online berbayar dlm aplikasi Telegram dimana yurannya adalah serendah 30 ringgit sebulan. Masa pembelajaran adalah flexsible 24 jam sehari mengikut kesesuaian masa pelajar. Kelas dibahagikan kpd 2 iaitu kelas asas dan pertengahan dan diasingkan lelaki dan perempuan. Kelas asas utk org yg tdk mengenal huruf dan tdk mahir hukum panjang pendek dimana mereka akan bermula dari Iqra satu. Utk org yg telah pandai membaca dan dapat membezakan bacaan panjang pendek dgn baik ttp tdk pandai membaca secara bertajwid mereka akan bermula dari Iqra Empat. Kelas pengajian Al Quran secara online di telegram dan kelas Al Quran secara talaqqi di Kulim Kedah mesej/call/telegram kepada di no tel NaN
    Show more ...
    3 762
    2
    Assalamualaikum ust.. betul ka jika ro bersyaddah sifat takrirnya disembunyikan? contohnya pada bacaan bismillah 🍄Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    323
    0

    file

    328
    0
    🙋Salam ustaz Apa beza ayat manzil dgn al ma'thurat 🍓Wassalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    295
    0

    file

    311
    0
    •════❀💠🌸💠🌸💠❀════• KELAS IQRA TAJWID DAN AL QURAN SECARA ONLINE DI TELEGRAM 🍁 Berminat mengaji Quran tetapi terlalu sibuk bekerja? 🍁 Berminat mengaji Quran tetapi sibuk dengan urusan rumah tangga? 🍁 Berminat mengaji Quran tapi tiada kenderaan ke tempat pengajian? 🍁 Berminat mengaji Quran tapi susah memahami pelajaran? 🍁 Berminat mengaji Quran tapi selalu tertinggal pelajaran kerana kekangan kerja tidak menentu? Pihak Pengurusan Kelas Pengajian Al Quran KITQ berbesar hati membuka peluang kepada sesiapa yg ingin belajar Al Quran dari asas sehingga peringkat tinggi atau ingin memperbaiki bacaan Al Quran secara bertajwid secara online di telegram Anda akan dibimbing bermula dari asas mengenal huruf sehingga ke peringkat pembacaan Al Quran. Cara pembelajaran adalah secara santai dan sistematik Matlamat kami anda bukan sahaja mahir membaca secara bertajwid malah anda juga bakal didedahkan bagaimana teknik menguasai hukum tajwid semudah ABC ┏🌸━━━━━━━━━━━┓ ● KEISTIMEWAAN KITQ ● ┗━━━━━━━━━━━🌸┛ ▶️ Jadual pembelajaran yg flexible bergantung kpd kesesuaian masa pelajar. ▶️ Kelas diasingkan antara muslimin dan muslimat ▶️ Sistem pembelajaran sistematik mengikut kaedah pembelajaran IQRA. ▶️ Sistem pembelajaran melalui audio iaitu guru membaca murid mendengar selepas itu murid membaca guru mendengar untuk semakan ▶️ Kelas bermula dari iqra 1 untuk pelajar yang tidak mengenal huruf dan bermula dari iqra 3 untuk pelajar yang telah mahir membaca Quran untuk pembelajaran hukum tajwid ▶️ Apabila tamat Iqra 6 pelajar sudah mampu utk menghuraikan hukum tajwid secara terperinci ▶️ Yuran adalah serendah RM30 sebulan ↘️ Untuk mendaftar sila hubungi •═══◎◎❀◎◎═══• 📱🌐 📱🌐 NaN 📱🌐 Ust Sabri 📲 🌐 Kelas secara talaqqi di Taman Ehsan, Kulim , Kedah •═══◎◎❀◎◎═══• LINK GROUP KEAGAMAAN TELEGRAM 🌼 Channel Baca Quran Sehari Sehelai : 🌐 🌺 Supergroup Baca Quran Sehari Sehelai Lelaki 🌐 🌸 Supergroup Baca Quran Sehari Sehelai Perempuan 🌐 🌼 Channel Koleksi Soal Jawab Agama : 🌐 🌸 Channel Koleksi Video Soal Jawab Agama : 🌐
    Show more ...
    Baca Quran Sari 2 Lai
    Sya akn htr bacaan Quran setiap 5 hari sekali. Stlh 4 thn kita membaca Quran sehari sehelai, mulai 1 Ramadhan 2018 kita tlh upgrade bacaan kpd sehari 2 helai. Admin @Sabri_Din @BacaQuranSehari2Helai
    2 329
    1
    🙋Assalamualaikum... Ustz.. Sy nk tanya satu soklan...... Mengambil anak angkat tpi di binti kn bapak angkt..tidak dibinti kn bapak kandungnya...Apakah hukumnya dlm islam.... 🍓Waalaikumussalam Haram dan berdosa Rosulullah saw bersabda maksudnya Barangsiapa mengaku bernasabkan seseorang sebagai bapa kepada orang yang bukan bapanya, padahal dia. mengetahui bahawa orang itu bukan bapanya, maka syurga diharamkan ke atasnya. "(Hadis riwayat Bukhari, Muslim dan Abu Daud) 🍁 🍁
    Show more ...
    1 732
    1
    🙋Soalan yg 1, sbb suami xbnarkan katanya dh lewat mlm, jemaah abis solat je dh pukul 9, br mslimat nk mula baca, dulu saya ada join ustaz bacaan kahfi, balik dh dkat pukul 10. 30mlm, tu yg skrang dia xbg dh lgpun ank bsoknya nk sek. Tu yg saya tnya ustaz praktikal x klu buat mlm, sbb ramai gk mslimat yg xdpt join klu buat mlm, alasan yg sama sbb ank nk sek bsoknya, tp klu buat wktu siang, ramai yg dtg sbb ank2 semua dh pegi sek Soalannya yg mana waktu yg sesuai buat mlm atau siang hr jumaat Soalan k2 tu, mknanya klu kita mmang mnginap dkg selama smnggu, mmang xbole jamakla solat selama 3hr tu, hr yg k4 tu solat mcm biasa, saya keliru ustaz, sbb sblum ada kwn bgtau kita bole jamak solat slama 3hr brada dkg dkira kita brmusafir tp hr k4 tu kita kena solat mcm biasa je, klu mnurut penerangan yg ustaz bg ni dlm fhman saya klu kita mmang nk balik kg selama sminggu kita xbole jamak kcuali klu kurang drpd 4hr, betul x ustaz☺️ Jwpan soalan yg k3 tu, saya fhm. 🍓Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    1 202
    0

    file

    1 275
    0

    file

    95
    0
    🙋Assalamualaikum ustaz, saya ada bbrapa soalan yg nk dtanyakan 1. Praktikal x ustaz klu mslimat buat bacaan yasin stiap mlm jumaat selepas solat isyak kt surau, saya klu bole nk gk join tp suami xbnarkan sbb katanya nk baca surah [email protected] xsemestinya kt surau kt rumah pun bole baca. 2. Klu kita balik kg selama sminggu, bole x kita jamak solat selama berada dkg. 3. Dlm ruang bilik yg sempit, isteri solat, tgah solat, suami balik dan solat dsebelah isteri tp blakang sedikit dr si isteri, bole ke suami smbhyang mcm tu. Mohon pncerahan dr ustaz, tkasih 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    92
    0

    file

    952
    0
    🙋Assalam ustaz...soalan saya...berdosakah kalau tuanpunya homestay beri kita gambar yg cantik2 dan peralatan homestay mereka...namun hakikatnya bila kita masuk homestay tersebut...sebenarnya sudah buruk...tq ustaz 🍓Wassalam Audio👇👇👇 Diriwayatkan oleh Abu Hurairah bahawa Rasulullah SAW telah melalui setimbun makanan (yang dijual) seraya memasukkan tangannya ke dalam timbunan makanan tersebut dan mendapati jari-jemarinya basah. Rasulullah SAW bersabda, apakah semua ini wahai pemilik makanan? Lelaki itu menjawab; makanan ini telah ditimpa hujan wahai Rasulullah SAW. Seraya Rasulullah bersabda: kenapa tidak kamu jadikan yang basah itu di sebelah atas makanan agar manusia dapat melihatnya, barang siapa yang menipu maka ia bukan dari agama ku (yang sempurna). 🍁 🍁
    Show more ...
    938
    0

    file

    899
    0
    🙋Salam ustaz. kalau si suami cakap macamni pada isteri jatuh talak x? awak jgn salahkan saya, awak nak saya tulis atau lafaz perkataan tu malam ni ke dia merujuk pada perkataan cerai. cuma x dilafaz lagi atau x ditulis lagi. tapi sudah ada niat 🍓Wassalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    877
    0

    file

    823
    1
    🙋Assalamualaikum ustaz saya memanjangkan soalan dari seorang kawan.. 1))) Jika kita nk bayar balik zakat kita dulu dulu tp tk pasti berapa bolehkah kita bayar sikit sikit mengikut andaian atau anggaran pendapatan kita pada masa itu.. 2))) mcm posa tu kann...aku niat qadha la bila puasa hr isnin n kamis ...utk cover mana mana yg mungkin terlupa tetutama zaman remaja dulu 3))) Ustaz..soalan saya lebih kurang sama dgn soalan pn nor asimah ahmad☝️ Iaitu ttg zakat pendapatan sy sbg seorg guru 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    847
    0

    file

    814
    1
    🙋Salam alaik ustaz ada soalan soalan 1 mase solat rakaat pertama sy khayal sampai imam dah habes baca surah baru sy ingat sy tak baca al fatihah mase dah rukuk, sah ke solat sy? soalan 2 kalau ruang solat sempit, anak pula main kat depan kita ,boleh ke kita sujud ke arah lain ustaz? soalan 3 sy dah ambil wuduk , selepas to anak pula buang air besar, sy cebok kan anak , adakah wuduk sy batal? syukran 🍓Wassalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    784
    1

    file

    1 197
    0
    🙋Assalamualaikum ustaz, saya ada bbrapa soalan yg nk dtanyakan 1. Praktikal x ustaz klu mslimat buat bacaan yasin stiap mlm jumaat selepas solat isyak kt surau, saya klu bole nk gk join tp suami xbnarkan sbb katanya nk baca surah [email protected] xsemestinya kt surau kt rumah pun bole baca. 2. Klu kita balik kg selama sminggu, bole x kita jamak solat selama berada dkg. 3. Dlm ruang bilik yg sempit, isteri solat, tgah solat, suami balik dan solat dsebelah isteri tp blakang sedikit dr si isteri, bole ke suami smbhyang mcm tu. Mohon pncerahan dr ustaz, tkasih 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    1 199
    0

    file

    717
    0
    🙋Assalamualaikum ustaz mohon pencerahan 1.Ada ustaz mengatakan imam x perlu baca doa kerana rasulullah saw tak buat.padahal x salah jika baca doa dan mengaminkan lepas solat berjemaah 2.Dari whatssap keluarga ada seorg adik ipaq ni dgn gah nya berkata pakai songkok hitam haram x sah solat sebab x basuh dgn sabun cuma berus saja pun gan bulu babi dan songkok ni ada tahi cicak pun x nampak duk pakai utk solat dan berbau x sah solat.Imam yg pakai songkok hitam ni mcm berniaga ditempat haram dan ditempat maksiat.pd saya dah keterlaluan ni.yg pakai songkok hitam masa saya bertugas ramai pengarah dan juga org yg berilmu agama yg tinggi yg tahu kebersihan.namun saya nak ustaz beri pencerahan .sekian terima kasih .assalam 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    707
    0

    file

    681
    0
    🙋Assalamualaikum ustaz..nk tanya berkaitan dgn duit mas kahwin.. Sy sebenarnya dh berkahwin 3 tahun lebih..masa nikah dulu.. Duit mas kahwin tercicir. . Tak apa2 ker ustaz?😅 sebab ada fmly mempersoal psal hal ni dan mendtgkn keraguan..mohon penjelasan dr ustaz..terima kasih😊 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    699
    0
    🙋Ustaz, Assalamualaikum 😅 Saya nak sedekahkah surah yasin kepada seorang arwah ni, tapi bacaan saya dari segi tajwid mungkin salah, apa akan jadi kalau saya sedekahkan surah yasin dengan bacaan tajwid yang salah kepada beliau? Adakah mereka turut diseksa? 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    712
    0

    file

    747
    0

    file

    760
    0
    🙋Assalamualaikum..nak tanya sikit.Saya bekerja d'hosptal dan bekerja shift.bagaimana kalau ketika bekerja saya tidak sempat menunaikan solat.sebagai contoh jika saya bekerja shift petang,iaitu 2pm-9pm.Selalunya saya akan terlepas untuk solat asar dan maghrib kerana pd masa tersebut ada kerja yang di lakukan samada kecemasan atau tidak cemas ttp tidak dapat di tinggalkan kerana tanggungjawab kerja.Jadi bolehkah saya mengqada'kan solat maghrib dlm isya' dan solat asar semasa zohor lagi.adakah sah?🤗 🍓Waalaikumussalam Audio👇👇👇 🍁 🍁
    Show more ...
    683
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio