Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics hekeleh!

Disini aku mencipta tinta, Tanpa dia mahupun sesiapa. Disini aku mencoret kata, Tanpa bantuan juga dorongan sesiapa. Dan disini, Aku masih aku. Berdiri untuk kuatkan diri sendiri💓 
Show more
6840
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
2 381 218place
of 6 595 475

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

Data loading is in progress

Time
Growth
Total
Events
Reposts
Mentions
Posts
Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
We all make mistakes, have struggles and even regret things in our past. But you are not your mistakes, you are not your struggles, and you are here now with the power to shape your day and your future ❤️ - Steve Maraboli
401
4
📝 Diary Hi everyone, long time no see. Sorry dah lama tak update, busy sikit. I hope I can share more with you guys! Thankyou for always being with us ❤️ 📆 Tuesday | 260121
330
0
📝 Diary Involved in an accident. Hope everything is gonna be fine. 📆 Sunday | 061220
491
0
🌈 Viral oh Viral 2 🌐♡SUPER PROMOTE♡🌐 JUMAAT, SABTU & AHAD 🌐DROPSHIP CHANNEL🌐 1)🍃 Lubuk Handbag Dropship 2)🍃 SERENDAH RM20 DAN TERKINI 3)🍃 4)🍃 Koleksi Pakaian Wanita Viral & Murah 5)🍃 ️Handbag & Jam Murah. Dropship wanted 6)🍃 Collection Cadar Cantik Paling Murah 7)🍃 Koleksi Lelaki Dalam 1 Channel 8)🍃 Barang baby, kanak², rumah termurah 9)🍃 Pelbagai pilihan kasut murah 10)🍃 DROPSHIP EMAS BAJET UNTUNG BERLIPAT-LIPAT!! 11) 🍃 🌐CHANNEL BIASA / SERVICE🌐 1)🍃 ITS ALL ABOUT LIFE 2) 🍃 Tak mention , jangan terasa 3)🍃 Channel ni sesuai untuk awak 4)🍃 5)🍃 Quotes erti kehidupan sebenar- 6)🍃 ALLAH knows. 7)🍃 Pembukaan akaun dan jualbeli emas 8)🍃 Group pelaburan emas 9)🍃 Belajar Bahasa Orang Sarawak 10)🍃 "People Will Change, Memories Won't." 11)🍃 I type what i felt 12)🍃 13)🍃 14)🍃 15)🍃 🌐ONLINE SHOPPING🌐 1)🍃 Menjual Teddy Bear Besar Manusia 2)🍃 3)🍃 4)🍃 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 CREATOR™ Super Promote 👇👇 Powered by 🤖 💐💐💐💐💐💐💐💐
Show more ...
👜Dropship Handbag By Lurvida
💮OPEN DROPSHIP💮 🎯 Lubuk Handbag Gred 1:1 - 3A 🎯 Direct Supplier 🔖Untuk sebarang pertanyaan Join group Pertanyaan stok kat sini 👇👇 @LurvidaPertanyaan Pertanyaan dari pukul 10am - 6pm Ahad cuti Pertanyaan PM : @SisElls Sertai kami 👇👇
546
0
🌈 Viral oh Viral 2 🌐♡SUPER PROMOTE♡🌐 JUMAAT, SABTU & AHAD 🌐DROPSHIP CHANNEL🌐 1)🍃 Lubuk Handbag Dropship 2)🍃 SERENDAH RM20 DAN TERKINI 3)🍃 4)🍃 Koleksi Pakaian Wanita Viral & Murah 5)🍃 ️Handbag & Jam Murah. Dropship wanted 6)🍃 Collection Cadar Cantik Paling Murah 7)🍃 Koleksi Lelaki Dalam 1 Channel 8)🍃 Barang baby, kanak², rumah termurah 9)🍃 Pelbagai pilihan kasut murah 10)🍃 DROPSHIP EMAS BAJET UNTUNG BERLIPAT-LIPAT!! 11) 🍃 🌐CHANNEL BIASA / SERVICE🌐 1)🍃 ITS ALL ABOUT LIFE 2) 🍃 Tak mention , jangan terasa 3)🍃 Channel ni sesuai untuk awak 4)🍃 5)🍃 Quotes erti kehidupan sebenar- 6)🍃 ALLAH knows. 7)🍃 Pembukaan akaun dan jualbeli emas 8)🍃 Group pelaburan emas 9)🍃 Belajar Bahasa Orang Sarawak 10)🍃 "People Will Change, Memories Won't." 11)🍃 I type what i felt 12)🍃 13)🍃 14)🍃 15)🍃 🌐ONLINE SHOPPING🌐 1)🍃 Menjual Teddy Bear Besar Manusia 2)🍃 3)🍃 4)🍃 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 CREATOR™ Super Promote 👇👇 Powered by 🤖 💐💐💐💐💐💐💐💐
Show more ...
👜Dropship Handbag By Lurvida
💮OPEN DROPSHIP💮 🎯 Lubuk Handbag Gred 1:1 - 3A 🎯 Direct Supplier 🔖Untuk sebarang pertanyaan Join group Pertanyaan stok kat sini 👇👇 @LurvidaPertanyaan Pertanyaan dari pukul 10am - 6pm Ahad cuti Pertanyaan PM : @SisElls Sertai kami 👇👇
319
0
🌈 Viral oh Viral 2 🌐♡SUPER PROMOTE♡🌐 JUMAAT, SABTU & AHAD 🌐DROPSHIP CHANNEL🌐 1)🍃 Lubuk Handbag Dropship 2)🍃 SERENDAH RM20 DAN TERKINI 3)🍃 4)🍃 Koleksi Pakaian Wanita Viral & Murah 5)🍃 ️Handbag & Jam Murah. Dropship wanted 6)🍃 Collection Cadar Cantik Paling Murah 7)🍃 Koleksi Lelaki Dalam 1 Channel 8)🍃 Barang baby, kanak², rumah termurah 9)🍃 Pelbagai pilihan kasut murah 10)🍃 DROPSHIP EMAS BAJET UNTUNG BERLIPAT-LIPAT!! 11) 🍃 🌐CHANNEL BIASA / SERVICE🌐 1)🍃 ITS ALL ABOUT LIFE 2) 🍃 Tak mention , jangan terasa 3)🍃 Channel ni sesuai untuk awak 4)🍃 5)🍃 Quotes erti kehidupan sebenar- 6)🍃 ALLAH knows. 7)🍃 Pembukaan akaun dan jualbeli emas 8)🍃 Group pelaburan emas 9)🍃 Belajar Bahasa Orang Sarawak 10)🍃 "People Will Change, Memories Won't." 11)🍃 I type what i felt 12)🍃 13)🍃 14)🍃 15)🍃 🌐ONLINE SHOPPING🌐 1)🍃 Menjual Teddy Bear Besar Manusia 2)🍃 3)🍃 4)🍃 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 CREATOR™ Super Promote 👇👇 Powered by 🤖 💐💐💐💐💐💐💐💐
Show more ...
👜Dropship Handbag By Lurvida
💮OPEN DROPSHIP💮 🎯 Lubuk Handbag Gred 1:1 - 3A 🎯 Direct Supplier 🔖Untuk sebarang pertanyaan Join group Pertanyaan stok kat sini 👇👇 @LurvidaPertanyaan Pertanyaan dari pukul 10am - 6pm Ahad cuti Pertanyaan PM : @SisElls Sertai kami 👇👇
297
0
InshaAllah kalau diizinkan oleh NYA kita akan mulakan SP dalam MINGGU ini. Semoga dipermudahkan urusan oleh NYA 😘😘😘
532
0
Hai semua. Sapa nak kerja boleh pm aku. Kerja taska, basic 1000. Perempuan umur 18 dan keatas, prefer bujang. Penginapan disediakan. Location jalan kebun, Shah alam. Details boleh pm tepi. Kindly pm me if nak details
638
0
Untuk kali kedua, siapa yang berminat dan serius kerja TASKA area Shah Alam seksyen 30, masuk 12/7 nanti boleh pm saya ye, saya bagi details. Pengangkutan dari ktm or stesen bas ke taska, majikan akan uruskan buat pertama kali ye. Yang penting boleh kerja dengan saya 🙈. Boleh pm
690
0
Assalamualaikum WBT Buat semua Rakan Rakan Creator Tuan Tanah InshaAllah SP akan dijalankan as soon as possible. Diminta jasa baik anda semua untuk beri NAMA CHANNEL beserta CAPTION sekali. Yang baru nak join boleh DM untuk maklumat lanjut. Kekosongan adalah TERHAD. First come First Serve. Sekian, Terima Kasih 😘😘😘
577
0
Salam, ada sesiapa nak kerja taska? Perempuan dan berumur 18 tahun keatas. Gaji kasar rm1000 sebulan. More info boleh pm saya, nanti saya forward details kerja
478
0
It's okay to give one last chance for those whom we've decided to push out completely from our lives. It's because that doesn't mean we're going to accept them back if they're good enough at their last chance, it's just to check were they worth our trust in them or not. 🕊🌿
535
6
Look closely; you're living in your thoughts, instead of, the world you're provided, to live with.
210
0
, tolong2 cikgu, lepak dengan kawan2 sampai petang, join acara sekolah yang besar. Serious seronok. (Tapi benda tak elok akak buat tu, jangan ikut tahu) Seronok dia memang rasa bila diri sendiri dapat 3.00 ke atas dan jugak kawan2 sekali dapat 3.00 naik pentas bersama-sama. Moment paling happy lah. Dengan raikan kejayaan dengan cikgu2 tu pun best jugak. 17. Okay ni last, tadi lupa nak tambah, form 6 ada peraturan sekolah tak? Ada tapi lain sikit daripada arus perdana punya. Okay ni akak dapat kongsikan. Jujur di hati walaupun akak kena kecam masuk form 6 tapi keseronokan dan kesengsaraan masuk form 6 tu hanyalah kami pelajar2 form 6 sahaja yang tahu. Kalau adik2 memang nak masuk form 6, silakan. Akak tak pernah halang, akak mengalu-alukan sangat cuma belajar rajin2 ye. Semakin tinggi pointer stpm dan muet korang serta markah kokurikulum, semakin banyak bidang korang boleh menceburi dan mohon di UPU nanti. Akak dah cerita tentang form 6, kalau ada terkasar bahasa, akak minta maaf. Kalau yang adik2 tak masuk form 6, tu jangan sedih atau rasa triggered sebabnya semuanya sama je level susah dia, setiap tempat ada cabarannya dan kelebihannya. Sekian terima kasih, akak dh penat taip. Hehe.
Show more ...
205
1
minta pertukaran sekolah kat PPD, bukan apa. Biar ibu bapa ataupun penjaga yang tolong cerita kepada pegawai tersebut, lebih nampak formal la kan? 11. Ada berapa aliran dalam tingkatan 6? Ada 3 aliran ; Aliran sains Aliran sains sosial atau sastera Aliran agama 12. Form 6 ada assignments ke kak? Ada dik, mestilah ada sebab assignments ni la yang bantu untuk naikkan pointer adik2 untuk result keseluruhan nanti. Tapi kat form 6, kita tak panggil tu assignment, ada nama special sikit, namanya "kerja kursus" ataupun short form KK. KK bukan Kim Kardashian eh. Kk ni ibaratkan mini thesis. Thesis ni selalunya orang buat kat universiti masa degree. Cuma thesis untuk degree panjang, ada yang 100 muka surat. Tapi kk hanyalah 15 muka surat hingga 30 muka surat bergantung pada subjek yang korang ambil nanti. Kalau aliran sains, kk akan bermula daripada sem 1 lagi, cuma kk korang lebih kepada kerja2 makmal bagi subjek sains. Kalau untuk aliran sains sosial/ sastera dan agama, kk bermula sem 2. Paling best, kk ni ada cikgu untuk ajarkan cara nak buat. Cara je tahu, bukan bagi jawapan. Kalau kat universiti, semua assignment thesis buat sendiri. Tu salah satu kelebihan tingkatan 6. Kk ni senang untuk score jika rajin bertanya dengan cikgu, sentiasa rujuk dan ikut bimbingan cikgu dan hantar ikut masa, paling penting jangan copypaste daripada mana2 sumber, ni dinamakan plagiat, plagiat terus dicopkan meniru atau gagal. 13. Agak-agak perbelanjaan untuk tingkatan 6 ni mahal tak, kak? Tak mahal dan tak murah sangat. Sederhana je. Tapi tak ada sampai perlu belanja beribu-ribu. Ada sekolah yang beri biasiswa kepada pelajar2 yang kurang berkemampuan dan result cemerlang. 14. Form 6 ni boleh couple tak? Okay dik, ni terpulang pada korang. Kalau korang rasa boleh ada pasangan dan juga boleh bahagikan masa untuk belajar, silakan. Tapi tidak, tolonglah jangan. Nantikan memakan diri sendiri. Nak tahu tak, kalau pelajar tingkatan 6 ni ramai macam mana sekali pun, cikgu akan tahu siapa couple dengan siapa. So please, jagalah air muka korang ye. Akak jenis okay je bab2 relationship ni takde sampai nak bash orang couple tapi korang dah besar, dan boleh fikir secara matang, jadi jaga diri ye! 15. Form 6 susah tak akak? Kenapa orang selalu kata jadikan form 6 ni sebagai pilihan terakhir? Form 6 antara peperiksaan yang tersusah di asia tenggara iaitu tempat ke-3 susah dan di dunia pada tempat ke-7 tapi... Ada tapi tahu. Susah kalau korang main-main dan tak belajar. Sejujurnya akak pun pernah fikir benda ni, tapi bila fikir balik. Belajar kat mana2 pun ada je cabaran dia termasuklah matriks, asasi, diploma dll. Adik2 kena rajin je, rajin membaca, rajin buat latihan, rajin buat homework, rajin tanya dengan cikgu kalau ada benda tak faham, rajin study group. Ada macam2 cara nak score stpm ni dan MUET pun. Nak dapat 3.00 ke atas ni sebenarnya usaha tu perlu, tapi kalau korang memang ikut cakap cikgu, dan rajin, serious boleh dapat. Percayalah, akak pun dah lalui benda sama. Tentang yang orang kata tu, kalau boleh bagi akak jumpa dia, akak nak cili kan mulut dia. HAHAHA taklah gurau je. Pedulikan je orang kata, yang selalu kata susah, form 6 tak kualiti ni orang yang x ambil form 6 pun tak pun yang makcik2 bawang yang anggap form 6 untuk budak2 yang tak pandai. COME ON MAN! Akak ni SPM result tinggi pun masuk form 6, okay. Dan, nak tahu tak, sijil STPM diiktiraf oleh University of Cambridge, UK. Bermakna kalau result korang bagus boleh belajar kat luar negara. Malahan, ramai pensyarah di luar beranggap lepasan STPM mempunyai nilai tambah (added value) Jadi celah mana yang tak kualitinya? 16. Ni soalan last kot. Form 6 best tak? Well, kalau korang masuk dengan minat dan belajar dengan penuh rasa berminat, form 6 memang best. Boleh jumpa kawan2 baharu, cikgu2 baharu, persekitaran baharu, cuba sesuatu yang baharu sebab korang ibaratkan role model sekolah sebenarnya kepada adik2 arus perdana. Jadi kena tunjukkan sikap teladan yang baik. Bagi akak best jugak sebab seronok buat benda merepek dengan kawan2, gelak2 dalam kelas
Show more ...
174
2
Info tentang Tingkatan 6 PART 1 : 1. Apakah itu tingkatan 6? Tingkatan 6 adalah pra-universiti yang berasaskan di sekolah-sekolah harian, sekolah berasrama dan juga kolej-kolej tingkatan 6. (Okay ni definisi akak, tak masuk exam stpm pun) 2. Berapa lama tempoh pengajian di tingkatan 6? Satu tahun setengah bersamaan 3 semester. 3. Berapa subjek ditawarkan dalam tingkatan 6? Dalam MPM (Majlis Peperiksaan Malaysia), terdapat 23 subjek dalam senarai, tapi tahun lepas ada satu lagi subjek diperkenalkan untuk calon yang mengambil aliran agama. Namun begitu, di sekolah telah disediakan pakej-pakej subjek. Pengajian Am adalah subjek wajib diambil oleh semua pelajar Tingkatan 6. Minimum subjek yang boleh diambil oleh pelajar adalah 4 termasuk Pengajian Am, dan maximum subjek adalah 5 termasuk Pengajian Am. Contoh pakej subjek adalah ; Pakej 1 : Pengajian Am + Ekonomi + Pengajian Perniagaan + Sejarah Pakej 2 : Pengajian Am + Ekonomi + Pengajian Perniagaan + Perakaunan Pakej 3 : Pengajian Am + Ekonomi + Pengajian Perniagaan + Bahasa Melayu Pakej subjek tingkatan 6 tertakluk pada sekolah. Sekiranya subjek yang pelajar minati tiada dalam senarai pakej subjek tersebut, pelajar perlu ambil pakej subjek lain yang bersesuaian ataupun bertukar sekolah mempunyai subjek yang pelajar tersebut minati. 4. Apakah itu MUET? MUET pun wajib diambil oleh pelajar Tingkatan 6? MUET adalah "Malaysian University English Test". Bermakna di sini, untuk memohon dan mengambil ijazah sarjana muda (senang citer degree), para pelajar perlu ambil MUET. Dalam MUET ada 4 kertas yang perlu diduduki oleh pelajar iaitu : Paper 1 : Listening Paper 2 : Speaking Paper 3 : Reading Paper 4 : Writing Gred bagi MUET adalah band. Band tu apa? Bukan band music okay! Grednya band seperti : Band 6 - paling tertinggi, macam terror Bahasa Inggeris, dalam Malaysia, tak sampai 10 orang dapat band 6. Band 5 - paling tinggi, tetapi ada sedikit kesilapan Grammar. Band 4 - tinggi, tetapi ada serba sedikit kesilapan Grammar. Band 3 - Sederhana, ada kesilapan Grammar, majoriti pelajar akan mendapat band 3 dalam MUET di Malaysia. Band 2 - Rendah, banyak kesilapan Grammar, pun ramai pelajar akan sangkut di Band 2. Band 1 - Sangat Rendah, terlalu banyak sangat kesilapan Grammar, dikira gagal. Namun begitu, pada tahun 2021, format MUET akan diubah dan tidak mengikut gred2 di atas, kemungkinan tahap tertinggi adalah band 5. Sebelum ni ada RM100 untuk peperiksaan MUET tetapi tahun hadapan naik sebanyak RM150. Untuk memasuki universiti, disarankan mendapat band 3. Nak ambil course spt TESL, undang-undang perlunya band 4. Sesiapa yang dapat Band 2 dan ke bawah perlu mengulang MUET. 5. Bagaimana dengan yuran? Tingkatan 6 secara amnya tiada yuran. Namun tertakluk pada sekolah untuk mengutip yuran PIBG. Ada juga bayaran seperti baju MPPTE, baju sukan (jika ada), buku2 stpm, majalah sekolah dsb. Yuran STPM adalah percuma, hanya kertas ulangan perlu dibayar sebanyak RM50 setiap satu subjek.
Bersambung...
Show more ...
136
1
Info tentang Tingkatan 6 PART 2 : 6. Nak pakai baju sekolah ke? Jawapannya tidak, boleh memakai pakaian formal seperti baju kemeja, tali leher, seluar slack, kasut hitam bagi pelajar lelaki. Bagi pelajar perempuan, berbaju kurung formal, bertudung, kasut. Yang tidak bertudung, rambut diikat kemas. Jangan pakai macam nak pergi red carpet pulak! Ni sekolah ada hadnya, yang ni nanti cikgu akan beri taklimat secara detail ye. 7. Form 6 memang ada di sekolah harian sahaja ke? Tidak, sekarang dah ada kolej tingkatan 6. Kolej tingkatan 6 hanya terdiri daripada pelajar2 tingkatan 6 dan guru2 tingkatan 6 sahaja. Sebenarnya kalau nak tahu, sekolah yang mempunyai tingkatan 6 terbahagi kepada mod : Mod 1 : kolej2 tingkatan 6 - hanya ada pelajar dan guru2 tingkatan 6 Mod 2 : di sekolah harian, namun berasingan dengan blok2 akademik arus perdana, serta tidak berkongsi bilik2 khas seperti makmal dsb Mod 3 : di sekolah harian, namun berkongsi bilik2 khas dengan arus perdana seperti makmal dsb Akak dulu form 6 di sekolah harian Mod 3, bagi akak, belajar di mana2 mod sekolah yang tawarkan tingkatan 6 ni sama je kalau kita ada semangat nak belajar, kan? 8. Kelas akan start pukul berapa dan balik pukul berapa? Pelajar wajib berada di sekolah sebelum 7.20 pagi, ada sekolah yang sebelum 7:15 pagi atau 7:30 pagi. Bab ni tertakluk pada peraturan sekolah masing-masing. Kalau masa balik? Kebiasaannya, selepas waktu persekolahan, pelajar perlu menghadiri kelas tambahan yang disediakan oleh pihak sekolah sendiri. Sama ada kelas tambahan ataupun program kecemerlangan. Biasanya kelas2 ini diadakan 2-3 bulan sebelum peperiksaan sebenar semester. Anggaran habis sekolah, lebih kurang 3 petang hingga 4:30 petang begitu. Ada juga cikgu2 yang anjurkan kelas malam jika yang duduk di asrama. 9. Akak, form 6 kena sertai kokurikulum ke? WELL OF COURSE, habis tu markah merit nak mohon UPU kira cam mana, HAHAHAHAHAHA. Tunggu jap. Aktiviti kokurikulum memang ada ye adik2 untuk form 6. Masih terbahagi kepada 3 : Badan unit beruniform Kelab dan Persatuan Sukan dan permainan Rumah sukan tu.... kalau sekolah akak, form 6 tak ada rumah sekolah, sekolah lain takde jugak rasanya, ni tertakluk pada sekolah jugak. Adik2 wajib ye sertai aktiviti kokurikulum. Tak guna dapat 4 flat tapi penglibatan tak ada. Sama je nanti tak dapat masuk universiti sebab markah kokurikulum kosong. Akak nasihatkan, aktiviti kokurikulum, ada apa2 pertandingan, pergi je. Sekurang2 nya ada penglibatan dan lebih bagus ada pencapaian sekali. Takde lah semua penyertaan je. Cuba ada sekurang2 nya satu jawatan dalam kokurikulum seperti pengerusi, setiausaha, bendahari dll. Tapi ingat, tingkatan 6 adalah semuanya pelajar kena berdikari dan buat sendiri, cikgu hanya sebagai penasihat sahaja. Kat sini, korang boleh belajar jadi berdikari, berkeyakinan dan juga aktif. Bak kata slogan, badan cergas, minda cerdas. Ada added value dalam diri korang lebih2 lagi nak masuk universiti dan korang pergi temu duga course yang korang mohon. 10. Tadi, akak ada mention tentang tukar sekolah, bagaimana nak tukar sekolah? Tukar sekolah bukannya benda suka2 dan sesuka hati ye. Perlu adanya alasan yang munasabah. Ada dua cara: Cara 1 : Daftar di sekolah yang ditawarkan terlebih dahulu, kemudian minta pk tingkatan 6 untuk permohonan tukar sekolah, dengan pk tingkatan 6 pun kena bagi alasan yang munasabah, okay. Kemudian, korang kena isi borang dan tunggu selama 2 minggu untuk kelulusan pertukaran sekolah. Lama sikit proses ni. Cara 2: Ini untuk korang yang dapat sekolah tingkatan 6 punyalah jauh di persada impian (kira sekolah jauh dari rumah lah) dan korang tak dapat nak daftar di sekolah yang ditawarkan. Korang boleh pergi ke PPD (Pejabat Pendidikan Daerah) yang berdekatan untuk minta pertukaran sekolah. Kat sana, korang cerita sebab nak pindah sekolah. Mesti bawa surat tawaran yang asal, result spm, salinan ic, salinan ic ibu bapa/penjaga, bil air atau bil elektrik untuk pihak sana. Memang sekejap je pihak PPD akan luluskan, tapi tolong bawa ibu bapa ataupun penjaga korang masa nak
Show more ...
155
1
Mereka fikir, Mereka tidak akan pernah, Merasakan kecewa lagi. Namun ternyata, Memang sudah jalannya — Manusia saling mengecewakan, Manusia sering melukakan, Luar dan dalam; zahir dan batin. 🥀🍂
277
2
It's very heartbreaking when you got to know that you're losing yourself. 🙂🥀
314
2
Follow this ig/twitter for giveaway everyone! 😍🤍 Instagram : Twitter :
336
0
GIVEAWAY ALERT Jemput join semua, mana tahu rezeki awak jugak👀✨
MIMPIMIKA AGENT WANTED
GIVEAWAY ALERT📢 Rules : 1. Follow @skinaestheticco 2. Like and RT this tweet 3. Extra points 🔥Follow our IG https://t.co/mETrkbkHe1 🔥Follow our Shopee https://t.co/rs36x5Ee52 2 lucky winner will be winning duit raya in this giveaway! Goodluck everyone!
353
0
Assalamualaikum semua, selamat hari raya, hashaa nak bagitahu yang kita ada promo raya yee. Polaroid mini : 35sen/pcs Instax (colour/pattern) : 40sen/pcs. So mana yang nak cuci polaroid gambar raya ke, gambar konvoi ke, iftar ke, meh laa cuci polaroid dengan hashaa. Dijamin puas hati heheheh. Boleh pm untuk pertanyaan lanjut ✨
322
0
GUYSSSS, SHARE WITH ME YOUR OOTD RAYA! ✨ Hashaa nak tengok. Andddddddd mana tauu hashaa ada nak bagi duit raya ke tapi tunggu gaji laa 30hb nanti. Sekarang takde lagi hewhewhew. Korang boleh sent personal ke hashaa tau sebab hashaa really want to see it. And kalau u guys nak letak ucapan raya ke just letak kat caption gambar tu okies. Boleh send ke
315
0
Don't be ashamed of your work or hustle. Nobody will feed you if you go broke. Remember that 🌸
415
2
LAMANYAA TAK OPEN QNA KAN? Hewhewhew So malam ni aku open laa QnA kat channel . Tak kisah laa soalan apa pun. Pasal raya ke, nak mintak opinion ke. Yang penting no curahan hati yee. Just soalan sahaja dibenarkan. Korang boleh start tanya. Malam ni aku free sikit aku jawab. Boleh kemukakan soalan anda di
348
0
You deserve someone who chooses you everyday. Someone who doesn’t make excuses or broken promises. You deserve someone that stands up for you instead of putting you down. Someone who gives you more than just what you ask for and everything that you need. 🌸
399
4
This quarantine made me realise that I have to keep myself busy to feel okay. All this time I haven't been happy, I've been distracted 🌸
375
1
She ignores all the other guys who want her, because she's too busy noticing the one she wants. 🌸
349
2
If you’re able to make someone’s day then do it because this world needs more love. 🌸
341
1
Please, if you're not interested in someone anymore, tell them. Don't let them find out the hard way. They deserve to know that you no longer love them. They deserve to find someone who does. They deserve loyalty. They deserve a fair chance at love too. Don't lead them around. 🌸
346
2
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio