Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics PS Bbm Taska Tadika Prasekolah ™

Perbincangan, Perkongsian dan Koleksi Bahan berkaitan pendidikan awal kanak-kanak. 
3 802-1
~315
~19
8.28%
Telegram general rating
Globally
664 777place
of 6 595 475
10 700place
of 147 082

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
Year end sale ready stock .. Berminat
59
0
BBM Jam Sambil belajar tentang masa, boleh belajar mengenal bentuk geometri ,warna, dan nombor Selain tu kelebihan dia melatih anak² supaya lebih fokus dengan memasukkan tali ke dalam setiap bentuk geometri Puzzle kad yang besar sangat besar untuk tujuan pembelajaran Berminat??
128
0
Serius best mainan ni.. Boleh bermain dengan berimaginasi dan berfikir secara kreatif ..Macam² boleh cipta Harga Promosi hanya RM15 je
183
0
Bermain sambil belajar dgn Spelling Game mampu menambahkan pengetahuan serta tatabahasa si manja :) Untuk melihat lagi edu toys murah2 boleh ke page asas collection
292
1
Bermain sambil belajar dengan Wooden knob .. Terdapat 8 design yg menarik 😁 🎀Membantu perkembangan motor halus si manja 🎀Melatih otot otot pada tangan untuk memegang objek 🎀Membantu dalam melatih memegang pensel lebih tepat 🎀Meningkatkan daya fokus si manja 🎀Meningkatkan kosa kata si manja 🎀Saiz a4 (29 x 21.5 cm) kayu berkualiti tinggi 🎀ilustrasi menarik
289
0
JOM KIRA! Pelbagaikan kemahiran mengira anak-anak dengan bahan bantu mengajar 😍. Membantu anak-anak dalam proses pembelajaran. Warni warni,saiz pun sedang elok je kan? Belajar sambil bermain pun boleh, mama papa boleh buat kuiz sambil bermain sekali. Seronoknya! Harga promosi seperti yang tertera
276
1
Lelong RM5 .. maaf ni xde booking sbb stok akhir
285
0
JOM KIRA! Pelbagaikan kemahiran mengira anak-anak dengan bahan bantu mengajar 😍. Membantu anak-anak dalam proses pembelajaran. Warni warni,saiz pun sedang elok je kan? Belajar sambil bermain pun boleh, mama papa boleh buat kuiz sambil bermain sekali. Seronoknya! Harga promosi seperti yang tertera
308
0
Wooden shape toys clearance.. Memang sangat menarik toys ni.. Ilustrasi yang menarik serta warna yang terang dan berwarna warni mampu menarik minat si manja ..Selain itu ,si manja boleh ✅Belajar mengenal saiz ✅Belajar mengenal warna ✅Belajar mengenal bentuk asas geometri
337
0
wasap.my/60133211545/fungame
307
0
clearance stock
332
0
Lelong RM 8 je tau .. rugi xgrab
332
0
Bermain sambil belajar dengan Wooden knob 🎀Membantu perkembangan motor halus si manja 🎀Melatih otot otot pada tangan untuk memegang objek 🎀Membantu dalam melatih memegang pensel lebih tepat 🎀Meningkatkan daya fokus si manja 🎀Meningkatkan kosa kata si manja 🎀Saiz a4 (29 x 21.5 cm) kayu berkualiti tinggi 🎀ilustrasi menarik
355
0
🌹12 buah buku cerita daripada hadis Rasullah SAW yang dikumpulkan oleh Imam Bukhari. 🌹Setiap cerita yang disampaikan sarat dengan nasihat dan pengajaran yang berharga. 🌹Mendidik kanak-kanak menjadi hamba Allah SWT yang bertakwa dan mencintai pesuruh-Nya. 🌹Siri cerita Rasulullah s.a.w daripada sahih bukhari ini menghimpunkan cerita cerita daripada hadis Rasulullah s.a.w yang dikumpulkan oleh pengumpul hadis terkenal iaitu imam Bukhari. 🌹Setiap cerita yang disampaikan penuh dengan unsur nasihat,nilai murni & memberi pengajaran. 🌹Dapat memupuk rasa cinta pada Rasulullah . 🌹Buku ini juga berfokus bersukukata untuk memudahkan bacaan. 🌹1 set mengandungi 12 tajuk siri cerita rasulullah s.a.w. 🌹Bilangan Muka Surat : 16 m/s (setiap buku)
Show more ...
348
0
Assalamualaikum SIRI 10 SRIKANDI PENYERI SYURGA Berkisahkan 10 wanita pada zaman Rasulullah Apa yang menarik tentang buku ini? ❤️ Berfokus Suku kata (DUA WARNA mengikut SUKU KATA) ❤️ DWIBAHASA (BM & BI) ❤️ illustrasi yang menarik dan berwarna warni ❤️Setiap buku 1 cerita padat dengan pengajaran ❤️ 18 muka surat setiap buku 😊 Ada yang berminat??
301
0
❤️10 Siri Sahabat Dijanjikan Syurga ❤️ Sesuai untuk bacaan tambahan bagi anak-anak yang baru boleh membaca. Ibu bapa juga boleh menggunakan buku ini sebagai sesi ‘Read Aloud’ dengan anak-anak di rumah sebelum tidur. Specialnya lagi buku ni ada dwibahasa bm dan juga bi .. 2 dalam 1 ..Best kan 😍 Menarik ke menarik sangat? Genre : Cerita-cerita Srikandi Pages : 16 / book (Dwibahasa) 👉RM45 untuk 1 set Nak ??
314
0
Majalah Islamik prasekolah pertama yang membentuk jadi diri dan peribadi yang baik. Sarat dengan kisah teladan, aktiviti merangsang minda dan pendidikan agama. Ditulis dan direka khas untuk aktiviti harian dan perkembangan minda mereka. Harga RM 4 Untuk pembelian borong tadika dan prasekolah boleh pm untuk potongan harga yg istimewa
286
0
tar HANYA RM 115 SAHAJA Berminat ??? atau pembelian terus di shopee
350
0

file

369
1
*PERHATIAN GURU TADIKA & PRASEKOLAH* 💥Kini para pelajar telah mula dibimbing menggunakan kaedah pembelajaran yang berstrategi, menyeronokkan dan berimpak tinggi. . Mahu kami kongsikan kepada cikgu-cikgu di tadika masing-masing untuk tahu gunakan teknik pengajaran SMART KREATIF ini? *Upgrage KNOWLEDGE & SKILL* para guru tadika anda. 🤩 Dengan *HANYA BERMODALKAN yuran kebijaksanaan serendah RM40/orang dan RM100/bertiga*, para guru akan dapat 1️⃣Teknik Pengajaran SMART KREATIF BAHASA INGGERIS yang selari dengan CEFR. 2️⃣Teknik Pengajaran SMART KREATIF BAHASA MELAYU 3️⃣ Menambah nilai kepada kaedah sedia ada yang diguna pakai oleh tadika masing-masing . . Kedua-dua program ini akan membantu para guru anda menyelesaikan isu-isu berikut: ➡️ Para pelajar masih ada masalah pengecaman ABC ( huruf besar & huruf kecil ) - selama ini mereka menghafal je dan menyebabkan mereka memberontak, tidak mahu membaca dan tidak minat belajar. ➡️ Para pelajar bosan dengan sesi pembelajaran yang ada, rebel dan tantarum yang menyebabkan mereka mengganggu pelajar lain. ➡️ Para pelajar ada masalah untuk berkomunikasi dengan guru dan rakan-rakan terutama dalam bahasa Inggeris. Selain para guru tadika anda dapat Upgrade Knowledge & Skill, anda juga berpeluang untuk tingkatkan KUALITI PEMBELAJARAN & *TINGKATKAN SALES* tadika anda dengan mengadakan program-program tambahan seperti berikut: ➡️ *Kelas hujung minggu seperti* 1️⃣ *Syoknya BACA BM* 2️⃣ *Syoknya BACA BI* ➡️ *Kem Cuti Sekolah Didik Hibur - Anak Smart Kreatif* 😁🫱🏻‍🫲🏼Jom daftar sekarang! Tarikh : 29 Oktober 2022 ( Sabtu ) Masa : 9.00 pagi - 1.00 tengah hari Tempat : Dewan Sinaran Ilmu, Taman Sri Putru, Skudai Tempah slot untuk para guru anda sekarang‼️ Daftar di : atau hubungi :
Show more ...
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
325
1
Buku yang sesuai untuk mengajar membaca.. Isi kandungan sama bezanya hanya berjilid dan tidak.. Mana 1 pilihan hati?? 🥰🥰🥰 Ada yg suka yg tebal senang xhilang.. Ada pula suka yg berjilid sebab ringan.. Siri Buku Pantas Membaca merupakan kaedah belajar membaca yang mengandungi lapan pelajaran. Setiap pelajaran disusun mengikut tahap penguasaan sekaligus mengurangkan bebanan kepada kanak-kanak untuk belajar. Kemantapan buku ini diserikan lagi dengan audio percuma, memberikan nilai tambah kepada buku ini. Berminat pm ye
Show more ...
270
0
387
0
Assalamualaikum Buku baru pantas membaca jawi bakal sampai esokkkk..yang bestnya buku ni mempunyai panduan ibu bapa /guru sekali.. . ❤Disusun mengikut tahap perkembangan murid ❤Menguasai kemahiran membaca jawi secara berperingkat bermula dari huruf hinggalah ayat mudah Berminat pm ye..Pembelian banyak Inshaallah ada diskaun % 👍👍👍 Berminat pm ye
416
0
Buku ini memaparkan sejarah hidup empat imam yang terkenal di dalam dunia Islam..Mereka empat imam bagi empat mazhab yang berkembang dalam Islam dan terus kekal dan dipegang oleh umat Islam seluruh dunia Imam al Syafie ( Mazhab Syafie ) Imam Malik ( Mazhab Malik ) Imam Abu Hanifah  (Mazhab Hanafi) Imam Ahmad bin Hanbal ( Mazhab Hanbali) Kisah yang menarik untuk diteladani pembelian terus shopee
330
0
t.me/bahanharimalaysia
413
1
t.me/BahanHariMalaysia
367
0
wooden knob offer
391
0
433
3
SIRI KENALI HAIWAN COMEL OFFER HANYA RM36 SAHAJA !!! Harga Asal : RM 44 ( 8 BUAH BUKU ) Siri ini mempunyai 8 buah buku yang menceritakan pengembaraan Sara bertemu dengan haiwan-haiwan comel. Keistimewaan buku ini adalah perkataan-perkataannya dicetak dalam dua warna mengikut suku kata. Ini akan memudahkan bacaan anak-anak anda walaupun masih dalam proses belajar. saiz : 20 x 20 cm seunit Halaman : 16 muka surat bercetak Untuk pembelian terus ke shopee
Show more ...
341
0
Assalamualaikum Mana² yang nak ajar anak belajar membaca jawi boleh try buku ni.. Yang bestnya buku ni disediakan sekali panduan ibu bapa /guru . . ❤Disusun mengikut tahap perkembangan murid ❤Menguasai kemahiran membaca jawi secara berperingkat bermula dari huruf hinggalah ayat mudah atau pembelian terus di shopee
387
0
Last updated: 10.11.22
Privacy Policy Telemetrio