Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics Lets Hijrah ♡

Hijrah. Perjalanan berduri , hakikat di sana nanti , kemanisan juga akan dirasai 💕 
2440
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
4 599 461place
of 6 595 475

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    Normal buat dosa sebab manusia, bukan malaikat yang punya sayap yakni imannya sekata. Normal buat dosa, Yang penting kau terus usaha untuk tidak mengulanginya. Saat tersedar, Berhentilah melangkah dan berpatah baliklah, Betulkan jalan yang sudah tersilap. Dari kaki yang laju menapak ke neraka kau pusingkan lalu lari mengejar Syurga. Selagimana maut belum bergesel dengan bahu kau, Selagi itu kau masih punya masa. Kawan, Nyawa itu satu, Tahu kita tak bebas dari dosa, Tapi itu bukan alasan untuk kita terus mengulanginya. Ya, kita bukan malaikat.
    Show more ...
    2 231
    2
    @aidilhafizie Assalaamu'alaikum.. Disini kami ada buat program mengaji secara online, dan kami di awasi oleh ustaz yg ahli tajwid, ustazah yg belajar Qiraat, dan tenaga pengajar wanita yg berpengalaman dalam ilmu Al-Quran, dan tujuan kami hanya satu, adalah utk sama2 kita dpt menyempurnakan amal ibadat kita lebih2 lagi ia melibatkan rukun Qauli Di dalam solat seperti Al-fatihah/tahiyat akhir. Dan kami harap usaha kami ini dpt la kita sama2 berjaya didunia dan di akhirat, tdk kira jawatan apa yg kita pegang, Al-Quran mesti kita bawa ia didalam kehidupan kita seharian. Tq! Wallahualam 60108910936 -
    Show more ...
    1 559
    0
    Assalamualaikum. Sesiapa yang berminat untuk mengajar atau untuk buat second job 👇 Home tuition (malam) Taman Melawati, KL Mengajar BM, BI, ARAB, MATH TAHUN 3 Kalau boleh yang tinggal berdekatan kawasan hulu kelang dan mempunyai kenderaan sendiri. Berminat boleh wsp NaN. Tq. 😊
    1 206
    0
    Bila orang tegur kita, . kita banyak kali meletakkan kesalahan kita kepada orang lain supaya kita tak nampak bersalah dan rasa "lega". . Juga sebab kita ego. . Contoh, . "Alaa. Apahal tegur aku je. Tu sana ramai je buat dosa. Apasal tak nak tegur sekali?" . "Sebelum kau nak dakwah aku, baik kau betulkan diri kau sendiri. Dakwah keluarga kau dulu. Tak payah sibuk orang lain." . "Tak payah nak jadi alim sangat la. Yang penting nawaitu. Kau bukan boleh baca nawaitu aku pun.." . . Jarang kita nak rendahkan ego kita untuk menyalahkan diri sendiri. Walaupun memang hakikatnya kita salah. . Tingginya ego kita. Nak bawa ke mana ego tinggi² ni? . . . "Jadi.. macamana nak deal dengan orang² yang macam ni?" . Simple..Sabar dan senyum serta jangan putus asa, .
    Show more ...
    1 259
    0
    Wanita itu nilainya bukan di laman muka buku, Wanita itu indahnya bila sentiasa terpelihara, Wanita itu cantiknya bila tinggi adab dan akhlak, Wanita itu dihormati bila maruah terjaga. . Jangan terlalu mendambakan pujian lelaki, Bukan mereka yang layak memuji kamu, Siapa mereka untuk memuji kamu yang sekadar untuk menguji kamu. . Jangan kamu berlawa semata untuk mendapatkan perhatian, Bukan mereka yang layak menatap tubuh kamu, Siapa mereka untuk kamu berlawa demi mereka. . Manusia itu fitrahnya inginkan kebaikan, Tersalah dan tersilap bukanlah luar biasa, Teguran dan ingatan itu perlu sentiasa, Beranilah menegur jika tidak mahu melihat sahabat lain ke neraka. . Dan mohon kalian menegur saya jika ternampak salah dan silap saya. Kerna saya juga sentiasa perlukan teguran, nasihat dan juga doa. Terima kasih.
    Show more ...
    1 239
    0
    Tangan kita sudah terlalu lama mengira dosa-dosa manusia disekeliling kita. Oleh itu, tiba masanya pula untuk kita menadah tangan memohon doa atas dosa-dosa kita. 😌
    1 252
    0
    Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Set The TIME ! 😍 InshaAllah malam ni pukul 8 kami akan OPEN ORDER Tudung Bonda + Abaya Princess Abu Dhabi ye. :) Tudung Bonda ni penangan dia LUAR BIASA setiap kali open order. Tak janji stock mampu bertahan untuk dua hari walaupun kami dah pulun buat READY STOCK banyak banyak taw. Get ready okay. Nak jadi orang TERPANTAS grab whatsapp NaN(NURUL) sekarang ye ! 😘 Minta tlg viralkn..terima kasih
    1 578
    0
    1 171
    0
    Tangan kita sudah terlalu lama mengira dosa-dosa manusia disekeliling kita . Oleh itu , tiba masanya pula untuk kita menadah tangan memohon doa atas dosa-dosa kita .😌
    94
    0
    @repostapp ・・・ I agree with the statement . "I don't know what's wrong with our society today. So many this so-called sincere confessions here & there bashing Muslimah bertudung labuh, berniqab. Do u expect everyone to be perfect? Look at yourself first. Are you? Don't ever get confused between APPEARANCE & PERSONALITY. Yang wajib tetap wajib. Cover your aurah, guard your modesty, don't display your beauty. Surah Annur: 31. You can't change what's written in the Quran. Can you? . Sekurang-kurangnya org tu dah patuh perintah Allah bab aurat. If you cannot do the same, don't try to find the reason for you to deny this order from Allah by looking for the tiniest reason pd org lain utk awak sedapkan hati awak.You cannot be better by doing that. You just can't. And the longer you're living in denial, the longer you are abusing yourself. Don't live in some kind of fantasy, pretty please" . Tak penah pula ada org confess. Perempuan free hair kaki rampas laki org. Perempuan tudung bawal kaki penipu. Perempuan shawl mulut longkang. Bila tudung labuh, purdah. Terus jd highlight. It is not about how your dress up. Where are you from. How intelligent u are. Ini semua masalah atituted. Pakai apa sekali pn. Duduk kat mana sekali. Belaja tinggi mana pn. Kalau da sikap tu mcm tu. Tetap mcm tu. Kalo da perangai busuk. Tetap busuk. . Ya salah sebab mereka pakaian begitu dan buat perangai begitu. Awak ubah dulu expection awak yang mereka pun macam awak. Sama sahaja. Dan jadikan pengajaran bukan menghukum untuk sedapkan hati sendiri "Baik aku tak payah pakai labuh, kalau perangai pun buruk" Jadi sampai bila awak nak duduk situ? . Satu sahaja. Awak mengata orang tudung labuh itu ini akan membuatkan orang yang bertudung singkat selesa dengan cara mereka sendiri. Sampai bila bila mereka akan dan jadi begitu. Sebab apa? Sebab orang macam awak lah. Bukan marah tapi sebab sedih tahu? Bukan emosi tapi dah lama perhati tahu? Diam dan lihat dari jauh. Orang nak buat baik boleh kan jangan nak halang? Kalau kita taknak, duduk diam diam sudahlah?
    Show more ...
    1 315
    0
    833
    0
    Bismillahirrahmanirrahim. Pengambilan dibuka untuk sertai Team STUF & Gathering Muslimat STUF dalam bulatan ilmu Allah🎈 Tarikh : 19.08.2016,JUMAAT Masa : 9.00 am . Tempat: Taman Rekreasi Hi Tech . Details . • Sesi taaruf . • Talk experience . • Next event meeting . • Sesi soal jawab . • Sesi bergambar Kita berkumpul dalam bulatan usrah dan akan bersama mengenali dengan lebih rapat antara satu sama lain. Rapatkan ukhwah sesama kita dan niatkan kita bertemu kerana Allah 🙌🏻 . . Open pengambilan untuk join Team STUF dibuka tak kira tua,muda yang penting hanya untuk MUSLIMAT 🙂 . . Yang berminat untuk join team ini boleh ws ke : 📱NaN 📱 011‑36208336 For any information ,kindly contact us 😉
    Show more ...
    958
    0
    "Perempuan yg mahal, gambarnya takkan bersepah di facebook, instagram, wechat. Sekadar raih pujian dahagakan likes " Allah , sungguh. Nak ke tahap yang Saidatina Aisyah katakan itu memang bukan senang. Tambahan pula yang kini dikatakan segalanya dihujung jari. But its up to us. Negatif positif kena pandai kawal. Right? ---------------- "Sama je kau pun, kalau kau nak kata kau ni lelaki yg mahal, mata kau takkan bertebaran tengok perempuan kat facebook, instagram, wechat. Kita ni manusia, bkn pemeriksa harga" Mai akhi islamik, terus nak define perempuan ni mahal-murah sesuka hati dia je. At the first place, knp akhi islamik ni pergi stalk gambar perempuan tu? Glukosa betul . Ramadhan2206;55pm
    Show more ...
    1 487
    0
    Hawa Saya pesan, Jangan tergila gilakan lelaki. Itu bukan sepatutnya yang kamu lakukan. Jaga maruah sebaik mungkin. Jangan terlampau murah. Saya perempuan, Kamu perempuan, Sama sama jaga maruah perempuan. Jaga diri baik baik hawa. Kita sama sama mahal. Jadi, Jangan murahkan. Saya ulang, Jangan. "Kahwini lelaki yang benar benar mahukan kamu bersungguh, bukan kamu yang bersungguh mahukannya" 🍁
    1 191
    0
    JEMPUT SINGGAH SEMUA👇💐 . Sape nk cantik, flawless, gebu gebas masa raya ni!! .boleh try produk ni mmg best dan awesome 😘😊 . x caye lg meh lh singgah dulu channel kami 👇👇. byk testimoni yg 💯 puas ati ☺️ . Harga?? murah dan mampu milik untuk gadis2 dan wanita2 semua 🌸😘 . Korang bole bandingkan harga kami dengan pasaran!!
    995
    0
    Salam Asar semua 😍
    840
    0

    sticker.webp

    839
    0
    🍃Bismillahirrahmanirrahiim🍃 Apa yang menarik? 🤔 📿Perkongsian ibrah dari admin 📿Sesi Muhasabah Diri 📿Pelbagai Tips 📿Sehari Satu Kalimah 📿Cerita Aku 📿Seminggu Satu Lirik 📿Promote Channel 📿Dan Lain-lain 🔮Mari join dan support channel ini. Semoga mendapat secebis manfaat.
    49
    0
    885
    0
    Assalamualaikum.. 😍 Promosi Jubah Tasya dan Gaza kembali lg 🤗 bermula 15 sehingga 26 Jun..Jom Grab sebelum terlambat stok sgt terhad..RM 65 SM RM 70 SS FREE POSTAGE 😊 ws:NaN Minta tlg viralkn..terima kasih
    985
    0
    READ THIS .. Dia tak cantik menggoda . Tanpa bulu mata palsu . Tanpa gincu di bibir,lip balmnya pun tak berwarna . Tak menggoda . Ada macam tak ada . Matanya tak galak . Tak redup . Hanya mata biasa-biasa . Kadang kala matanya terlihat bengkak dan sembab . Namun tak pernah dia sembunyikan itu dengan eyeliner,maskara dan eye shadow . Yang memang dia tak reti nak calit-calit tu . Hidungnya pun tak mancung . Pipinya tak lah semulus bagai telur dikupas itu . Namun,tak pula mahu dia oles-oleskan pemerah pipi yang menambah seri . Hanya dia letakkan dengan bedak nipis yang gayanya ada macam tiada . Ya . Dia selesa begitu . Walau dikelilingi rakan-rakan yang cantik dengan benda-benda tu . Dia tak peduli dengan pandangan orang,tak kisah dengan trend rakan-rakannya . Bukan dia kedekut . Cuma rasa tak perlu . Menempek segala macam benda hanya untuk terlihat cantik . Dan dia,ya dia selesa begitu . Sederhana dengan caranya . Bersyukur dengan apa yang dia ada . Biarlah walau dia dipandang kolot dan tak bergaya . Dia tak peduli . Dia malas ambil tahu . Yang penting dia tak menarik perhatian lelaki,dan tak pula berlebih-lebihan dalam gayanya . Sedang dalam dengan cara begitu pun . Dia masih tak sedap hati . Terasa lelaki-lelaki gatal masih memerhati . Susah menjadi dia? Tak ada yang memandang? Tak ada yang mengorat? Itu lagi senang . Senang dia nak jaga diri . Terhindar dari dosa dan lelaki yang berniat tak baik pada perempuan . Susahnya menjadi dia? Terasa nak mencuba,nak jugak terlihat cantik dan menggoda . Dipujuk hatinya . "Jangan,itu semua godaan dunia." "Wanita itu memang sudah cantik,maka jangan berlebih-lebihan sehingga menarik perhatian yang kemudian mengudang dosa". Dipujuk hatinya . Walau terasa ingin mencuba,dia lebih takut pada akibat dosa yang tiba,kalau dia turutkan kata hatinya . Ya,biarlah . Biar dia jadi gadis biasa,yang sederhana . Yang kehadirannya tak disedari . Ya,dia selesa begitu . Biarlah . Dunia hanyalah sementara . Kau bukan PELIK . Kau LIMITED EDITION . Selamat menjadi 'dia'. Asyraf Salleh,UIAM. ☺
    Show more ...
    888
    0
    Baca sampai habis 😄 Semua ada 3 part 😄 InshaaAllah ni sgt berguna utk antum semua 😄 💚 Part1 Awak kata, couple Islamik itu halal dan dibenarkan. Halal bagaimana?🤔Kalau awak kata boypreng/girlpreng awak selalu pesan untuk tunaikan solat or kejutkan tahajud and else. ITU BELUM TENTU HALAL!🙅🏻 Kalau awak kata ,awak dan pasangan "kononnya" tak pernah bersentuh kulit , ITU PUN BELUM TENTU HALAL! Why? Sebabnya banyak lagi larangan yang perlu ambil berat ye sahabat👌.🚫❌ Bila dah couple ,mesranya sudah lain, layanannya sudah lain, pergaulannya pun sudah lain. Keluar dating? Berdua duaan? 👫Even you pretend yang awak tak sentuh sentuh,pegang pegang, Cakap yang awak just borak borak, jalan jalan.Awak pasti berdua duaan,right? Eh, there's a person between awak dengan boypreng/girlpreng tu. SYAITONNIRROJIMMM!!👹 Tak caya? Up to you lah eh, Kalau dah centu ,OF COURSE TAK JAGA IKHTILAT! IKHTILAT? percampuran antara laki pompuan.👦🏼+👧🏼Dan ianya boleh mendatangkan FITNAH!🗣🗣 BOLEH MENGUNDANG FITNAH! AGAIN,🗣BOLEH MENGUNDANG FITNAH! LOOK? nampak tak permainan syaitan ni? 👀🙀Ke tak nampak lagi?😵 INGAT,membunang rasa dosa, apabila melakukan sesuatu dosa, adalah dosa yang besar. Naudzubillah min dzalik.✋. "La taqrobu zina" selalu kan dengar ayat ni? Kalau tak, bukak Al Quran, surah al Isra' 17:32.Allah menggunakan ayat "La taqrabu zina ,jangan hampiri zina." BUKAN "La ta'maluu zina, jangan buat zina." 👉👈 ❤❤Part 2. Surah An-Nur ayat 30&31 . Dulu surah An-nur ni ingatkan saya dalam sukatan pelajaran Pendidikan Islam, bab Al-Quran dan As-Sunnah Tingkatan 5.Awak sepatutnya lebih jelas tentang hal ni, jangan hanya masuk kelas ,belajar, goal nak berjaya SPM ,🎓 nak target A++++++++++ konon,🕶 UNTUK EXAM SEMATA MATA MATA MATA 👀. Kalau awak buat semua tu ,sebab nak dapat result gempak gilerr A+++++++ kononnya lah eh.Tapi tetap juga awak FAILED ,FAILED ,FAILED! Ok. Dalam ayat ni, (surah An-Nur) jelas lagi nyata terang lagi bersuluh🔦🔦 Allah larang lelaki dan perempuan yang bukan mahram saling berpandang pandangan 👀👀dengan niat saja-saja, apatah lagi kalau niat nak puaskan hawa nafsu tu,✊. Saya bagi contoh mudah la, bila awak dah couple👫 awak akan terbayang bayang pasangan awak cium pipi awak macam dalam drama korea, berpeluk sakan macam filem hindustan, makan suap suap macam drama melayu, kiss sana sini macam filem barat.💑 DAH KENAPA? Awak tahu tak semua ini akan mengundang kita kepada zina hati?☝🏻☝🏻Ok la. Zina hati ni like awak imagine bayang yang melampau lampau sedikitpun dah berdosa. Rosak iman bro, sis💔 .TRUST ME! SMS. setiap hari kena wish "morning" 🌄"awak subuh tau" then bila nak tidur pula "goodnight chinta hateeyy"⛺ bersawit sawit pula, "imissu" "ilove u " and else. Pernah wish Mak Ayah gitu?🤔🤔 DAH KENAPAA? Even awak berSMS je pun, eh nowaday people ramai beWhatsapp ,berWechat lagi apa? Benda ni semua boleh mendatangkan zina hati. Tidak terjaga ikhtilat. Sedangkan awak dengan pasangan itu bukan mahram. Bro, kak ,sis, bang ,dik, ada maruah kan? Muslimah 💕 ❤❤❤Part 3. Rasulullah SAW bersabda, 👀 boleh berzina dengan melihat, 👄 boleh berzina dengan bercakap, ✋ boleh berzina dengan berpegang pegangan, 👣 boleh berzina dengan berjalan ke tempat maksiat, 💝 boleh berzina dengan membayangkan si dia. Hakikatnya, macam mana pun awak buat, awak takkan terlepas dari zina hati. Tak takut lagi? Allahurabbi. Kenapa islam larang couple ni? 🚫 Kata islam itu mudah,islam itu indah... Ya, Sebab mudah dan indahlah islam galakkan berkahwin 💭. INGAT! Islam jaga martabat dan maruah awak ye kaum hawa sekalian. Awak.. Awak tak sayang diri awak ke ?🙍Cuba awak lihat, berapa ramai remaja Australia nuh yang coupe dah kekal sehingga henjang pelamin?👪 Berapa ramai pula yang duk couple kemudian clash break patah hati broken sana sini?💔 Kenapa tak ambil iktibar? Kenapa tak nampak lagi semua larangan Allah tu?🚫☝🏻 Larangan tu semua untuk kebaikan kita. UNTUK KEBAIKAN KITA! Kenapa perlu soalkan lagi? Kenapa still degil lagi ? Kenapa keras sangat hati tu? Mungkin awak cakap, kami couple sebab mak ayah restu. Awak, t
    Show more ...
    881
    0
    akde punchline kat situ 😉. Kononla, boypreng selalu mai rumah,mak kenai mak masakkan makanan buat bekal untuk dia, eiii.Ayah siap call dia menantu abah, heh. Ha! Yang awak sibuk kenapa? Kecohh arrr! ALLAH!! Begitu sekalii? Kembalilah bertaubat kepada Allah,😌 Again KEMBALILAH BERTAUBAT KEPADA ALLAH....😌😉😊
    808
    0
    Jom join telegram baru ini 🙈 Moga dapat memberi manfaat serta memberi suntikan baru buat mereka yang ingin ber"henshin"
    688
    0
    sabda Rasulullah s.a.w. sesiapa yang berpuasa pada bulan Ramadhan kerana iman dan ikhlas mengharapkan pahala daripada Allah, maka dosanya yang lalu akan diampunkan oleh Allah. -riwayat Imam al-Bukhari
    KN wannabe
    diri yang hina ini, ingin menggapai redha Ilahi.
    38
    0
    Kebahagiaan tidak datang daripada duit yang banyak, harta yang melimpah ruah, isteri yang cantik , suami yang kacak mahupun anak anak yang bijak pandai . Tetapi , kebahagiaan itu datang dari hati yang mengenal Allah 😊 Salam Dhuha 🌞
    772
    0
    Terkadang UJIAN itu satu cara ALLAH nak mengangkat darjat seorang hamba disisiNya . Satu cara Allah nak hapuskan dosa kita yang banyak itu . Satu cara Allah nak menunjukkan kasih-sayangNya. . Maka.. Senyum pada ujian kerana ia satu tanda yang baik kita mendapat perhatianNYA.
    1 008
    0
    • Dia tak cantik menggoda . Tanpa bulu mata palsu . Tanpa gincu di bibir,lip balmnya pun tak berwarna . Tak menggoda . Ada macam tak ada . Matanya tak galak . Tak redup . Hanya mata biasa-biasa . Kadang kala matanya terlihat bengkak dan sembab . Namun tak pernah dia sembunyikan itu dengan eyeliner,maskara dan eye shadow . Yang memang dia tak reti nak calit-calit tu . Hidungnya pun tak mancung . Pipinya tak lah semulus bagai telur dikupas itu . Namun,tak pula mahu dia oles-oleskan pemerah pipi yang menambah seri . Hanya dia letakkan dengan bedak nipis yang gayanya ada macam tiada . Ya . Dia selesa begitu . Walau dikelilingi rakan-rakan yang cantik dengan benda-benda tu . Dia tak peduli dengan pandangan orang,tak kisah dengan trend rakan-rakannya . Bukan dia kedekut . Cuma rasa tak perlu . Menempek segala macam benda hanya untuk terlihat cantik . Dan dia,ya dia selesa begitu . Sederhana dengan caranya . Bersyukur dengan apa yang dia ada . Biarlah walau dia dipandang kolot dan tak bergaya . Dia tak peduli . Dia malas ambil tahu . Yang penting dia tak menarik perhatian lelaki,dan tak pula berlebih-lebihan dalam gayanya . Sedang dalam dengan cara begitu pun . Dia masih tak sedap hati . Terasa lelaki-lelaki gatal masih memerhati . Susah menjadi dia? Tak ada yang memandang? Tak ada yang mengorat? Itu lagi senang . Senang dia nak jaga diri . Terhindar dari dosa dan lelaki yang berniat tak baik pada perempuan . Susahnya menjadi dia? Terasa nak mencuba,nak jugak terlihat cantik dan menggoda . Dipujuk hatinya . "Jangan,itu semua godaan dunia." "Wanita itu memang sudah cantik,maka jangan berlebih-lebihan sehingga menarik perhatian yang kemudian mengudang dosa". Dipujuk hatinya . Walau terasa ingin mencuba,dia lebih takut pada akibat dosa yang tiba,kalau dia turutkan kata hatinya . Ya,biarlah . Biar dia jadi gadis biasa,yang sederhana . Yang kehadirannya tak disedari . Ya,dia selesa begitu . Biarlah . Dunia hanyalah sementara . Kau bukan PELIK . Kau LIMITED EDITION .
    Show more ...
    1 238
    0
     TIPS KHATAM AL QUR'AN DI BULAN RAMADHAN  _  UNTUK (1) KALI KHATAM, JUMLAH YG DIBACA  1. Shalat Subuh 4 halmn 2. Shalat Zhuhur 4 halmn 3. Shalat 'Ashar 4 halmn 4. Shalat Maghrib 4 halmn 5. Shalat 'Isya 4 halmn _  UNTUK (2) KALI KHATAM :  1. Shalat Subuh 8 halmn 2. Shalat Zhuhur 8 halmn 3. Shalat 'Ashar 8 halmn 4. Shalat Maghrib 8 halmn 5. Shalat 'Isya 8 halmn _  UNTUK (3) KALI KHATAM :  1. Shalat Subuh 12 halmn 2. Shalat Zhuhur. 12 halmn 3. Shalat 'Ashar 12 halmn 4. Shalat Maghrib 12 halmn 5. Shalat 'Isya. 12 halmn _  SEBARKAN KEBAIKAN, Rasulullah -shallallohu 'alaihi wa sallam- bersabda,  " Barang siapa menunjukkan satu kebaikan, maka baginya pahala semisal orang yg mengikuti KEBAIKAN tsb " _(HR. Muslim, no. 1893)_ .com
    Show more ...
    732
    0
    Apakah perkara yang paling menakutkan pada bulan puasa ? Puasa tanpa solat . Sia-sia puasa , hanya mendapat letih dan dahaga .😌
    29
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio