Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language
Not specified

audience statistics Iman Evi

Tingkatkan iman dan taqwa ; Rumah Iman, Iman Evi 
7740
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
2 190 687place
of 6 595 475

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    🍟 Genre: Islamic, Speech, Funny Quality: DVDrip 📽 DVD MEGA PACK (9GB) 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 👉 📽 KOLEKSI YOUTUBE (1.4GB) 👉 📽 KOLEKSI MP3 251MB (x28 files) 👉 FREE Download For DiGi Channel Sini 🎬 Join 📺 ⚠️
    Show more ...
    image
    618
    0
    mp3 👆
    1 338
    0
    @YTAudioBot - 52:09, 35.45 MB
    1 326
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=Ap0EpEERoKw
    1 304
    0
    @YTAudioBot - 06:45, 6.15 MB
    1 070
    0
    126
    0
    160
    0
    191
    0
    144
    0
    Pondok Ilmiah 🕌 Menyediakan berbagai bentuk ilmu agama,ceramah dan debat mengenai Islam
    Pondok Ilmiah 🕌
    Menyediakan berbagai bentuk ilmu agama,ceramah dan debat mengenai Islam
    1 589
    0
    79
    0
    - ANDA GEMUK - NAK KURUS TAPI MALAS BERSENAM - TAK PERLU RISAU - KAMI ADA JALAN PENYELESAIANYA 👉 JOIN UNTUK PERTANYAAN
    Kurus&sihat secara selamat
    Losyen kurus sejuk NO 1 Asia, #fenomena kurus seperti gadis korea *sejuk *tak melekit *tak panas *mesra solat *sah kkm
    89
    0
    73
    0
    Iklan Jap Ye .. Azie Homemade Order call / whatsapp NaN.. area : Taman Mahsuri, Padang Serai, Kedah ceramel Pelangi choc cheese berhantu
    68
    0
    Join Kami Untuk Lebih Banyak Koleksi2 Video capture Channel 👉 Gudang Capture👉
    Video Movie & Lagu
    Berbagi video, movie, film, music dan lagu-lagu. Untuk request video dan lagu sila join grup @gilakongsi http://bit.ly/JoinGilaKongsi
    56
    0
    Photo from Fadhli
    45
    0
    Photo from Fadhli
    43
    0
    Jom jumpai Firman Siagian (penyanyi lagu Kehilangan) dan Siti Liza di Asian Taste Restaurant pada 17hb & 19hb Ogos SESI BERTEMU PEMINAT 17 OGOS 2016 | 4.00 – 6.00 ptg Di ASEAN TASTE RESTAURANT KLANG G-14, Ground Floor, Harbour Place Mall Klang, Lot 6683 Persiaran Raja Muda Musa, 41200 Klang, Selangor PENAMPILAN ISTIMEWA 19 OGOS 2016 | 12.00 Tengahari AT ASEAN TASTE MEGAN AVENUE II C-04-4, Block C, Megan Avenue II Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kampung Baharu, Kuala Lumpur Dibawakan Oleh : Kantjil Music, & Nutrisi Rasmi: Asian Taste #‎fatwapujangga #‎theasiantaste #‎firmansiagian #‎sitiliza #‎kantjilmusic
    Show more ...
    41
    0
    38
    0
    Join channel untuk menonton filem2 best, klik dan Nak request filem boleh join grup atau klik
    1 685
    0
    Salam sandakankini. Sy minta bantuan semua rakan2 yg tinggal di sandakan sabah. Sy merayu sesiapa yg menjumpai wallet (vans) coklat, tlg kembalikan semua kad bank, ic, lesen memandu. Nama pemilik Raffy Bin Mazlan iaitu sy sendiri. Lokasi terakhir Bandar Indah (Public Bank). Sy mohon, sy merayu tlg hubungi sy sekiranya tuan/puan menjumpai dompet tersebut. Tolong sangat2. Sy mau sambung study, banyak urusan lagi. Sy merayu. Semoga allah merahmati kalian. Tolong sebarkan! Sekiranya ada mana2 pihak yg terjumpa, boleh terus hubungi sy NaN. Tolong , aku merayu.
    Show more ...
    35
    0
    [ADMIN] FATWA MUFTI WILAYAH POKEMON GO HARAM? BENARKAH SEPERTI YANG TERSIAR DI BEBERAPA MEDIA ALTERNATIF? 1. Pihak kami amat kesal dengan salahguna tajuk berkenaan fatwa Pokemon Go oleh beberapa media alternatif atas talian (online) yang sewenang-wenangnya meletakkan kesimpulan tanpa kajian mendalam. Manipulasi tajuk yang dibuat sedemikian memberikan imej yang negatif kepada institusi mufti dan kefatwaan dan imej agamawan Muslim keseluruhannya di mata umat Islam dan juga saudara-saudara non Muslim yang kita kasihi. 2. Jika diteliti dalam fatwa yang dikeluarkan oleh mesyuarat Jawatankuasa Perundingan Hukum Syarak Wilayah Persekutuan, SS Mufti sama sekali tidak menggunakan istilah 'Haram'. Apa yang jelas, beliau menggunakan kalimah-kalimah yang menzahirkan KECENDERUNGAN beliau ke arah pengharamannya iaitu "PERLU DIJAUHKAN permainan Pokemon Go dan Pokemon itu sendiri jika permainan ini membawa kepada mudarat." Sebab utama SS Mufti tidak menggunakan istilah 'Haram' kerana ia bukan sesuatu yang qat'ie iaitu ada hukumnya dalam Qur'an dan Sunnah. 3. Kaedah sebegini adalah antara manhaj (metodologi) Imam al-Syafie dalam mengeluarkan hukum/fatwa. Sebagai contoh, Imam al-Syafie adakalanya dalam satu-satu hukum menyatakan 'akrah' (aku benci) atau kadangkala beliau kata 'lam uhibb' (aku tidak suka). Beliau tidak menggunakan istilah haram atau harus atau lain-lain istilah secara jelas. Untuk lebih lanjut, rujuk buku: Zulkifli Mohamad al-Bakri, 2010. Istilah-Istilah Fiqah dan Usul: Empat Mazhab (Kuala Lumpur: Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) 4. Jika perkataan haram digunakan, ia adakalanya nemberi impak yang negatif dan mungkin kurang sesuai dengan situasi masyarakat kita. Tujuan SS Mufti memilih untuk menggunakan ayat "PERLU DIJAUHKAN permainan Pokemon Go dan Pokemon itu sendiri jika permainan ini membawa kepada mudarat." adalah bagi menggambarkan bahawa beliau AMAT TIDAK GEMAR permainan Pokemon Go ini dimainkan atas beberapa hujah yang telah dinyatakan di sini [] 5. Justeru, kami menyeru kepada seluruh masyarakat untuk menyelidik terlebih dahulu akan berita-berita yang didengari atau didapati di media sosial. Bertakwalah kepada Allah dan ingatlah pesanannya dalam Surah al-Hujurat: 6. Boleh baca Bayan Linnas berkenaan konsep Tabayyun di sini []
    Show more ...
    33
    0
    1 540
    0
    Zack.Kapcai.2016.WEB-DL.720P.mkv FREE FOR DIGI IDD Sarikata Bahasa melayu TONTON / WATCH ↩️ Full- Part- DOWNLOAD MOVIE ↩️ 👉 Req
    26
    0
    1 709
    0
    bila ditanya tentang bismillah 5,ada yg sampai suruh pergi kursus..kursus sebab nk penuhkan poket mereka..ilmu allah takde jual beli..malu klu ada org islam mcm ni
    1 186
    0
    “Bismillaahir rohmaanir rohiim, Bismillaahisy syafi, bismillaahil kaafi bismillaahil mu’aafi, Bismillaahil la-dzi laa ya-dhur-ru ma’as-mihi syai-un fil ardhi walaa fis-samaa’i wahuwas samii’ul aliim . Bismillah 5 adalah pendinding dan ayat penyembuh (syifa) segala penyakit serta amat bermanfaat dan amat baik dijadikan sebagai amalan seharian. . . Fadhilat Bismillah 5 . Kelebihan dan kebaikan ‘Bismillah 5’ adalah seperti berikut: . 1. Menghalang jin dan syaitan 2. Terpelihara dari bahaya dan musuh 3. Penawar pelbagai racun dan bisa. 4. Penawar penyakit gila meroyan. 5. Melegakan bengkak dan benjol. 6. Penawar kepada penyakit bisa-bisa tulang 7. Mengubati penyakit bisa-bisa di dalam badan. 8. Penawar segala jenis racun, santau dan bisa binatang 9. Boleh digunakan untuk mengubati penyakit yang tidak diketahui puncanya. . . Kaedah Merawat . Letakkan tangan di tempat yang sakit. Baca ‘Bismillah 5’ ini sebanyak tujuh kali dengan hati yang ikhlas dan khusyuk. Hembuskan juga pada segelas air lalu diberi minum dan disapu di tempat yang berkenaan. Sapukan di tempat yang sakit ataupun disapukan ke satu badan. Sekiranya anggota yang sakit tidak boleh di sentuh dengan tangan kerana sakit atau sukar, bolehlah letakkan tangan di bahagian anggota lain dengan ikitikad bahawa anggota tersebut adalah angota yang sakit. Bagi kes kecemasan, boleh dibacakan terus ‘Bismillah 5’ sambil meletakkan tangan di tempat tersebut. Jika kepala anak benjol sebab terhantuk, baca ‘Bismillah 5’ ini sekali sambil tuamkan ais batu atau air suam di tempat sakit. InsyaAllah dapat melegakan. Bacalah selawat ke atas Nabi Muhamad Sallallahu Alaihi Wasallam dan ayat ini sertakan doa kepada Allah agar disembuhkan segala penyakit. . . Amalan Bismillah 5 . Ayat ‘Bismillah 5’ ini diletak sebagai doa dan boleh dibaca sebelum memakan atau minum ubat. Amalkan membaca ‘Bismillah 5’ kemudian baca ‘Bismillah 6’, sebanyak 33 kali setiap kali lepas solat. Sekiranya ‘Bismillah 5’ diamalkan secara istiqamah, ianya boleh menolak santau dalam makanan dan minuman. Bekas berisi makanan/minuman yang dihidangkan akan pecah dengan sendirinya jika dipegang oleh pengamal ‘Bismillah 5’. Bacalah dengan yakin dan khusyuk dan hanya kepada Allah SWT sajalah kita bergantung harap. . ‘Allah Maha Mengasihani dari segala-galanya dan Dia adalah sebaik-baik Pemelihara dan Maha Memberi Pertolongan.’
    Show more ...
    2 067
    0
    Kartun Nostalgia : Tom & Jerry FREE FOR DIGI IDD Tonton disini :
    19
    0
    GEMUK AIR? Antara mitos dan kenyataan! Mitos: ------- Kalau banyak minum air = Gemuk air ☺☺ Kenyataan: ------------ PUNCA UTAMA terjadi Gemuk air bukan kerana kita banyak minum air. Sebaliknya ia SIGNAL bahawa badan kita kekurangan air (water retention). Bila otak detect badan tidak mengambil/ MINUM air pada kadar yang mencukupi, secara automatik otak akan set supaya air DISIMPAN di dalam sel badan untuk kegunaan pada waktu kecemasan nanti. ⇨ Saya minum air kosong 2L sehari.. Tp kenapa sy masih alami Gemuk Air ye.. Sila cek DIET anda! Mungkin dlm list diet anda banyak menu yg bergaram atau masam. Elakkan makanan proses kerana ia mengandungi kandungan garam yg tinggi. Garam kan slh 1 bhn pengawet. Tau kan? ☺ Apabila seseorang itu mengambil makanan masin atau masam dengan kuantiti yang banyak, ia menghalang PENYERAPAN AIR ke dalam sel badan. Situasi ini akan membuatkan badan mula kekurangan kuantiti air. AIR KOSONG = 0 KALORI Bak kata seorang kawan.. Kalau kau minum 2 baldi air kosong sehari pun xpe. Tak sebabkan gemuk tp letih la kau nak berulang ke tandas ☺☺ Beza tau dengan minum air MANIS 2 liter sehari. Confirm boleh gemuk 😄😄 Faham faham?👌
    Show more ...
    19
    0
    Channel Hiburan Terkini. Video, movie, music, lagu terkini. Join sekarang juga atau klik sini
    15
    0
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio