cookie

We use cookies to improve your browsing experience. By clicking ยซAccept allยป, you agree to the use of cookies.

avatar

ISLAMIC_QUOTES

Kita semua da'ie โ™ก๐ŸŒธ Let's spread dakwah and tarbiah โ™ฅ๏ธ creator : @ainil_jannah97 admin: @ainil_jannah @fatinain22 @assifkhair @hanna24 @shidahyahya @aqilhaziqazman @hazim_admin

Show more
The country is not specifiedThe language is not specifiedThe category is not specified
Advertising posts
3 052
Subscribers
No data24 hours
No data7 days
No data30 days

Data loading in progress...

Subscriber growth rate

Data loading in progress...

Pesan ustaz, "Jangan beratkan mulut untuk bertanya tentang ilmu, jangan pekakkan telinga untuk mendengar tentang ilmu, jangan simpulkan tangan untuk menulis tentang ilmu dan jangan rapatkan kaki daripada berjalan mencari ilmu.."
Show all...
Sampai satu tahap kau akan rasa kalau ada, ada la. Kalau nak suka, suka la. Kalau takda, its okay. You have to stop hoping & expect to much
Show all...
Orang yang tak solat subuh tak layak dijadikan suami,di awal pagi untuk bertemu Allah pun tak mampu apatah lagi untuk mendirikan rumah tangga. Solat gagal semuanya gagal. Pastikan semua ok baru fikir nak menikah ni tak belum apa2 nak menikah .
Show all...
sayangi diri anda , jgn mudah mengalah, hidup mesti diterus kan, jum join channel geng move on kite tgok korang boleh move on ke tak lpas ni. admin sporting jangan risau t.me/gengmoveon
Show all...
GEng MoVe_On

Sedih sikit-sikit sudah lah , dah2 kesat air mata tu jum move on.

Wanita perlu jadi seperti rama-rama Cantik untuk dilihat Tapi susah dikejar night
Show all...
2 Julai 2017 Assalamualaikum Minta tolong viralkan ada seorang pelajar uitm yang tertinggal beg duit kecil bernama *SITI NUR ALYAA IZZATI BINTI CHE ADAN* . Kod Program *AS229* tertinggal di dalam bas himsak dari Kuala Terengganu ke Shah Alam(G3) semalam. Please contact segera 0145450750 Minta tolong viral... Minta tolong sangat2.... Moga Allah permudahkan segalanya esok mungkin dia nak exam tiada kad matrik.... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Show all...
5.15 MB
Mia Zara: Assalamualaikum.. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Rumah en. Muaz bin Muhamud dari Kg Gong Benjok, Kuala Terengganu ni hangus dijilat api tgh hari kelmarin (18/6/2017) Hari raya Aidilfitri pun semakin dekat. Oleh itu, sesiapa yg ingin membantu meringankan beban masalah beliau sekeluarga amat dialu-alukan. Sebarang sumbangan boleh dibuat ke akaun cimb beliau: Nama : Muaz bin Muhamud No. Akaun : 761075857 Utk pengesahan: No. Hp : 01129486898 - En. Muaz Bantulah beliau atau sebarkan msg ini. Mungkin ada hamba Allah di luar sana yg boleh membantu. Hari raya Aidilfitri pun semakin dekat. Oleh itu, sesiapa yg ingin membantu meringankan beban masalah beliau sekeluarga amat dialu-alukan. Sebarang sumbangan boleh dibuat ke akaun cimb beliau: Nama : Muaz bin Muhamud No. Akaun : 761075857 (CIMB) Utk pengesahan: No. HP : 0112 948 6898 - En. Muaz Bantulah beliau atau sebarkan msg ini. Mungkin ada hamba Allah di luar sana yg boleh membantu. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Show all...
Bila ditegur tentang aurat , janganlah melenting sayang... cuba diam dan fikir dalam2 , nak ajak gi syurga nih ,bukan nak tolak ke neraka๐Ÿ˜„
Show all...
Sehebat hebat orang yang berpuasa tanpa bersahur, Hebat lagi orang yang mampu bangunn dan bersahur๐Ÿ˜›
Show all...
Choose a Different Plan

Your current plan allows analytics for only 5 channels. To get more, please choose a different plan.