Best analytics service

Add your telegram channel for

  • get advanced analytics
  • get more advertisers
  • find out the gender of subscriber
CategoryNot specified
Channel location and language

audience statistics KelalaianDalamSolat 🍁

" Sejahat manapun sakali pun diri kita, janganlah meninggalkan Solat dan baca Al-Quran " 
2000
~0
~0
0
Telegram general rating
Globally
5 276 668place
of 6 595 475
106 172place
of 147 082

Subscribers gender

Find out how many male and female subscibers you have on the channel.
?%
?%

Audience language

Find out the distribution of channel subscribers by language
Russian?%English?%Arabic?%
Subscribers count
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

User lifetime on the channel

Find out how long subscribers stay on the channel.
Up to a week?%Old Timers?%Up to a month?%
Subscribers gain
ChartTable
D
W
M
Y
help

Data loading is in progress

Hourly Audience Growth

    Data loading is in progress

    Time
    Growth
    Total
    Events
    Reposts
    Mentions
    Posts
    Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles - provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine
    🍃 Assalamualaikum 🍂 Channel ini adalah pembaharuan daripada channel Dalam perancangan, insyaa Allah channel 🌴 akan dibubarkan kerana mempunyai masalah teknikal serta tidak sistematik. 🖐 Sabar. Jangan risau kome akan dapat info didalam channel 🌴 secara berjadual secara sistematik. Pada hari isnin hingga jumaat, post 🌴 akan dipost secara single. Iaitu daripada satu hari satu post. ☝️ Manakala, hari minggu admin akan mempromot channel terpilih atau mengepost kata-kata hikmah yang dapat dimanfaatkan kelak. Insyaa Allah. 😊 Ianya ditubuhkan semula agar pencarian isu atau perkara kelalaian dalam solat akan lebih mudah dicari. Contoh : Taip ( #18. ) 'nombor isu' pada ruangan search disebelah kanan yang mempunyai tiga titik bertindih dalam ruangan channel ini ☝️ Insyaa Allah, semoga pembaharuan ini dapat memudahkan lagi pencarian 🌴 yang terdahulu. Semoga bermanfaat 👌 Wallahua'alam
    Show more ...
    41
    0
    Telegram.me/KesalahanDalamSolat
    751
    1
    🍃 Assalamualaikum 🍂 Channel ini adalah pembaharuan daripada channel Dalam perancangan, insyaa Allah channel 🌴 akan dibubarkan kerana mempunyai masalah teknikal serta tidak sistematik. 🖐 Sabar. Jangan risau kome akan dapat info didalam channel 🌴 secara berjadual secara sistematik. Pada hari isnin hingga jumaat, post 🌴 akan dipost secara single. Iaitu daripada satu hari satu post. ☝️ Manakala, hari minggu admin akan mempromot channel terpilih atau mengepost kata-kata hikmah yang dapat dimanfaatkan kelak. Insyaa Allah. 😊 Ianya ditubuhkan semula agar pencarian isu atau perkara kelalaian dalam solat akan lebih mudah dicari. Contoh : Taip ( #18. ) 'nombor isu' pada ruangan search disebelah kanan yang mempunyai tiga titik bertindih dalam ruangan channel ini ☝️ Insyaa Allah, semoga pembaharuan ini dapat memudahkan lagi pencarian 🌴 yang terdahulu. Semoga bermanfaat 👌 Wallahua'alam
    Show more ...
    10
    0
    Join channel diatas.. n left channel ini.. harap maklum
    625
    0
    Telegram.me/KesalahanDalamSolat
    8
    0
    Telegram.me/KesalahanDalamSolat
    896
    0
    Assalamualaikum 🖐 Channel ini adalah pembaharuan daripada channel Ianya ditubuhkan semula agar pencarian isu atau perkara kelalaian dalam solat akan lebih mudah dicari. Untuk pengetahuan.. channel ini tidak akan berfungsi. Mohon join channel dibawah ini dan left channel ini ya. 👇
    697
    0
    Assalamualaikum 🖐 Channel ini adalah pembaharuan daripada channel Ianya ditubuhkan semula agar pencarian isu atau perkara kelalaian dalam solat akan lebih mudah dicari. Semoga bermanfaat 👌 Wallahua'alam
    17
    0
    Assalamualaikum.🖐 Klik link biru dibawah dan klik join yang terdapat dibawah screen phone apabila memasuki channel tersebut untuk mengikuti perkembangan isu 👇 Semoga bermanfaat. 👍
    14
    0
    ' Ilmu itu petunjuk amal, tidak akan baik sesuatu amal melainkan dengan ilmu.' Allahu
    13
    0
    Assalamualaikum, Untuk informasi terkini tentang channel ini, Klik link channel dibawah Channel akan memudahkan lagi pencarian kome tentang isu kesalahan kita tentang solat. Kerana channel ini tidak akan berfungsi. Aseef atas kesulitan. Wallahua'alam. Syahid_18
    1 012
    0
    Telegram.me/KesalahanDalamSolat
    726
    0
    🍂 Channel Kesalahan Dalam Solat 🍂 👉 ☝️ Assalamualaikum. Channel diatas ialah channel yang diperbaharui daripada channel ini. 👇 🍂 Channel Kelalaian Dalam Solat 🍂 👉 Channel ini dibuat semula atas asbab untuk memudahkan lagi pencarian post kesalahan dalam solat yg terdahulu. Daripada kesalahan nombor 1 hingga yang terkini. Contoh : Carian hanya dengan menaip ( #1.) Diruangan search di sebelah kanan yang terdapat disebelah atas channel tersebut. ☝️ Jadi, mudah untuk kome yang mahu melihat post 🙃 Memandangkan channel ini akan dibubarkan, Semua post yang terdapat didalam channel akan dipost daripada awal dalam waktu semasa ke semasa. 😁👌 Channel akan berfungsi sepenuhnya pada hari isnin hadapan. Jadi join la channel 👇 🍂 🍃 Wallahua'alam Sebarkan 😊 Semoga bermanfaat. 👌😊
    Show more ...
    708
    0
    KETIKA ALIRAN DARAH HAID JANGAN SUKA AMALKAN MINUM INI AKAN MENYEBABKAN KANSER RAHIM - New Info
    KETIKA ALIRAN DARAH HAID JANGAN SUKA AMALKAN MINUM INI AKAN MENYEBABKAN KANSER RAHIM
    # Ketika Haid atau menstruasi adalah yang di alami setiap bulannya oleh setiap wanita kejadian yang hanya di alami oleh wanita ini merupakan...
    619
    0
    ' Rakan yang baik adalah rakan yang apabila kita bertemu dengannya dan akan menyebabkan kita mengingati Allah s.w.t ' 😊
    10
    0
    ☘ Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud, ' Bacalah selawat kepadaku kerana sesungguhnya bacaan selawat kamu semua dapat sampai kepadaku dimana saja kamu berada ' [Hadis Riwayat Abu Daud] MogaAllahRedha
    10
    0
    210. Menjulurkan kedua tangan di sisi Huraian 👉 Banyak hadith yang Baginda s.a.w memerintahkan agar menerkapkan tangan ketika solat. Antara hadis tersebut, ☘ Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud, ' Sahl bin Sa'ad berkata, orang-orang yang diperintahkan untuk meletekkan tangan kanan diatas pergelangan tangan kirinya ketika sedang mendirikan solat(qiam) ' (HR Bukhari, Ahmad dan Malik dalam Al-Muwatha) Wallahua'alam
    598
    0
    🍂 Channel Kesalahan Dalam Solat 🍂 👉 ☝️ Assalamualaikum. Saya nak promote channel agama. Yang diperbaharui daripada yang lama. Channel diatas itu adalah channel yang baharu daripada channel 👇 🍂 Channel Kelalaian Dalam Solat 🍂 👉 Channel ini dibuat semula atas asbab untuk memudahkan lagi pencarian post kesalahan dalam solat yg terdahulu. Daripada nombor 1- nombor yang latest seperti 209. Carian hanya dengan #1.👌 Jadi, mudah untuk kome yang mahu melihat post 🙃 Semua post yang terdapat didalam channel kelalaiandalam solat akan dipost daripada awal dalam waktu semasa ke semasa. 😁👌 Channel itu akan berfungsi sepenuhnya pada hari isnin hadapan. Wallahua'alam Sebarkan 😊 Semoga bermanfaat. 👌😊
    Show more ...
    675
    0
    209. Mengangkat kepala ketika mengucapkan lafaz 'amin' Huraian 👉 Ketika imam selesai membaca ayat terakhir daripada surah Al-Fatihah, ada sebahagian makmum yang mengangkat kepala deme untuk mengucapkan lafaz 'amin'. 🤔 😓 Menurut Imam Al-Mishri, perbuatan tersebut tidak dijumpai tuntunannya daripada baginda Rasulullah s.a.w. ☝️ Sepatutnya kome kekalkan memandang tempat kome sujud. 👌 Wallahua'alam
    514
    0
    208. Menyandar badan ke dinding tanpa alasan. Huraian 👉 Orang yang sihat tubuh zahir dan batin mampu berdiri tegak lurus ketika berdiri dalam solat harus lakukan sedemikian. Orang sebegini dilarang sama sekali untuk menyandarkan badannya ke tembok atau tiang ketika sedang berdiri(Solat) ☝️ sedangkan dalam solat sunat perlakuannya boleh dilakukan sambil menyandarkan badan kerana duduk(Kerusi). 😃 ini kerana solat boleh dilakukan sambil duduk. 😅 walaupun boleh, ia hanya boleh dilakukan atas bersebab seperti sakit. ☝️ Kerana yang utamanya solat dilakukan dengan berdiri. Wallahua'alam
    Show more ...
    551
    0
    207. Memandang ke atas. Huraian 👉 time solat tu kome boleh pandang atas? Iskh iskh iskh.. 😅 ☘ Ada satu hadith Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud, " Hendaklah kaum itu memghentikan kebiasaan mendongakkan ke langit ketika mana sedang mendirikan solat, atau mata mereka akan disambar petir " (HR Muslim dari Abu Hurairah) Wallahua'lam
    548
    0
    206. Mengangkat takbiratul ihram tak ikut tuntutan. Huraian 👉 Ramai umat islam sekarang angkat takbiratul ihram dengan cara deme sendiri. 😏 banyak ceramah daripada ustaz seperti Usaaz Abdullah Khairi, Ustaz Azhar Idrus, Ustaz Kazim Elias, Ustaz Haslin Bollywood,Ustaz Ebit Lew, Ustaz Fawwaz, macam-macam ustaz la dah buat penerangan secaea detail, untuk memperbetulkan cara talbiratul ihram sahaja. 😌 😅 ada yang macam ultraman, superman, nak bersilat, buka buah la apa la.. macam - macam. ☝️ Rasulullah s.a.w mengajar kita supaya solat seperti baginda melakukan solat. 👉 Mengikut 'Nashiruddin Al-Albani, Shifatu..., hlm. 141. " Rasulullah s.a.w mengangkat kedua tangannya ketika takbiratul ihram sejajar atau selari dengan bahunya. Kadang kala, Baginda s.a.w. juga mengangkat tangannya tika takbiratul ihram sejajar dengan telinganya. " 😊 Dalam hal ini, kita boleh memilih antara salah satu daripada sunnah Rasulullah s.a.w dalam melakukan takbiratul ihram tersebut. 👌 pastikan ianya dilakukan dengan istikomah dan konsisten. Wallahua'alam
    Show more ...
    560
    0
    "Apa sahaja yang kalian lakukan, kaitkanlah ia dengan akhirat. Jika tidak, kita akan rugi di akhirat. Berapa ramai orang yang telah nyawanya telah ditarik, ingin kembali ke dunia hanya untuk sujud dan rukuk kepada Allah. Tambahkanlah amalan kamu di dunia yang akan membahagiakan kamu di akhirat." (Habib Idrus Bin Ali Al Habsyi)
    469
    0
    425
    1
    392
    1
    372
    1
    374
    1
    377
    1
    385
    1
    386
    1
    Last updated: 10.11.22
    Privacy Policy Telemetrio